Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,401. až 1,420. (celkem z 1,574)
  • Autor
    Thielli

Tož to je ta krasavice pro čajíka.
      Očekáváme v budoucnosti foto na téma „zátiší s ledňáčkem a termoskou“.

cernej caj

Petrs01
        I termoska od caje chce nekdy umyvat vic nez jen prosterchat… treba kdyz je tyden zavrena v krosne:D

Snazim se ani nepouzivat cernej caj a jen bylinkovy, ale i tak je lepsi tam obcas ten kartac nacpat.

cernej caj

Thielli
          No, tohle dam jen na fotomontaz:D

Ale je krasna! 🙂

PetraK

Thielli
            krasavice
            no ale to je vskutku krasavice, myslím, že černej čaj je přesně ten, kdo ji ocení. 🙂

Petrs01

tyden zavrena v krosne

týýývole, bych umřela. Neexistuje.

cernej caj

Je fakt luxusni a ultalite 😉

Jinak petrs01
                Proste nekdy nemam silu uklidit to hned nebo zitra… a kdyz se jdu chystat na dalsi vylet, tak ji zacnu hledat…

Casto nemam ani silu se najist, napit, zvednout se a umyt podlahu je jako vystup na kount everest a uklidit termosku je vystup na k2 a na to nemam vzdycky silu

Thielli

nemam ani silu se najist,

Jo. Přesně tak. Proto mi zvedají tlak lidé, co vykřikují, jakou mají „depku“.
                  Protože s depkou ležíš, nejíš, nepiješ, nečuráš a je ti úplně jedno, že kolem tebe chodí rodina a brečí nad tebou.

Já se přiznám, že jsem si psy pořídila mj. i proto, abych prostě nemohla zůstat ležet. A už sedmým rokem se jim daří mě z té postele vykopat. I když jsem někdy šla jak zombie, prostě jsem šla. A jdu. A hodlám chodit, co ony budou chodit.

cernej caj

Thielli
                    Presne, psi mininalne nakrmim a vycuram vzdy. Sebe jen vycuram, ale ten zbytek… a nakonec canis terapie, ze jo.. kdyz sou rozotmily, chtej se mazlit, clovek se projde…

O sebe se casto postarar nedokazu, protoze me vycerpa celej pracovni tyden a vikendy kdy proste nejak fungivat musim a pak kduz nemusim tak uz tam neni vubec nic, z ceho by slo brat

cernej caj

Fifi
                      A k tvoji mp3 otazkce vzal si ji muz protoze je na baterku a on ma baterek hromady:D ja mam s akumulatorem tak ji muzu snadno dobijet v praci z notasu nebo z powerbanky

Sem se na skoleni o vyhoreni dozvedela ze cas v uatobuse s pachnoucima hlucnejma lidma co do me porad vrazeji je cas, ktery muzu smele brat jako cas sama pro sebe… asi sem si „cas pro sebe“ predstavila trochu jinak, nez pri dojizdeni:D holt jak su nevzdelana tak tomu nerozumim. Jen je zajimavy, ze cas pro sebe by me mel nabijet abten autobus me dost vycerpava… tak nevim:D

MirkaD

Petrs01-jsem nevěděla,že DECATHLON má i termosky…
                        jinak já mám taky obyč z PENNY
                        jo,ten meil-to jsem tenkrát provalila nechtě já….njn….já a počítače….,
                        nicméně pro pobavení si ho občas přečtu
                        Thielli by se taky pobavila:-D
                        bože jak já se tenkrát styděla…peklo…

MirkaD

byly jsme odpo chvilku autem ze psama ve Ž.lese,náš ikruh-samej pařez,Dafi to miluje
                          běží letí k šemusi,skočí na to čeká na pamlsek a on to výfuk???
                          jako mám chut to dát na fejs s hláškou-nechcete někdo výfuk?bez psa,toho si nechám….
                          bylo by to blbý?třeba by se bučováci chytly za nos,je to trvní odbočka za Bučkama,

cernej caj

MirkaD
                            Nahodou to bypo roztomily:)

Super ze ste dali vychazku ale lidi sou fakt prasata a nikdo se k nemu stejne neprihlasi. A treba nekomu upad… nechtene. Nekdy je na pul cesty tak to podle zvuku uz nepoznas.

Decathlon ma uplne vsechno, vsak taky uspesne vytlacuje vetsinu mensich vyrobcu z trhu:D

Akorat, ze ja nemam rada ty uzky hrdla. Dneska bych mela cvicit,ale budu doma po 17h a asi se na to nezmuzu:( tak mozna alepson protahnout …

Thielli

Denny

ta fotka je opravdu krásná, tak jsem si dovolila nad ní plesat.

