- Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
16.12.2023 v 17:27 #162527
kachna
Ahoj Thielli,
přidávám se:
Psi:
Sany – více než 12 let stará fenka z útulku po mé mamince
charakter: pravděpodobně opravdu kříženec bordery a špice, prakticky hlucháFanča
Dlouhovlasá golie
už jí budou skoro tři, splněné dětské přání paničkyAmálie
kocour, tomu je ještě o trochu víc, přišel k nám za covidu. Původně omylem považován za samičkuDěti – Kačka (12), Lucka (14), Martin (9) – většinu z nich velká část osazenstva zná od narození.
Zvířata dětí: Agama vousatá, zatím beze jména, králíci zakrslí berani saténoví durynští a zakrslí bílopesíkatí černí
Další zvířata naše: Brachypelma Emilly – Emilka – sklípkan, ovce quesantky (Grůt, teta a mladá), králíci – malí rexi plášťoví černožlutí, holanďani, český černopesíkatý a Sviňáček (nalezenec).a “kachna” nestará, nemladá, tlustá
16.12.2023 v 17:28 #162528EvaC
PetraK
Úplně tu bitvu u Vás vidim – jak v Brtnikách na křižovatce 😂😂- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem EvaC.
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem EvaC.
16.12.2023 v 17:37 #162531Thielli
kachna
Ahoj kachno, psycholog Jeroným KLimeš kdysi na jedné přednášce říkal, že lidé by měli mít tři děti, protože statisticky se povede právě a pouze každé třetí…
No a dle výčtu ostatního živého, zjevně i ty budeš šťastná venkovanka. (Na Chovu jsem to už psala, já jsem zakletá v Prahe, z určitého důvodu prostě nemohu zatím utéci a tak jen tiše a opravdu malinko závidím šťastným venkovanům).16.12.2023 v 17:39 #162532MirkaD
tak máti se vrátila od otce,a že je ukecanej a v pohodě-uf,aspon že tak…
Kachna-je s ní prča,jednou za čas přijde,hodí špica hlášku a zase jde:-D
16.12.2023 v 17:43 #162533Thielli
PetraK
Moje sestra, když se jako náctiletá jela poprvé představit rodičům budoucího muže a otce svých dětí, dostala tam o Vánocích do ruky domácí čokoládový likér od tchýně… a že než si naleje, má si ho protřepat.
Ohodila jim půl vymalované bílé stěny v obýváku.A já konečně sedím. V lese bylo krásně, tlamy dostaly cvičně dvacetkrát přivolání, ale že se odměňovalo, neremcaly. Před chvílí jsem jim dodělala domácí paštiku z kuřecích jater, jejíž první dávku dostaly do lízací podložky. Doufám, že dají na chvíli pokoj, bo si chci konečně zase chvilku číst o tom tábornickém nádobí.
16.12.2023 v 18:03 #162534EvaC
Fifi
Super, že Pepinek začíná brát klícku jako bezpečný domeček, kde muže odpočívat 👍16.12.2023 v 18:08 #162535MirkaD
Thielli-na lízací podložky jsem se dívala ve zverimexu ve Vyškově,ale ty moje fousatý držky…..tak aspon koberečky používáme..
16.12.2023 v 18:17 #162536Fifi
Esusova
Dneska zvládla plnou prochajdu co ostatní a pak tu ještě po příchodu rajzovala. Meine Bubi ist zurýk!
Ale to je parada, to moc rada ctu, Bubi zwei ma tuhej korinek jako jednicka. Obe jsou jednicky. 🙂Mirko
tak máti se vrátila od otce,a že je ukecanej a v pohodě-uf,aspon že tak…
Parada, je o nej postarano, pacos v dobry nalade, uf. 🙂Kachno
Tyjo, Fance uz budou tri? Ale co se divim, kdyz jsme se prvne videly, Lucijas se teprva pekl. 🙂EvaC
Ja ho na klicku od zacatku ucim, protoze znam vyhody podobnyho konani. Ted tu radil jak cerna ruka s Ruzici pres hodinu, zase odpadnul do klece.Dneska je takovej jinsi. Holky, vlastne touhle dobou PRED TYDNEM!!! jsme si ho jak prekupnici predavali na benzine s majiteli jeho segry. 🙂 Po pouhych 7 dnech je soucasti sveta Ruzeny a ja se stavam soucasti jeho sveta. Vcera jsem na nej v noci vytahla klikr a zacla si ho naklikavat, je to sikula.
