Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,341. až 1,360. (celkem z 1,574)
  • Autor
    Petrs01

chceš říct,že já su blbá???

Mirko, taky jí zkus říct, že devítiletá „stará“ fena po sedmi hodinách venku spala celých 10 minut. Že 13ctiletý Sprateček si vyžádal dogtreky a opravdu dva ušel – 80+ a 100+ km! U něj jsme měli měřítko – kolik hodin venku, tolik desetiminutovek spánku. Ale počítala se i cesta autem domů, takže když se po šesti hodinách venku jelo hodinu zpátky, byl pes akorát připraven na další akci. Myslím, že bígla nechce 😀 😀 😀

Thielli

černej čaj

čajíku, tak lakomost u tebe – teď si z tebe udělám legraci – víš, co to slovo znamená, že ano? 😁

A jak to myslíš, že si stěžuješ na peníze?
        nedávno se konečně začalo také mluvit nejen o průměrné nebo minimální mzdě, ale o důstojné mzdě. Myslím, že právo stěžovat si na peníze má každý, kdo poctivě pracuje a tu důstojnou mzdu nedostává.
        Kam se podíváš, tam ti řeknou „zaplať“. Nejde to, neřešit peníze. A takové ty řeči, že štěstí si za peníze nekoupíš… no, to je zpola taková ukolébavka pro nespokojené davy. Protože peníze jsou svoboda a ze svobody je cesta ke štěstí kratší.

kachna
        jo a jsem zapomněla napsat… mi přijde, že ta kachna občas nakoukne oknem sem do toho pokojíku, pronese něco ze života, co prozradí, že už taky hodně ví to svoje. Tímto chci kachně také poděkovat za chvíle, kdy mi chybí nadhled, přilítne, poponese mě trochu a zase jde přikrýt křídly ten svůj lidský chumel. 🙂

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 3 měsíci uživatelem Thielli.
        Zlata

Thieli
          Moc dík za fotky.
          Petrs
          To je krása co s Pixií dokážete.
          Mirko
          Pravdu díš,měli by se jí věnovat denně, jenže to měla v první řadě vnučka, když jí měla od štěněte.Ale aspoň na tom cvičáku by jim ukázali základ.
          Andyho si pořídil nejstarší syn,na vojně byl psovod.

cernej caj

Zlatka
            A nechves s ni trosku po domluve cvivit ty? Ty cviky jako packu na kolena a tak byste spolu mohli? Nebo tuk do ruky cumakem… tam muzes jen odmenovat za pokroky nebo ignorovat

To je hodne kontaktni a nemusis kvuli tomu nikam chodit, zvedat neco ze zeme a tak…

Thielli
            Nemyslim lakoma, ale ze posledni dobou se pristihuju, ze furt resim penize, ze kazdymu rikam to si nemuzu dovolit, ze tady cumim 2 mesice na novou termosku za tu co predloni po 10 letech odesla a musim volit mezi termoskou a fyzio,, kam.vlastne musim, takze uz jen resim jildo a fyzio a vylrty se ani nesnazim davat moc od brna… jako OK, na pracaku sem si dovolila obcas sahnout na uspory ale s platem to delat nechci… sice sem 25hrubeho mela od roku 2017, tak mi to neprislo tak na hrane, ale ted mam jeste o fousek min a prijde mi, ze sice nemam porad zavchavty a netravim vikendy v letargii a uplne vystavena, ale zase mnohem vic resim, jak vyjdu, ze kamaradi chteji na ty brouky ale sou proste hodne drahy, na ty kazdomesicni rehabky chodit „musim“ a proste me prijde, ze posledni rok uz si rikam „nemuzu, nemam, su ochtona za termosku vynechat rehabku? Takze to bez ji asi dam i dalsi zimu:D (mam jeste 07l s klaiskym sroubovacin zaverem, ale tu dost casto kvuli podtlaku tema myma rukama nedokazi otevrit, tak sem si ji v sobotu prinesla.zavrenou domu… no uz tak 2 roky ji nejsu schopna otevrit, ani ty mrnavy vicka na plastovych lahvich uz nedokazu otevirat, tak musim kupovat 0,7 s tema otviracima vickama a vymejovat je na velkejch petkach na vylet:D

Ve zkratce, zda se mi, ze me to ovlada posledni dobou jak si nekuzu poradne nic koupit, co hych chtela a hrozne se na to fixuju a neumim na to proste nemyslet, neresit to a nechat to byt. Nejak s tim proste zit v mnohem vetsim souladu… vlastne si nemyslim, ze mam nejak malo, dokazu z toho zaplatit nutny platby, chodit 1x mesicne na fyzio a 1x tydne,nekdy 2x si koupit obed (co beru od kolegy za 120kc, tak super, predtim me stal rozvoz kolem 250-300 a brala sem amx 1x mesicne, nasetrim si na vylrt a dokazu neco malo davat bokem a pak si treba za 2 roky koupit neco k fotaku, batoh nebo tak… a presto ze se mam jak prase v zite a bydlim a jim a obcas neco navic, ze zacinam byt neskromna, rozcapena a proste muj mozek fakt furt ovlada, jak omezit vydaje a dovolit si toho vic… pritom sem skoro 3 roky vysla ze 3000 mesicne na dopravu, jidlo a zabavu a vysla sem… ale uz de nechci vracet k jidlu 1x denne… pritom vim, ze bych usetrila hrozne moc, ale 4 roky sem se ucila jist normalne a taky to nechci zas zahodit…

