Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 461. až 480. (celkem z 1,574)
  • Autor
    Milena z Prahy

My tu fakultu se zděšením sledujeme od prvních zpráv v rádiu přes první tiskovku v TV. Jednak jsem tam taky chodila, ale hlavně tam teď ve třeťáku studuje Johýs ❤️. Před chvílí se ozvala, že je v pořádku, ona i všichni její kamarádi. Sice tam dneska v poledne byli, ale pak to předčasně zabalili. Panebože 😓! Jdu taky najít svíčku 🕯️.

cernej caj

Milena
        Uff jeste ze tak!

Kimi

Tady asi nějak zafoukalo, dvakrát vypadla elektřina, když to zapnuli, nešel internet, ani televize, naskočilo to asi před deseti minutami, tak jsem se sem mohla vrátit až teď.
          Dobře, že Vašim blízkým a známým se ta hrůza vyhnula.

Thielli

umíš ke všemu něco říct…

Ba ne, neumím ke všemu něco říci. A proto se mi včera už nechtělo k ničemu psát.

Nikoho z těch lidí neznám, ale neznám ani nikoho z těch, kteří včera umřeli kdesi v nemocnici, mladí, prostě ztratili život a mě se to bytostně nedotýká, ale ono to stačí jen vědět.
            Pro všechny jejich blízké už nikdy Vánoce nebudou Vánoci tak, jaké je měli dosud.
            Moje mami také umírala o Vánocích, a Doktor Čas mi zatím ten dokonalý zapomínací lék nepředepsal.

Mirko, mail ti pošlu, čajík už mi poslala do mailu ten tvůj.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Thielli.
            cernej caj

Kachna
              Nejak sem to asi zazdila, ale dodatecne uprimnou soustrast🖤

Thielli
              I moje mama odchazela pres vanoce… doufam, ze i tak vnimala vsechny ty zvyky a krasu a to, jak nas naucila stedry den „slavit“ ona.

Dneska je nadherne modro a sliunicko, ale fuci silnej vitr a obcas pada lehce namrzlej dest… puvodne sem si rano chtela dat hodinovou prochazku, ale dala sem si radsi o hodinu delsi spanek:D

PetraK

Já jsem se až dneska dozvěděla, co se hroznýho stalo.

Ráda bych vyjádřila hlubokou soustrast těm, jenž tato tragedie zasáhla. Vím, že Ti kteří tady zůstali, ten klid v duši mít nemohou, ale přeju jej těm, kteří nás opustili.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem PetraK.
                PetraK

RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.
                  Ničehož nestíhám , vyráběla jsem honem, honem Brtnikoj překvapení.!
                  To je dovolená!! 😀

A HURÁÁÁÁ NA ŠTĚDRÝ DEN MÁME, MÁME ZPÍVÁNÍ V KOSTELE. TO SE TĚŠÍM.

cernej caj

Petrak
                    Sikovnaaa si. A co budes zpivat?

Segra psala ze vecer prijede za eliskou veterinar… bohuzel ted uz to za ni nedam, tak ji segra pomazli za me…

Elisku si nadelila moje mama k 50. Narozeninam a eliska ji prezila o 7 let. Po vanocich by ji bylo 16… na selmicku uzasnej vek, ale mela uz docela zdravotni problemy a uz to byla otazka casu.

Sbohem elisko🖤

Milena z Prahy

Černej čaj
                      💔🕯️🐶.
                      Ať Eliška přeběhne na druhou stranu lehce!

Petrs01

Sbohem elisko

Teď už budeš mít jen měkkou půdu pod tlapkama, Eliško, pozdravuj tam za duhou všechny co tam na nás čekají! 🖤

Fifi

Selmicko Elisko, vyrid tam velkej stekanec zejmena Troldovi, dneska byla vichrica a nak mi chybely ty jeho stresy, desy, tlapackovani, at to vypnu. Drzte se!

Pepin vypada v oblecku jak obri zamotek, seda dlouha housenka. Ale teplicko mu bylo, je to fajn.

cernej caj

Dekuju holky, Eliska bude za chvili zahrivat tapicky mamince…

Fifi
                            to je dobre, ze se mu oblecek libi, ono prece jen kdyz je dlouho bez pohybu tak snadno prochladne.

