Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,361. až 1,380. (celkem z 1,574)
  • Autor
    cernej caj

Maya
      Budes mit HO? Snad ti bude lip a odocines si, kdyz nebudes muset dojizdet.

Me se uz zlepsuje palec, uz neni ani nateklej a boli asi jen 10% puvodne bolave plochy.

taky prej zapichnuty chlupy umi masakralne bolet a delat bordel

Thielli

Tak mozna taky cim je clovek starsi, tim vetsi naroky uz ma, prece jen v nladi cloveku stsci fakt malo a moc to neresi

BINGO.

A vůbec nejde o to, že by s věkem rostla nějaká hamižnost. S každým dalším rokem máš za sebou víc odpracováno a je normální, že to chceš za sebou vidět. Nemusí to být zrovna jachta, ale po deseti, dvaceti letech v práci je frustrující přemýšlet nad tím, zda máš blbou tisícovku poslat doprava nebo doleva.

cernej caj

Thielli
          Hezky si to napsala, sama se frustruju vecma zbytecne, ktery nemuzu zmenit a nejak se to potrebuju odnaucit a nefrustrovat se tim. K nicemu to neni a bere to trochu radost z jinych veci

Denny

Mayo brzo se uzdrav

Test s motýlkem
            https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/z%C3%A1bavn%C3%BD-test-osobnosti-vyberte-si-mot%C3%BDlka-a-zjist%C4%9Bte-jac%C3%AD-doopravdy-jste/ar-AA1mZ9lk?ocid=msedgntp&pc=U531&cvid=63514e3b69614db785c0aae0cc6422d5&ei=5

já vybrala jedničku, pro mě nej…jako sedí na mě myslím jen část:
            Na druhou stranu vám delší dobu trvá, než se otevřete ostatním, býváte ve vztahu k neznámým lidem opatrní. Býváte také autoritativní a někdy umíte jít „přes mrtvoly“.

Thielli

Cajik

A jakou chces tu termosku?
              🙂

Denny
              …ajaj. Na mě taky můj motýl asi sedí 🙈

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 1 měsícem uživatelem Thielli.
              MirkaD

tak dnes ráno-delší snídaně s kafem,čajem,-a Dafinino přinášení -nesmyslů-ručníček na ruky,co jsem nechala na pohovce,propisky,sponky,rukavice domácí-taky na pohovce…
                takže Dafi donesla,vyfásla odměny,já to pouklíuela na místo…:-D,
                nacpala jí léky
                umyla stoh nádobí ze včera-Martin dělal vývar,celou noc+bratislavskou pečeni,hrnkový knedlíky,a omáčku,a já byla večer ve stadiu-vyperu a seru na všechno,ani talíř,hrenk,příbor,druhej hrnek neumyju….
                +ráno kastroly,pekáče-když je někdo-já-večer línej..
                takže poumývat,+trobu,sporák,koupelku octem,wx-nalít +flašky octa a dem ze psama
                Dafi jsem dala svetr po Gerovi,na to postroj-jsem včeera zjistila,že měla pod krkem pichlej trn…tak at nemá obojek,a postroje se jí nevejde na bundu
                Žeryk nahej,venku větr,ale že půjdu kousek,že nejsu v kondici,a budou furt běhat..
                venku máti ze psama-tak říkám,že i když s něma půjde odpo,že neumím říct Bettyně NE-pokud vím,že půjdu kousek,a nespíchám někam…
                tak že ju vezmu
                máti s něma odpo chodívá
                Max,že nejde
                za bránou nám kácely větve-pracovníci,traktor,kravál..
                ustrojím psy,vylezu,jdu směrem jakoby ke křížku,ale šmiiknu to za úvozem hned doleva a jdu mezi malýma políčkama/loučkama nebo co to je-a velkým polem-dlouho jsme tama nešly-chodívaly jsme tam hoodně v létě,když Dfi nechtěla chodit na vycházky,vylezly jsme úvozem,Dafi měla čekej-Žeryk revírky,aportky,Dafi se hodil 3 kroky uzlík,a šlo se dom..
                no tak jsme to tam popchodily cikcak,psi se proběhly všichni 3
                Dafčák skočila na hromadu zmrzlýho písku s výrazem-to je TAKY PAŘEZ!!!
                ze záchvatem smíchu jsem jí discipli novaně dala pamlsek a šly jsme zpět k ůvozu a tam s Betty hoopaly po stromě ležícím-to je TAKY PAŘEZ/LAVIČKA!!
                tak dostali obě pamlsky a Řeryk si udělal hledj -ztratil a šlo se dom
                u brány dotazy-proč nešel ven ten čtvrtej pes??
                mezitím doběhl Max a štěkal na dřevorubce-tak říkám,že s ním půjde mamka..
                vrhli se mi u brány -bez ptaní ,že!!na psy,že si je pohladí-u Žeryka jsem je zarazila,zalezu za bránu a začne se se mnou bavit známej-co tatka?
                psům zima tak Žerykvi hodím párkrát hračku,pocvičím s nima s holkama rychle packy,otočky,kroky,couvačky,obíhačky,sedni/lehni a hrnem dom
                doma ošmikám Bettyně tlapky,vyčešu,
                zabalím mí psy,at spinkají
                odstrojím větve co mám místo stromku,větve ven ve váze,zamést,uklidit andulkám,uklidit jim nakaný pod oknem,uklidit pelíšky,vytřít
                a budem se válet….

