Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,281. až 1,300. (celkem z 1,574)
  • Autor
    Fifi

Bryvecir vespolek,
      teeda Mirko, ses odvaha. 🙂 Jak se hoji ruka, dobry?

Thielli
      Taky jeste jednou preju hodne zdaru na zitra, at vse klapne dle predstav tvych.
      Zrovna včera jsme se s hnědou neshodly, kdy odevzdá kost, aby se nepoblia. Takže na můj návrh zavrčela, čímž mě vytočila, takže jsem zavrčela já na ní a pro kost jsem šla.
      A jak bezne odevzdava, prinese? S predchozi rtw feneckou jsem to jinak nez vymenou a pres privolani delat nemohla, devenka Kremylkovata byla sveraz a kdybych si k ni pro morkovku nakracela, bylo by zle. Vrceni je komunikace, fajny, ze nevystartovala. 🙂 Always look on the bright side of life… 😀
      Jo, a dneska me pobavil kamarad. Prej pust ho, ten vyrost. Varovala jsem, at se k nemu nesklani, nehyka, nehejbe se, jinak bude zmetecek hlodat a skakat, ze nenasel zatim neuron v hlave. „Aaaale, jen ho nech, dyk je to stene!“ 😀 Kdyz mu Pepin malem ukousnul nos, pochopil a prej „To si pes nesmi dovolit!“ a mel tendence mi stekanatko rovnat ve stylu RD, to nemel delat. Dostal prednasku a mnamku do ruky, ejhle, Pepin nahle vnimal…

Thielli

Petrs01

normálně jim dávám takovou, která je objemem přiměřená. Tu neměli. A předloni na chatě dostala hnědá taky kost obryni a že jsem se já blbá zabrala do práce, pozřela ji celou. No pak kus vrátila vrchem a zbytek zadem, hromady… ona by se užrala k smrti, kdyby to šlo.
        Takže když dostane něco velkého, musím jí to třeba po hodině vzít. Normálně to máme nacvičené, ona to odevzdá, vidí, jak to nesu do spíže a ví, že ve spíži je kouzelná krabice, ze které zase své kusy dostane.
        Včera se ale motala kolem černá, asi se to blbě sešlo a hnědá vystartovala po mně.

Fifi

Thielli
          Nevystartovala, jen zavrcela, ne? Jak jsem psala na minuly strance, to neni startovani. Ja uz ciste kosti ani nedavam, zlaty skelety. A na zuzlani praseci ucho suseny, ktery taky netreba odebirat. Si usetrim stres z velkych veci a psum stres, ze to nedozrany musej vydat.

MirkaD

Fifi-no odvaha….však jsem říkala,že to nemusíte otvírat-vymažu,neotevřu a zdar:-)
            k nám takhle v létě chodí zákazníci-hooodně střédme oblečený…
            ruka se mi nehojí-teda hojí,ale ještě ve tvčtvret z ní takla krev,to hejbání a tahání věcí jí neprospívá
            nechávám jí chvilku jem tak,ale musím mít triko s krátkým a pak mi mrzne ruka…

Thielli

Fifi

no, ona nejdřív zavrčela, což já chápu, že mi tím říká – nechci. Jenže to nejde v tomhle případě. Nechci. A pak se po mně ohnala zubama.
              Rozlišujeme zavrčení venku – nechci – jiného psa třeba, takže jiného psa prostě odstraním, ale tohle bylo „teď tě neposlechnu a nedám“.

Ale jak jsem psala, máme to jinak nacvičené, běžně odevzdá. Včera dostala vynadáno, nechtěla jsem, aby si zapamatovala, že mě vrčením zažene jako ty psy. Bylo to úplně blbě? Petrs psala odlákat, ale to u hnědé moc nejde. Vezme danou věc do huby a s tou plnou hubou si jde pro to další, co se rozdává.
              No, každopádně jsme dnes situaci zopakovali a vše proběhlo úplně bez problémů. Odevzdala, šla se napít a svalila se do pelechu…

Maya

Tak konečně jsem vás dočetla, zase nakrafáno 😀
                Mirka teda odvážný fotky, ale mě to nešokuje, vypadám tak nějak podobně 😀

PetraK

RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!
                  !

