Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 621. až 640. (celkem z 1,574)
  • Autor
    MirkaD

tvl-děcka,u nus to nevypadá dobře…
      táta Martina nic nejí,zvrací,mamku mu už nedala ani injekci,ani prášky,už nehce aby zítra dojel David,mluvit mu moc nejde……

Zlata

Mirko
        Já ani nevím jak tě povzbudit.🥺

cernej caj

Mirka
          Achjo:( ❤ hodne sil… pokid je tata alespon trochu verici, nechve treba kneze? Oni takhle jezdi a pokud chteji pohreb v kkstele tak se da domluvit, pripadne u svate anezky hospic (brno) by mohli poradit a poskytnout podpurnou i zdravotni peci, pokud ho bude chtit mati doma…

Preju, at se netrapi…

Thielli
          Tomu s tim viktorem hnizdem nerozumim, co ma spolecneho nejaky filtm s uklidem?

PetraK
          Jee to je super s piksli, ze se libila a sedli si hezky s oharikama!

Ono zas… spravnej chlap proste dokaze nosit ruzovou, podobny blbosti s noblesou a nestydi se za to. Z chlapa tak nejak nedela chlapa silena mikina protoze je fanousek nejaky pocitacovy hry… i ja si obcas koupila tricko stematikou oblibenyho serialu nebo nechala udelat nasivku.. a myslim, ze to ma v prvni rade byt proste vtipny a osobity… jak pises s ramstajnem, taky je to osobity a kdektera prodavacka 60+ si muze myslet ze ses corka, ja zas nosim maskace a tak vypadam jako corka… asi lepsi vypadat jak debil nez jako corka:D

Zlata

Černej čaj
            Prosimtě co je corka.🤔

Petrs01

Preju, at se netrapi…

Mirko, tahle verze je hnusná a bolí. Hodně. Takže to přání od čaje je přesně to, co mu můžeme přát všichni. Když už to takhle přišlo, tak ať je to rychlé a netrápí se. Užil si s vámi všemi ještě vánoce.

PetraK

Mirko, tiše se přidám k tomu co napsala černej čaj a Petrs01 . Držte se a stůjte co nejvíc při máti.

Thielli

MirkaD
                  máte před sebou těžký kus, kousek…cesty. Bude to takové usebrání pro vás pro všechny. Nedá se to obejít, nedá se to přeskočit, nedá se povzbudit. Jde jen být spolu v tom nejhlubším slova smyslu. Když jsi to včera napsala, otevřela jsem si poslední fotky mami. Seděla u stromečku, dokázala se i usmát do objektivu.. a 2.1. ve tři hodiny ráno její duše zaplácala křídly a odletěla do mrazivého vzduchu. Přeji tátovi, aby jeho duše zůstala celou dobu v klidu a jeho tělo bylo co nejvíce bez bolestí.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 3 měsíci uživatelem Thielli.
                  PetraK

Thielli
                    Přeji tátovi, aby jeho duše zůstala celou dobu v klidu a jeho tělo bylo co nejvíce bez bolestí.

to je moc krásně napsaný.

kachna

Přeji tátovi, aby jeho duše zůstala celou dobu v klidu a jeho tělo bylo co nejvíce bez bolestí.

Mirko, myslíme na vás, hodně sil vám všem.

Asteris

Mirko, moc na vás myslím, jako ostatní se přidávám k tomu, že to Thielli napsala moc pěkně a výstižně, bude vás to stát moc sil, držte se…

Denny

PF 2024 🥳🍾😇

MirkaD

DĚVČATA-JÁ VÁM VŠEM MOC A NOC DĚKUJI,MOC TO PRO MĚ ZNAMENÁ!!!!

včera v noci Martin říkal,že je to blbý,že je tatkvi moc zle
                            dnes se mu udělalo líp,DOKONCE CHTĚL NĚKAM??JET AUTEM?
                            TO ZJISTIL,ŽE NEJDE,CHCE DO NĚJ KOUPIT BATERKU,UŽ I JEDL,MÁTI MU PŘESTALA DÁVAT LÉKY,PO KTERÝCH MU BYLO MEGA BLBĚ,TAK JE MU LÍP!!!!!!!!!!

