- Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
24.12.2023 v 21:34 #163173
Maya
Petrs01
Piksle kouka na tu misku dost neduverive 😀
Cernejcaj
Tak to jste si pekne uzili vecer
U nas deti budou mit darky zejtra a k nim mela byt pecena kachna, tak s kachnou smolik neb neodvazuu se vyndat kachnu z mrazaku kdyz nevim jestli rano pujde trouba
Na darky jsme si posvitili baterkou, mam knizku s Lokinem co jsem si ji udelala sama 😀 ale vypada super a bude to pamatka, asi jediny vytisteny fotky
Ja dostala zraci bonbony a maslovy susenky, oni vedi co me dat 😀
MirkaD
A tak s vymenenim by snad nemel byt problem
Zas lepso nez co se cloveku vubec nehodi a nemuze s tim nic delat25.12.2023 v 9:32 #163174cernej caj
Maya
to se nedivim s kacenou, muzete na ni pozvat deti potom 🙂 snad uz vam proud pujde ale.Jinak doufam, ze sis do knizky dala i nejaky fotky od cernyho caje, aby si nemusela odedrit i si ho sama vyfotit :D:D
aspon ste meli trochu romantarnu na stedrej den 🙂
jo, treba ty moje 42 ponozky… vyprala sem je na 90 na dlouhej program, 1200 zdimani, susim je na horkym zebriku v koupelne ale zda se, ze ani milimetr nedaly 😀 kez by sly vymenit 😀
ja totiz nesnasim patu na kontiku 😀
25.12.2023 v 9:46 #163175Zlata
Černej čaj
Nevím z čeho ty ponožky jsou, ale jestli by nešla ustřihnout špička a sešít nebo zháčkovat .Zas aby ten šev pak netlačil.Přeju všem klidný svátky .🎄🪽☕🍰🍹🍗🌠
25.12.2023 v 10:02 #163176cernej caj
Zlatka
taky sem premyslela to ustrihnout, ale myslim, ze me by ten sev zrovna tlacil 🙁 i tak mam potize se vejit do bot…Doufam,z e budete mit pohodove a zadne zdravotni kolapsy!
25.12.2023 v 10:50 #163177Maya
Porad bez proudu
Premejslim jestli se neda nejak nabit tlf v aute, uz budu za chvili na suchu
Na to ze od vcerejska netopime je tu docela teplo
Cernejcaj
Jo od tebe taky, je v ty knizce skoro 100 fotek
Ponozky asi hod do kontiki na charitu, dobtmry skutek na vanoce25.12.2023 v 11:42 #163178Maya
Tak konecne, orijeli, nahidili pojistky a za minutu vyreseno 😀
Obhlizeli teda ten sloup kam padla vetev, ale to uz asi budou resit jindy
Jo zlaty casy ksmdysi kdy ten trandak byl volne pristupnej a v takovyhle pripadech jsme si to tady nahazovali sami25.12.2023 v 14:48 #163179cernej caj
Maya
Tak huraaaaa! Tatinek ma specialji univerzalni klic na ty skrine:D ale jo, je naprd, ze staci jen nahodit a na to clovek ceka 2 dny, ale tak dobre, ze aspon u vas neni nic spatne po te havarii vedeni.Jinak do auta potrebujes do te nabijeci specialni diry na 12V akorat redukci na USB a tam si uz das USB kabel
Ja ted super dopoledne u kes rodicu, obidek, salat, cukrovicko, vajecny virgin konak akorat pro me. Tatka dostal stavebnici piratske lode tak 40cm dlouhe z tvrzwnyo lakovanyho papiry, tak sem jim spravila PC a s kamoskou sme staveli piratskou lod:D tatka se smal jak mu jde dobre od ruky kdyz ma 4 a zadna neni jeho:D
A domu sem dostala zavarenou repu, marmeladu z mejch visni, kruti na pepri a cibulce i s rejzou:)
Fakt sem si to uzila.
