- Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 3 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
1.1.2024 v 10:20 #163380cernej caj
Thielli
dekuju, hrozne se smeju te historce s kuklou, ta je fakt skvela! doufam,z e se vse vysvetlilo a nesrazili te hned k zemi.Jinak teda ja si taky fotim selfie… ono je proste docela fajn, kdyz clovek travi hodne casu sam, ze se vyfoti, aby mel za 20 let na co vzpominat. Fotky z vyletu, to si nakonec najde na internetu, v knihach, kdekoli. Ale svoje? neni to taky dulezita vzpominka?
1.1.2024 v 10:33 #163381EvaCMirkaD
Zdravím a držím palce , ať všechno zvládnete jak nejlépe to jde.. Thielli to napsala moc hezky..- Odpověď byla upravena před 11 měsíci a 1 týdnem uživatelem EvaC.
1.1.2024 v 10:39 #163383EvaC1.1.2024 v 10:44 #163385EvaCThielli
Vtipné historky – ostatně myslím, ze většina z nás ve “ venčících hadrech” vypadá podobně .. třeba v tomto blátivém období opravdu nemá smysl prát zabahněné kalhoty každý den, že.. 🙃1.1.2024 v 10:54 #163386MirkaDThielli-selfie jsem si v životě nedělala,
ty fotky co jsem posílala-mě se líbilo,jak se vychytalo,že mi Žeryk dává psus,zespodu na něj zírá Max…,já občas holkám pošlu co vyfotím,fotím podzim,hrající/aportující pejsky,sníh,dovolenou a pak třeba půl roku nefotím nic…..
od té doby co mám ten velkej foták fotím málo 🙁
hooodně fotek mám jen psi,příroda a to i když se mnou jde Martin,tady jich bylo hooodně se mnou…
jinak-ty to máš asi jak má tzv. druhá mamka,ta se nechce fotit nikde a nikdy
to já zas ne-protože chci abych měla památku kde jsem byla ze psama,nebo na ty psi se mnou…..
a taky-umřela mě mamka a zjistila jsem,že nemám ani jednu fotku,kde jsme my 2…..
všude byla sama,ze psama,s tatkem…
nikde nemáme fotku jako rodina celá…,což mě přijde škoda…..
jinak mám málo fotek i s Martinem-hoodně chodíme sami,
a tak je tam každý zvlášt
rodinný fotky třeba vánoční taky moc ne
na výletě vyfotím tatku s Martinem,psi,přírodu-a zjistím,že my 2 s Martinem tam nejsme….-i když by nás měl kdo vyfotit..
tupon su…
flignu s vodítkem do obchodu používám taky
i když já po vycházkách,výletech moc do obchodu nechodím,tíím,že nesnáším obchody,tak chodí Martin
ale ftipný bylo,když jsme se kdysi,kdy jsem neměla výcvikovou letní psí sukni,ale nosila jsem ledvinku,na ní náhubek-jezdíme na dovči busem/vlakem,tak na ledvince náhubek,miska a s Dafi šel Martin už dom a já do dárkovýho obchodu,kde se prodavačka ptala,kde mám psa?:-)),
s tou kuklou jsi mě taky pobavila:-)))1.1.2024 v 10:58 #163387MirkaDEvaC-já mám celoživotně-tak dobře od desti let co mám psy oblečení rozdělený na psí/cvičákovský a na slušno
2 hromádky-ve skříních-trička skr.,s dl.,mikiny,svetry,bundy,a šustáky,turistický gatě..
a mám xxx let poličku,kde dávám rozšpiněný psí gatě-ty peru tak jednou za 14 dní…..až je toho bláta na nich moc….
xxx let jsem nosila ke psům šustákvý soupravy a ukazovala Martinovi,když byl u nás prvně v BK-hele,vezmu šustáky,zatřepu s něma a psi letí,že se de ven:-))
u nás psi poznávají vycházku podle oblíkání gatí:-)))1.1.2024 v 11:26 #163388cernej cajEvaC
krasne PFKo 🙂MirkaD
na fotaku je i samospoust, muzes ho nekde polozit treba na lavicku… ale jo, ted chtela svagrova fotky na kalendar rodicum a my letos s muzem nemame zadnou spolu, jen ja a psi nebo on a psi nebo jen psi 😀no a ja pilne makam, protoze jak na novy rok, ze…
1.1.2024 v 13:43 #163389KimiTak jsme s Golim přežili petardy ve zdraví. Udělala jsem si zvečera talíř jednohubek, rozdělala dětské šampíčko. Na chvilku se stavila Baru, vyzvedla mi a přivezla léky pro Goliho. Jakub byl v práci, no tak jsme si daly kratinkou dámskou jízdu, Baru pak jela domů za Artíkem, než začnou petardy. Tady jich pak taky bylo bohatě, Goli to vyřešil přestěhováním od dveří na terasu do pelíšku.
