- Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
26.12.2023 v 15:26 #163194
cernej caj
MirkaD
Aha skoda ro sem spatne pochopila, uz sem se radovala ze mas zas ten malickej…Ja dneska 17km, chtela sem 18 ale uz mam ohoblovany palce z ponozek, dmeska sem si vzala ty novy 41-42 pro muze, ty sou snad mejsi nez co sem dostala ja:D pude to v nich, ale tak do 15km.
Voda vsude, podmacemy lesy, jezera a potoky kde normalne nejosu a parkrat dobtodruzny prekonavani rozmacene rozbahnene baziny. Slunicko ma mirla o 40km vzdusnoy carou vedle:D
26.12.2023 v 18:41 #163195cernej caj
takhle to nejak vypadalo vetsinu dne. zlatej asfalt 😀
26.12.2023 v 19:21 #163197Fifi
Bryvecir vespolek,
koukam, ze vsude vody a bahna asi stejne, je to hnus (ale voda je potreba). Jsem akasi znavena, smrade pruhaty mi dava zabrat. Je to vejlupek, ostrej chlapecek, hodne veci si musime ujasnovat tak nejak pro me i netradicne. Asi musel o vsechno „bojovat“, bejt pruraznej, kdyz se mu neco nelibi, ohradi se bez vahani. Velmi ostre, jakoze ne naky steneci kousanicko. Ruzice si ho krasne usmerni, vychazi spolu bezvadne. I kdyz obcas mi ho na svym laloku pritahne, at ho srovnam ja.
A ze srovnavam, usmernuju dost dukladne, klikr a kapsa pamlsku vzdy v pohotovosti. Dneska (klepu) se zda byt zmetecek takovej jakoze „ahaa“ konecne po dvou tydnech, takhle ne a tohle teda jo, super. Jinak je to cistotny stendo, nehoda se stane zcela vyjimecne. Ale nevyspim se moc, v noci dela olgoje chorchoje a zizali se pod dekou, na dece, potrebuje hroznej kontakt telo na telo.
Mno, tolik hlaseni od nas, jiste mate skodolibou radost. 🙂 A urco jste si vsichni uzili svatky bezvadne. 🙂26.12.2023 v 19:45 #163198cernej caj
Fifi
tak super, ze se s nim da vyjit, i prestoze je duraznej v ohrazovani a je ucenlivej, to zni paradne 🙂 nojo, konktaktni pejsek, to je dobre 🙂26.12.2023 v 20:32 #163199Fifi
Kontaktni samorost. 🙂 Se po novym roce ozvu panickum od jeho segry, jak oni valci. Po pravde, tohle zvire mit nakej total zacatecnik, bude nestastnej. Pepin taky zatim vubec nevypada, ze by se chtel kamosit s jinyma psama krome Ruzice. Bere je spis jak lovnou zver a nebyla by to hratka. Vi buh, co je v nem za mix plemen.
26.12.2023 v 21:56 #163200Maya
Petrs škodolibá 😀
u nás teda voda všude, louky pole pod vodou, ale potok už opadá, akorát to zklátilo jednu olši hned u nás, naštěstí zůstala viset na jiném stromě směrem k naší zahradě, nebýt toho, měli bychom už po plotě a po kůlně, tak jsem teď zrovna odeslala mail i s fotkou na povodí a doufám, že to daj pryč než to fakt padne definitivně, drží to jen takovej hubenej stromeček26.12.2023 v 21:58 #163201Maya
Fifi
mě i podle vzhledu se zdá, že je v něm nějaký bull
i to jak popisuješ že je razantní a tak celkem sedí
ale tak ty si ho porovnáš26.12.2023 v 22:16 #163202Fifi
Maya
Koukala jsem, jak je nekde slusne zatopenej teren. Blba kombi toho snehu a vichru, se pojistovny asi prohnou.
Mno, razantni Pepin je, to je spravny slovo. Ale ne ve zlym, spis si jen potrebuje trosicku preprogramovat mozecek, prestat veci resit sam. Asi tam chybela vazba na cloveka v utlym veku (v tom utulek nemohl figurovat). Bull, staf, rtw, NO, nebo jen voresi po generace opraskly, kdo vi, ale je to zajimavej matros. 🙂 Urcite zcela jinej nez byl Troldik (furt se mi styska), ten byl odmalinka zavislacek, milacek, hodnousek. Nejsou pruhy jako pruhy, co jsem chtela, to mam. Dalsi prislovi nepridavam. 😀26.12.2023 v 22:34 #163203Petrs01
co jsem chtela, to mam
To abys neměla čas si stýskat 😉
27.12.2023 v 7:10 #163204cernej caj
Maya
tak snad to prijedou nejak slusne zkacet, snad voda brzo opadneFifi
jak pise petrs01, totalne te zamestna 😀27.12.2023 v 11:09 #163205cernej caj
makam mezi chozenim 😉
27.12.2023 v 12:31 #163206Thielli
PetraK
Maminka mé kolegyně z práce chová jen zrzavce cely život. Tak jsem kolegyni řekla o knize a maminka ji dostala pod stromek, byla nadšena.
