Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 501. až 520. (celkem z 1,574)
  • Autor
    Maya

U nas hlasili snih s destem a misto toho vanice
      Ted jsme meli cernou hodinku, uz to nahodili a doufam ze to vydrzi

PetraK

TAk u nás už jen mokrá břečka a dva kýble vody ze sklepa už šly ven.

Fifi

Zlabecek ve sklepe nefunga? At nemate dalsi kyble a nak si to odtejka! Ja mam asi ucpanej jeden okap a cinta to na fasadu, vypada to hrozne. Vy kyble vynesete a bude dobre, ja nikam nelezu.

S Zabickou jsem prisla pred chvili, ficelo a mokrosnehalo, vivat vesticka, furt ale na zemi bylo bilo. Asi jsme se pri odchodu malo potichu plizily, takze doma stryc Pepin rval. Ale uz tak nejak jinak, se ze stresu nepochcal, byl spis nasranej, ze sme sly bez nej. Vitacka kratka, mrcasil se, bobek, sup do necasu na zahradu s nim a ted se tu zase masti s Ruzici.
          Ale bylo to pekny, tahle snehova epizoda po dvou tydnech. Kdyz jsem Pepina privezla, snih lezel a mrzlo. Dneska mi doslo, ze nevidel padat snih – byl jak malej harant, kdyz padaly ty kusance z nebe. 🙂

Petrs01

Piksle už kolem osmé zapadla do peřin. A spinká (sama!) a odmítá vystrčit ven byť jen drápek. Ne, že bych ji nechápala, ale na WC chodit neumí. Tak přemýšlím na co ji ulovím, ale před chvílí tvrdila, že ani za kýtu z mamuta (Mamut promine).
            Tady už několik hodin leje. Ale sníh na autech drží. Takže to už bude spíš přimrzlá sněhová krusta. Jak já toho vořecha chápu! Ale já chci jít spááát! (byly jsme ve 4, to by bylo nejmíň 14 hodin bez venčení, to nee)

Fifi

Petrs
              Pixle ma vyhodu dospely feny a velkyho mechyre, feny to umi zadrzet dlouho. Nelov, vynes ven. 🙂
              S Pepinovym pidimechyrkem to je co cca tri hodinky, pokud hluboce nespi. A ze ted teda reze jak drevorubec. Po setmeni nevencim. Nosim Prouzky na dany misto na zahradu, curani, sup honem domki zpatky. Slejvak sem prijde brzo tady.
              Jo, a dostaly Prouzky vcera odcervovak, vsechno v cajku, zatim dle myho fekalpruzkumu z nej zadny hnusoty nelezly.

MirkaD

tak včera po ranní-kdy jsem byla na trojjce-ráno pečení,pak kasa 3-tak jsem čučela z okna-střídavě déšt,slunce,déšt,slunce,
                ve 2 hodiny odpo jsem vypadla,o půl 3 jsme jeli s tátem dom,jen jsem vzala vajíčka…
                doma jsem chvilku odpočla a šla ze 4 psama za bránu kousek k trati,a kousewk do dědiny,tam ukázaly lavičku a šlo se dom
                doma už máti říkala Martinovi o tatkovi….
                večer jsem trošku poklidila-zámést,šlápoty ždibec od psů setřít,
                wc+koupelka…
                v noci jsem nemohla spát bolestí-záda,ruka….
                dnes ráno vichr,sníh
                vycházka-vylezu před vrata,že půjdu kousek ze psama vratama-náledí..
                tak to vzdám a jdu přes dvůr,ahradu k bráně-zamrzl zámek…
                tak to vzdám a že půjdu s jednou 2,a s druhou na 10 minutek…
                nechám psy rodičů ve vjezdu pod střechou a jdu s mýma 2…
                po pár metrech to vzdeám…
                dám jse za vrata a přes dvůr zahradu zase k bráně rozmrzit zámek…
                vylezem bránou,jdem kousek k lípě a zpět
                psy proběhlí,vyvenčení,du dom-vichr,zima…
                Martin jel s máti do města,nějaký obchody a tak…
                dojel,
                můj táta umyl nádobí,
                Martin šel dělat oběd i mámě,já utřela prach leštěnkou
                rozdělala v knihovničce s kuchařkama betlém
                přidala další dekorace…
                a jely jsme do práce…
                můj táta za otcem vlakem
                máti pro víno a já do KIKU-tam jsem si koupila za peníze od táty sevtrorolák tenký,tetě dárek,
                a šla jsem do práce
                zase 3-kasa-vybalování,pak jednička kasa,úklid na kasách a kolegové úklid+velký přecenění…
                ve třičtvrtě na dest jsme jeli dom
                mega sněhu…..
                málem jsme to nevyjeli,zítra má pršet…pustila jsem vyčurat psy,dívala se chvíli s tatkem na telku a půjdu ležet…
                bolí mě mega záda,zápěstí,ale strašně moc,……peklo…
                Martin vysál
                já zíta jen vytřu,nazdobím místo stromku větve
                uklidím andulkám….
                a nějak se pokusím o vycházky…