Kimi,

Kimi, s tebou budeme vepři, jo? 😀 Ale jen trochu. Ty jsi totiž přeskočila s těmi výdajovými potřebami z mládí rovnou do stáří. A tam to tak platí, že ubývá těch potřeb zbytných a výdaje polykají věci mnohem méně radostné. Ale pracující člověk uprostřed své cesty podle mě oprávněně touží mít zhodnocené své úsilí. Jedno zda movitě nebo zážitkově, ale střední věk by snad měl být časem, kdy už člověk neobrací každou korunu. (Samo že s výjimkou všech, kteří tu startovní čáru měli hluboko nebo jim přes cestu napadalo kde co…)

MirkaD

jestli nepřestaneš psát ty elaboráty o tom, co jsi všechno pofukovala, tak tě přestanu číst. Já jsem utahaná, jen to čtu! Jako bych to všechno dělala s tebou… 😂

PetraK
                              Černá si o svůj čas říká sama a to jinak než hnědá. Hnědá si ho vyplácá na svou komplikovanou hlavu a černá je jak čtvrtodenní zimnice s nošením hraček a vyžadování hraní. Přijdeme z lesa, obě padnou a zatímco hnědá se povaluje až do večera, černá je jak ta Pixla okatá… po deseti minutách přijde s plnou hubou uslintaného plyše… tak si chvilku hrajeme a pak řeknu „stačí“. Venku povel „stačí“ funguje, doma toto slovo způsobí to, že plyš z černé huby vypadne, pak se na gauč položí jedna černá noha, pak druhá, pak se přenese váha a najednou na tom gauči stojí čtyři nohy, pak ty čtyři nohy stojí na mně a vlhký růžový smirek mi vymývá pleťové buňky.

cernej caj

Thielli
                                vidis, a ja si rikam, ze kdyz sem v mladi obracela kazdou korunu, a u uveru, ze uz su zvykla furt obracet, ze by me to nemelo zaskocit, ze budu celej zivot obracet 😀 rodice me v obraceni cvicili hodne poctive, takze su starej obracec, asi si jen od obraceni potrebuju mesic nebo dva dachnout 😀 neco jako dovolena, aby si clovek odpocal od prace 🙂

mozna su jenom moc obracena po tech vanocich 😀 ale nastesti je vetsina narozenin za mnou, ted uz jen brezen na svagra a mladsi neter, no sakrys, na to bych uz mela zacit myslet a odlozit si zase zavcas 😀

jinak charliemu se podarilo rozkousat druhej ruzovej balonek, co me ho odetta nasla dostatek do zasoby:D mame v obehu 3 , teda ted uz jen dva. A ferinka, to je spravny pes pocitacovy, protoze mi zahriva nohy, kdyz sedim u pc a kdyz se u nej vrtim, tak mi leze na klin a chce mazlinkat. Ona teda nechce na klin nikdy cela.

A uz ma tak mesic a fousek napul jaterni + hubnouci granule a porad ani gram 🙁 porad vazi 17,8… ale zas to neskace, predtim nabrala kilo za mesic, ale dolu to nechce… jak bude mit muz cas, meli bysme zajet na sono, co dela slezina a jatra a zlucnik…

nechcete nekdo knizku
                                https://www.databazeknih.cz/kniha-v-bazaru/z-korporatu-na-pacifickou-hrebenovku-515616 ?

su asi v pulce, ale jak me to uplne nechytlo, tak uz to snad nemam chut vubec docitat… dala sem si zavazek, ze dokud ji nedoctu, nenacnu novou ale presto se k ni nemuzu nejak dostat…

Thielli

černej čaj

Proč si dáváš závazek něco dočíst? Ty máš tolik času, že ho můžeš plýtvat na věci, které tě nebaví a NEMUSÍŠ je dělat? 😁
                                  Když jsem ještě chodila za kulturou, někdo mi třeba dal lístky na muzikál. No a já a muzikál zrovna nejdem k sobě. Jesus Christ jsem odkoukala, z Drákuly jsem odešla v půlce a na Vlasy jsem nešla vůbec. A přitom Formanův film MILUJU. Nebaví – nazdar – nejdu. Je to můj čas a jen proto, že mi někdo dá lístky, které někde dostal (protože ti, co mě znají, by za ty lístky peníze nevyhodili), tak já prostě nepůjdu a neodsedím si to z povinné vděčnosti.

Obracení korun
                                  Obracení korun se nedá úplně nacvičit, myslím. Protože život je jedna veliká proměnná a rovnice, která platila v roce 1997 neplatí v roce 2023.
                                  A když se mění neustále celá rovnice, nemůžeš tam nacpat jednu naučenou konstantu a věřit, že ti to vyjde správně.

A jdu do horké sprchy, pak si vlezu pod deku, posadím si brejle na špičku nosu a jdu dál číst Zrzavce, už měli být dávno v polici s přečtenými… kdyby mě tu pořád někdo nezdržoval.
                                  😆

Petrs01

už měli být dávno v polici s přečtenými

A není to škoda je hned vyplácat? Já jak normálně všechno zhltnu na posezení, tak Zrzavce si dávkuju. Po kouskách. Za odměnu.
                                    No, dobrá, upřímně – je to o něco snadnější, než si dávkovat čokoládu, to NEJDE 😉

Thielli

Petrs01

🤣 zrzavci i cokoladou se laduji. Idealne soubezne.
                                      Jsem byk. Byk je pozivacny, milujici umeni i jidlo. Tomu vy, hubeny slachovity asketicky uzovky nemuzete rozumet. 😆😆

Asteris

Jé, alespoň v něčem jsem jako Petrs – Zrzavce si taky dávkuju, hlavně, když mám krízi.

Asteris

Aha nějak jsem nedopsala větu – když mám krízi, tak se uklidňuju čtením…😀

Petrs01

hubeny slachovity

🤣těším se na osobní setkání s tebou!🤣

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,401. až 1,420. (celkem z 1,574)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.