A teď mi poslala obrázek asi z nějakých ohařích stránek, ale já ho tu musím vyvěsit i pro nás ostatní…- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Thielli.
27.12.2023 v 12:35 #163209cernej caj
Thielli
to je super! to musela mit maminka radost a fotka je paradni.A ted me napada PetraK
sem ti ani nenapsala, jak se vero rozzarila nadsenim, ze knizku dostala! sem teda trochu doufala, ze bude prekvapena, zes ji napsala ale to uz vedela od denyky z fb 😀 ale i tak ji to faaaakt mega moc potesilo!27.12.2023 v 18:34 #163210MirkaD
včera odpo jsem strávila ležingem a čtením+sledováním tv
ze psama jsem odpo ani nešla,dopolední výletíček jim dostatečně unavil nohy i hlavu,jen byly na zahradě
dnes ráno jsem s nimi šla kolem knihovny,k rybníčku ráno,bylo trochu pomrzlo,tak jsem to vzala kolem ohrad a zpět a u rybníčku si dala Dafi 2 obíhačky sloupu,Žeryk si pohrál s kolečkem a šlo se dom
měla jsem mít odpolední
a 2 zprávy:
1.-tel od šéfa,že MÁM DNES VOLNOOOOOO,JUCHŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ,JUCHŮŮŮŮŮ2-TÁTU MARTINA PUSTILY DOM-JUCHŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ,JUCHŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ
dopo Martin vařil-polívku,vývar,co dělal cenou noc,pak jsme měli zeleninovou směs s kaší,a kuřecím masem,já si četla s tatkem u tv
po obědě jsme jeli měnit tatkovi dárky
tatka,že chce tu mikinu tenší,tak jeho mikinu su vzal Martin a
za jeho malý tepláky si Martin vzal tenkou flísovo černou vestu do práce,
a tatkovi se koupily nový tepláky,a místo malé teplé mikiny se mu kouoila tenší,správná velikost-modrá s kapucí
pak jsme vzaly ven psy-kousek od Vyškova na polnačku-hraní s hračkama a blbnutí-u nás na dědině přřed vycházkou zase střelba.tak Žeryk vypsychařenej:-(((
furt tam někdo střílí pyrotechniku….
tak na vycházce se vyblbli s hračkama,Žeryk válel blaženě sudy..pohodička…
no a doma jsme pak šli s tatkem k rodičům na kafe-pokecali jsme,nasmáli jsme se
otec,že je slabej jak mucha,ale těší se až se dostane do kondice,bude moct sekat dřevo a obejde se psy vycházku-lípa-hájenka..
a od kluků dostal řetěz na pilu….-tak se těší na sekání dřeva….
náladu má dobrou,plánuje silvestra….tak je to dobrý…uf….27.12.2023 v 18:35 #163211MirkaD
Ffi-máš můj obdiv,nevím,jestli bych takový štěně zmákla….
a musí to být dřina teda….27.12.2023 v 19:14 #163212cernej caj
MirkaD
jee, tak to je super, ze je otec doma a ze jsi mela volno navic! stihli jste vse povymenovat a stavili nejaky prijemny cas spolu, to je dobre 🙂my dneska navsteva u teticky, upekla mi luxusni buchtu a taky uz mam svoji vanocni vonavou haluzku ve vazicce alespon na zbytek svatku 🙂
27.12.2023 v 19:46 #163213MirkaD
Čajíku-tak vidíš,už máš už výzdobu:-)
27.12.2023 v 19:52 #163214Thielli
Thielli, ještě máš chatu u Berounky, nebo mám Tvůj hausbót čekat v Troji s grogem?
HA HA HA 🧐🤨😡
…
Jak se to u vás říká? Blbá stračena? 🤣😆😂 Deset bodu pro tebe!…
A když už se tu chlubí dárky, přikládám hit našich Vánoc. Ano, opravdu je to těžítko. Dostala ho dospívající neteř do výbavy, jako nezbytnou věc do každé domácnosti.27.12.2023 v 20:15 #163216MirkaD
Thielli-ale to je hoodně pěkný těžítko!
27.12.2023 v 21:39 #163217Maya
Thielli
tak to je super těžítko
akorát bych to asi nesměla mít v ložnici, abych neměla v noci infarkt 😀 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.