Sem svagrovi koupila klobasky a dala je do lednice a ony se za ten tyden potahly takovou hnusnou sedou mokvavou fuj… tak sem je vyhodila, ale teda nemam tucha, co mu mam zitra narychlo shanet a k tomu 300 v kosi, ale to se jako darek dat neda.. ferince se podarilo jedne oliznout konec, ale s tezkym srdcem sem to vyhodila. A to sem si myslela, ze v lednici, z igelitu vytazeny budou dobry…

cernej caj

tohle je seznamovani smecky s ferinkou zacatekm roku 2010… Eliska je ta uplne v pravo. S Eliskou II. konci era 28 let seltii u nas doma… v 95 nasi na inzerat z novin koupili selmicku Ellis Gold z Černé hlásky a tím se u nás rozjela šelmií epidemie…

Přibyl Hero Hedvábný Sen a později i Sorbonne Hedvábný sen, následovala Yesabell už nevím odkud.

První odešel Hrošík, rakovina v 6 letech komplet v celém těle. Pak Eliška I. ve 12/13 letech, museli jsme ji nechat odejít, někdy kolem 2006/2007.

Mamince Eliška chyběla, tak za zlatou Ellis Gold našla naprosto parádní náhradu, zlatou Ellie Mae od růžové vily, která na jaře 2007 přišla k nám.

Bella zemřela ve 4 letech na rakovinu plic (druha zlata selmicka na fotce). Soptík dožil snad 16 nebo 17, ten černej pejsek na fotce, bylo to moje vymazlený štěnátko. A jak byla Eliska I. nase prvni selmicka, s eliskou II. odchazi… je to zvlastni… skoro 30 let se seltiema a poprve bez nich…

Maya

cernejcaj
                                krásnej věk se dožila Eliška
                                Ferince se moc smečka nezdá 😀
                                a další šelmička už nebude?
                                šemlmiáka má kolega z práce a prej je to stejnej čuchací maniak jako Loki
                                ty věci nebalený mě taky vydržej v lednici tak jen pár dnů

MirkaD

Čajíku-at se Elišce měkce běží,
                                  at tam pozdravuje naše pejsany a je znovu v šelmií smečce…je mi to líto..

holky u nás je to záležitost několika týdnů….
                                  otec to neví……je to šílený jak je to rychlý…je to strašný…
                                  měl tolik plánů ještě,celej život byl aktivní,furt něco vymýšlel,budoval,stavěl,řezal,výlety…,
                                  je to pro mě dřina….

Fifi

Cajdo, pekny vzpominani na fotce.
                                    Mirko, achjo, ona slinivka u lidi je fakt potvora. A jak je na tom otec, dostane se este domu nebo uz zustane v nemocnici? Myslela jsem na vas dneska. Pro tebe drina? Ty nic nezmuzes, tohle se bohuzel u lidi stava. Myslim, jako ze to nezmenis, jestli je to nejak blby. Spis se zacit smirovat, ze nic nenadelas. Ja to mela s babickou milovanou, ta odchazela dlouho jen na stari a vlastne jsme si i s mamou rikaly, ze kdyby to slo „urychlit“, bylo by to pro ni lepsi. Pac a blemc, ja nemam nak dneska vic slov, jsou to divny dny napric mou bublinou.

MirkaD

no,smířit se mi s tím nejde….ve středu by ho měli pustit
                                      i mámě pak nabízeli dom polohovací postel a tak…

Fifi

No, tak udelate max, bude postel polohovaci, bude se mit dobre, bude doma. Znim asi jak tatar, radsi uz nic psat nebudu.

kachna

Eliška šelmička měla krásnej život s váma.

Denyky, to je strašlivá věc – Jožin z báááážin

obri zamotek

Chceme obří zámotek

kachna

hnusnou sedou mokvavou fuj

hele, to se normálně oplachuje kyselinou citronovou nebo octem, ale nevím, jestli bych to teda dávala švagrovi.

udelate max

udělají, to je to nejlepší, co můžou, je mi jich líto, je to těžký.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 461. až 480. (celkem z 1,574)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.