MirkaD

Denny-moc,moc,mo a ještě jednou moc hratuluji!!
                  a přeju klidnou rekonstrukci vytu!
                  mě se modrní zařízení-modrně zařízené domy,byty nelíbí-hrany,kov,sklo,..
                  mám ráda dřevo a trochu rustikální styl-když bych si mohla vybrat….

Kimi

Mayo, Čajíku, neřekla bych, že stáří má větší nároky, ale ty potřeby se přesouvají. V mládí (sedmdesátá)jsem dost utrácela za oblečení a šminky. Tady na venkově nic nebylo, když přišlo zboží, stály se fronty. Na kupovala jsem na služebních cestách v Praze – Dům módy, Klub odívání mladých, USeveri, v Pařížské kosmetiku, V Brně ve Snaze boty i oblečení. Jakub je ročník 1987, taky nic nebylo, naštěstí můj táta hodně jezdil do Německa, tam bylo zboží dost a velký výběr. Taky jsem absolvovala kurs šití a vyráběla jsem pro sebe i synka, díky mnoha textilkám v okolí bylo všude látek na výběr.
                    Co jsem dřív utratila za ty šminky a módu, teď utratím za doplatky na léky a za různé potravinové doplňky pro zdraví. Skříň mám narvanou, občas proberu a dám na charitu. Teď jsem přestala pracovat, mezi lidi moc nechodím, krom posezení s kamarádkami. Co potřebuju doplňovat a obměňovat, to je oblečení a obuv na venčení. Mám pár lepších kousků do divadla nebo na koncert. Za mých mladých bylo zvykem chodit do divadla ve společenském, dnes klidně v rozdrbaných džínsech. Takže dámy, pokud se Vám něco líbí a můžete si to dovolit, udělejte si radost a dopřejte si.👍

PetraK

RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Doobrý den, celý den,
                      zima leze komínem,
                      Nepustim ji domu nic,
                      zatopim si, bude hic!

No, to jako můžu doma, ale tady? Mám ledový ruce.

Thielli

čajík a ostatní 🙂

už jsem si všimla, že tu občas funguje takový blešák, že věci putují tam, kde mají třeba větší užitek…
                        proto se ptám i na tu termosku, jakou přesně si představuješ, jsi psala, že máš šroubovací (já třeba zase nechci jiné než šroubovací), tak esli doma nemám něco, co by se dalo přemístit.

Jinak mám třeba doma prakticky nové brusle kanady (dvakrát jsem je měla na noze), taky na snowboard už asi nepolezu, pak mám ipod nano, tedy asi dva ipody nano, které si z důvodu nesnesení muziky nepouštím… tak to hnije v šuplíku.