Neukim to napsat, ale prijde mi, ze potrebuju nadhled a jeste ubrat avtch si uvedomila ze se mam jak prase v zite, mam co jist a kde bydlet a obstarat pejsky ale nejak me to nejde.

A jw dobre ze ste si dali prochazku, ono ve vhidny vzdalenosti ten pes casek zjisti, ze se mu nic nedeje a da se trochu zkracovat a tak. Krasnej vylet a super fotky.

Jo, kachna je takova ta spracedliva, citliva a vnimava maminka s obrovskym nadhledem a pochopenim, prijde, rozsekne a zmizi.

MirkaD
            Jo, ses hrozne vynalezava a mas super smysl pro humor, vzdycky me hrozne rozesmejes:)

Super, ze sis uzila smenu, ze byla pohodova:)

Petrs01
            Jeee! Ten je ale uzasnej! Mam radost, ze vam zapozoval!

A super ze piksle 10 minut spala:)

cernej caj

Thielli
              Misto, abych po 22 letech premysleni jestli salinkarta nebo obedy, jestli bunda nebo boty, jestli ponozky nebo kalhotky… ze ted, kdyz si muzu dovolit ponozky, kalhotky, bundu, boty, jist casteji nez 1x denne i slainkartu a k tomu obcas neco navic, ze nanjdnou si toho nevazim za ro co mam, ale ze s jidlem roste chut a chtela bych vsechno. Chtela bych termosku i fyzio, protoze muzu mit kalhotky i ponozky, pritom asi do roku 2019 sem si nekohla dovolit ani dve jidla denne, pokud sem treba chtela jit cvicit.

Zacinam byt hrozne rozmazlena a prijde mi, ze me ovlada nespokojenost a rozezranost a nejak bych se toho chtela zbavit. Byt zase skromna a vdecna za to, co mam a ne se divat po tom, co mit nemuzu

Denny

Dobré ranko,
                jak se všici máte?
                Kdo máte fb a občas koukáte na moje příspěvky, tak víte, že žiju/žijeme 🙂 o dvě patra výš, než je náš původní byt, který prochází rekonstrukcí.
                Bydlíme tam teprve týden, Koněf si nějak nemůže zvyknout, takže když jsme v práci, vyštěkává 🙁 .
                V sobotu jsme byli v PL podívat se na obklady atd..ale asi jsem divná, páč se mi tam nic nelíbilo. Hrozná móda co se týče interiérů.
                Černé, leštěné, mramorové, se třpytkama, zlatýma proužkama…hrůza.
                Na foto naše krásné bydlení a Cairuška
                Jo a zítra mám slavný den 🙂

Fotorok 2024 – výsledková listina

Fotoklub Kruhu přátel muzea Varnsdorf zveřejnil výsledkovou listinu 48. ročníku soutěže Fotorok. Porota ve složení Ondřej Hájek, Václav Sojka, Jiří Stejskal, Jiří Trebatický a Libor Zavoral prohlásila za nejlepší následující snímky:

1. místo: Jiří Durdík, Praha, za fotografii „Autoportrét“
                2. místo: Denisa Hrotíková, Dolní Poustevna, za fotografii „Kouzlo okamžiku“
                3. místo: Blanka Jedličková, Litvínov, za fotografii: „Orosená 1“
                Čestné uznání: Marián Maštrla, Dolní Podluží, za fotografii „Holkám to sluší – Peloton“
                Zvláštní cena poroty za obrazovou působivost: Stáňa Domanský, Kroměříž, za fotografii „Oráč“

Předání cen spolu s vernisáží výstavy výběru soutěžních snímků se uskuteční v úterý 16. ledna od 17.00 hodin v Městské knihovně Varnsdorf, kam jste všichni srdečně zváni.

cernej caj

Denny
                  Jee, rekonstrukce uz v plnym proudu! Konev si snad brzy zvykne, na jak dlpuhonrrkonstrukci planujete?

Poznavam kuchyn a koupelnu a wc:D

Gratuluju! Jsi skvela a sikovna! Nedas fotku, se kterou jsi vyhrala?