Čajíku-táta věřící není….
                            my k tmu nikdy vedený nebyly,ale máti se denně chodí modlit na ten psí hrobeček k Budhovi,hoří tam denně svíčka,já se chodím modlit do lesa k obrázku,
                            a dnes jsem se byla pomodlit v kostele
                            modlím se posvým,není to něco jako modlitba s knížky,ale na konci říkám Amen,děkuji a prosím

MirkaD

dnes ráno jsme jely do BK a k tetě a strýcovi do Kateřiny,
                              Martin spal 2 hodiny,
                              já vzhůru od půl šesté jak mě všechno bolelo
                              tak jsme se nasnídaly a šly ze psama-okruh po dědině-kolem knihovny,rybníčku
                              potkaly jsme u rybníčku Pavlu s basenžíkem,a ten startoval po psech i po m…pak se uklidnil…ale stejně…doma vrčí i po synovi Pvli,od té doby co on jezdí dom na víkendy…bych toho psa nechtěla ani zdarma-Pvla by zase nechtěla knírače:-)
                              ale prostě basendži-kousavej,divokej,když se mu něco nelíbí,de natvrdo do paničky…..
                              no po vycházce jsme teda jeli
                              bez psů-Martin je chtěl brát,že s něma půjde po dědině,aby se vyhnul návštěvě,ale já mu řekla NE,NE,NE,NE!!
                              SICE VYDÍRAL CITOVĚ,ŽE TO DĚLÁ PRO PSY,BUDOU S NÁMA,BUDOU MÍT VÝLET,ZMĚNU-ALE NIC!!
                              řekla jsem mu,že mě všechno bolí,Žeryk by při tak daleké cestě blil jak Amina,na návštěvě s 2 psama je to blbost,já budu v autě uhýbat blicímu Žerykovi,su utahaná,prostě ne,však jsme za chvíli zpět,a vezmem je pak zase ven….-su dobrá,řekla jsem mu,že psům,se věnuju hodně,a že brát je dnes sebou na návštěvu by pro mě nebyl odpočinek!!
                              pro Thielli-přes psi mě Martin vždy ukecal,kdybych měla lézt po 4-jak řekl-pejsci budou mít změnu,nebudou sami…tak jsme s něma někam jeli,i když bych radši s něma šla na 10 minut za barák a bych šla ležet…
                              no takže jsme vyjeli,po cestě jsme se stavily ve Křtinách v kostele,kde jsem se pomodilala-Martin-nemůžu jít do kostela,mám maskáčový turistický gatě
                              já-tvl-Bohovi je tohle jedno,tomu je to u prdele….co máš na sobě…
                              no takže jsem se pomodilala,koupily jsme si pohledy ze Křtin,prolezly tam kolem obrazů a zvonů,prohlídly jesličky-nikde nikdo,pak začaly jezdit lidi…
                              dojeli jsme pro tatku a hurá k tetě
                              teta má starýho nemocnýho pudlíka-z Útulku,který se tam u nás objevil párkrát,jinakležel v obýváku,a jinak od syna mega línající křížence čivavy,co celou dobu se chovala u Martina na rameni,
                              v dílně v dekách zabalený 2 nalezený vypasený kočky-koukala jim jen hlavička:-)
                              no pokecali jsme,dostali pidi jéžiška ještě-táta od tety dovezl na Vánoce-sprcháč,mýdlo,šampon,dnes jsme dostali svíčky,ponožky-já,Martin kuchynský chnapky,fotečky,pohled vánoční,přívěsek na krk
                              pak ještě domácího králíka a bezinkový limonády
                              pokecali jsme,a za hodku jeli dom
                              bylo to fajn,zasmáůli jsme se,strýc vždy nco řekl a teta to doplnila-ftipně:-))
                              odvezli jsme dom tátu,vzali pečivo,a jeli dom
                              doma po obědě jsme čapli všechny 4 a jeli do lesa do Nevojic
                              Dafina maniak pařezový lítala od pařezu k pařezu podle hesla čím víc pařezů-tím víc pamlsků
                              až potvora moc neposlouchala-viděla pařez a hrrr k němu-tak jsem jí řekla,že je potvora šedá nevychovaná,kráva nevychovaná a doma ju zmlátím:-)
                              nevím,proč až doma,asi,že po cestě na to zapomenu,nebo co:-))
                              normálně vyhrožuju polepšovnou,že ju prodám na guláš,pude na řetěz-rezavej a jestli nechce pár facek?
                              no,Bettyna v rámci vodítka taky hoopala po pařezech,poi vzoru Dafiny,Žeryk válel sudy a Maxík nás usilovně doháněl a supěl za náma-na vodítku,ale nestíhal,má horší kondičku,než jeho máma Bettynka-no užily jsme si to všichni:-))i pusu jsem dostala-od Žeryka-jsem vám poslala fotečky v meilu:-)
                              po vycházce už jen pejsky vyčesat,vykartáčovat a spinkat do postýleček…..
                              ted večer se tu už sřílí,ale vyvenčit na dvoře se stihly…