By možná bylo dobré založit vlákno blešák, ať se to tu netopí v debatě o všem možném… že kdyby někomu doma něco zbylo nebo překáželo, že by sem mohl lípnout nabídku.

MirkaD

Čajíku-děkuji-fakt jsem prostě v sobotu těma fotkama potřebovala upustit páru
                          dnes jsem udělala další koninu:-)))
                          takovou hovadinu,že ju sem ani napsat nemůžu!!!
                          ale říkala jsem to tatkovi a ten-no ty máááš teda starosti!!a smál se:-D
                          že su blbá….:-D

s těma penězma..
                          tvl-já jíst jednou denně tak zdechnu…
                          tys podle mě extrémně škudlila-neber to prosím ve zlým!!
                          na sobě…..
                          a k tomu že řešíš peníze..
                          hele to podle mě řeší hoodně lidí…
                          já je hoodně let řešila a řeším vlastně furt taky…,
                          což víte hoodně dobře…
                          a ne není to tak,že seš rozmazlená,frustrovaná rozcapená!!
                          jako to fakt nejseš!!!
                          já ti něco řeknu joo?
                          když jsme dřív měli mega málo peněz-já plat pidi-jako hoodně pidi,Martin bez práce,furt nám pjčovaly rodiče,boty si Martin zimní koupil u tamanů,žádný knížky,časáky,značkový hadry ke psům….
                          a ano i Gero měl tenkrát někoik měsíců nejlevnější granule-to se přiznám rovnou..,,pamlsky piškoty a zdar…
                          žádný drahý granule,drahý pamlsky kvalitní….
                          prostě mazec…
                          no a ted,když by jsme mohli ušetřit..
                          tak jednak to koupený auto,ale to je fuk,to jsem sem tahat úplně nechtěla,ale jo,když už je tro auto-tak občas vyjedm někam autem,občas i do BK,
                          ted si Martin objednával k narozkám turistický boty nový…
                          mě koupil tu drahou bundu…
                          obraz na zed..
                          a já si občas koupím časák,knížku,
                          a v BK-bědy s kamoškama,kafe s něma a tak….
                          psi mají lepší granule-Dafi teda musí
                          vaří se jim exttra maso..kupujou pamlsky….,
                          jsem tím chtěla říct,
                          že kdyby jsme žily tak skromě jak kdysi…,nebo,když byl Martin bez práce a měl jen důchod-malej
                          a zvládly jsme to….
                          i když jsme na jedné dovči jedli denně párky,nechodily na obědy…
                          no to je fuk
                          prostě,kdyby jsme nekupovaly pejskům pamsky,kdyby se psům nevařilo maso,kdyby se nekupovaly drahý hadry/botyi když kvalitní-dlouho vydrží,já časáky,kafe,pbčas knížka…
                          tak by jsme ušetřily..
                          ALE MARTIN ŠETŘI NEUMÍ-TOVÍTE VŠICHNI TADY,TOHLE MÁ PO OTCOVI,A PAK
                          JÁ SI ŘEKNU-JÁÁ SE TAK NADŘU,TAK SI IDĚLÁM RADOST..

MirkaD

Thielli-dobrej nápad!!
                            PetraK-chudáky seš zmrzlý!!!
                            já v noci-2 pyžama,deku,peřinu….

cernej caj

Denny
                              Hm, 3… 😀 asi sedi docela:)

Thielli
                              Moooc drahou, moc 😀 stoji 1100, tak uvidim, kolik mi bude zbyvat pred vyplatou. Ale mela by mit profilovanej srpubovaci uzaver a tak by mi to melo jit otevirat.