25.12.2023 v 14:50 #163180cernej caj
Jo a kacenku bude tatinek s pritelkyni davat ted mezi svatky do adoptivni rodiny uz… za 2 mesice by ji meli 2 roky… asi uplne jinej narez nez s mireckem, kteryho meli asi jen 6 mesicu…
25.12.2023 v 15:27 #163181Thielli
🐕🦺🦮 my jsme ti ráno jasně říkaly, že je ÚPLNĚ ZBYTEČNÉ nám hodinu rozčesávat nohy.
25.12.2023 v 16:15 #163183cernej caj
Thielli
jehee to je paradni dvojka, jak spolu ladi pekne tlapicky stejne 😀25.12.2023 v 16:22 #163184Thielli
Čajíku, ještě ty mě (s prominutím) ser😆😆
25.12.2023 v 16:42 #163185Maya
Thielli
No co maj delat, ted je voda vsude 😀
Cernejcaj
Tak to jste se meli pekne
Me tyhle stavebnice nikdy nesly, tak to jste s kes sikovny
S Kacenkou je to super ze bude mit rodinu, ale davat ji oryc po takovy dobe, to musi byt psychicky peklo25.12.2023 v 17:14 #163186cernej caj
Maya
uz pecete kacenu? 😀Nojo, sme to staveli tak 2 hodky (teda ja vylupovala, hledala a radila jak zapojit ledky :D) a kes to skladala podle navodu, tak za 2h sme dali asi pulku, su zvedava, jestli to stihla dostavet dneska 😀
loni dostal masinku malovani podle cisel, jenze on na to nevidi (za mlada i maloval krasny obrasy, olejem, pastely a tak), takze ty pismena vubec neprecte a navic sou prej blby takovy roztrepeny a moc mrnavy, ze se blbe i tak lusti, co to je… tak mi to nabizeli ale co ja s tim 😀
a taky jeji tatka dostal knizky zmizela sumava, nadherny, to by me bavilo takova literatura, me letos jezisek knizne ochudil, tak aspon ten nacelnik to zachranuje 😀
jj, asi narocny a taky asi trochu hrozi, ze ten prechod je moc rychlej a aby si uz kacenka nenesla, ze ji „opustili“, protoze to uz musi hodne vnimat.
25.12.2023 v 18:42 #163187Milena z Prahy
Mayo,
tos nesla ten výpadek proudu docela stoicky 😐.Černej čaj,
je prima, že sis užila Vánoce i obídek 😊. Jak já miluju, když za mě někdo (dobře) vaří 😀! Zmizelá Šumava by mě taky bavila.
My jsme zvyklí na Boží hod obědvat kuřecí řízky a obalovanou rybu se salátem ze Štědrého večera. Letos ale máme řízků víc, tak je budeme jíst i zítra na Štěpána, asi s bramborovou kaší.Zlatko,
co syn, jak se má?25.12.2023 v 21:32 #163188Maya
Milena
tady jsou výpadky každou chvíli, ale pravda takhle dlouhej už dlouho nebyl, ale tak to člověk neví jak dlouhý to bude 😀
cernejcaj
kačena bude někdy jindy, dneska byly kuřecí řízky
to malování podle čísel mívá většinou u sebe papír, kdy je to rozkreslený a ty čísla jsou tam líp vidět
tak můžeš si to vymalova, žejo, je to jak omalovánky, prostě relax, jen se štětcem
já dostala taky jedno, ale na rámu, což se bude blbě dělat a navíc obrázek co bych si zrovna nevybrala25.12.2023 v 22:01 #163189MirkaD
tak jsem tu…uf…:-)
včera do půlnoci skoro u máti,
táta můjj šel v 8 večer dom
dívaly jsme se na Zagorku,na Gotta,a na Lucii Bílou,
pohádky nic…
každej rok,je to už stejný…Martin se během roku nehce dívat na pohádky,že na Vánoce,a na Vánoce nevidíme skoro nic,nebo ne celý,a letos ani jednu novou…..
včera kvůli tátovi Martina vše trochu jiný,i dnes
včera po odpoledním šlofíčku a venčení/nevenčení-kdy Žeryk táhnul dom,že rány…tak se šlo chvilku s Dafčou,-ale ta se taky nevenčila,ale aspon se trochu prošla…
tak nakrmit psy
pak jsme si před večeří ROZDALI DÁRKY-PŘED VEČEŘÍ!