k tatkovi-byl v pohodě,bevil se s mým tatkem
                diagnozu ví,ale myslí si,že se uzdraví,,,,
                od února chce jít učit,na jaro milion plánů….

Zlatko-já za sebe bych to vědět nechtěla,mě by to položilo….
                nechtěla bych vědět,že mě zbývá pár týdnů….
                proč mu brát naději…….

Čajíku-ano ví diagnozu…
                ale myslí si,že ho chemoška uzdraví…..

cernej caj

MirkaD
                  Ale zase to ber to tak, ver a vira tva te uzdravi. Jw hodne pripadu, ktery se vymykaj rozumu, ackoki clovek s tim pocitat nemuze, pacientovi to jiste velmi pomaha a treba to oddali

Petrs01
                  Ta by pritom bylo dost smrduta a odlezela, to se ji divim:D

Maya
                  Pul kila ne, ale u ji je 16 takova hrana a ma to poroste vsechno b zadech a zadku, hrudnik utlej a tezkej spodek, je jak velbloud… ma to od ty kastrace ze skareda jizva a pretezuje bedra a tim se ji to obaluje hlavne tam. Uz 17,4 bylo MOC ale 17,8 je proste jeste vic…

Sme to pul roku hubli na tech specialnich grabulich a na veteri arni jaterce to za emsic mela vse zpet a jeste vic…

Denny

Pohodové svátky vám všem přejeme 🎄😇

cernej caj

Denny
                      uzijte si to!

A dnesni hadanka, najdi 5 rozdilu 😀 (nejak uz slezl snih 😀 tak improvizace).

Thielli

Vám všem přeji pokoj dnes v pokoji i v kuchyni a pak nadějný pohled do dalších časů.

Pozdrav vzkazuje i kartouzák Pluto, který nás sem na Vánoce jezdí kontrolovat, je přespolní.

Maya

Všem krásný vánoce
                          U nás velká voda, ještě tak půl metru a máme potok na zahradě, tak doufám, že už to moc nevyleze
                          Tak doufam, že nikdo nejste moc pod vodou a maximálně teda ty kýble vody vr sklepě u Brtníků
                          A snih nám zlámal velkou tuji, ráno na nás zvonil soused, źe má naší tuji na zahrade

MirkaD

tak v půl 3 ráno jsem šla do vany….
                            vstávali jsme v sedm,po vánočce a kafi jsme sbalily všechny 4 a jeli na cyklostezku do Kozlan,při vytahování psů z auta nás míjeli myslivci s 3 fletama,oba měli co dělat aby je udrželi,fleti by se kamošili,naši psi ne…
                            šly jsme po odhrnuté cyklostezce,vítr,déšt,Betty si běhala ve sněhu podél potoka a četla stopy-pochopitelně na vodítku,ostatní na volno,Dafi teda jak zmoklá slípka:-),nesnáší todle počasí,zpět k autu valila
                            šli jsme druhou stranu,bez laiček-na jedné straně potok,na druhé pole,že půjdem k rybníčku,tam jsme ani nedošli,otočily to,a šly k autu,ale psi proběhlí,vyvenčení,počmuchali si,dojeli jsme do města,já se s něma prošla po kolena v břečce kolem kostela a přilehlých ulicích a od té doby spí,a spí a spí
                            Dafi teda slupla banán,Žeryk zabalenj v dece na posteli….
                            já jsem nachystala větve do vázy-máme každej rok místo stromku*ozdoby dřevěný+2 od helpess,a jen stužka kroucená…,+2 kytice ozdobené z větví na hřbitůvek psů a mamce a bráchovi,pak vysát,vytřít,vydrhnout andulkám klec,umýt si hlavičku,dát si šlofíčka..máti nám dala rybí polívku,Martin dělá tunu salátu,vajíček-hody,hody,doprovody…..
                            tatka mě namasíroval záda….-krční páteř,jinak zírá na tv,ani noc nevystrčil,že je hnusně 🙂

Thielli-krásnej kocourek!
                            taky přeju krásné svátky!

