Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,261. až 1,280. (celkem z 1,574)
  • Autor
    EvaC

Petrs01
      .. tam zbyla jediná žena
      Se nedivím 🙈

EvaC

Cernej
        caj
        Ano celou, podařilo se mi nevylít ani trošičku 🙃

Petrs01

Se nedivím

Omyl, ty dobré šly na 1000 😉
          My máčky na 500 a Mirka to holt vyhrála 😀

EvaC

Thielli
            Držím moc palce na zítra – aby se podařil alespoň maličký posun ✊🍀

Petrs01

nikdy

Tohle slovo je:
              1) špatné. Zkus to.
              2) začarované. Jak ho vyslovíš, někdo se VELMI zasměje a udělá si poznámku. Dávám si na tohle slovo velký pozor!

EvaC

Petrs01
                🙈🙈 Mě by musela “pobřežní hlídka” zachraňovat jen bych udělala první tempa a to by mě do té studené vody musel nejdřív někdo shodit.. 🥶. Ale chápu ze to je relativní, co komu připadá studené 😅

EvaC

Petrs01
                  Tohle slovo..
                  Aaaaaaa mas pravdu – já ho teď dlouho nepoužila.. ale nedávno jsem to tady znovu psala “ ohaře NIKDY” 🤣🤣🙈🙈

EvaC

A proto…

Attachments:
                    MirkaD

EviC-počkej jako ty chceš říct,že umíš udělat moje milovaný kafe doma????

Kacna-veleftipná jako vždy:-)

Petrs01-šikovná-já su ochotná se vám vyfotit teda v prádle-nemám ty pavky…
                      ale do meilu:-)

MirkaD

Čajíku-no tak s hypotékou-rodiče chtěli dům s velkou zahradou+do něj kupovali nový zařízení-nabytek a bourali zdi,aby měli větší kuchyn-tam kde vidíš okna,když jdeš kolem jejich na dvoře byla dřív chodba-tak tam je rohová lavice,židle,stůl a vedle toho,nebo za tím vlastně sedačky-a tam jak byla kuchyn je linka do U,sporák,lednička a obývák-to je to okno z venku je ze dvou místností-to první u okna,co vidíš z venku je obyvák-sedačka,stůl,naproto u zdi stěna a v druhé části obří knihovna,přes celou zed,na za tím-druhý okno z venku je ložnice-tam mají jen postele,a skříně mají před ložnicí…
                        +pidi pracovnu v chodbě,ale místnosti mají vlastně 3-obývák-velkej,normoš ložnice jen na postele a velká kuchyn+chodba a wc,a je fakt,že hooodně let u nich trávily prázdniny synovci2,a ted další synovci+neteř+tam často spí švagr,nebo oba švagří,nebo obě rodiny bráchů…
                        takže velký obývák se využil dost+velká kuchyn-je tam ta sedačka….,
                        jinak za mě je ideální to co máme my s Martinem–2 místnosti-aby měl kde spát táta,případně návštěvy…a já když chrápe Martin:-)
                        no a otec Martina to má s utrácením jak Martin on to má Martin zděděný….

Petrs01

ale do meilu

Týý, Mirko, všimla sis, že na těch mých fotkách vlastně není vidět NIC? 😉

Milena z Prahy

Černej čaj, PetraS
                            Díky za tipy, píšu si 😊.

MirkaD

tak fotky poslaný-našla jsem vršek od plavek,a kalhotky mám tělové…..doufám,že se pobavíte:-)))))

MirkaD

všimla-ale já si fakt nemohla pomoct…dyt to máte v mejlu a jestli se bojíte tak neotvírat:-)
                                já se tada u těch fotek fakt bavila-a je tam vidět moje obrázková galerie na zdi a pejsani:-))))
                                a nakonec-když bych šla na koupák,tak bych byla nějak takhle,taže co,takže nic:-)
                                a Čjda mě stejně už v prádle viděla,protože vážení na její speciál váze-tu už nic nevyděsí:-D

MirkaD

jééé Čajíku..promin,Čajdu nemáš ráda já víím-omlouvám se!!!!

Thielli

EvaC

díky. podám report. 😉

Zrovna včera jsme se s hnědou neshodly, kdy odevzdá kost, aby se nepoblia. Takže na můj návrh zavrčela, čímž mě vytočila, takže jsem zavrčela já na ní a pro kost jsem šla. Madam se po mě ohnala. No a to tedy přepískla. Takže jsem jí vetknula do toho koberečku, na kterém ležela a půl minuty na ní musela ječet. Závěrem jsem ještě zasyčela, ať mi jde z očí.
                                    Pak tady chodila asi hodinu jak tajný agent s teplou vodou a svou frustraci zakončila tím, že na noční vycházce vyřvala úplně všechny, ač nikde nikdo nebyl.
                                    No, naštěstí jsme se z toho obě vyspaly, dnes dostala druhý pokus na nápravu chování a kost odevzdala bez nejmenších protestů.

Petrs01

obrázková galerie

Jo, ten velkej obraz je parádní!

Petrs01

zavrčela

No ale jestli to byl návrh, má právo odmítnout, ne? Nic jiného neudělala…
                                        Pokud pes něco ukradne, je to něco jiného, ale tu kost dostala. Tak jí to ještě minutu nech a … dej zatím černé něco tak dobrého, že ti tu kost bude hnědá vnucovat sama!

MirkaD

Petrs01-jo ten obraz je dobrej-AKORÁT JE TAM CIZÍ PES-jakože mohl být udělanej když už tak naše 4 v podzimu nebo tak….
                                          to se přece taky dělá ne-fotoobrazy z fotek takhle??

MirkaD

jo-EviC-líbil se mi tvůj nápad z koberečkama-až někdy budu kupovat vetbdky tak se budu řídit tvou radou…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,261. až 1,280. (celkem z 1,574)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.