Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,041. až 1,060. (celkem z 1,574)
  • Autor
    PetraK

Mirka D.
      že bych řvala ale….jsou takový přísnější prostě-

ano, mám jinou tóninu pro zrzavý a jinou bohužel pro Tali. Ale od začátku pracuju na tom, aby spíše vnímala ten tichý hlas. Ne že bych špitala, ale prostě vedu ji k tomu, že doma ano, opravdu velmi tichý hlas a tónina a venku ve vhodných chvílích to pilujeme celých těch osm let. Nejsem zvyklá na psy řvát – ne že bych neuměla houknout, ale ne, že bych potřebovala dělat myslivce 24/24. však taky na zkouškách jsme dostali ocenění za velmi tiché, téměř neslyšné povely. Ale to ten pes musí chtít vnímat, že jo 😀

Asteris

Tak vytočit mne uměla Arinka, ona byla popelnice a když třeba v lese zvedla hlavu, zavětřila a vyrazila. Vrátila se buďto pronikavě vonící nebo s kusem chcíplotiny nebo třeba s rohlíkem a to pak nevydala. A vždycky počkala až se přiblížím, natáhnu ruku a uskočila. A dokud jsem byla vzteklá tak prostě nepřišla. Že prý někteří psi, když se pán zlobí, tak se pokorně připlazí – houbeles, Arina počkala v dostatečné vzdálenosti až mě přešel vztek, a teprve pak byla ochotná poslechnout. Přesně to poznala a docela mě naučila se ovládat, Emču učím od mala „výměnu“, někdy se i podaří 😀 .

PetraK

Asteris
          a docela mě naučila se ovládat,
          no a já mám pocit, že mi to jde s Tali čím dál tím hůř.
          Ono v tom hraje roli i to, že kdyby byla sama, je jedno, že zabírá ostatním 80% pozornosti – a bude jedno, zda navolno, zda na vodítku zda… zapřažená za saně se Santou. Vždycky na ní člověk musí být zaměřený o velký objem procent, než na ostatní, kteří jsou cajk a tím pádem na to doplácí. což se pochopitelně snažím značně kompenzovat.

PetraK

Tak jsem se právě rozloučila po letech s paní Rožňovou. Byli skvělí a je mi moc líto, že osud je takhle krutej. Snad si Žufrik udrží to, jaký po léta byl i pod novými majiteli. Kurňa je mi to líííto!

Petrs01

Kurňa je mi to líííto!

Mi to povídej… na pytel tohleto. Jsme spolu ťapali dogtreky, Anička jako začínající midařka mě děěěsně vytáčela, protože byla tááák chytrá 😀 . Pak začala s longy a s Broňkem… chjo…

Maya

Zufrik se prodal?
                ja vubec nestiham, dneska nam spustili novy system a tak akorat tu objevujem co je vsechno blbe, nemuzem nic delat a za zady nam sedi Turkyne a nechape co se ji snazime anglicky vysvetlit neco co blbe nekomu neznalemu vysvetluju i v cestine 😀

PetraK

Maya
                  museli prodat, bohužel.
                  Mno, držím palce, s Turkyní a systémem. Ať nervy vydržej, tohle je peklo.

kachna

A u deti to mas jak?

Nebaví mě to holčičí štěkání a intrikování, na druhou stranu, baví mě holčičí empatie. U svých dětí nijak, tam mám všechny na stejno, v průměru.

cernej caj

Zlatka
                      A co je ten kotjik na palci teda zac?

Kachna
                      Ja ted po vandrech po stezce potkala par zenskej a vy ste taky samy zensky a proste ty sorvany zensky sou proste fajn.

Fifi

Bryvecir vespolek,
                        konecne prestalo ficet a jen pekne mrzne, svitilko slunilo. I tak jsem navlikla duo do oblecku a tadaa na veterinu na ocko. Cvalda pruhatej vazi na zhruba 3 mesicich temer 13 kg (se nedivim, ze mi zada ruply)! 😀 Takze za mesic udelal skoro 5 kilicek, pritom je stihlon, byl za linii pochvalen, nozky nebyly shledany nijak otresnymi. Bude to macek. Delal roztomiloucha, varovala jsem vetku, ze jen klame pruhama. Taky ze jo, malem ji urval nausnici, prerval retizek, hlodavec obecnej (kdo se k nemu skloni, bude ozvykan, pohlodan, podupan). Ruzice byla nasrana, voka fialovy, tak radsi dostala kosik. A taky pigaro.
                        Mirko
                        TAKHLE BYCH SI MYSLELA,ŽE JSTE ZDE VŠICHNI VYZENOVANÍ,V KLIDU,POZITIVKA,KLIKR…TUTU,NUNUNU….
                        Si me mela videt vcera, ten muj zen, kdyz me smrad hlodnul do achilovky. 😀

Esusova
                        Těším se velmi, jak si v létě uděláme s Brtníkem výlet za kuldůrou, dáme si kávičku, prosexo a bude pohodička.
                        Mno, pokud na akcicku nezapomenete… 😀 😀

cernej caj

Thielli
                          Ja na kole jezdivala kolem -10 jeste bezne, i kdyz tenkrat sem nemela dobry putdoorovy obleceji ani:D a rrukavice pekne neprofukavy pres obycejny chlupaty za 100 😀

Ten vitr je asi nejhorsi na to.

cernej caj

Fifi
                            nojo, tak to milujou vsechny stenatka 😀

Maya
                            tak lity lity s novym systemem… ja kdyz vidim, co tvorime my, tak taky lituju pulku uredniku, ale nastesti su vazana mlcenlivosti i o tom, kdo je nas zakaznik 😀

Thielli

Nekdo 🙂 tu tuhle resil, jak jde dohromady otyla zena a kolo. Ok. Chteli jste to videt, tak tady to mate.