Maya-no,s tůjí jsi mi připoměla,u kapličky na návsi upadla mega větev u stromu…
                            ted to taje,prší..
                            at se neutopíte!!!držím pěsti!

Čajíku-krásný fotečky!
                            Martin trojčil na vycházce,že mu zmokne foták,tak jsem mu dala pytlík na hovínka…:-)

Milena z Prahy

Pěkný svátky všemu osazenstvu zdejšího pokojíku i jejich rodinám ❤️!
                              Původně jsme se chtěli cournout po Praze, případně i rybí polévku na Václaváku ochutnat, ale jsme ve skluzu 😊. Zavádíme novinky do štědrovečerního menu: hrášková polévka místo rybí a salát rakouského typu – bez majonézy.
                              A zde naše vánoční výzdoba:

Maya

Tak vypad peoud, asi bude vecere a darky pri svickach

Kuskus

Štědrej večer nastal… prý se má večeřet s první hvězdou na obloze. Je mi 70 a za celý život jsem to nestihla ani jednou! 🙂 Ale co, kdo by taky večeřel kolem třetí.
                                  Krásný sváteční večer přeju všem zdejším člověkům a hodně dárků jejich mazlíkům.

MirkaD

Kuskus-to je hezký,jak jsi napsala hodně dárků čtvernožcům:-)

krásný svátky přeju!

p.s.-jsem byla odpo chvilku ze psama-Žeryk tahl za chvílu dom,že se střílelo,tak se ani nevyvenčil:-((
                                    Dafi teda chvilku šla bez něj,nevím,jak přesvědčit Žeryka,at se vyvenčí aspon na dvoře…

MirkaD

tak se u mě bude měnit moje zimní nová bunda…a tatkovi tepláky a mikina….
                                      každej rok něco měníme……chjoooooo:-()

Maya

U nas nevim, zstom ceksme na svetlo, ale orej opravujou poruchy ze vcerejska a na nas prijde rada az potom
                                        Spadly tady vetve na vedeni
                                        Prisel bracha si akespon osmazit rybu

Petrs01

Štědrej večer nastaaaal…

Attachments:
                                          cernej caj

Petrs01
                                            krasna a sikovna pixlicka!

MirkaD
                                            achjo s vymenovanim… holt uz je to nacviceny kazdorocne, co… a co jsi vsechno dostala?

Milena
                                            krasnou vanocni vyzdobu mas!

Maya
                                            achjo, lity lity pani s tuji i vedenim a chudaci opravari, tem to taky spdalo nesikovne asi do oprav…

tady uz neni po snehu ani pamatky, ale vcera byl mokrej a tezkej, su rada, ze uz roztal a je pryc.

odpoledne/vecer u segry fajn, svagrovi se podarilo udelat luxusni stedrovecerni menu, to sem si dost uzila, darecky dostali hlavne deti, jinak ja standartne od tatinka ruzovy ponozky velikosti na myho muze… muj muz podkolenky tak na neco mezi mnou a jim… a to sem tatinkovi psala sms s velikosti, co ma koupit, kdyby bral ponozky… co mam delat s damskyma ponozkama velikosti 42 totiz vazne netusim…

ale jiank super, od segry cajik a zdravou zelenou chlorellu, dostali jsme kapesniky 😀 tak snad nam chvili vydrzi a od tatinka pul kila mate (caj na povzbuzeni), to ma muz rad a asi 5l persil gel, takze jezisek prinsel samy zdravy a uzitecny veci a taky nejakou svicku na poteseni oka 🙂 no a deti, ty si to samozrejme uzivaly nejvic.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 501. až 520. (celkem z 1,574)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.