- Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
10.1.2024 v 9:05 #164207Petrs01
Takže protože sis to smazala, tak teď jsi tu za trest dvakrát?
No jako dávat sem fotky, na kterých jste vycpaný zimníma bundama, to se jako na sněhuláka vycpe i čaj, když si do bundy schová pár polštářů. Fotky v plavkách! A nejlépe čerstvé, pochopitelně!
10.1.2024 v 9:06 #164208PetraK10.1.2024 v 9:08 #164211PetraKPetrs01
Takže protože sis to smazala, tak teď jsi tu za trest dvakrát?
no přééésně! už sem to ale smazala.Sem se musela smát, když jsem se viděla, ruce od těla, protože pro 6 vrstev pod bundou nejdou připažit a du! No já furt ešče odolávám opravdu zimní bundě a tak se pod tu obyč softšelku notně vycpávám, vypadá to příšerně. Ešče v kombinaci s tou čepicí, co mi nesedí na hlavě a furt fstává je to dechberoucí peklo 😀
10.1.2024 v 9:08 #164212Petrs01Jo a myš nemá chybu, tu chci domů!
10.1.2024 v 9:10 #164213MirkaDjá měla včera odpočinkový den-ráno vycházka ze psama-vichr,zima,tak jen aby byly furt v pohybu,vyvenčit a dom
pak vaření+praní-po dlouhé době jsem vyprala přehoz na postele-naštěstí rychle uschnul…
pak jsem po půl jedné jela do města-do lékarny koupit si věci na tu ruku+náplast
a k Aničce do knihy
taky debata:-)-nějak jsem se s ní bavila,že v kostelech je mi vždy zima-v létě,v zimě…
a ona je věřící-že chodí do kostela jako často-a já jí říkám,že mi ta zima v kostele vadí,
jak jsme byly v tom kostele ve Křtinách na Silvestra,tak tam byla snad větší zima než venku,,,a to bylo venku taky chladno..
a ona kostel nejsou lázně,sauna!!
já -no to vím
a ona-JAK MŮŽEŠ CHODIT V ZIMĚ NA VYCHÁZKY????
děcka,toto je nehčastější otázka od lidí,co zjistí,že su zmrzlina-jak já říkámm-o 10 stupnů než ostatní-tam kde je ostatním teplo,tak mě je chladno,tak kde je ostatním vedro,mě je teplo,
-no tak jsem postý v životě zopakovala-jednak na vycházku se můžeš oblíct-navrstvit-všecky ty hunatý gatě,mikiny,termoprádlo a tak….
-no pak na vycházce chodím,a celkem rychle
a pak,když je fááákt hoodnězima,vichr,liják-prostě extrémně hnusně-tak se vycházka zkrátí…
bylo by divný odejít z kostela se slovy-du dom,je mi zima jak svina…
celej život se modlím at nemá nikdo pohřeb v kostele…..
no,ale dobrý,pokecaly jsme,dala jsem kafe a vve 3 jsem dojela dom
Martin už doma,ležel,ze psama jít ven nechtěl,
tak jsem s nima šla ke křížku a zpět-to už nefučelo,bylo slunečno,hezky
a pak jsem poslouchala rozhovory-s Pavlem Moricem,s Vojtou Dykem,s Kristýnou Frejovou….
pak jsem čučela na Poslední aristokratku,potěšilo mě,že se některý věci natáčely v Rájci Jestřbí na zámku,a že jsem to poznala,+Buchlovice,Lamberk,Milotice….,pak kousek Zibury po Evropě a hajíííí
dnes rán venku -15
ale slunečno,bez větru!!!
šla jsem ven s Pavlou a basenžíkem-takže bylo jasný,že jde jen Žeryk,
normálně jdu předtím na 2 vteřiny s oběma před vrata,pak dám Žeryka dom,jdu na 20minut s Dafčou-to většinou cvičíme,pak ju du dát dom-to už přichází Pavla basendžíkem-takže Dafi jak ju vidí letí tryskem dom,a je ráda,že nikam nemusí a já jdu se Žerykem…
dnes-zima,tak je pustím vyčurat na dvůr,oblíknu se-2krát lelastáky,hunatý gatě,tílkotermo,tenkosvetreorolák,miina,druhá mikina,vesta,zimní bunda,a psí podzimní….