Ackoli v pulce unora mozna dojdu ke stejnemu rozhodnuti jako loni, ze na konci zimy odlozim na dalsi rok:D uz to odkladam 2 roky:D tu starou mi ve stare praci dali do mycky a necim se omlatila a poskodila ta izolacni vrstva:(

Thielli

čaji !!!
                                já se neptala jak drahou, ale jakou !
                                umíš psát cestopisy, tak snad umíš číst, ne? 🤣

Maya

Denny
                                  doufam ze se pak pochlubis novym byteckem, ja rada koukam jak kdo rekonstruuje
                                  MirkaD
                                  mas to mikroplysovy povleceni? pod tim je fakt vedro, kdyz je kvalitni a silny, ja uz mam druhy s eukalyptama 😀
                                  a nekdy je mi pod tim vedro az moc

MirkaD

Maya-jo,mám plyšový,však jsem psala,že praní povlečení je s tínhle obřad-jedna peřina zabere jednu pračku,schne 2 dny:-)
                                    takže prát povlečení+prostěradlo mě zabere 6 dní:-D

cernej caj

MirkaD
                                      Vetsi koninu nez srat na vyprany pradlo?

(Du pokracovat ve cteni)

Thielli vlakno zalozit muze kdokoli ale rada to udelam pak az budu mit cas.

Jinak delaji se termosky, co maji sroubovaci viko tak specialne tvarovany, ze neni hladky a neklouzou potom ruce ale perforovany a s hranama, anebo termosky co maji sroubobaci + system cvak/cvak ze se cvakne a naleje a cvakne a prestane to tect. Neni to tak spolehlivy ale a casem se to muze vychodit. Treba termosky primus nebo esbit mivaji oba typy zavirani.

Kimi
                                      Sminky a kosmetiku,na to ja nastesti nejsu, jinak bych musela brecet po nocich 😀 taky dost obleceni nastesti dostanu nebo mam ze sekace a utracim hlavne za to sportovni ven, ktery z nehakyho duvodu moc na bazarech nebyva:D

PetraK
                                      Navleky na rucky!

Jdu cist dal

cernej caj

Thielli
                                        Ja umim cist, ale casto jsou za otazkama skryte motivy… tady posles obrazek terkmsky a za 3 dny ti bude postak termoskou klepat na dvere:D

Maya
                                        Me teda zadny hroznt vedro neprijde:D ale uz asi vim, proc nedokazu spat neprikryta v lete… a nejradsi spim pod dekou, perinou a prehozem v zime.. ze me vyhovuje ta vaha a lip se mi spi:D

MirkaD
                                        Presne takhle peru povleceni taky… plachty vyprany, mikroplysovej povlak cekaaaa v kosi uz asi 14 dni:D

(Ja si hodne navykla spavat pod tou penny dekou je desne heboucka a prijemna a hreje).

Maetin ma ale specialni schopnost utratit i to co nema a to neumi kazdej:D

Asteris

Denny, gratuluju, prostě umíš. A rekonstrukce ať dopadne podle představ.
                                          Nemocným a nastydlým přeji rychlé uzdravení, u nás v práci to taky řádí.
                                          Thielli, to je fajn, že vycházka s Koudym se povedla a že to nese ovoce. Měla jsem podobný problém ještě s Arinkou, potkávaly jsme holandskou ovčandu a holky se nenáviděly, dokonce se i popraly. Ale páni byli fajn, domluvili jsme taky vycházku: Arinka za chvíli už ovčandu neřešila, ale ovčanda byla napružená celou dobu, jasně dávala najevo, pusťte mě na ni a já jí dám , co proto. K další vycházce už nedošlo, protože se asi odstěhovali.
                                          Mirko, ty jsi tak pracovitá, že s tebe mám mindrák. 😀 😀 😀
                                          A včera jsme byli s kamarády na pěkném malém výletíku, z Vraného na Zbraslav přes vyhlídky, na km málo, ale z kopce do kopce a na vyhlídkách pěkně fučelo.

Petrs01

bude postak termoskou klepat na dvere

a to vadí? Akorát… by se mohlo stát, že se ti najednou sejdou termosky třeba tři 😀

Já se přiznám, že kupujeme klasické cvakací. Dá se koupit náhradní zavírání a navíc celá termoska stojí pár peněz. A ťuknout někde venku termosku za litr, to nechci – taháme je v zimě každý víkend, většinou sestava 2×1 čaj, 0,5 kafe a 0,3 voda na psolívku 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,361. až 1,380. (celkem z 1,574)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.