Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 481. až 500. (celkem z 1,574)
  • Autor
    Petrs01

Mirko, užijte si co můžete, svátky,… ber to jako pes – ber to co máš teď.

Fifi

Sedyho olgoje vyfotim, az nastane vhodna situace, dneska bylo hnus pocasi.
        Doporuceni od Petrs je prihodny, zijte ted a tady.
        Cernej caj
        Klobasy jsou zaludny, nektery radsi dat do mrazaku, kdyz nezpracujes do dvou dni. Dobre, zes to psum nedala.

Jinak Pepin hlaseni kratky, on je uplne jinej. Nez byly stenata, ktery jsem kdy mela. V noci se tuli a dela cervicka v dece, nejvic nejroztomilejsi pruhatej cervik na svete. Pres den se z nej stava pruhatej netvor. Hloda, je to palicak na ntou, neco vidim/prubnu/hrabnu = pujdu si tam este i druhej den. Na mě venku stale zvysoka prdi, jako schovavacky, ze si te bude stene hledat? Pchhhhhh. Pantata si jde po svym, serunate, borecek velkej. Kdyz me nevidi doma chvili, jekot. 🙂
        Ale tak se nak tak szivame, je skvely, ze se nacucnul plne uz na Ruzici, ta je cela uchechtana. Rozumi si dokonale. On si ke mne taky najde postupne cestu, vsak to vlastne budou teprva dva tejdny v nedeli, co ho tu mame. Konec hlasani, preju krasny svatky a pohodu a volno a leharo a zrani cukrovi a darky a pohyb a proste at si kazdej najde aspon neco peknyho na tomhle case. 🙂 Pac a blemc od nas.

Milena z Prahy

Mirko,
          jestli můžu radit z vlastní zkušenosti: já bych to na vašem místě otci řekla na rovinu. Bude to pro všechny sice hrozně těžký, ale pravdivý a asi i léčivý. On si nezaslouží být klamán, třeba bude chtít rodině něco důležitýho říct, a kdyby neznal pravdu, nic by neřekl a ani by se nestačil rozloučit. A právě to rozloučení ještě za života se mi zdá strašně důležitý. Říct všem, že je mám rád, brečet s nima… Nakonec je to totiž osvobozující, pro něj i pro vás.

MirkaD

Milko-máš jistě pravdu,ale tohle je věc máti a Martina….

Fifi-nezníš jako tatar
            a to tvý pruhatý ščstí je na mě ale drson:-)

Petrs01-ano máš pravdu…..,ale něco mě tady fakt zaráží…
            a to by bylo na mail……

cernej caj

MirkaD
              to je mi lito s otcem, ale bohuzel vsichni vime, ze cim je clovek starsi, tim proste se to da vic cekat a vic toho stihnul, nez kdyby to bylo pred 15 lety treba a jednoho dne uz stejne clovek vsechno nestihne…

ale ze to otec nevi to nechapu? vsak diagnoza se snad rika predevsim pacientovi, pokud neni dementni, nezletilej, neschopnej to chapat…

jeste si muzete udelat vanoce tak, at si je uzijete, vynechat co nemate radi a delat vic co radi mate…

Zlata

Černej čaj
                Elišku pohlaď do vzduchu za mě🖤
                Mirko
                Je mi to líto.Víš, ale podle mě(moje zkušenost) lepší nic neříkat .Čím je si člověk vědom toho že odchází,tím víc se mu nechce.Já měla to štěstí že jsem se z druhýho břehu vrátila.A jestli bude tatínek doma,čtěte mu,nebo si s ním povídejte,moc to tomu ležícímu pomáhá.

