Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 661. až 680. (celkem z 1,574)
  • Autor
    MirkaD

Thielli-ale to je naprosto božííí fotka!!!

Čajíku-no,Betty to má ny vycházkách jak Feri,valí usilovně dopředu..
      tak jsem i byla ráda,že se dnes s náma necpala,protože včera v tom lese hopala po peřezech a navrch a do kopca a tak,tak aby to pro ni nebylo moc-Betty totiž taky nechodí pomalu….

Petrs01

Lidi pozor, musím vás varovat! I když… vás tady už asi pozdě.
        Ta Zrzavčí kniha je zakletá! To tak jako jen nahlídnete… smíchy upadnete u předmluvy… a najednou LUP! a máte v sobě kapitolu. Na kterou ale vůbec nemáte čas! Pak už jsem se teda jako odervala, ale asi budu shánět trezór, bo nebezpečný kusy by měly být pod zámkem!

Jinak nevím co všechno můžu prásknout abych Petře nevykradla nějaký ten článek, ale zjistila jsem, že mám strááášně hodnou Piksli. Jako to zvíře, když teda odmyslím, že 90% jeho těla je zjevně žaludek, tak je prostě takovej ten trapnej samoposlouchací pes. Asi jako bývali labradoři, než je množitelé naprosto zprasili, ale tohle je BÍGL! A vono je to hodný ve všech možných podobách tohodle slova! Teda teď je to mrtvý. Vyžádalo si to večeři, sežvýkalo darovanej hrtan (děkuji!) abychom mohli trochu v klidu vybalit a odebralo se to do peří. Kupodivu do svého, nikoliv do mého. A hajá. No úplně jako hodnej pes!

A zdravím Sokola a děkuji za dárek, vypadá dobře zákeřně 😉

Uff, jdu upadnout za tou Pikslí.

MirkaD

Petrs01-závidím samoposlouchacího psa z útulku!!
          přesně takovýho si taky jednou přeju!!!

Maya

Tak všem všechno nejlepší do nového roku.
            Doufám, že marodi už se uzdravujou a všichni budou happy.

Petrs01

závidím

Dyť je to děsná nuda! No jako jo, nic to neumělo, ale vono se to snaží! A učí! A funguje! Kde máš to přemýšlení jak s tím psem pracovat, jak být chytřejší, jak to udělat aby to fungovalo? Když vono to prostě funguje samo. Necháš ho volně pobíhat na louce mezi poli a řežeš dříví… a vono to čmuchá okolo a pak to přiběhne a má to radost, tak si pohrajete a zase si to jde čmuchat a pak se zase přiřítí… Strčíš to do smečky (opatrně, to jako jo) a vono se to chová že je to tam odjakživa, strčíš tomu pod nos kocoura a vono je to furt hodný. Les, louky, koně, srnky,… je fakt, že na zajíce ještě nešlápla. Ty dva co jsem viděla já buď neviděla nebo ignorovala. Ani do postele mi to neleze! (no, uznávám – kolik psů má vlastní plnohodnotnou postel?) Asi mi podstrčili převlečenýho půůůdla 😀

kachna

uzdravujou

Já jsem se asi rozhodla, že nepotřebuju levý ukazováček a nejdřív jsem ho kus odřízla u nehtu začátkem prosince a dneska jsem si do posledního článku vrazila nůžky. Fňuk

Zlata

Kachna
                  Chápu a spolufňukám.

cernej caj

Kachna
                    Lity lity pani! Od ted prebiras stafetu od fifi a esusove a uz se nemusi bat?

Petrs01
                    Asi je dobre, ze mi na esusky knizku nevysly penize:D pac ja rozhodne nic nestiham uz tak:D ale vero mi ji snad pak pujci alespon na precteni:D

A taky driv sla dalnicni znamka koupit 3mesice predem a ted jen 30dni, takze misto 1500 me bude stat 2300, pac tatinek ji ma uz veky od 1.4 takze ten litr co mi dal k vanocum si vlastne pridal na znamku:D coz je cara pres rozpocet, chtela sem ji koupit jako vzdy hned v lednu at na to nemusim myslet.

Thielli

Asi mi podstrčili převlečenýho půůůdla

…že ti není hanba, takhle provokovat hned první den v roce 🙄
                      🤣🤣🤣

kachna
                      tak to přeju, aby ti dopadlo lépe než mně loni. ustřihla jsem si u levého ukazováčku čepičku zahradnickými nůžkami, už je to dávno zacelené, ale stále nemám v konečku cit a při větším tlaku to stále bolí.

EvaC
                      Krásné přání, děkujeme 😊

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 3 měsíci uživatelem Thielli.
                      • Odpověď byla upravena před 1 rokem a 3 měsíci uživatelem Thielli.
                      PetraK

RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak jsem curýk. A že by se mi teda chtělo zpátky do procesu, to se mi teda nechce. Nutně se potřebuju stát rentiérkou. Ohaříci vánočně zmoženi a teď můžou, na rozdíl od nás hezky relaxovat. My jsme zahájili naši každoroční pitivku, neboli suchej čtvrtrok. Tak jsem na nás zvědavá 🙂 .