MirkaD

jo-a David přijede za tatkem zítra,su ráda,je to jeho nejmilejší syn
                                -si aspon myslím…
                                no otec se v něm vidí-David mí konzevatoř jak on,je učitel na kytaru,m kapelu,do toho sám koncertuje….
                                si doted pamatuju jak Davida představoval tatkovi-a to JE MŮJ SYN!
                                řekl tenkrát-a máti-A MŮJ TAKY!-smála se 🙂

Thieeli-to co píšeš s maminkou je moc hezký,
                                já se modlila at je tu tatka do narozek aspon,má je v lednu
                                ale
                                Petrs01-Martin říkal,že kdyby se měl takhle trápit jak včera,že by bylo lepší,kdyby tu nebyl….takže to stejný co říkáš ty i ostatní..
                                a máte všichni pravdu!!

Čajíku-prodavačka si o nikom v maskáčovýmn oblečení nebude myslet,že je corka,maskáčový oblečení je přece hodně i turistický-Martin má turistický maskáčový gatě do hněda,kolegyně nosí maskáčový bundy,tepláky,já sama měla xxx let maskáčovou bundu ke psům….
                                často si vzpomenu na Ptru,když vidím někoho v teplákovce s nápisem ramštajníků-Peti-jak jsem to roztomile napsala,že?:-))
                                když už co se týká oblečení-co si myslí prodavačky-máme ty sluchátka,že….
                                tak jediný co řešíme-tak jsou obtažený věci na mega tlustejch lidech,gatě ze kterých vylízá chlapům zadek-tak to jo,to si řeknem-že jako-hele na ty obtažený elastáky,dyt jsou jí vidět-no všechmno…nebo hoodně vykrojený kratasy…
                                a smradlavý lidi vadí,…
                                jinak pohoda…..
                                já občas někomu pochválím i účes,řeknu-jééé paní vy jdete od holiče,nebo šaty….
                                Čajíku-to jste včera šly dost po slilnici?

cernej caj

Zlatka
                                  Zlodej, čórka

MirkaD
                                  Tak to jste meli peknou navstevu tety a dobre ze tatkovi lip:) ono to asi muze byt hodne jako na houpacce…

Sli sme ze sloupu na skalak, to je 9km asfaltu apak po zelene na techov a na nadrazi, tak to je zas uz skoro cely lesem, krome kousicku pres techov a dolu blanskem na vlak. Celkem 17km.

Jo to co popisujes ze je basenji, takto je knigy ta stredacka…

No prave ja si chtela kdysi ke 20 narozkam koupit za 5000 novrj mobil a prodavacka mi ho odmitla ukazat z pod zamku ve vyloze, pritom v tom obchode sem kupovala mame, kakosce, tatovi a vzdy vyndali ukazali, vyzkouseli… tady sem prisla v maskacich a ona mi ho odmutla ukazat s nejakym dementnim vysbetlenim jako ze „vy si honstejne nekoupite tak vam ho ukazovat mebudu“ tak sem napsala mail do te spolecnosti ze jak si mam.koupit mobilnkdyz me nenecha ani z nej zvaolat ze v nem.dobre slysim ja i druha strana a dostalo se mi odpovedi ze sem vypadala podezrele a prodavack audelala samozrejme vse spravne aby zabranila moznemu fimancjimu poskozeni spolecnosti… takze jo, pro nektery lidi ses v maskacich zlodej…

Fifi

Hoj vsem, nejde mi moc sedet skrzeva ten muj skriplej nerv, tak rychle cvakam: V novym roce predevsim zdravi preju. Psum, lidem, dalsim tvorum a zviratkum. Pac a blemc F+R+P

MirkaD

4ernejčaj-no,tak to bylo před xx lety,ted nosí maskáče kde kdo a i se dost nosí i na slušno..
                                      a v tom obchodě?
                                      prostě za mě jak z filmu Pretty Woman-nemáš ty správný hadry,neobsloužím tě….
                                      tohle se v potravinách,supermarketu prostě nestane,protože víš jak i bezdomovci nakupují jídlo….

