Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,441. až 1,460. (celkem z 1,574)
  • Autor
    Denny

čajdo už mám, Ctrl a + 🙂

já nevím no, prostě mě nikdy moc nějak nevadí…jako pro leváka je tohle pro mě fajn. dřez a vlevo sporák, vedle té vysoké skříně bude myčka.
      Ještě máme trochen otazník jak vymyslet sprcháč…přidám laický nákres, třeba vás něco napadne.

Chjo chumelí jak blázen, snad se dostaneme do toho Varnsdorfu

Thielli

ma thielli pravdu

kdepak Thielli,
        Thielli jen papouškuje to, co říkali studovaný lidi přes interiéry.
        Dneska je kdejaká zelená vdova „bytová architektka“ (nebo osobní koučka 🤣), aby se zabavila… do studií s nábytkem se derou trendy, jen aby byly jiný než ty starý a byly tak trendy, ale mozek a dlouholetá osvědčená pravidla přitom leckdy zůstanou za dveřmi. Prodejci vám vnutí kde co a pak se jeden doma uvzdychá… V panelácích cpali ro rohů sporáky běžně …soudruzi inteligentni. Ségra ho tam má a je to naprdlajs. Ze strany stěna = vedle kousek místa a hned dřez. Takže asi tak 30 cm odkladné plochy.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem Thielli.
        Petrs01

Thielli, todle je celá naše kuchyň… vpravo pračka
          kuchyň
          a druhá strana
          kuchyň
          je to opravdu tak malé jak to vypadá 😀
          a neuděláš s tím NIC.

PetraK

Petrs01
            to by mě zabilo! Jako dokázala jsem vařit v miniprostoru – na jedné skříňce v paneláku, když se předělávala kůchňa tehdy, ale věděla jsem, že je to dočaska. tohle je na řád zlatý vařečky.

eh a stejně jako Dennyky naprosto nesnáším, když se mi někdo motá při vaření. I psi mají utrum a prostor za. K lince nesmí. Je to i bezpečný, že jo.

Petrs01

Je to i bezpečný, že jo.

Proto taky u nás psi nesměj do kuchyně. Ani dva lidi se tam moc nevejdou, takže páchám maximálně pomocné práce před kuchyní (loupání čehokoliv).

Jinak ta zelená varná konvice slouží dodnes – schválně jsem koukla a objednána 18.1.2014, takže má pozítří kulatiny!

Denny

PetraK
                Je to i bezpečný, že jo.
                pro Romana rozhodně, páč nechávám nože brousit u profíků v Mikově :-DDD
                Ale včera udělal vynikající lokše, sice nebylo v celém bytě vidět, ale byly super 😀
                a co se týče cihliček, neboj, sdělím mu tvůj názor!

Denny

Petrs01
                  jo tyhle konvice ještě vydržely…teď je v práci měníme po roce.
                  A to jsme tu dvě takže žádný velký provoz.

koukala jsem špatně, nebo už máš raťafáka?

Petrs01

už máš raťafáka?

Mám Pixie/Piksli 😀 (9 let, bíglová)

Denny

Petrs01
                      ňuňu čůzinka 🙂

Thielli

tohle je na řád zlatý vařečky.

No. To tedy.
                        Takže Petrs01 se v těch metálech jednou ztratí… za treky, za zkoušky se psem, za zkoušky v kuchyni… 😄 no, držím poklonu až k zemi.

Já jsem ztrátou mámy přišla k nemovitosti, nemovitost je sice stará, ale zato geniálně řešená, žel stokrát raději bych tady tu mámu a dál bych bydlela v Kladně, kam jsem z Prahé prchla kdysi.

Naše domy byly stavěné podle nějakého švédského modelu, byly postavené hodně poctivě a že se u toho přemýšlelo, je tam vidět na každém kroku. Byty nejsou obří, ale jsou opravdu vymyšlené. Nejvíce to oceňují kudrnaté tlamy, že se dá běhat v bytě dokola prakticky všemi místnostmi.

Denny

A teď kópelka jo, budu ráda za všechny rady, tipy, nápady…
                          Hlavní problém jsou dveře/zástěna. Kvůli trubkám se nedají koupit dveře otevírací ven…otevírací dovnitř do sprcháče asi taky nic moc. Jelikož je šířka 140 cm, nachala bych asi těch 60 cm vlevo vyzdít, dala by se tam dát pračka se sušičkou na sebe…ikdyž na sobě se mi to moc nelíbí.
                          Nebo udělat zeď do výšky třeba 100cm a zbytek sklo…nevím.
                          Do sprcháče bych chtěla vyzdít kousek na sedátko. A poličky zděné do rohu (zděné vše Itong)
                          Trubky chci nechat „obalit“ nějakým plechem, který vodí teplo, nechat tam udělat pár dírek aby to sloužilo jako věšák na ručníky.
                          Umyvadlo chceme 60cm.
                          A teď babo raď 🙂

Maya

u tech cernych drezu asi hodne zalezi na vode, u nas ho maj znamy, je tu hodne zelezita voda a nadavaji ze je to porad samy flek a ten stejny ma teta ve meste a tam je to OK

Maya

Denny
                              ty skladaci dvere do sprchy by vam tam nesly?