Doufám, že fšicí pesani přežili petardování ve zdraví. Nesnáším to a byla jsem ráda, že u nás byl letos výrazný klid – když opominu slovensko pražský lufťáky, který to aspoň letos neházeli na ulici směrem k nám, tudíž jsem nemusela řvát jak prokopnutá a Silvestra jsme si užili v poklidu.

černej čaj – hele je letos nějaká možnost si koupit dálniční ještě za starý peníze s odloženou dobou platnosti – my už si ji taky koupili ještě za 1500 a platí nám od února,

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-dalnicni-znamka-zdrazi-ale-az-od-brezna-vyplati-se-taktizovat-242704

Kachna – proč si odřezáváš končentiny? Hele mi to ten den měli celý takový našponovaný, jak byl ten pátek jediný den, kdy byl Brtnik doma, tak se omlouvám.

Petrs01
                        ale vono se to snaží! A učí! A funguje!
                        Psikla je boží prostě! 🙂 Jen jim to klidně šécko pověz, já to stejně napíšu po svým 🙂

Ta Zrzavčí kniha je zakletá! To tak jako jen nahlídnete… smíchy upadnete u předmluvy… a najednou LUP! a máte v sobě kapitolu.
                        🙂 děkuju, to jsem moc ráda a těší mě to.

MirkaD
                        závidím samoposlouchacího psa z útulku!!
                        přesně takovýho si taky jednou přeju!!!

Psikla je splněnej sen, je to komik.

tak jsme dnes vstaly na pražáka-jak by řekla PetraK:-)
                        já jsem na Pražáka vstávala celý Vánočky. to jsem si to užila!! A dneska pecka do makovice 😀

dobrej Sivestr jsme měli-pyžamová pohoda v posteli….,za mě ideální….
                        to se dobře čte!

Thielli
                        “…Já ti dám flákanec…”

😀 😀 😀 bomba!

Když se stavuji v obchodě po cestě z lesa, už si nechávám na sobě vodítka
                        ano, činím taktéž vč. píšťalky a hračky na vodítku, aby bylo jasně hned z první identifikovatelný, že nepřichází Jožin z Bažin, ale kynológ profesijounál 😀 😀 Ovšem kukla……. tak tu nepřebije nic 😀 😀 😀 musel to být velezážitek. To jsou situace u kterých bych chtěla být jako nezávislý pozorovatel 😀 😀 asi bych se strhla, to vidět 😀 😀 😀 😀

jak moc nám tady jednou pokvetou “narcisy”.
                        jojo, tyčkaři. To se rozmohlo. Já chápu, že se člověk třeba vyfotí na výletě – ostatně heh, ještě než se to stalo módou, tak nás Brtnik sem tam cvaknul, díky svým dlouhým ručkám na výletě-takže jsme vlastně takový průkopnící sélfí – ovšem bez tyčky :D, ale dneska je to takovej ujetej fenomén mi přijde.

Eva C.
                        krásný PFko, jak tam vznosně leží Madmazél Sindibádka!

třeba v tomto blátivém období opravdu nemá smysl prát zabahněné kalhoty každý den, že

přesně tak! Já to mám ještě vymakaný tak, že mám – v mém šatníku zcela neočekávaně – maskáče – který můžu přetáhnout v pohodě nejen přes legíny,ale i přes džíny, takže když v tomhle období tmy, KTERÝ UŽ NÁM ALE POMALU KONČÍ!! – přijdu z práce, tak se nemusím převlíkat, jen přetáhnu maskáče, vyměním bundu a můžu jít s ohařema hned ven a nezdržovat se převlíkáním. To je geinální tah, jen hupnu do holinek a mažu.

Jo vidíte, to jsem chtěla poprosit – jestli pak na stránkách nakladatelství můžete napsat svou objektivní recenzi, aby případní budoucí kupující měli možnost si říct, jestli jim to za to stojí, si knížku koupit a nebo ne.

No a já jdu makat přátelé, mám tady toho požehnaně.

PetraK

Thielli
                          …že ti není hanba, takhle provokovat hned první den v roce

vona zapomněla napsat, že černýho.

čepičku zahradnickými nůžkami, už je to dávno zacelené, ale stále nemám v konečku cit a při větším tlaku to stále bol
                          no ty jo! fuj a ble chudero.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 3 měsíci uživatelem PetraK.
                          Petrs01

že ti není hanba

Nejni! Když ty můžeš psát, že máš bígla v pudlím převleku, tak já mám prostě to co zbylo – půdla v bíglím vohozu!

Čaji, ta známka, přesně jak píše Petra – koupit posledního února, posunout platnost o měsíc a máš to za levno a tobě to vyjde vlastně přesně. Mě se budou 2 měsíce překrývat, ale furt se mi to vyplatí.

Thielli

Peters01

…a nešlo by to nějak prohodit teda? 🙄
                              že jako by ta hnědá komplikovaná ovce byla u někoho, kdo to se psy prý opravdu umí.

Attachments:
                              PetraK

Thielli

žiš, ta je sladká!! Pupík malá! Že jí posílám hubišku!