16.12.2023 v 18:37 #162537kachna
Jeroným KLimeš kdysi na jedné přednášce říkal, že lidé by měli mít tři děti
tuším, že má tři děti.
Já jsem spíš z té dloooooouhé řady rodičů, co mají dvě plánované děti a to třetí, chtěné, ale rozhodně neplánované. Ale já mám tři povedené, kdo vyfasoval nepodarky plánované pro mě, nevím.16.12.2023 v 19:15 #162538EvaC
Fifi
Jojo, když to považujou za svůj bezpečnej prostor je to super..
Sinďa se tady na té fotce tváří jako truhlík – myslím ze jsem to tehdy fotila až pozdě večer před spaním a pohled znamenal něco ve smyslu: “ Psí bože , ať už konečně přestane vyrušovat a zaleze taky do pelechu”…16.12.2023 v 19:21 #162540MirkaD
EvaC-to je pěkný,jak tam kouká,holka fousatá:-)
u nás by klec neprošla…..,i když já to všechno chápu,Martin klec v domě né,ne,ne…
no a jelikož chodí ze psama,spí s něma v posteli,krmí,češe Žeryka…a bere nás ny vycházky v autě-tak neprotestuju-ono taky u nás není moc místo…Fifi-no,pacoš je mysli veselé,ale on neví to co my…..
16.12.2023 v 19:46 #162541PetraK
Thielli
a že než si naleje, má si ho protřepat.😀 😀 umělecký dílo 🙂
U nás klícka taky neměla valného úspěchu – asi , že byla Tali kotcovnice. Já jsem ji chtěla zvyknout pomalu postupně kvůli hárání, ale nakonec jsme půjčenou obr klec museli vrátit dřív a pak už jsme to neřešili. Nicméně v kleci by v pohodě úplně na sto procent bývala nebyla.
16.12.2023 v 20:04 #162542EvaC
PetraK
Sindy má dvířka od klece stále dokořán – ale v noci tam spí, má to prostě jako svůj bydlík ( kromě dalších pelíšků po bytě).Klec jsem si vzala od paní, která Sindy zachránila a měla ji pak u sebe v “ dočasce”. Když jsme se domlouvaly na předání , několikrát se mě ptala, jestli ten obrovskej krám fakt chci – chtěla jsem a vyplatilo se – byla to v tu chvíli přesunu k nám řekla bych jediná její jistota..16.12.2023 v 20:11 #162543Thielli
A nám se zdálo, že dnes v Klánovickém lese bylo příjemně liduprázdno…. 😲
16.12.2023 v 20:34 #162544EvaC
Thielli
Ou nou 🙈16.12.2023 v 20:43 #162545Fifi
Thielli,
ty vis, kam jit vyvencit. 🙂Ke kleci – nemam proti ni predsudky, nezaviram tam psy na x hodin, neni to bubak. Naopak, nacvik se velmi hodi, to jsem zjistila uz u Dorotky sadelnaty, kdyz mela 4 tezky ortopedikcy operace. A nutnost total klidovyho rezimu.
Po ni vlastne vsichni psi na klec jsou zvykli, doma ji meli a maji porad otevrenou. Hlavne Troldik si ji oblibil coby bezpecnou noru – presne jak Sindibadka, ospalina. 🙂
Jak vidno, kazdej ma svuj pristup, svy pro a proti, dyk tak to ma bejt. 🙂 Este edit – u Pepina to je tak, ze kdyz jdeme spat, placatyho ho po poslednim vycurani prendam do klece. Aby si pak krasne mnouknul tak za dve-tri hodky, ze chce curat, jinak by se sel vycurat nekam do ruzku pokoje bez upozorneni. Vyvencime a jde chrapat na perinku do postele, pak si uz cloveka vzbudi kvuli venceni.- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Fifi.