Denny

Maya
                                my právě máme super vodu…žádný kámen

no skládací…to mi příjde hrozně takový vachrlatý…i zasouvací za tu „zeď“
                                ale nic jiného než zasouvací nám asi nezbyde…
                                Nechceme vaničku, jen dlažbu s tou mřížkou

Petrs01

za zkoušky v kuchyni

Tam řádí muž, já jsem ochotná uvařit tak maximálně čaj 😀

cernej caj

Denny
                                    My mame posuvny 2 dilny dvere do sprcahce a neotviraj se ani ven ani dovnitr… akorat maj nevyhodu, ze ty 2 segmenty ak se tam blbe manipuluje treba se psem kdyz tam ses nalezla jen napul…

V tomhle by 3 segmentovy vyly lepsi

Jinak kuchyn mas parafni a proti tomu cos mela.se mi to libi moc

A cihle mi taky nrjak utulny neprijdou pusobi studene:D ale asi by me.bylo fuk to mit doma… jo moment ja to mam doma kde neni uplnr top omitka:D

Thielli
                                    Moje segra taky smrti mamy dostala pekne resenou nemovitost, ale radsi by mamu mela pac by nemusela doplacet hypo a jeste by mela mamu/babicku, pac rodice dole a segra nahore…

Nekteri neoblibeny deti nedostali nic:D

Takze ja bych radsi taky mamu mela, ale co uz…

Vsechny bysme asi radsi mamu meli… uz to bude 8 let za 14 dni, ale stejne… porad chybi.

Petrs01
                                    Nojo proti tobe ma denyky kuchyn vetsi, mirka ma tak podle me o trochu vetsi nez vy, mozna teda o fous delsi, ale tamy dve skrinky proti sobe a dira na stani

cernej caj

A volal mi ppl…

„Dobrej, je vas manzel doma? Neco tam vezu na tu hlavni, tak vam to muzu hned hodit dom“ 😀

Je videt, ze asi jezdi furt ten samej:D

Denny

čajdo
                                        myslím, že všechna manipulace ve sprcháči bude lepší, než dávat psa do vany 😀
                                        V tomhle by 3 segmentovy vyly lepsi
                                        okej vyzkoušíme třeba….

Cihly…to bude jen imitace .
                                        a nebylo by jich moc

Jinak kuchyn mas parafni a proti tomu cos mela.se mi to libi moc
                                        to se srovna nedá, mít rozpočet o pár desítek tisíc víc tak by byla top,
                                        ale jako zas dva lidi, nepotřebujeme linku jak pro velkou rodinu, kdo to pak má uklízet 😀

• Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem Denny.
                                        Thielli

Nekteri neoblibeny deti nedostali nic:D

No, tohle není moc na smajlíka a přitom je to všude, kam se podívám. Máma nám se ségrou řekla, že žádnou závěť psát nebude, že ví, že se domluvíme.
                                          Byt jsme nabízely jedna druhé, do Prahy zpět se nám nechtělo ani jedné. Notářka nám řekla, že tohle se jen tak nevidí, jak to probíhalo u nás.

No, nakonec já mám byt ve značné hodnotě, ale vyhrála to ségra 😁. Ségru jsem vyplatila svým bytem, tenhle po mámě z padesátých let bez jediné rekonstrukce pomalu dávám celý dohromady a zdědí ho její děti. 🤣

PetraK

Dennyky
                                            tajkle Psikla s ohaříma

Odpoledne s Pikslou.

pro Romana rozhodně, páč nechávám nože brousit u profíků v Mikov
                                            😀 😀 😀 voe, blbááá stračena, blbáá 😀 Moc.

neboj, sdělím mu tvůj názor!
                                            už asi nikdy nepřijedete viď? 😀

ty dveře sprcháče – nedělají se posuvný? že by se to posouvalo po tý stěně vlevo?
                                            Než řešit trubky – není lepší na ručníky žebřík?
                                            vod umývadla doleva – dřevěnou desku? pod ní koš na prádlo vedle skříňky na které bude umyvadlo?

Petrs01
                                            18.1.2014, takže má pozítří kulatiny!
                                            žjofka užofka!!

Thielli
                                            Jojoooooo možnost běhat dokolečka bytem! Tak to te´d teda už nemáme, ale tak se ti dva dementi můžou zase honit kolem vořechu. 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,441. až 1,460. (celkem z 1,574)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.