Petrs01

prohodit

Když mě se pudlové nelíběj. Nešel by prohodit jenom ten obsah? Navrhovala jsem výměnu za Tálii, ale to mi neprošlo. Asi Petra usoudila, že bych z ní nadělala šunkofleky. Asi by měla pravdu.

MirkaD

Petrs01-no,joo,ale mě myšlení moc nejde právě…
                                    v práci to zvládnu na kase,vybalovat,ale když mám ze 3 palet udělat 2 at se vlezou do skladu-jakože vyvezu si 3 palety s drogerkou,doplním co jde a pak z toho mají být 2 palety,což znamená to nějak?a já nikdy nevím jak naskládat,aby se to tam vešlo,s tím,že jsou tam různě velký a různě těžký bedny…
                                    tak to mi nejde…
                                    furt poslouchám-musíš myslet,musíš přemýšlet!tak to vymysli !!
                                    a já stojím a čučím,a pak se jdu zeptat…..
                                    -pro mě už je dřina se soustředit na kase…
                                    vymýšlet uspořádání na paletách,aby se na jednu paletu toho vešlo co nejvíc,nepopadalo to v první zatáčce,což v případě alkoholu,kafe a vůbec skleněných věcí je taky důležitý-to mě nejde a nejde…
                                    u psů to mám ppoodobně-dokážu naučit,vycvičit,baví mě to
                                    ale,když mám psa typu Žeryk su dlouhodobě v prdeli,stresuje mě to,nemám na to kapacitu,protože kapacitu spotřebuju na práci+soukromí
                                    nemám sílu ani chut,ani mě to nebaví řešit složitýho/komplikovanýho psa…
                                    a ani to pochopitelně neumím…
                                    štěně jak má Fifi by mě dalo zabrat….,
                                    já potřebuju hodný,milý pejsky,já chci mít ve volnu klid a pohodu:-))))
                                    jako chci!a chci! a chci!a dup nožkou:-D
                                    a to neznamená,že to tak mám,že….:-)
                                    ale prostě jedn Žeryk za život stačí…
                                    ona Dafča včera měla taky nějaký hluchý uši….to mě taky vytočilo-taky není furt jen anděl…

kachna

prebiras stafetu od fifi a esusove a uz se nemusi bat?

to ani nemusí být 🙂

Navrhovala jsem výměnu za Tálii, ale to mi neprošlo.

Tak do střídavky 😀

cernej caj

Petrak
                                        Diky za info!

Ono ty 3 mesice co platili loni by stacili:D ted je to 30 dni a pokud umim pocitat kdyz ma brezen 31 dni tak posledni unor + 30 dni je 30.3 a ne 1.4 😀 ale tak pro me je to dobra zprava:)

Thielli z pc ti napisu prstove rezaci historku kamosky, umres smichy

Jinak je hneda moc hezka, ale teda zatimco moje kamoska desne chtela vlciho spice a co zna moji feri zustapa u kniracu tak ja na stary kolena chtela pudla ale asi zustanu u spice:D

PetraK

kachna
                                          Tak do střídavky
                                          😀 jo, že by si jako člověk odpočinul, jako to mají lidé, kteří pečují o někoho dlouhodobě nemocného – v případě Tali – chorého 😀 no hezká představa, ale on by si člověk nepomohl, protože jak by se vysypala, vrátila by se – jedno ke komu, 600x horší, než odcházela 😀

Thielli

Když mě se pudlové nelíběj

COŽE?!!!! DALŠÍ, KOMU SE NELÍBÍME! Takže to bude další černý puntík! Poslední dostala Fíkovnice z Chovu!

ale jo, chápu Peters01, už jsem to psala i na ten Chov. Kdyby mi někdo před lety řekl, že bych si mohla pořídit pudla, padla bych do mrákot a hned po probrání se bych si jako první zaklepala na čelo. Když jsem pak po výběru před sedmi lety oznámila volbu okolí, jednomyslná reakce byla – COŽE??? pudla??? dyk je takovejch hezkejch psů… přesvědčily mě až fotky velkých pudlů nevyčesaných a nevystříhaných do tvaru poháru šlehačky. Dnes, když jdeme po venku, už se mě docela dost lidí zeptalo, co je to za rasu.. a kritéria výběru byla: velký nelínající pes pro začátečníka… no, moc jich takových není. 🙄

Ale cením si upřímnosti. Nelíběj. Napíšeš to natvrdo. Já mám tedy také několik plemen, která se mi nelíběj, ale v tomto su větší srab, že to nenapíšu jejich majiteli úplně narovinu. Protože já už jsem zvyklá, že mi to lidé říkají a rozhodně mě to nebolí. Ale myslím si, že někdo by to třeba nedal, že zvíře je jako dítě a když někomu řekneš, že má ošklivý dítě, běží do kouta zaplakat.

No a obsah našich psů bych neměnila, hnědá se u veta bojí a kdybych jí řekla, že jí budou celou vyndávat z kožichu, mohla by z toho mít psotník. 😁

Attachments:
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 661. až 680. (celkem z 1,574)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.