Petrs01

Protože podle všech předpovědí mělo být teplo a rozhodně žádný sníh, tak… tady od včerejška sněží. A to tak, že ačkoliv je lehce nad nulou, tak se to drží. Muž má totiž sněhovou pohotovost a to prostě bude sněžit, i kdyby to bylo v červenci. Takže jsme si i s Pikslí dali půlnoční procházku na nejmenovaný úřad, kde muž vsednul na traktůrek a já popadla hrablo… O půl druhé jsme byli doma.
                  Jak toho bylo hodně a mokrého, tak máme i dost chvojí – byly jsme ráno s Pixlí v lese a borovice jsou kvalitně dolámané 🙁

cernej caj

Petrs01
                    to je paradni PFko! 🙂

to ste si dali dobrou nocni rozcvicku

sem dneska vazila feri… tak mama 10% tuku a ona ma ze 17,4 ted 17,8? vsechno peclive odmeruju, nedostava skoro nic navic… achjo:( protoze vidim, ze ma problem na postel i pres krabici s tim tezkym zadkem a zadnim nozenkam se to taky vubec nelibi 🙁

Zlatka
                    moc se mi libi tvuj napad pohladit do vzduchu, tak sem pohladila uplne vsechny pejsky

Thielli

Ahoj vám všem. Přiznám se, že jsem vás všechny včera odložila, protože jsem stále jen myslela na toho malého ježka. A večer začalo sněžit 🙁 Vyměnila jsem tam seno, narvala do vchodu paštiku i plolvlhké psí granule, které hodně voní… poté, co odešel, byla pak včera paštika snědená. Dnes udělám další kontrolu a doplnění, pokud ještě žije…

Kimi – četla jsem tvé ježčí snažení. 🙂 My se budeme snažit dál… když se letos nepodaří, stejně bude na příští rok úplně fungl nový funkční ježčí domek, správně zaizolovaný.

Mirko – asi tu každý budeme radit jinak s tím tátou – říci, neříkat… ale ono je to u každého jiné. Naše máma věděla, že to má, ale nevěděla, že už počítáme docela krátký čas. Ona nechtěla umřít, nechtěla se loučit, bilancovat.. a tak jsme žily ze dne na den, letěly do Egypta a tam jsem jí položila na matraci, nasadila jí brýle a šnorchl a ona do té trubice pořád vykřikovala, co dalšího pod vodou vidí… byla úplně nadšená, zatímco já jsem věděla, že je to výlet na rozloučenou…
                      Říkala jsem jí vždy – to zvládneme. Místo – to bude dobré. Lhát jsem jí nemohla, že něco bude dobré.

černej čaj – alespoň jsem se podívala na obrázek těch, o kterých píšeš. Na chlupáčky vaše.

Petrs01
                      to je paradni PFko! 🙂

– Ó ANO!

PetraK – prosím, jen se v tom kostele nezapomeň a nezačšni zase TTTRRRAAA….. víš jak, že jo…

Fifi – zvedám ruku pro zveřejnění fotografie Olgoje Chorchoje. 🙂

Já jsem dnes ve sněhodešti vyrazila MHD (OMG) na trh, kde jsem měla zamluvené maso z eko-bio-chlupy-batika farmy pro rodinu na božíhodový oběd. A vedle byl stánek s uzenářskými specialitami, koupila jsem tam pusinkám uzené škvarky, testujeme na nich odříkání, aby zítra viděly zlaté prasátko…

Attachments:
                      cernej caj

Thielli
                        to jsou mooooc sikovny fenecky! 🙂 doufam,z e jsi poridila same dobroty 🙂

Jinak preju, at se jezecek jeste vrati, zakukli v suchu a teple a ze aspon basti, to je moc dobre.

Jakou mas rodinu? malou, velkou, vnoucata?

ja budu slavit u sestry, s jeji rodinou (manzel, deti 8 a 11), s tatinkem, jeho pritelkyni a jejich „miminem“ (tatinkova pritelkyne bere do pestounske pece miminka, ktery nechavaj ruzny zeny po porodu v nemocnici, aby kdyz jdou do adopce idealne nejpozdeji do 1 roku veku, aby byly vymazleny). Kacenka ma rok a pul a uz to snad pro ni taky vypada dobre, tak ani nevim, jestli jeste budou i s ni nebo bez. Prvni miminko hrozne obreceli, davali ho pryc par dni pred vanoci, kdy to slo vsechno rychle a jeste se tesili na spolecny vanoce, kacenka ma nejaky vyvojovy opozdenosti, tak s ni to vypadalo, ze ji budou muset vratit do systemu, ale snad nakonec taky pujde do rodiny…

