Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,121. až 1,140. (celkem z 1,574)
  • Autor
    Kimi

Thielli, ty naše botičky jsou taky jen takové návleky od mushgo, žádná podrážka, ale Goli to prostě nesnáší. V našem městě se naštěstí moc nesolí, chodníky se sypou štěrkem. Kdyby bylo jó hnusně, stačilo by obejít park nebo spíš trávník se stromy, co máme za domem.

Fifi

Kimi
        A nejakej ten Calming pripravek si stale nevyzkousela? Vim, melu o tom tady prubezne, ale kdyz to pomohlo u Troldika a castecne i Netvora, mohlo by u staricka psiho. Pohlad ho za nas.

Thielli
        On je Pepin velemazlivej a velekontaktni. Ke vsem – lidem a psum, unavenej je to doma nejvetsi zlaticko tulivy kousavy. Ale i po mesici me ma proste u prdele, to se neda rict jinak, kdyz jsme byt jen na zahrade. Zavolas pri vhodny prilezitosti na stene, ocekavas aspon minimalne hnuti uchem. On? Nic. A hluchej neni. Jde si delat svoje, ktery si usmyslel predem. Jak jsem tu uz psala. Maly stenatko vzdy nasledovalo svyho majitele, odmalinka jsem s temi svymi ne malo predchozimi stenaty budovala vztah pri schovavani, hratkach, pretahovackach atd.
        Tenhle elemental? Prdlacky, kvrdlacky. Neznamy prostredi, machirek nakraci z auta a jde si. Po svym, niceho se neboji, sam si vsechno sam zvladnu. Bez snurky ani ranu. Proto pisu, ze tohle stene je naprosto jiny, takovej asocial v jistym smeru, i kdyz je hrozne socialni. Dotedka dumam, co s nim, zatim si vytvarime ty mantinely nejaky. Viz dneska ten kaktus, zkousel skakat na vysoky okno asi pred tydnem (jinak mam celkem stenevzdornou domacnost), vysvetlili jsme si, ze takto ne-e. Hup sup, dneska napad repete a vyslo mu to. Preventivneji jsem tu kytku zabezpecit nemohla. No nic, jak vidis, i pejskarsky zkuseny osoby si tu muzou zaskuhrat a politovat samy sebe. Hlavne, ze Ruzice je spokojena, to byl ucel, vytrhnout ji z depky po odchodu Troldika. Boooze, chlapecku muj trolikovatej, tys byl takovy zlaticko uz odmala, cos mi to poslal za zrudu? 😀

Thielli

Fifi

Jo tááák. Takže ne netvor, ale putvor! Od slova pubescent: „dej mi peníze, jídlo, lásku… a svatej pokoj!“

Fifi

😀 Putvor, netvor, carnivor. To mas fuck, ted to tu zere Ruzici hlavu a hnaty a je jinak klid. Chtela jsem jit este venkat, ale je tam zase kosa, kosa, psiska po ocko se ani na muj napad moc netrarili. Takze dobrou. 🙂

cernej caj

Thielli
              S botickama pes od psa. Pouzivam euro husky boticky. Kdyz je dam psovi jen tak, chpdi asi jako goli.

Kdyz dostane na sedrenej polstarek, po 10 metrech uz o ni nevi a jde normalne…

Ale preventivne je nepouzivam, ale nechodime do toho zmrzlyho reznyho snehu

A vcera prisla zasilka:) dekuju!

Fifi
              Trochu jak charlie, ten nas taky k niceku nepotrebuje dokud sam nenazna ze chce kontakt:D

Kimi
              Dobre ze se da u vas a muzes trosku ven a chodjiky nejsou uplna hruza.

Dneska sem se uz trochu vyspala, ale kazdej den v praci 8,5h a pujdu i v patek, takze hodiny navic mam uz ted, ale uz to dost hori a byli sme pozadani o prescasy. Prehanet to nechci a mit jich za ty 3 tydny max 10h, ale ukazat trochu i ochotu udelat neco malo navic. Ale zadny noseni pc domu a praci o vikendu.

A hlavne nikdo nepribehl a nerval na nas, ze dokud to nebude ze se odsud nehnem, ale hezky pozadal.

cernej caj

Bohuzel z toho kapne asi je 1 stravenka, prescasy se muzou proplacet jen vikendovy a vybrat to nejde, ale je neco jinyho delat to proto, ze clovek chce trochu pokoxt a neco proto ze se jen snazi vyhnout rvani

Zlata

Černej čaj
                  Tak hlavně ať ti to povolí.

