Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 861. až 880. (celkem z 1,574)
  • Autor
    Petrs01

tvůj tip na Milovice

Já o nich uvažuji na neděli, kdy má trošku přituhnout. Kolem ohrady je to cca 10 km, my to míváme s pozdním příjezdem a focením a čajíčkem v termoskách jako celodenku. Ale vůbec se neděs, pravděpodobnost, že skutečně vyrazíme tam, není moc veliká a šance že bychom se potkali ještě menší 😉
      A prosím, nebij mne, pokud budou všichni schovaní! My měli zatím vždycky štěstí, zubry zblízka i s mládětem, stádo koní u napajedla, krávy v aklimatizační ohradě (ty se jinak hledaj nejhůř)… ale občas z některého druhu nezahlídneš ani kopyto.

Thielli

šance že bychom se potkali

toho se vůbec nebojím, protože to bude, jako když jsme ve Francii stáli vedle železniční trati a projelo TGV.

Attachments:
        Maya

cernejcaj
          tak ten aimp pro android ma automatic music search, takze taky nic

cernej caj

Maya
            Ale tam mu muzes nacpat slozku primo jen s mp3 prej… rikal.kakos ze co mu das za slozky to prehraje… mas mp3 a audiknihy zvlast, ze jo? Pokid jo, je to divny nejde to auotmstic search vypnout?

Thielli
            Je dobre ze jsi ansla cestu mezi nas, mozna se necitis jako osoba moudra ale tvoje rady a postrrhy a vety jsou rozhodne plne zivotnich zkusenosti a porozumeni a pravdy.

Pro me telefon taky neni.. nedokazu cqsto komunikovat nebo jen mrucet, proste … je to tak na precteji pohadky…

Ale zpetne si uvedomuju ze moje 20 leta potreba chodit 3x tydne z prace do cajovny je proste ze mi dymka a kpureni pomaha tisit zachvat v rozpuku a pak dokazu jet domu… ackoli kouteni skodi zdravi.

Petrs01
            Nojo zas:D a taky!!! Sem vyfotula patlr sttakapoudu ale to vam psat nechci, pri poslednim klepaji si rikam… strakapoudu mam dost, nemoh by to byt datel? Dnes mam 1:1 ale jiank mam lednacku 3x vic nez datlu (i spatrenych) 😀

Ja su teda normalne inteligentni a i tak mi vsichni kolem prisli jako pomali debilove, co ani nechapu pravidla nejake trapne hty nebo nedokazou neslabikovat… takze sem si sama cetla a s bikym se nebavila protoze dialog s pomalyma retardama nebyl k nicemu. Takze to muselo byt jeste tak 3x horsi, kdyz to ditr je navic chytry a ne tupon jako ja.

Dobry je, ze v dospelosti se s tim da pracovat.
            Jenze sama pises, ze ses naucila spolehat jen na sebe. Kdo se spoleha vzdy jen na sebe tezko dos veho zivota nekoho pusti a partner kozna sdili spolecnou loznici ale… a clovek je biologicky tbor spolocensky a uplna samota a izolace mu endela dobre, takze mu je lip s nedokonalum ale castecne pouzitelnym partnerem nez kdyz je sam. To neni pro kazdyho.

Petrak
            Tim sem chtrla s tim psychologem rict, ze 5×1 hodina je tak na to aby clovrk zjostil, jestli by to vubec slo, ale ne na to, aby se stihl otevrit a znova ukazat vsechny svohe rany.

Kdysi sem si nasla psyvhologa v brne. V podstate.. psychologu na pojistovku je malo a je pro ne dulezitejsi deti tyrany rodicema, deti, kterym umreli rodice pri nehode atd, atd dospelej co se o sebe dokaze aspon trochu starat sam je opruz, kterej se snazi minimalizovat na nejmensi moznou miru, protoze prioritizace tech, kdo pomov potrebuji primqrne a na ty ostatni neni dost psychologu… a 800/hod si muzes dovolit 1x za 2 mesice, nekdy i za 3… to tu efektivitu znacne sjizuje. Jit 3x za rok nebo vubec uz skoro neni rozdil…

Zlata

PetraK
              Termit zatím nevím,až se ozve Mě je to celkem fuk,páč jsem doma skoro furt 🤓.
              Homeo třeba na detox je fajn,zas já nemůžu moc ,páč nevím jak ten organismus u mě zafunguje.Třeba nedoporučujou očkování proti tetanu,ale letos to asi risknu.
              Thieli
              Ty máš zajímavý zážitky.
              My s mužem plánovali cestování na důchod,on že mi ukáže Itálii,Francii,Belgii, Švýcarsko, prostě kde všude s kamionem jezdil,no neměli jsme to odkládat

PetraK

černej čaj + Thielli
                Je dobre ze jsi ansla cestu mezi nas, mozna se necitis jako osoba moudra ale tvoje rady a postrrhy a vety jsou rozhodne plne zivotnich zkusenosti a porozumeni a pravdy

PŘESNĚ TO JSEM JÍ ŘÍKALA FČÉRA, TAK SNAD TO VEZME ZA SVÝ. 🙂

Nojo zas:D a taky!!!
                TO JE TRAPNÝ, TRAPNÝ TRAPNÝ! Vona má tři ledňáčky a já jen pírko ze strakapouda