Žerykovi narvu krátký ručníček kolem těla a 2 bundy-a že dem
a Dafi,že de taky-tak ju zaženu zpt-hodím pmlsky a jdu k bráně
tam pro změnu Bettyna-že de taky……,picne mě z těch fen dneska…:-)
tak jí hodím pár pamlsků a řeknu,že ju vezmu pak….
vzaly jsme to velmi,ale velice velmi rychlou chůzí k lípě-k hájence,kousek rovně mezi polama směr k vysílači,pak dolů kolem cvičáku a dědinou dom
pejsani proběhlí,propamlskovaní,my jsme pokecali,
mě vedro….jsem to přehnala s vrstvama….
no doma na dvoře Max a Betty…..
vzala jsem Dafinu,Bettynu-Max si to rozmyslel,a šla jsem znovu..
ne teda na tak dlouho,holky měly běhavou náladu,opět se mi jako stokrát potvrdilo,že i když mráz,tak jim vadí mín,než teploty kolem nuly,mokrý nohy a vlhko…..
takže jsem to vzaly kousek k lípě-Dafi tryskem na lavičku,Betty za ní-na dl.vodítku,a cestou zpět Dafi několikrát hledj-ztrtil s činkou,Betty mezitím přivolání,a na zahradě jsem ještě Dafi zaházela činku a šla jsem pro brambory,naládovat pračku,umýt se,převlíct,nakrmit psy a kafe a snííídaně….10.1.2024 v 9:19 #164214MirkaDThielli-seš štramanda,a ne Otylka-ty zlobidlo jedno:-))))
už to níííkdy nepiš!
tak!
PetraK-no,já si chtěla vzít tu zimní od Ščučky,co mám 8 let,abych se nemusela tak vycpávat,ale zpi v neděli-novej-udělal páááá,a bunda rozhalenka ve vichru je na h…..
takže zase růžová podzimní psí a pod ní zelenou zimní od Čajíka
panička d basendžíka se netvářila,že ten zip chce šít znova,tak si říkám,že si kdyžtak koupím příští rok novou..
i když kombinace-zimní bunda a na to podzimní je taky dobrá….
tu žlutou mega teplou novou si ze psama beru taky,ale to si s něma necvičím,nehraju-jen prostě jdu….
nejde mi o to,že je drahá-ale má malý kapsy,nic se mi do nich nevejde,a je hooodně žlutá,kromě vršku….tam je černá…
Fifi-no tak jste šikovní z očkováním,nás to čeká v březnu,
a vůbec-dávate ty obrázky do výstavky?byla na ně nějaká spešl záložka….jestli se na to nezapomělo,to by byla obrovksá škoda:-D10.1.2024 v 9:27 #164215ThielliTady už se zase píše vostopět… někdo mi kdysi psal sem při uvítání, že někdy je tu živo, ale někdy je tu úplně mrtvo – PROSIMVÁS KDY???
Takže já to dočtu až odpoledne, ale teď teď se musím pochlubit, za co děsně důležitého jsem vyhodila další peníze (tedy do čeho jsem uložila peníze ke zhodnocení), protože tahle figurka – ta nás, myslím, dost vystihuje… zase původem ze starého farncouzského komiksu. Nebohá Bécassine bojovala s deštníkem už jako malá holčička a vydrželo jí to… 😂Včera jsem figurku vyžebrala na ebay od frantíka, kterému se nechtělo posílat po Evropě. …no ale na peníze slyší skoro každý… 🙄
Peníze jsem poslala, do konce měsíce budu mít brambory a čočku a figurku… no co už. Důležité věci se prostě koupit musí.10.1.2024 v 9:28 #164218PetraKMirka D.
a ona kostel nejsou lázně,sauna!!
tak jí řekni že v Německu se v kostele nemrzne, páč se tam topí, ne na saunu, ale nemrzneš tam. což se u nás nikdy nedočkáme.
Mně ted na tom zpívání byla sakra klendra, bála jsem se, že to nevydržím do konce a jsem taky odatama zas nakřáplá. Ale bylo to krásný, to jo.Je to logický s tou zimou a mokrem kolem nuly, to je tak vlezlý, že by mrznul i lední medvěd. Bubrdle fčéra taky fordila a mráz jí nevadil.
