Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 701. až 720. (celkem z 1,574)
  • Autor
    Petrs01

sou videt koule a pindik

si pořiď fenu, tam nic takového vidět není 😀

cernej caj

Petrs01
        Muzes vkladat tri naraz a pojem „prvni prispevek“ je dost nejednoznacnej:D

Myslim, ze tak jednoduchy to nebude a z mobilu tos tejne neudelam

Petrs01

Thielli se ptala jaké jsem měla psy, tak jsem je popsala a pod každého vhodila odkaz, takže 3 odkazy. A nic. Pak jsem napsala druhej příspěvek – „kua, zmizel mi příspěvek, tak znovu a zkráceně“, zase 3 odkazy – a zase nic. Tak jsem usoudila, že 3 odkazy jsou asi problém. Zkusím schválně vložit ještě jednou?

Petrs01

Tak, tohle jsem teď odeslala a tady prd.

Attachments:
            Petrs01

moji psi pro Thielli: (a pokus pro mawe jestli můžu dát 3 odkazy)
              Barda
              Vašík
              Spratek
              + 2 roky soužití s choďákem

Petrs01

Kolik vlastně let jsi psí?

Chtěla jsem psa „vždycky“. Od doby kdy jsem poprvé zahlídla bígla, bylo naprosto jasné i plemeno. Akorát mi to bylo houby platné, takže aspoň ten sousedovic pudlík. Pak 6 let u koní, tam se psi taky vyskytovali, špicka, její podvraťákové štěně, jezevčík, labradůra. Ale to tak nějak okrajově. Pak jsem se trhla z domova a přišel ten vysněný bígl. V jeho 4. letech jsme se sestěhovali se stejně starým choďákem, na dva roky. V jeho devíti jsem pečlivým výběrem našla to nejhorší, co naše útulky nabízely – nezvladatelný agresor, nejspíš kříženec pitbul x vipet. Vašíček. Po smrti Barouška jsem nedokázala fungovat bez bígla, takže přišel Spratek. Na dožití.
                Teď jsem po dvaceti letech byla rok bez psa, ale… no a tak mám Piksli 😉

cernej caj

Petrs01
                  Neco se mi podarilo 😀 tak snad je to to co chces

cernej caj

Tak odkazy sou 2 a fotky 3 😀

Petrs01

Super, díky!

Thielli

Tak odkaz mi běhá jen ten „Na dožití“. Otvírala jsem z Chromu i z Edge, doma ještě zkusím svůj apploň.

Nicméně se mi již velmi výrazně vybarvila pravděpodobná skládanka emocí, když jsem onehdá napsala, že naše Hnědá je úplně děsná (nebo tak nějak) a pak jsem dodala, že je to převlečený bígl. 🙄
                        Tak já vím, že už to do smrti nevyžehlím, ale ono v tom opravdu nebylo nic než to, že jsem se dočetla, že bígl je pes pro ty nejzkušenější ruce, což je opak těch mých. Protože bígl je vzhledově pes jak z večerníčku. Hebký velký uši, velikost tak akorát a největší oči mezi psy. Asi nevím o nikom, komu by se nelíbil. Inu, už jsem to rozšlapala, teď mi nezbývá než doufat, že mi třeba někdy bude odpuštěno. 🙏

Petrs01

neprošly ani dva odkazy… U těch mých stránek chromu vadí, že nejsou https – no nejsou a nebudou, psala jsem je na koleně ve wordu. V pravěku. Dá se kliknout na to „pokračovat na nezabezpečený“.

tady aspoň nějaké články

Thielli

Peters01
                            Tak už. Psala jsem teď ještě edit, ale už se neuložilo.
                            Tak to zkusím znovu. Četla jsem o Vašíkovi a spojilo se mi… Ty jsi k němu přišla jako k hustě popsanému papíru, ten jsi přečetla, porozuměla a on to tím pádem vyhrál.
                            Já jsem chtěla něco zadarmo (asi tak, jak mám černou). Přišla jsem k nepopsanému listu papíru, písmo nacvičené jen teoreticky a tak jsem ani neviděla pořádně, že ten hnědý papír je hrbolatý… Moje mrzutost pramenila z toho, že to zadarmo nemám a musím si to odpracovat a nevím pořádně jak.
                            Dnes už alespoň tuším nějaký směr po těch sedmi letech. Už jsem například vypudila z hlavy stereotyp, že vodítko = pomůcka pro neschopné. Kolem našeho domu je vodítko bezpečí a stabilita. Pro hnědou i pro mě. Taky vím, že mi hnědá musela odpustit kdejaký začátečnický přešlap. Prostě – teprve teď jsem přijala ten fakt, že můj pes není jednoduchý, také že by to mohlo být mnohem horší… a že stačí jen sestoupit z filmového plátna představ a žít realitu takovou jaká je. S vlídností i důsledností zároveň.
                            Tohle povídání s vámi je pro mě velmi důležité, vážím si toho.

Kimi

PetraK – ano Irčák Finn. Je to ovšem už hodně, hodně dávno, co jsem knížku dostala, tenkrát se moc nevědělo, jak tohle plemeno vypadá, takže na obálce bylo něco jako bernardýn. Před pár lety jsem ho potkávala tady u nás naživo – jedni lidé chovali landseery a pořídili si také vlkodava, bohužel, jak to u těchto velkých plemen bývá, odešel za duhu poměrně brzy.

Maya

Me se libi kudrnati psi, jednu dobu jsem i zvazovala porizeni portugala, ale ve vysledku proste nechci strihaciho psa
                                Obsah Lokiho bych prohodila s Piksli hned, vcera mu zas vyskocil zajic pred nosem a i kdyz byl nastesti na voditku, tsk pak je jeste hodinu na zabiti a pohodova prochazka je v haji
                                Kdo chce pohodoveho vlciho spice, koupi proste keeshonda -D
                                Ale zrovna ja mela stesti a muj vlci spic byl totalni salamista, vzpominam se slzou v oku
                                Ja taky fakt nejsem na reseni nejakych problemovych psu, jenze to holt clovek dopredu nevi co si vylosuje

cernej caj

A posledni dil z 8 denniho poznavani ceskeho lesa

Český les – DÍL 4, červenec 2023

kachna

on byl dost bezúdržbovej,

Golie vyjma línání taky, asi to bude dost srovnatelné

cernej caj

Maya
                                      ale ferinka je zlaticko, jen trochu reaktivni 😀

Maya

Cernejcaj
                                        No to prave znsm, salamista, kezrej neresi nikdy nic, to je jiny kafe

PetraK

Kimi
                                          ano Irčák Finn. Je to ovšem už hodně, hodně dávno, co jsem knížku dostala

jojo 🙂 zrovna včera jsem na tu knížku koukala. Já jsem se hrozně pídila, jak ten pes vypadá doopravdy 🙂 , svýho prvního vlkodava naživo viděla v asi svých pětadvaceti letech, na Letný, byl nádhernej obří, měl 95! cm v kohoutku. Pak kousek od nás v Dejvicích žili krásní dva plaváci, ti ale nebyli tak obří a já mám ráda tu původní variantu. A nikdy si ho nepořídím, právě proto, že žijí tak krátce.

Bígl byl pro svou povahu, šikovnou velikost taky kdysi dávno v hledáčku, pak jsem ale usoudila, že se mi nechce někde čekat tři-čtyři hodiny, než se vrátí 😀 . Ale Pikslu bych klíďo brala.

Kimi

Řekla bych, že psí hvězda v reklamě na Tullamore je taky irčák.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 701. až 720. (celkem z 1,574)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.