Gůtn tág majne líbe Kindr.
                  DNESKA BYLA FLÁRÁÁRNA! Válení se, kavárna, a jen trochu vaření. Šla jsem objednat ohařiskům maso na Žufriku a – vono to nefunguje. 🙁

Fifi
                  Plachta dobrý co? Já se málem strhla, když mě to napadlo. 😀 😀

Jsem zvedava, kde se to zastavi.
                  jo, to bude překvapeníčko, co?

vycura doma na dlazbu, normalne to po sobe zacne pit.
                  žiš, chudínek malej.Snad se všechno podaří časem srovnat.

Thielli
                  Byla JEN v podprsence. Nebyla v šatech přes podprsenku.
                  to nejsou šaty, to je KADEŘNICKÁ PLÁŠTĚNKA, dycky Ti ji daj, víš? 😛

Kachna

Černýho čaje mohou říkat kachna Kondo

no asi jsem černej čaj, protože prostě JÁ SEM TAM TO M PROSTĚ VIDĚLA HNED! 😀 😀

Zlatka
                  Trixa kulhá,mě se zdá, že včera zdrhla.
                  tak jak s Trixou dneska?

černej čaj
                  navic vetsinou sou ruce NAD prsama :D:D
                  vod určitýho věku to myslím neplatí 😀 když jdeš můžeš mít prsa kdekolif 😀

ze me v noci pekne bolel a jen strcit nohu do ponozky je neprijemny?
                  fuj to si bohužel umím představit, co si neumím představit, je s tím pochodovat

nebudu radsi ani rikat, ze ten fotak na ramenu, to bych mela miniamlne na par tydnu vynechat, nez se mi to sprav
                  to jsem si říkala hned, když jsem četla o rehabce.

Proto si myslim, ze je proste blbost brat si velky domy/byty na hypo
                  jo, toho jsme se taky báli.

Mirka D.
                  na hovno jako…:-(
                  souhlasím, velmi. Proto by to měla být zatraceně zaplacená práce.

no neptěšilo by mě to…
                  to je mi jasný, jenže- jak to jinak pojmout?

EvaC.
                  ve kterém si najdete chvilku i na odpočinek
                  my Tě hrozně poslechli, přesně takhle vypadala naše sobotěnka.

Thielli DRŽÍM NA ZÍTRA TAKY TY PALCE. Myslím, že bych zareagovala pudově stejně jako Ty, protože by mě to vytočilo hned z první. Zavrčení by mě nezvedlo, ta následná reakce už jo. Byla by to moje okamžitá reakce bez přemýšelní.

MirkaD

Maya-tak vidíš-to su v klidu:-)
                    hele já bych to ani neposlala,ale tady furt předhánění kdo je větší tlouštíček…tak jsem našla vršek od plavek….
                    a Martin u focení-Žeryku dívej se,jééé on se nedívá-Žeryku dívej seee

Thielli

Petrs01

jo a zapomněla jsem tedy před tebou smeknout až k zemi.

Moje sestra je právě v Krkonoších na lavinovém kurzu. Včera dorazili večer někam do Strážného, pak stoupali za tmy dvě hodiny do chaty a následně měli do půlnoci přednášky. Dnes si musela ve sněhu vykopat hrob, do kterého byla následně uložena, pak hledali zase nějakou vysílačku dva metry pod sněhem, je tam pět nabušených skiaplinistů a ona, psala, že lopatku už nechce ani vidět.

Suma sumárum, sedim doma na topení a je mi z VÁS OBOU ZIMA, jen to čtu…

Fifi

Thielli
                        Bylo to úplně blbě? Petrs psala odlákat, ale to u hnědé moc nejde. Vezme danou věc do huby a s tou plnou hubou si jde pro to další, co se rozdává.
                        Kdyz to mas nejak nacviceny, tak asi nebylo? Jen treba mas nervy ze zitrka a proto Hneda reagovala neobvykle, je to mozny? Jako me kdyz hlodne pes pri predavani pamlsku a povelu „opatrne“ i tak do nehtovyho luzka, taky ihned zareaguju.
                        Ja nepsala o odlakani, ale prave o povelu, ktery Hneda zna. Podej, prines, ke mne, cokoliv – pro psa je vzdycky lehci s necim k tobe prijit a vymenit za neco. Nez kdyz jde clovek smerem ke psovi, kterej okavidne nema tendenci danou vec vydavat upa dobrovolne. Holky si tu jiste pamatujou moje jasani, kdyz mi jednou! v zivote Kremylek sam od sebe prinesla svoji morkovku na zachod, kde jsem curala, podala mi ji, nechala zkontrolovat a pak s ni zase spokojene odkracela… 😀
                        Mate nejak nacviceno, ja bych to delala jinak, coz neznamena, ze si to udelala spatne. Jen davam svy zkusenosti s jinym plemenem v ramci popremysleni do plena.