MirkaD

Čajíku-sedím u sklinky vína…mozek na dovolené..
                                        takže-prostě ta paní v tom obchodě kdysi se zachovala jak kráva…
                                        my v obchodě na nikom hadry neřešíme-kromě jak jsem psala-obtažený,vystřihlý,smradlavý,a vykukující zadky….
                                        jinak se nestalo,že bychom někdy neobsloužily někoho kvůli oblečení….tvl,to je mega blbost…
                                        ono jak jsem psala-vem si,že by jsme tímhle stylem nemohli obsluhovat bezdomovce…blbost,že….
                                        akorát,když tam jde někdo potřetí za sebou a je mega moc,moc,moc ožralej,tak řeknu ostraze,že počtvrtý už ho tam vidět nechci..
                                        ale jinak kdyby jsme měli bsluhovat jen střízlivý,tak čtvrtina zákazníků má popitý…,nejen to….

cernej caj

MirkaD
                                          nojo, ale ty ses pokrokova a nejses zadna zapsla babice, co soudi lidi podle obleceni 🙂 a je dobre, ze v obchode u vas to tak je, vlastne i v potravinach obecne s tim fakt nemivam vubec potize, ani treba v cukrarne nebo v restauraci.

Jinak vsem preju taky hodne zdravi, lasky a casu s blizkymi!

ja se dneska vzbudila krasne, lezela sem na boku, vepredu pritisklou ferinku, tak sem ji objala a ona si dala hlavu na moji ruku, zezadu se tiskl charlie, tak sem ho obcas podrbkala. krasne sme si lezeli, pak sem se pohla vic a uz to bylo vzdhuru, ze se de zrat! 😀

Thielli

Přeji dobré ráno vám všem, a hlavně – ať i v tomto roce běží život tak nějak, jak se dá zvládnout.

MirkaD – díky za fotky v mailu, žel neslíbím ti oplátku, protože já se objektivu vyhýbám, co to jde…

Obecně – pokaždé, když někde zahlédnu nějakou pipinku nebo pipina, který se někde šteluje k tomu, aby si udělal selfie, vzpomenu si na Ivanka z Mrazíka, jak se upravoval v zrcátku, že je to trapné a opravdu by mě nikdy nenapadlo, jak moc nám tady jednou pokvetou „narcisy“.

čajíku – Igor Hnízdo vs. Petra/Mirka – Igor Hnízdo – postava z filmu Obecná škola o svých aktivitách kecala. Tříska si vymýšlel, čím vším byl. Teprve v bunkru na výletě přiznal Svěrákovi, že těm dětem ve škole kecá proto, aby měly vzor s vysokou laťkou. No a já jsem povzdechla, že tyhle dvě náše čečetky zdejší z téhož nemohu podezírat, bo jejich aktivity jsou doložitelné. O to větší má pak člověk mindrák, že sám stihne desetinu.

Když se stavuji v obchodě po cestě z lesa, už si nechávám na sobě vodítka, protože když jsem vstoupila do krámu ve svém venčícím úboru bez nich, nejednou za mnou celou dobu chodila ostraha.
                                            Pak byla ještě jedna humorná příhoda v obchodě.Jak jezdím na tom kole, tak tohle bylo v zimě v době, kdy jsem ještě neměla skládačku. Nosím prakticky jen černé oblečení a tehdy byl mráz, až praštělo a já měla pod helmou ještě černou kuklu s výřezem jen pro oči. Sundala jsem si helmu, přivázala kolo a v té kukle jsem nakráčela do obchodu. To byste měli vidět tu paniku.

Fifi – to nevypadá moc dobře, ta tvá záda… takže ze zdravotních důvodu odkládáš online turné Pepi-Rosi-Fifi? Ale to mezitím Pepin vyroste a my u toho nebudeme 😳 Hlavně, aby se ti to už odskříplo, ty bolesti jsou hodně nepříjemné. Ty na to trpíš? Vlastně jsi psala i o koleni – jsi vyřazený sportovec?

Tak já si jdu uvařit kafe, venčení ráno bylo skvělé, nikde ani noha, všichni vyspávají opice, všude klid… a smradlavé bedny o rachejtlí. Takže holky je všechny spočítaly a pochcaly a o zábavu bylo postaráno. Včera večer nám hodně pomohly morkové kosti, pro samou práci s nimi ani nebyl tolik čas se něčeho bát.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 3 měsíci uživatelem Thielli.
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 621. až 640. (celkem z 1,574)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.