Denny

Čajdo
                    plán je cca na dva měsíce. Uvidíme 🙂

Poznavam kuchyn a koupelnu a wc:D
                    no tak třeba se letos zadaří a přijedeš se podívat na to dílo 🙂

Gratuluju! Jsi skvela a sikovna!
                    děkuju, mám z toho óbr radost, páč úžasné fotografie Václava Sojky a Jiřího Stejskala znám, bude mi ctí, až se s nimi setkám osobně.

To druhé místo vyhrál koš na Apaluše 🙂

Attachments:
                    cernej caj

Denny
                      Tak to neni tak zly, preju, at s tim nejsou ofuky a prodluzky a vsechnonje OK a v terminu:)

Jo, tahle je fakt krasna, mam ji moc rada:)

Denny

tak jelikož nám to dělají známí, kterým jsem předem řekla, že vím, že mají svůj osobní život a prostě až to bude, tak to bude, tak to nějak zvlášť neprožívám, hlavně, že máme kde bydlet 🙂
                        Ono kdyby to dělala firma, tak by to bylo určo o 100% dražší…
                        Ale taky jsem přiložila ruku k dílu, nosila jsem suť atd 😀

Fotka se líbila i na Open Art Festu…
                        Pár lidiček z toho našeho spolku mě příjde podpořit, mám radost,
                        to zas bude něco já a lidi. Převzetí daru atd…to zas budu červená a budu koktat nesmysly 😀

co u tebe jak v práci?

Maya

Denny
                          tak jsme achali nad spravnou fotkou, mame primo profesionalni vkus 😀
                          a gratuluju a doufam, ze dostanes za to poradnej balik

Maya

cestou do prace se mi udelalo blbe, asi nejaka chripajzna
                            kolegyne nedorazila, prej je nemocna
                            tak uz to dorazilo i do nasich kruhu, v nejnevhodnejsi okamzik
                            cernejcaj
                            ono z lepsiho na horsi se proste hur zvyka
                            kdyz mas malo penez, vzdycky musis premejslet za co je utratis a pak to proste bere mentalni kapacitu

Zlata

Denny
                              Fakt nádhera.

cernej caj

Maya
                                Ale prave ja sem je nikdy nemela, a proto me udivuje, ze mam problem to brat jako fakt, jako poslednich 20 let:D proc neco, co mi od detstvi prislo prirozeny a nikdy za svyj zivot sem nemohla mit oboji zaraz mi ted najednou zacalo vadit a ovlada to moje mysleni uz tak moc, ze mam pocit, ze o nicem jinym nemluvim? Pritom mam ted skoro 6000 mesicne jen na sebe, coz je mnohem vic, nez v jakychkoli letech predtim…

A nepocitam do toho dojizdeni, bydleni a trvaly platby, tohle mam ciste na konicky, fyzio, obleceni a jidlo. Je to hromada penez a stejne mam nejak problem se do toho vmestnat.

Denny
                                Za chvili se tim.fakt budes moct zivit a privydelavat:)

cernej caj

Maya
                                  Snad ted auz je lip? Me bylo na omldleni minuly tyden ale vzpomela sem si na to tvoje zubarsky kreslo, tak za chvili uz dobry.

Snad nebudes nemocna, to chce pekne vitaminky a dost opdocivat

Denny

Maya
                                    hodně lidí teď má Covid..alespoň u nás 🙁
                                    já teda preventivně denně C 1000 a nějakou směs vitamínů B

Zlatko
                                    děkuju

Jinak tadyk tip na sandále od Bushman, jsou teď ve slevě, jsou super, i do vody, mají anatomicky tvarovanou podrážku, všechny pásky jdou nastavit dle velikosti nohy (suché zipy) a pod páskami jsou takové změkčující gumové neoprenové pásky. fakt moc pohodlné. Koupili jsme si je celá rodina 😀

https://bushman.cz/sandaly-track-yellow/

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 3 měsíci uživatelem Denny.
                                    cernej caj

Denny
                                      Vyoadaji hodne dobre podobne jako teva terra fi, ktery kupuju, tak to verim, ze by mely byt pohodlny a dobry:) podrazka je spis mekka jakoby gunova? Kdybys ji zmackla mezi prstama nebo tvrda jako u polobotek treba

Denny

čajdo
                                        no je tvrdší, ale gumová a tvárná…určitě ne jako u polobotek.
                                        Ale zas né tak měkká aby se ti do nich zabořilo chodidlo.

cernej caj

Denny
                                          Tak to zni dobre, to budou pohodlny botky a pripadne je omrkmu, az budu hledat novy:)

Maya

Tak jedu dom, sef me vyhodil z kanclu
                                            Asi nejaky nachlazeni, uz mi zacina i ryma a kasel
                                            Aleespon jsem si udelala test, ksmclu jeste nejaky mame, tak covid to neni
                                            Cernejcaj
                                            Tak mozna taky cim je clovek starsi, tim vetsi naroky uz ma, prece jen v nladi cloveku stsci fakt malo a moc to neresi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,341. až 1,360. (celkem z 1,574)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.