BYLA TO MEGA RYCHLOVKA-MARTIN SVOJE ROZBALIL ZA PIKOVTEŘINU,HNED SKLÍZEL,TATKA SVOJE ROZBALIL,ZKISTIL,ŽE MALÝ TEPLÁKY I MIKINA….
svetr dobrý+dostal sprcháč,tak v týdnu se vyřeší nový tepláky+mikina
já dostala nahřívací polštářky-to jsem chtěla,pak sponky-ale sjíždí z hlavy…
pak tu knížku od Peti a novou zimní modrou bundu s kapucí-co se bude měnit-je obtažená,hoodně obtažená-tak,že škrtí pod pažema…
ehmmm-je to několikátá zimní bunda co se mění+se měnila moje větrovka před rokem,a svetr před rokem za mikinu co nenosím-tuhá,těžká neohebná…
STOMILIONKRÁT MARTIN ŘEKL,ŽE MĚ NEBUDE KUPOVAT OBLEČENÍ-NEDODRŽEL TO ZAS,,,-což o to bunda se mi líbila,ale…malá….
STOMILIONKRÁÁÁÁT JSME SI ŘEKLI LEVNÝ DÁRKY-ZASE MĚ KOUPIL ZA VÍC A JOO,ZASE MĚ TO S….
po mega bleskovým rozbalení a sklizení dárků
jsme šli jíst k máti-Martin dělal večeři,chlebíčky,
sedli jsme,najedli se,
a šli na dárky..
v létě u nás proběhla výměna fotáku-máma chtěla nový-jak máme-měli jsme my-malý obyč digitální….
Martin objednal dražší velkou krávu těžkou,neskladnou..
proběhla výměna-máti těžkou krávu nechtěla,vzala si náš malej šedej
my máme velkou černou krávu-byla v akci teda…
a MARTIN-no je to lepší kvalitbější
tak že foták od nich máme na vánoce-výměna fotáku-ten rozdíl v penězích mezitím,,jakože dárek..
takže dostat jsme teoreticky neměli už nic……
no takže
dárky-Martin dosstal kráječ na nože jakejsi dražší lepší,vložky do bot
a já -krabičku a v ní-bambucký máslo,zelený čaj,jakejsi masážní gel a tisícovka na tašku do BK,protože máti si mou tašku vzala pro tatku do nemocnice….
takže zase toho bylo dost….:-()
+pejsci pamlsky
svý dárky,že si rozbalí,až přijede tatka….25.12.2023 v 22:23 #163190MirkaD
dnes ráno
vzaly jsme s Martinem všechny 4 psy a šly jen dědinou k rybníčku,tam jsme zaházely Žerykovi kroužek,Dafi si oběhla párkrát sloup*začala obíhat i bez povelu :-),ikázaly s Betty lavičku a šly jsme dom a vzaly jsme rodiče,převlíkly se naslušno a jely objet hřbitovy
máti,že to nestihla
tak Bučovice a Koryčany,
od Koryčan to Martin vzal na Bukovanský mlýn,areál-mlýn,rastaurace,koníky,kozičky…
a dlouhá stezka s postavami s pískovce s historie,tak jsme si to prošli,
udělali fotky,máti s rodičem spokojená,i sluníčko vylezlo,byly vidět až Karpaty
zpátky jsme to vzali přes Slavkov,pak Martin ještě ukázal máti,kde dělá,
a jeli jsme dom
doma jsme si daly polívku
já nadšená,že jsme tatku od pátku vytáhly z domu-nechodí na vycházky,do zahrady,nikam-pak si stěžuje,že má těžký břicho…když jen leží/sedí..
v BK,by šel denně nakoupit,i 2krát….
daly jsme obě-salát+řízky,máti dal Martin oběd,a zalehli jsme a usnuly u pohádky…
já to protáhla skro do 4 do odpo-KONEČNĚ JSEM ODPOČÍVALA A NIC !!!