Petrs01

cos mi to poslal za zrudu

Bígla v pruhovaným kožichu. Jako bys popisovala Barouška. Ano, mě tehdy mělo varovat, že když jsme se byli podívat na štěňátka, byli akorát po očkování, všichni tak nějak pospávali v jednom chumlu… a Baroušek chrněl sám v druhým koutě zahrady. Pepíno má aspoň Růžici, které se snad bude držet, když už prdí na tebe. A časem to přijde… když se budeš hodně snažit. Jestli je povahově fakt podobný Barouškovi, nedá ti zadarmo NIC. Ale… Barda, když teda uznal, že jako budem tým, tak to byl TOP pes, nepoměřitelnej s jakýmkoliv dalším.

a svatej pokoj!

Thielli, to je ale geniální definice puberťáka!

PetraK

RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Sem se byla fčéra kadeřit. Jako velká holka sem si tam dojela sama. úúúžasný, zatím se mi to ešče nevochodilo ten pocit. Lidi já bych tak chtěla bejt rentiérka – šla bych se tetkon projít s čoklema. Úplně moc se mi chce jít se projít s čoklema. Pomooooooooooooooooooooct. Včéra jsme přijeli dom – a jak jsem byla ráda, že můžu zatopit v Pomněnce. Zatím jsme díky ní i přes ty mrazy nemuseli vytahovat teplotu výš. Pořád tam máme to, co na podzim. A fčéra večír jsem se smála Mousesovi. Zcela nedisciplinovaně, přes veškeré zákazy a příkazy vládního úředníka Brtnika si vlezl na gauč a že tam bude spinkat. Tak jsem mu dala pod hlavičku polštářek takovej malinkej a přikryla ho povlakem na polštář. Zavrtěl se, zachumlal a spinkal. Neměla jsem foťáka při ruce, což byla velkoškoda.

Fifi
                      tak si tady, když čtu o Pepinovi, vzpomínám na Taliprtku. Máš zatím jednu výhodu – je malej a věřím, že tohle v něm Ty přepereš, páč když pak je tahle duše ve velkým těle, tak to leckdy člověka dost bolí. I teď po letech, protože v těch mrazech se mi ty dva prsty, co mi povytáhla vodítkem z kloubů, hezky připomínají, že tam není vše tak, jak má být. Nu poslal Ti Trolítko silnýho elementála, abys neměla moc času smutnit. Držím palce i u nohouch. 🙂

černej čaj
                      A hlavne nikdo nepribehl a nerval na nas, ze dokud to nebude ze se odsud nehnem, ale hezky pozadal.

to je jinčí kafe, co ? 🙂

PetraK

kachna
                        snad se vzpamatuje. 🙁 Hajzlik jeden.
                        pes???

hehehééé, napadla mě stejná otázka 😀

Kimi

– tu jsou taky holomrazy
                        ostříhala jsem mu už poněkolikáté chlupy na tlapkách a polštářky jsem mu namazala speciální mastičkou
                        to má jak u lazebníka 🙂
                        Taky mažu speciální mastičkou. Bubrdli levou zadní noženku, píchla si tam nějaký trn, se to zapouzdřilo, tak mažeme Ichtoxylem.

cernej caj

Petrak
                          To je super s pomnenkou ale nevim co znamena nemuset vytahovat teplotu vys… jakoze nemusite vubec topit topenin?

A neni v mistnosti s pomnenkou na zdechnuti?

Dneksa su v kanclu sama! Muzu si vetrat jak se mi zachce tak si tu udrzuju prijmenych 19-20:D

Jak mame okno velky proskleny pres celej kancl na jih tak se to sem opira a pres skla neuveritelne rozhavuje… i v zime bez topeni tady to slunko da 24 z tyhle mistnosti takze v lete se mpc tesim… v zari to tu n3slo pod 26 a to bylo peklo

Thielli

PetraK

odkdy pejskařka utrácí za kadeřníka??? 😂 dyk to se vůbec nevyplatí. Furt rozlítaná, zpocená, větrem rozevlátá, nacpaná pod čepicí…
                            já se nejdřív přestala stříhat, pak česat (říkám tomu účes na Pařížanku), ale až se přestanu i mýt, to už asi dobré nebude…

A tě klidně vezmu na pasece. Mám čtvery kadeřnicé nůžky včetně efilačních, stříhala jsem mámě vlny, sestře hřebíky a pudlům kudrny. Nebo tě taky můžu vzít v chalupě strojkem.