Thielli

černej čaj
                          to pěstounství je úžasné, obdivuji každého takového.
                          no a moje rodina? jak se to říkalo v Harry Potterovi – to by byla dlouhá historie, asi ne úplně takto na nástěnku. Tak jen tak v kostce – děti nemám, rodina je pro mě sestra a vše, co kolem ní běhá, táta a vše, co kolem něj běhá a něco bytostí, které kolem mě běhají. Ale jinak já jsem spíš zvířecí. Svůj druh vůbec nevyhledávám, takové to družení se, navštěvování, kavárny, oslavy… to ne. Ale občas se sjedeme v létě u Berounky, na zahradě se to tak nějak rozptýlí a o Vánocích se objednají ke mně, že se sem hezky naskládáme a je to místo, kde jsme se sestrou vyrůstaly.

No a dobroty jsem pořídila, jen z toho sama nebudu nic jíst 🙂

cernej caj

Thielli
                            ale to je zase hezky travit cas spolecne tam, kde jste vyrustali 🙂

mam to chapat tak, ze nemas vubec zadne kamarady/kamaradky? nikoho takoveho asi neznam, tak je to pro me docela zajimave, asi neznam cloveka, co nema zadneho kamarada, se kterym by se aspon nekdy nesesel. Ale zase je dobre, ze dneska si to muzeme udelat takove, jake chceme.

Ale zase deti tady z nas nema skoro nikdo, takze v tomto sem zapadas 🙂

sestry deti si jeste uzivaji tety a strejdy, ale je otazka, az povyrostou, jestli nas vubec jeste segra bude na vanoce zvat a my s muzem nemame ani stromecek… asi nejezdit k te segre, ani si nevsimneme, ze je stedrej den… tatinka vidim za rok tak 3, prave leda na narozeniny a vanoce, tak se i tesim.

Thielli

čajíku – kamarády jsem měla možná tak ještě ve škole… pak to byly takové kotrmelce, divoké mládí a dnes mám tři přítelkyně, opravdové přítelkyně, se kterými se ale také vídáme velmi málo a z mé strany poslední dobou je úplné ticho. Ony jsou mi tak blízké, že je teď nemohu k sobě pustit, protože když se potkáváme, mluvíme o svých niternostech a to já už nějaký čas nemohu a nechci. Všechny jsou velmi moudré a kultivované, všechny za sebou mají nějaké životní zkoušky…

Nejlépe je mi o samotě a když si chci jen tak trochu povídat, přijdu sem, do pokojíčku. 🙂 Už ani tolik nechodím na to fórum Chovu.

PetraK

RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

SEm ve skluzu, ale to nevadí. jdu loupat brambory

Thielli

možná by kamarádky byly rády, kdyby Ti mohly být oporou. Od toho kamarádi jsou. člověk nemože být na šécko sám.

cernej caj

Thielli
                                  Je dobre, ze ti pokojik plny chlupu vyhovuje:)

A s prielkynemi preju, at to zase jednoho dne jde 🙂

Tak v brne normalne snezi:) snazila sem se zlanarit panicka na par snehovych fotek, ale prijel rano v 8 a nevypadal, ze by zvladl otevrit oko. Sice tvrdil, ze v noci spal v aute, ale asi tomu moc nedal.