Fifi

Esuova si tu vypisuje a hadanku nam vyresi az zejtra jako nebo co?

MirkaD

tak dnešek v práci
                            před prací jsem šla ze psama na takovou vycházku -kousek po dědině,počmuchat,vyvenčit a pár cvků a dom
                            do práce mě hodil Martin a první zákaznice-holky peklo!!
                            být to má xxxtá zákaznice na konci směny tak mě odváží sanitka,,,,,
                            byly jsme 3-4-5byla zástupkyně-ktrá neviděla jetli péct?odebírst láhve,kastle z pásu?nebo házet zeleninu?dělat objednávky?donést nám peníze??
                            no a první zíkaznice-velmi velice nepříjemná,co MÁ VŽDYCKY PROBLÉMY!!
                            velký nákup-a kde máte hroznový cukr?
                            já-naproto mražáku-celá velká bedna..
                            baba se vrátila a-tak jsem se zbytečně prošla!a cukr tam není!vzteklá!
                            já-no je..
                            ona-začala obíhat kasy,několikrát-takže jsem furt nemarkovala
                            ona-vždyxcky to bylo na kase?!kde je?
                            já-naproti mražáku….
                            nic,markuju,párkrát mě za něco sřve,a za chvilku se vrátí s obří účtenkou,kde má každou třetí!věc poznačenou prppiskou a chce vědět-co je to salám pol ř.t.?
                            já-salám poličen řezníkův talíř..
                            ona-a proč to tak blbě píšete?máte to psát normálně!
                            já-to si stěžujte na vedení PENN,ne mě,oni dělají ceny,účtenky,my ne..ale děkuju za rady..
                            ona-na vedení PENNY jsem si stěžovala a byly tak nepříjemní jak jste nepříjemná VY!!!a ty moje rady si laskavě vemte k srdci!!
                            já-volám na zástupkyni co je na 4 kase-fronty jak svina at jde ke mě-baba jí jmenuje dalších milion věcí-zástupkyně ukazuje,vysvětluje,ale nakonec ji pošle pryč od kasy,protože potřebuje namarkovat lidi
                            baba stojí HODINU U STRÁŽNÝHO A STĚŽUJE SI MUU A ZÁKAZNÍKŮM NA NÁS!
                            STRÁŽNEJ JÍ ŘEKNE,ŽE NEJSME HROZNÍ,ALE HROZNÍ JSOU OŽRALCI,FETKY,A AROGANTNÍ A TUPÍ ZÁKAZNÍCI,A ŽE CHODÍ NA FILIÁLKU NA BŘECLAVSKO,ALE TA ÚROVEN ZÁKAZNÍKŮ JE JINÁ….
                            PetroK-přípomíná mi to,jak jsi mi kdysi,to jste bydleli ještě v Praze,jak jsi mi psala,že tady máme fakt divný lidi,že to jsi nikdy nezažila…
                            jo já s tou paní mluvila mile,vlídně-jako jo vhtěla jsem mezitím mlátit hlavou o kasu případně mlátit do někoho/něčeho..
                            zástupkyně z ní byla vytočená….
                            prostě špica začátek…
                            zbytek dne-rahání cukru,mlík,granulí,lisování xxx kartonů a krabic a vybalování drogerky-z toho mě kolega nevěřil,že neuzvednu!!těžkou krabici s jarem skoro 2 metry vysoko do ragálu….ale tak hodil to tam…
                            no v šest večer jsme s Martinem dojeli dom,nakoupený,já šla na dest minut ze psama,abych vyvětrala mozek-nebo spíš to co po něm zbylo..
                            Martin šel odpo ze psama k bájence a zpět..
                            vaří vývar,psům maso,teda Žerykovi,bylo filé a kaše,já večer vytřela,ráno vyprala,a kafe jsem měla ted-rozpustný bez cukru s mlíkem….

Thielli-držím palce na zítra!!
                            Fifi-pruhatec je obřík teda!