Petrs01

Neměla jsem foťáka při ruce

no tak ale to je skoro trestný, todleto!
                              Vidíš, bude i druhé Pikslí povídání? Jak se potkala s Mousesem?

Zlata

PetraK
                                S tou rentou se nerouhej.Co bych já dala za to chodit do práce 🤓

Petrs01

Zlatko, ale to nebude o práci, ale o tom slovese, ne?

Co bych já dala za to chodit do práce

PetraK

černej čaj
                                    nemusite vubec topit topenin?

ne to musíme – dům není ještě zateplen, ale je tam teplota daná poměrně nízká, zůstala nastavená tak, jak se dala pro podzimní topení.

Na zdechnutí tam bude, když zůstanou zavřený dveře a topí se celý den – jako o víkendu. To jsou dveře všude dokořán a topí se tak po celém Domečku. když je to ve všední den – navíc včera jsme ještě po vyvenčení a kadeření jeli do Baumaxu kouknout, jestli tam nemají vhodnou dlažbu na dvůr – nemají – takže se roztápěla až v půl osmé a to udělá tak pěknou teplotu akorát.

Dneksa su v kanclu sama! Muzu si vetrat jak se mi zachce tak si tu udrzuju prijmenych 19-20:D
                                    to by mi při sezení upadly nohy, ono teda já tu u taky celoprosklenýho okna přes celou místnost mám cca 11°C a protože mám nohy kousek od toho okna je to „vyloženě lábuš“ dvoje fusky to jistí 😀
                                    A jo, v létě to tu umí pěkně péct taky, taky mám jižní stranu.

Thielli
                                    odkdy pejskařka utrácí za kadeřníka???
                                    musim. Mám konečně kadeřnici, která vyhovuje, tak si to užívám. I když jsme se shodly, že teď když člověk s čoklema furt v čepici, že je to marný, marný, marný. Ale když je dobrej střih, tak i vlasy z podčepice se dají nosit na veřejnost 😀

Nebo tě taky můžu vzít v chalupě strojkem.
                                    to tak toužíš vidět srýko Festera?

Petrs01
                                    Vidíš, bude i druhé Pikslí povídání? Jak se potkala s Mousesem?

co seš zvědavá? 😀

To víš, že mě to štve, že ten foťák nebyl při ruce. Ale ono stejně bylo nejotomilejší, jak si zavrtal tu hlavičku v polštářku 😀 😀 to by mu dal člověk hubičku……..kdyby se nebál, že přijde o očička 😀 😀

Zlatka
                                    Co bych já dala za to chodit do práce
                                    já vím, už mlčím, prdon. Ale to já jen, že bych hrozně ráda ven, procházkovat.

Petrs01

co seš zvědavá?

Musím – abych ti neprovařila pointu článku a nenapsala to sem. 😛

přijde o očička

Ty ho chudáčka malýho furt tak pomlouváš! A von je takovej broučínek malinkej, hodnej, plyšovej!

Thielli

vhodnou dlažbu na dvůr

jak dlažbu? snad ploché kameny, ne? přece nezabijete tu pohádkovou chaloupku nějakou zámkovkou 😄

Thielli

Zlatka

No, Zlatko, myslím na tě, myslím na tě hodně, i když ti to tolik nepíšu. Bydlím kousek od centra Paraple, hodně lidí tu kolem drandí, a když vidím, že se třeba usmějí na čubiny, nechám hnědou, ať se jde lísat… a ona se přilepí na ten vozík a vrazí té osobě hlavu pod ruku a už to běží to spojení.
                                          A když je teď fakt zima, říkám si, jak musí být zima těm lidem, pokud je někdo veze…
                                          Já sama jaro nesnáším, protože čím větší radost kolem, tím je mi hůř (mně je dobře, když splynu s tlejícím listím 🙂 ALE TOBĚ TEDY JARO PŘEJU!

Zlata

Petrs
                                            Vobojí,vobojí🤣🤣🤓
                                            Thieli
                                            No včera jak jsem jela na drb a děsnej led,tak jsem se i potila abych se nevymáchala🤓
                                            Odpo jedu nakoupit,tak vymejšlím jídelníček.Asi koupím na sobotu jitrnice a k tomu udělám lepenici.Zejtra pátek,tak buď bramborka a vdolky nebo zemlbába.A v neděli prase,knedlo, zelo.Zdravá výživa nás holt nějak míjí🫣

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Zlata.
                                            • Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Zlata.
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,121. až 1,140. (celkem z 1,574)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.