Dafče se ulevilo, že nemusela s basendžikem, tak radostí tryskala 😀
a vůbec-dávate ty obrázky do výstavky
pravda, to úplně jako nedáváme.10.1.2024 v 9:41 #164219MirkaDtýýý jooo-ted jsem četla,že Kateřina Brožová nabízí 30 000 za nalezení psa,kterej se zaběhl při venčení na veterině…jetli,jsem to dobře pochopila,tak ho tam měly venčit zaměstnanci,,,,???
jako by mě jeblo asi…..Thielli-figurka je božííí-kolik stojí
10.1.2024 v 9:42 #164220PetraKThielli
Důležité věci se prostě koupit musí.Jéééé to je otomimlá fižurka! Ta je jak já – když jsem bydlela v Řepákově – tam furt mezi panelákama vichr, že sem lítala jak Méry Popins.
Brambory a čóčka dobrý.
Uděláš hromadu brsaláta jen s cibulí a vokurkou a octem a olejem, to trvá, než se to přejí, když to člověk dobře vochutí. Pak uděláš placky – máš zéli kysaný? to určo doma máš. A džem taky, tak jednou se zélim, jednou z džémem. proložíš to občas čočkou na kyselo, a už je zas vejplata.Hele v pondělí, nebo kdy, jsem měla v práci pohanku s kysaným zélim a uzeným tofu – to bylo moc dobrý.
10.1.2024 v 9:43 #164221Petrs01při venčení na veterině
jo, taky to tady dámy probíraly – a PRÝ to není první pes, kterej jim tam utekl. Což ale jako fakt nechápu. Pražská Jaggy.
10.1.2024 v 9:43 #164222PetraKMirka D.
Thielli-figurka je božííí-kolik stojíjá myslim, že to vědět asi nechceš 😀 😀 😀 😀 😀
10.1.2024 v 9:46 #164223PetraKPetrs01
jo, taky to tady dámy probíraly – a PRÝ to není první pes, kterej jim tam utekl. Což ale jako fakt nechápu. Pražská Jaggy.ty jo, tak to ani nevím 😮 , hm – koukám, že Pražská Jaggy už není, co bývalo. co to bylo za psa?
10.1.2024 v 9:49 #164224Petrs01co to bylo za psa?
ridžbek
10.1.2024 v 9:53 #164225PetraKPetrs01
von jim utek rýžbejk? 😮
No… nazdar.
A nájezd na dálnici není daleko 🙁
Kdy utekl?10.1.2024 v 9:58 #164230Petrs01Kdy utekl?
to nepíšou – zveřejněno před 4ma hodinama.
fejsbůk nevím jestli se otevře i nepřihlášeným, ale asi by mělo- Odpověď byla upravena před 8 měsíci a 1 týdnem uživatelem Petrs01.
10.1.2024 v 10:00 #164234PetraKPetrs01
ne to nezjišťuj, já prostě budu koukat, jestli se pustil do sídliště bylo by to lepší. Fuj ani si nechci představovat.edit mě to tam sice pustí, ale asi ne do plnejch, vidím jen fotky Brožový, žádný ifno.
- Odpověď byla upravena před 8 měsíci a 1 týdnem uživatelem PetraK.
10.1.2024 v 10:05 #164236Petrs01příspěvky nevidíš?
edit: týýývole, v ŘepÝch!!! (ale tak chápu, v téhle situaci se nad i/y fakt nepřemýšlí)
- Odpověď byla upravena před 8 měsíci a 1 týdnem uživatelem Petrs01.
10.1.2024 v 10:06 #164237MirkaDto je v pdeli….:-(
když si to člověk představí,že dá nemocnýho psa na kliniku a ted tohle….brrrrr
jako je hrozný,když se ztrtí vlastní pes/zaběhne..
ale když se to stane na veterině……tak to by pro mě bylo 4násobný peklo….
prý je pes hodný….10.1.2024 v 10:08 #164241PetraKPetrs01
příspěvky nevidíš?ne-e. Měli by to švihnout na naši Veterinu OK Vet – jsou kousek pod nima, mohl by to tam někdo vidět.
Jen mě švihla přes oči ta hrubka s Řepama, leč v tomhle momentě je jasný, že se gramatika neřeší. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.