NIC!!!NEDĚLALA!!!!!
pak jsem vzala svou dvojku ven-k rybníčku,tam jsme ždibec cvičily,ždibec si hrály a pak dědinou dom
nakrmit psy a k máti
doma jsem si dala panáka rumu,u máti 2 fernety,dietní mrkvový cukroví,mátový čaj,dietní chlebíčky,kafe a dietní bílovickou kyselky…..
dívaly jsme se na Gotta…
v 9 šly dom…
knížku od Péti jsem půjčila máti,asi ji ted potřebuje víc než já…
já ji četla ráno*a je boží,překrásná,skvšlá:-)))Čajíku-nejsem matka-i když jsem vždycky chtěla být…
ale nedokážu si představit po 2!!! letech dát dítě jinm:-((((
pro ně už to bude asi taky peklo…..tímto pochopitelně poklona tátovi a jeho přítelkyni!
jinak s dárkama-já bych ty ponožky ušmikla a sešila ždibec decentně pár stehama…
je fajn,že sis to skvěle užila u Kess a její rodiny!
Maya-to psala Milka hezky,že jsi to vzala tak v klidu:-)
Vánoce při svíčce:-)-hlavně,voda ustoupila u vás už??Thielli-já se ti přiznám,že jak je to mega bláto,tak ze psama jdu po dědině,u rybníčku si s nimi pohrraju,pocvičím a du dom
a mimo dědinu je berem na cyklostezku,nemám sílu a chut,tím jak jsou u země,se s něma piplat ve vaně-upadly by mě záda/ruce…
zvlášt,když berem 4..
tím,že za barákem máme pole,les,kde chodí skoro furt,hlavně psy rodičů nikam s nimi jinam nechodí-jem za zahradu
tak vycházky do dědiny jsou jim vzácný a autem je to pro ně i pro nás změna
nejezdíme daleko,jen kousek
ale jsem pořád tak zničená z práce-záda a zápěstí-že představa psů ve vaně po vycházce v bahně by mě zničila:-)
-takže máš můj obdiv za vycházku v terénu:-)26.12.2023 v 6:23 #163191cernej caj
my sme to ve meste kdyz sem jeste bydlela u rodicu resili tak,z e se psi zavreli na keberec v predsini nez uschly a opadaly a pak se jen vyluxoval koberec, takovej zatezovej 😀
MirkaD
ale tak bundu vymenis a budes mit hezkou 🙂 ale tak asi ti proste chtel udelat radost a neudrzel se, chapu ze domluva je domluva, ale zas nekdy to cloveku uplne nevyjde, jak chtel.dobre, ze sis odpocala a s penezma za fotak to smysl teda nedava, ale super, ze mas svuj malickej zase zpatky!
a pohadky snad jeste nejaky stihnete 🙂
no a jeste sem od vidlaku dostala maso k obedu a rejzi, at nemusim varit, pac kes rekla mame, ze toho hodne snim a ona mi udelala porci pro 3 :D:D takze se ted chystam na vylet a vecer to jen ohreju, mnam mnam 🙂
Maya
az na to, ze s myma rukama neudrzim dlouho tuzku, stetec, propisku… pac malej uzkej uchop, ze… a cas na to taky nemam a kam s tim potom, ze 😀26.12.2023 v 12:10 #163192MirkaD
Čajíku-ne,můj fotáček zpátky nemám,v létě se vyměnily,a ten rozdíl,že bude od rodičů jako k jéžišku,takže už jsme vlastně neměli žádnej dárek dostat-dárek byl ten finanční rozdíl mezi fotákama….
dnes ráno v 8 vycházka i s máti a celou 4 do Kozlan na cyklostezku,pak do Vyškova na betlém dřevěný na náměstí a v Bučovicích na betlém
krásné slunečné počasí,psi se proběhli,Dafi s Betty si to mega moc užívali a běhaly k lavičkám,Dafi běhala jak srnka,spokojená,že je slunko a není mokro:-)),kromě Betty byly na volno,parádička,máti nadšená-co víc si přát?
no ještě táta s náma mohl jít…bylo to po rovince,s lavkama….26.12.2023 v 12:32 #163193Petrs01
Thielli, ještě máš chatu u Berounky, nebo mám Tvůj hausbót čekat v Troji s grogem?
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.