Ono prave jak to kolo pode mnou neni videt, tak si vsichni mysli, ze tak rychle chodim.

Attachments:
                              cernej caj

Thielli
                                dyt nejses vubec otyla! jen se nesmis srovnavat s tou mrnavou a hubenou stangli! 😀

a vzdy kdyz jdu do obchodu, myslim na tvou kuklu ! 😀

Fifi

Thielli
                                  Proc porad pises „otyla“? Mame ti rikat misto Thielli Otylko, fakt si tak pripadas? Dyk to je nesmysl, normal baba, neasi. Ja bych taky brala tak o 10 kg min, ale v nasem veku a s obcasnou ne/pohyblivosti toho moc dosahnout nejde. Tak se laskave prestan shazovat, ju? 🙂 Pekne ses zababusena na zimni trasu, mne je zima jen pri pohledu na tebe a predstavu jizdy v soucasnych mrazech.

Asteris

To je ale roztomilé kolečko! Akorát nevidím tu otylou ženskou 😀.

Thielli

Tak jo, holky, jste hodné, že jste tak shovívavé. 😊 Já to mám jako velký hendikep, nedaří se mi toho zbavit, protože jsem v tom kolečku – únava -když únava tak nepohyb – a když nepohyb tak únava. Celý život jsem sportovala, mé životní veletoče mě od jídla dřív odstřelovaly, pak se něco obrátilo a další veletoče už jsem přiklápěla tabulkou čokolády. Takže mezi ženami obecně asi žádná výjimka 😆
                                      Mávám všem zmrzlou pacičkou!

Jdu se upravit, bo když si večer umyju vlasy, ráno vypadám jako Matěj Stropnický a když si na ně ještě narazím kuklu, v kanceláři už to mám jako Einstein.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 3 měsíci uživatelem Thielli.
                                      cernej caj

Thielli
                                        A nekdo sportuje a hlida si jidlo a stejne zdravou vahu nema 😀 ale tak asi sem se nekdy loni skimila ze tech 58kg co bybpro me bylo optimalni maximum mit nikdy nebudu:D

A pak clovrk vidi ty kamaradky co se moc nehejbou, dorticky, kaficka, vinecko, na vylete mi nestaci v rychlosti ani vzdalenosti a jsou jak lunt 😀 ze do jejich obleceji bych se vesla mozna kdyz mi bylo 10 😀

Zlata

Nerozčilujte mě všecky že jste s nadváhou.Pak když vidím vaše fotky,tak nic otylýho nevidím.Nakonec největší tlusťoch jsem tady já.A Černej čaj jsem viděla naživo a tlustá je asi jenom na uchu,to vidět nebylo.
                                          Včera přijeli kluci na rampu,oni to objížděli,tak snad to bude v pořádku.

PetraK

RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

TAK! JÁ UŽ SEM TU BYLA, TADY NIKDO VŮBEC NEBYL – NA TO MÁM SVĚDKY 😀 – NAPSALA JSEM KRÁSNEJ PŘÍSPĚVEK A PAK JSEM TO ZAVŘELA??? ŠÉCKO?? Takže to pochpopitelně zmizlo! Tak za trest, že jsem blbá, to nebudu psát už znova teda.

Já vám sem totiž dávala tudle roztomilost!! To by se šiklo domů, ne? 😀

https://www.denik.cz/staty-mimo-eu/muz-britanie-uklid-v-garazi-kamera-mys.html?seznam-hp=1&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=3&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.context

RÁDA BYCH UPOZORLNILA NĚKTERÉ DOTYČNÉ, ŽE LHÁT SE NEMÁ! NEMÁ A NEMÁ. EŠIVÁ TUDÍŽ EŠČE JEDNOU THIELLI NAPÍŠE, ŽE JE OTYLÁ, BÉME JÍ ZA TREST ŘIKAT OTYLKA. VÍŠ JAK VYPADÁ OTYLÁ?? JAKO JÁ! DYBYSEM SE NESTYDĚLA, DÁM SEM FOTKU CO UĎÁLA PETRS TUDLE – VYPADÁM TAM JAKO PANÁČEK MIŠELÍN PŘEVLEČENEJ ZA POPELÁŘE. TAKLE VYPADÁ OTYLKA TAKLE, JAKO JÁ.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,041. až 1,060. (celkem z 1,574)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.