PetraK-krásnou sobotu jste měli!:-))

Thielli

Fifi

díky. Já právě popsala situaci tak, jak proběhla. Když mi napíšete, že su úplná blběna, že tahkle to vůbec nefunguje, že se to musí tak a tak, vnitřně si fňuknu, ale vezmu nové informace v potaz. Některé věci už snad umím, ale některé jsou prostě třeba poprvé nebo na ně existují úplně protichůdné názory, takže se v řešení ztratím. No a s hnědou jsem si to tedy vylosovala. Ale ona za to taky nemůže, že se komplikovaná dostala do rukou začátečníka, tak si raději nechám vynadat, než by musela slíznout ještě všechny moje chyby.

PetraK

žiš já jsem prve zapomněla pro Kachnu přiložit toto!!
                                Edit a doufám, že ocení návrat ke kořenům – tedy na čézet, kde jsem kdysi hodila fotos těch plyšákovejch zelenejch kondomáčů.

Thielli
                                že lopatku už nechce ani vidět.

no vidíš a máš pro ni dárek na uvítanou, až se bude vracet, dáš jí smetáček 😀

Fifi
                                a jo! hádanka! Sem zapomnělaaa?? Eh.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 1 měsícem uživatelem PetraK.
                                Thielli

PetraK

takže ty nejen, že snídáš kaši ftipnou, ty se jí cpeš od rána do večera.
                                  🧐
                                  stračeno strakatá 😂

Kimi

My jsme dnes měli kynologickou výročku, vyhodnotili jsme minulý a naplánovali letošní rok. Nechala jsem se ještě ukecat do výboru, původně jsem už nechtěla, chtěla jsem být jen takový tichý člen protože s Golim se už cvičit nedá. Snad budu užitečná aspoň v administrativě. Holky zas napekly úžasné moučníky, když jsem ochutnala ode všeho, doma jsem pak radši vynechala večeři. A chci pomalu upozadit venčící kámošky, na zítřek jsem odřekla Evu, pokud nebude ledovato, chci to zkusit sama a trochu se rozpohybovat.

Fifi

Esusova
                                      Se obavam, ze Kachna se obavala jinyho slova. 😀 😀

Thielli
                                      Segra je borec. Panicka my prvni odchovany erdelky delala zachranarinu, taky si uzivala pri nacviku podobnych situaci, me by slehlo.
                                      Nikdo tu snad nikomu nevynadava, to ne-e. Blbena by se neradila vsude mozne, aby neco vylepsila, tak no tak, prestan s timto, pls. 🙂 Ja si s urugvajskym citronem (Esusova, dobrej nazev, se ti poved) taky chvilema nevim rady, jsem z nej rozvrkocena nad limit svyho zenu. Se nam ti podivni tvorove maji priplest do zivota, dycky to prinese neco obohacujiciho asik. 😀

Mirko
                                      Ta pani musi mit navstevu u vas jako akci tydne, mesice a vychutna si to. Si s nekym treba aspon pokeca?

Milena z Prahy

Mirko,
                                        obdivuju tě, že s takovou osobou dokážeš zachovat klid. Já bych jí po chvíli musela ne snad přímo poslat do prdele, ale říct, že mě obtěžuje a ať odprejskne. Co by ti za to mohlo vedení udělat?

MirkaD

Fifi-paní je prostě vztaklá protivná paní-nic jinýho
                                          pokaždý,prostě pokaždýýýýýý má problém-známe ji všicni….

Thielli-nikdo tady nikomu nenadává,broučku
                                          já přecitlivělá osoba,co si vše moc beru bych sem totiž jinak nechodila:-)))

MirkaD

Milko-vedení-2 zástupkyně-jedna na kase a druhá dělala 100 věcí z ní bylo na prášky taky….sdržovala zákazníky i nás….
                                            a obdivovat mě nemusíš,není za co,jsem psala,že kdyby byla ke konci dne,tak mě volají sanitku,
                                            jinak mě dnes říkala kolegyně-že jsem nějaká vostrá
                                            a já-no já se řídím heslem kdo po tobě kamenem,ty po něm chlebem….
                                            na milý a příjemný zákazníky jsem milá usměvavá žertující-prostě poklad su:-)ale jen na ty milý…
                                            Milko-já tě obdivuju celý 2 roky,jak jsi to včera zmínila….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,281. až 1,300. (celkem z 1,574)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.