1.1.2024 v 14:11 #163390kachnaRumštajn a všechno nejlepší v roce 2024
1.1.2024 v 14:45 #163391MirkaDtak jsme dnes vstaly na pražáka-jak by řekla PetraK:-)
v 5 ráno jsem pouštěla Dafču-a lilo
spátr jsme šli v ve 2 ráno-dívaly jsme se na koncert Marka Ztraceného v Edenu,
pili jsme víno,Martin seděl večer chvílu na terase,
byl to první náš Silvestr ve 2
bid hrál,když měl kapelu,tak na Silvestry hráli,nebo jsme byly u rodičů,i s mým rodičem
furt se tam přepínala tv,já většinou ztahaná z práce,většinou jsem byla na Silvestra v práci…
jednou jsem se sebrala a šla jsem v 11 v noci spát….
no tak letos-vlastně loni 🙂
prvně sami-ani jsme si nenachystali žádný jednohubky,chlebíčky,nic…přitom k rodičům Martin vždy něco nachystal+máti nachystala
letos vše nakoupený-veky,sýry,zelenina…a nic:-D
večer jsem párkrát pustila psi na dvůr,
každej jsme si daly na jídlo co jsme chtěly,pak víno,pyžamo,brambůrky a tv…
v noci třískaly asi půl hodiny+sem tam mezitím
Žeryk se klepal,ale jinak to šlo,nebylo to tak hrozný jak jindy,,,,
dobrej Sivestr jsme měli-pyžamová pohoda v posteli….,za mě ideální….1.1.2024 v 14:53 #163392MirkaDno a dnes jsme teda vstaly v 9-já se psama,pustila jsem je vyvenčit,dala Dafině léky,přepsala jsem si kalendář-na zed+stolní
pak vylezl Martin,nasnídal se
já vyvenčila psy a před půl 12 jsme vyjeli jen s našimi psy-psům od rodičů se nechtělo a popravdě-brát pokaždý 4 psi je dřina…..
tak jsme jeli do Milotic-tam jsme se prošli v parku vedle zahrady-tam se psi proběhli,v zahradě šli na vodítku
chodily tam 2 rodinky s uječenýma fakanama a uječeným kníračem malým a křížencem hnědým,tak jsme se jim snažily vyhýbat-dělaly mega bordel-Herodes byl vlastně fajn chlapík, jsem si někdy říkla…
často si to říkám v obchodě při pohledu na některý uječený divoký děti
a i dnes na výletě
všude jinak bláto,bláto,samý mega bláto….
po zahradě už jsme měly psi na vodítku i v květnici…
pak jsme s nimi šly kousek po cyklostezce-Žeryk se proběhl s hračkou,Dafi si oběhla stromy a jeli jsme
jeli jsme k Bukovanskému Mlýnu
tam teda dost fučelo,kousek jsme se prošli kolem soch,pak po areálu,udělali nějaký fotečky a jeli dom
doma umýt pejsku nožky..
a Martin bude asi vařit oběd…
mě šííííííííleně bolí záda,tak se musím mrknout na cviky na bederku-jednou mě ta práca zabije….:-(1.1.2024 v 14:55 #163393MirkaDČernejčaj-jo,jo,fotky-příroda,dovča,psi se mnou,s Martinem,sami…a my 2 nikde…:-)))
tvl-my kdyby jsme se jednou brali,tak na té fotce budem asi taky zvlášt :-D,:-D1.1.2024 v 14:56 #163394MirkaDThielli-kde brousíš nůžky na pudlíky??
já už je mám tupý jak čert….1.1.2024 v 14:57 #163395MirkaDKimi-šikulky,že to Goli,i ty tak hezky zmákli,dámská jízda musela být fajn?
1.1.2024 v 15:52 #163396cernej cajKimi
jsi sikovna, ze jsi uz i chlebicky nachystala a ze jsi mela navstevu 🙂MirkaD
to ti nabrousi asi nejaky nozir, nasla sem ze je v hruskach https://brouseni-partika.cz a ve vyskove https://www.firmy.cz/detail/622188-vyroba-klicu-martin-hegr-vyskov-mesto.html?l=1Jinak dneska sme se taky prosli, muz nas vyvezdl, dali sme skoro 1,6km ale uz tech poslednich 100m bylo moc, ona feri tahne, tahne a pak uz ma dost, misto aby sla lazo plazo a byla venku 2x dyl…
1.1.2024 v 16:32 #163397ThielliMirkaD
Nejlepší brusirna v Praze:
Broušení nůžek a hlavicAle já brousim i strojky.
- Odpověď byla upravena před 11 měsíci a 1 týdnem uživatelem Thielli.
1.1.2024 v 16:36 #163398MirkaDThielli-poslat poštou teda…
vymazala jsem kus fotek ve fotáku-hurááá:-)1.1.2024 v 17:45 #163400cernej cajMirkaD
sikovna!ja mam hotovej celej ceskej les, ale dalsi dil vam dam az zitra, at nejste prehlceny 😀
1.1.2024 v 17:51 #163401Thielli1.1.2024 v 18:02 #163403cernej cajThielli
paradni fotka!ps: dekuji za objasneni toho filmu, sice sem o nem slysela, ale jeste sem ho nikdy nevidela. ac ho neznam, rozsekala sem kamaradu v zajimavostnim kvizu, kdy se mi snazila poradit vyraznou osobu znameho ceskeho filmu a ja rekla viktor hnizdo a ona rika od I a ja iktor… 😀 takze film porad neznam, ale uz vim, ze to neni viktor 😀
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.