16.12.2023 v 20:47 #162547kachna
A nám se zdálo, že dnes v Klánovickém lese bylo příjemně liduprázdno….
Přes to, co se tam stalo, mě to nesmírně pobavilo.
V Klánovickém lese mi teda vždycky přišlo liduprázdno hrozně nepříjemné (kamarád tam měl chatu, chodívala jsem za ním z vlaku).16.12.2023 v 21:16 #162548cernej caj
kachna
co se tam stalo?ja tama sla 2x a pusobi to trochu jako misto, kam po setmeni samotna zena nechce chodit, pokud neni karatistka.
jinak kachna ma jednu hlavni poznavaci popisnou vlasnost : vzdycky s neznosti starostlive maminky vsechno tak krasne jednoduse a pravdive okomentuje z uplne necekanyho uhlu, pripadne rozsekne nejakym vtipem tak, ze se clovek dusi smichy.
my sme do kachnokraje zavitali s muzem parkrat… pri kazde navsteve mela kachna o jedno vic deti /nebo na ceste/ tak se muz smal, ze uz tam nesmime jezdit, jinak se nevejdou do domu 😀
MirkaD
a tak ja bych se vubec neptala na veci spojeny s nemoci, bych se s nim bavila jako normalne, pripadne treba co jidlo, jestli muze aspon trochu courat nebo co sestricky, jestli sou hodny.. neco, co primo nekonfrontuje s tim, v jake je situaci, ale zaroven neco, co snadno muze rict svuj nazor.nevim, cekala bych, ze clovek rekne sam, jak mu je, jak se citi, a kdyz nebude chtit, neptala bych se.
Je to tezky s cizim clovekem, mam problem bavit se s vlastnima pribuznyma, natoz kdyby me nekdo nechal hodinu o samote s tchanama…
PetraK
to je tak krasny s brtnikem a talirovou!jinak pejsci sou mega radi, ze sem nezustala spat v brne, vanocni oslavu sem si moc uzila, dostala sem hromadu super veci, co se mi hodilo nebo co sem si prala.
No a vtipny je, ze vero si vylosovala ze seznamu darku neco, co ji nejak blbe dali v obchode 😀 tak to jeste zkusi vymenit, tak si jeste budeme vymenovat darky navzajem, az bude i knizka 😀 ale rozesmalo me to.
dostala sem krasnej 0,7l hrnek s dudkem, toho sem jeste nazivo nikdy nevidela, hromadu cajiku k piti, knizku nacelnik https://www.kosmas.cz/knihy/527577/nacelnik/, impregnaci na kozeny botky, nejaky dobroty k jidlu, jelenni luj, krasnou zalozku s vlkem, pojedla sem cukrovi, podarilo se mi presolit cesnecku, tak pry si ji letos nemuseli dosolovat :D:D
no uzila jsem si to moc a krk/pater uz o fous lepsi, bolelo to urcite min nez vcera, skoro bych rekla, ze je to mnohem lepsi 🙂
16.12.2023 v 22:17 #162549Maya
MirkaD
to je mi lito, ale tak super, že je v dobré náladě a že převezli do lepší nemocnice
cernejcaj
tak to jste měli pěknej večírek
ta knížka vypadá zajímavě16.12.2023 v 22:28 #162550kachna
ja tama sla 2x a pusobi to trochu jako misto, kam po setmeni samotna zena nechce chodit, pokud neni karatistka.
jo, něco jako Štětí (pro Pražáky – Karlín v devadesátkách)
střelba v klánovicích
Za mých mladých let tam zemljankovali Ukrajinci a Rumuni, později tam chlap zastřelil pána s hledačkou kovů, co mu slídil blízko jeho ukradeného lupu.skoro bych rekla, ze je to mnohem lepsi
to je skoro super zpráva
pri kazde navsteve mela kachna o jedno vic deti /nebo na ceste/ tak se muz smal, ze uz tam nesmime jezdit, jinak se nevejdou do domu
zrovna teď bych klidně vyměnila to nejstarší, který mi tu vyčítá malíčky u nohou.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.