(Pro zmateni nepratel u nas sice vlak nejezdi, ale nektere spoje autobusove nejezdi do brna, ale jezdi na trat s prestupem na vlak)

Maya

MirkaD
                                    Pred lety tatovi to normalne rekl doktor a kdyby u toho nebyla mama, tak bychom si taky mysleli, ze to nevi neb mluvil a choval se jakoze klid3k pohoda nic se nedeje
                                    Ja mam dojem ze nekteri lidi tu informaci proste v ramci zachovani dusevniho zdravi uplne vytesni a mozna je to tak lepsi
                                    Thielli
                                    Ty jses cela ja a ja uz tady vydrzela leta, tak te to taky ceka 😀
                                    Cernejcaj
                                    Pul kila snad Ferince nemuze udelat velkej zadek?
                                    Ono to u psu bude jak u lidi, ke staru uz pribiraji i ze vzduchu
                                    Fifi
                                    Taky chci fotos v oblecku
                                    S tema schovkama jsem to mela szejne vzdycky, vsak jsem to tu uz psala, holt to jsou ty samostatny jednotky D

Kimi

Mám pár kamarádek, jedna parta jsou spolužačky ze základky, ujaly jsme se příprav třídních srazů, ale na pokecání se scházíme jednou za měsíc. Pak mám kamarádky – všechny jsme dřív bydlely tady na sídlišti, děti v takovém věku, že mohly být jedna parta, jezdili jsme s rodinami v zimě na hory, v létě k vodě. Když děti odrostly a s námi je to přestalo bavit, scházíme se čas od času samy – pokud byly postaveny domečky, tak tam nebo na zahrádkách, na chatách. Pak mám kamarádku hodně blízkou, bydlely jsme spolu na koleji. Profesně a bydlením jsme pak byly od sebe pár desítek kilometrů daleko, navštěvovaly jsme se, ale v posledních letech každý týden jsme pokecávaly na SKYPE. Včera jsem se ale naštvala – zavolaly jsme si, ale mně nefungoval mikrofon. Nejsem moc IT vzdělaná a ať jsem zkoušela cokoli, zvuk nešel. Když jsem SKYPE zavřela, vyskočila na mě zprávička, že Microsoft vypnul mikrofon z důvodu ochrany osobních údajů. To mi teda hlava nebere, na SKYPE komunikuju jen s rodinou a přáteli, kteří toho o mně dost vědí, před kterými nic chránit nepotřebuji a na druhé straně si nesdělujeme žádné důvěrnosti.🤦‍♀️☹

Fifi

Bryvecir vespolek,
                                        Petrs
                                        Protože podle všech předpovědí mělo být teplo a rozhodně žádný sníh, tak
                                        Fakt? U nas Inpocasi hlasilo dopredu snezeni veliky, a taky to bylo veeeliky, padaly i chuchvalce, jak kdyz utrhnes obrkus cukrovy vaty, napadalo tak 5-7 cm. Skoda, ze to taje a zitra ma jen lejt, to bude hnus.

Thielli
                                        Nejlépe je mi o samotě
                                        Podepisuju. 🙂 Ale obcas se i zadruzim, pokvokam nazivo nebo po tlf.

Pana Housenkovice jsem este necvakla, je mu ten oblecek opravdu velkej. 😀 Kdyz se ale divam, jak se fraja vytahuje do vysky (i za ty dva tydny tady udelal par cm, pred Ruzici se schovaval pri hre pod stolkem, ted uz musi ohnout hlavinku), pekne si do kokonu doroste.

Milena z Prahy

No, já jsem se snažila zobecnit svou zkušenost. Moje máma byla před smrtí 14 dní v nemocnici, kde jí dělali vyšetření (rakovina plic) a uvažovali o léčbě. Přišla jsem za ní 13. den, odchytil mě doktor s tím, že už pro ní nemůžou nic udělat a bude jen paliativně léčená. Tak jsem se vrátila k ní do pokoje a holt jí řekla, že je to špatný a že má před sebou jen pár týdnů. A máma pak pro sebe i pro mě „shrnula“ svůj život, řekly jsme si hodně věcí a kupodivu i žertovaly. Když jsem odcházela, daly jsme si pusu a slib, že budu často chodit. A druhej den ráno zazvonil telefon a já už jsem dopředu věděla, že volají z nemocnice…

Petrs01

Inpocasi hlasilo

U nás hlásilo déšť a plusové teploty. Takže 5 čísel mokrého sněhu jsme úplně nečekali.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 481. až 500. (celkem z 1,574)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.