… to tu efektivitu znacne sjizuje.
                to je pravda 🙁

Petrs01

mu je lip s nedokonalum ale castecne pouzitelnym partnerem nez kdyz je sam

nooo. Jo.
                  Ale dá se sžít tak, aby v tom vztahu bylo dobře všem a udělat si to tak, aby to bylo přínosný a abyste se protínali tak jak potřebujete. Ale taky dá hodně práce si tohleto uvědomit a dokázat si srovnat v sobě priority a dokázat neřešit co se nedá změnit.
                  Já jsem měla VELKOU krizi po Vaškově smrti. Možná už předtím, jenom na to nebyl čas. A pak se mi muž doslova vnutil na tu pouť. Já ho tam nechtěla, já chtěla jít natěžko a ano, spoléhat se na sebe. On se mi tam vecpal a možná i tušil o co hraje, takže jel opravdu na mne, tak jak jsem potřebovala… a já jsem si uvědomovala jak je to fajn a jak se na každé to setkání těším, i když to bylo třeba jenom o tom, že byl v určený čas na daném místě. Prostě tam BYL. Kdybych třeba něco potřebovala. I kdybych jen na chvíli přisedla a řekla mu kdy a kde se potkáme příště, těšilo mne, že tam opravdu bude.
                  Ono ale obecně, ideální pár neexistuje – pokud to tak někde navenek vypadá, tak je to proto, že na tom oba pracují, ať už vědomě nebo ne. Vždycky jsou nějaké třecí plochy, jenom v každém vzahu jiné a jinde.

Maya

cernejcaj
                    tak to asi nevim jak, me si to samo naslo slozku music v tlf, to je ok, ale taky celou slozku dcim na karte a pod tim mam samo dve podslozky hudba a knihy a nacita to cely a neslo to predelat nebo zrusit, takze zas opet tam mam vse dohromady
                    jde tam vlezt do nastaveni, ale kdyz to dcim na karte smazu, dam znova skenovani a predelat databazi, je to tam furt a nejde to ani ty knihy smazat, to alespon v jinych jde, akorat az nahraju novy, tak tam zas budou
                    proste nejak nefunguje to odstraneni slozky, sice zmizi, ale jakmile apku zavru a zas otevru, je tam zase zpatky

PetraK

Petrs01
                      . Vždycky jsou nějaké třecí plochy,
                      a nebo třecí fleky 😀 😀 😀 😀

Zlata

Maya
                        Zapomněla jsem podotknout, že se mi podařilo vypůjčit dvě detektivky od Helen Fields,cos mi doporučila.Je to fakt čtivý,a zjistila jsem, že ty první jsem před lety četla.Takže dík👍

Petrs01

třecí fleky

chceš říct, že v době předflekaté jste nikdy nebyli ve_při? 😀

PetraK

Petrs01
                            chceš říct, že v době předflekaté jste nikdy nebyli ve_při?

no to ano, ale nebylo to doopravdy 😀

KRÁSNÝ VÍKEND FŠEM, UŽIJME SI CO MŮŽEME.

Maya

Zlata
                              tak to je super, ze se ti libi, ono to nema moc dilu
                              pak je dobra treba tahle rada ze Skotska s tim inspektorem
                              https://www.databazeknih.cz/knihy/ostrov-lewis-muz-z-ostrova-lewis-190281

Zlata

Maya
                                Moc děkuju.Jsem si přečetla recenzi a tohle i tu předchozí jsem měla půjčené.A líbilo se mi to .Já si musím vždycky přečíst buď recenzi nebo kousek, protože podle názvu si nepamatuju.Ale tenhle autor má snad všechny řady zajímavé a čtecí .

cernej caj

zlatka
                                  tvuj muz teda zcestoval celou evropu minimalne?

thielli
                                  tgv je rychly jako blesk, sotva zahlednes a uz neni!

maya
                                  no a nemuzes mit ne dve podslozky slozky dcim ale rovnou dve odlisny slozky? je opruz, ze to neskenuje jen tam, kde ot nastavis

Maya

cernejcaj
                                    tak ta slozka dcim na karte je default ne myslim? a do ni patri nahravany slozky, jinak uz tam je jen nejaky format

zajimavy clanek

Autoimunitní protokol (AIP) – co, jak a proč

Maya

cernejcaj
                                      ale obecne to kartu to vubec nema nacitat, mam hudbu normalne v tlf ve slozce music, co uz tam byla, uplne by mi stacilo, kdyby si to sahalo jen tam
                                      ale nacetlo to i tu kartu a neda se to zrusit
                                      je to proste stejny jako ostatni apky
                                      jako fakt proste nechapu, ze neexistuje hudebni apka, ktera si nic sama nenacita a nacte tam soubor, kterej naklikas, jako to mam v ty apce na knihy

Zlata

Maya
                                        To je zajímavý článek.Zarazilo mě teda vyřazení brambor a rajčat.Na ARu jsem teda když jsem mohla polykat dostávala ke všemu bramborovou kaši.No a jogurty nebo pudinky.
                                        Černej čaj
                                        Jo muž procestoval v podstatě celou Evropu.

cernej caj

Maya
                                          no dcim tam je, ale tak sis mohla udelat slozku taky v rootu na urovni dcim. Jinak zkus VLC tam to vybrat jde, semn to zkousela a slo to, ale mam tam jen par pisnicek na test kvuli tobe a jak se to pouziva netusim:D

diky, na clanek mrknu a to mi pripomina

PetraK
                                          prosim posli betaglukany, ja si obcas davam na imuny tak me to taky zajima

Zlata
                                          a super ze se podarilo domluvit 🙂

Attachments:
                                          cernej caj

Maya
                                            takhle sem v podstate jedla 4 roky, jen maso a zelenina, predevsim salaty a trocha ovoce, akorat sem navic jedla orechy a nic se nestalo, stitka se mi treba hrozne moc zhorsila (coz nemuselo byt stravou, protoze prvni 3 roky byla dobra)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 861. až 880. (celkem z 1,574)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.