- Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
21.12.2023 v 11:39 #162998
PetraK
Petrs01
no a jak je vám? už dobrý?21.12.2023 v 11:40 #162999cernej caj
Thielli
Ses stracena! Pomoooc! 😀Ale trebazer ma fifiova, a ona ho taky chvali.
Ted par nevyhod
1) je to montstrum a nevleze se do malych prostor, takze cernej caj, mirkaD a petrs01 mame smulu. Jiny prostory porovnat nemuzu:D2) klouby to nezatezuje pouze v pripade, ze nemas chondropatii pately, takze cernej caj ma smulu.
Z toho plyne, ze cernej caj se asi roztece pri prvnim slunecnim vyboji,pac na nem.nebudou zadny svaly, co by ten spek drzely pospolu ve tvaru cloveka:D
21.12.2023 v 11:43 #163001Thielli
Bože já mám ale hlad!
No tak to je nejvyšší čas poslat fotografii rodinné pospolitosti u oběda. Pozdrav od Berounky – ať vám všem chutná vaše sváteční krmě a ať se nenajde žádný důvod, který by chutné sousto zakalil hořkostí.
21.12.2023 v 11:48 #163034Petrs01
no a jak je vám?
Tak Peťan šel už v úterý, taky má s tím chcípem náskok, ale vrací se večer vyflusanej a náš společný kašlací koncert je teda lahůdkovej. Mě je dnes konečně trochu líp, jakože už po ránu nemám chuť skočit z okna, ale zato už na to mám sílu 😀
Ale dobrý bych to teda ještě nenazvala. Pravidelně se budím kolem čtvrté, bolestí v krku, vybalím medovou HALLSku a dospávám s ní v puse. Znám teda i příjemnější formy probuzení 😉21.12.2023 v 11:50 #163035Thielli
černej čaj
už zase stračena? 😁 vysteblbé.
Ten trenažer jde dát na dva díly a postavit, takže tolik místa nezabere… ale je fakt, že do garsonky úplně není.. 🙄
Tyjo a ty máš běžecké koleno 🙄 a mladá… chjo, chjo, chjo…
Tak tobě asi nezbývá než prkno. 🤷♀️Denny
tady to zase sviští, že to nestíhám číst, málem bych zapomněla – ta fotka tvých pusinek je tedy ÚŽASNÁ!- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Thielli.
21.12.2023 v 12:09 #163045PetraK
Thielli
Tak tobě asi nezbývá než prkno.
žehlicí– ať vám všem chutná vaše sváteční krmě a ať se nenajde žádný důvod
tohle prosim, kdybys osvětlila ohařům, ponivadž voni čučej dycky – dělaj , že nežebraj, ale čučej – tak, že mi to rve pajšl 😀Petrs
Mě je dnes konečně trochu líp, jakože už po ránu nemám chuť skočit z okna, ale zato už na to mám sílu
to je vražedná kombinace.
No, držím palce, ať jste brzo fit. Jedete na Vánočky fuč?
Zkus čaj Pulmoran- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem PetraK.
21.12.2023 v 12:18 #163047cernej caj
PetraK
Zeici me.taky napadlo ale ani to ze mi domu nevejde:DPetrs01
Dobre ze se to zlepsujeThielli
To neni bezecke ale mam to po uraze cca z 16.let, sem se ve velke rychlosti rozsekala na bruslich na ledu pac tatinek nam.ubrusoval zoubky a ucil bruslit na chlapa a ja to nevedela a mela sem pujceny damsly brusle a necula zradu:D21.12.2023 v 12:24 #163048Petrs01
Vánočky fuč?
Nee, budem v Prahé. Peťan má sněhovou pohotovost a mezi svátkama maká. Budem Pikslit v Praze a okolí, jestli teda bude lepší zdraví i počasí (dneska je tady ale extrémně hnusně). Na konec roku si pak zavoláme abychom se protnuli? Dáš do placu nějakou slunečnici nebo mám shánět?
21.12.2023 v 12:26 #163049cernej caj
Thielli
Ps: Ziju v „garsonce“ s velkym kuchynskym koutem a dvorkemMam pokoj 13m2 kde jsou komplet ulozne prostory, manzelska postel, pocitac se stolem, knihovna a klec na psa, kuchynskej kout peknej a velkej s kouskem mista na sici stroj a jednu zidli, zachod a koupelnu:D
21.12.2023 v 12:31 #163050Thielli
černej čaj ale té diagnoze se tak přezdívá… jako se říká tenisový loket.
PetraK
Prkno cvik, ty žehličko… tady se bavíme vážně! Tak nedělej pořád humory.Kimi
Ono u placení na automatických pokladnách opravdu o nic nejde. Jednou, dvakrát zkusíš s někým a půjde to. A vždy je tam i člověk z prodejny, který s tím pomáhá – právě starším lidem třeba.
…dělat práci za pokladní…. no, také jsem to tak zpočátku nasupeně vnímala. Je to stejné jako u myčky auta, u benzínky… Obsloužíte se sami a zaplatíte za to stejně, jako by vás obsloužili. Na to se stejně nedá říct nic jiného než – „no co už…“ a využívat těch služeb co nejméně. Řetězce byly, jsou a budou nenažrané. Kdo má moc, je nenažraný. Tak to je. Nemá smysl se tím trápit a vztekat tady dole, kde jsme. Koupím, co musím a nazdar. Nic navíc.21.12.2023 v 12:44 #163051PetraK
Thielli
vysteblbé.maximalisticky, dycky někdo drží fábor největší stračeny 😀 . Já mám třeba dokonce i hrnek a pak taky stračenu živou doma, že jo 😀
prkno cvik, ty žehličko
a jo taklenc! To je můj oblbíbenej cvik. Ale – nebude to vadit na to koleno taky? Jako není tam pohyb, ale jak se ta haxna zapírá? 😮… tady se bavíme vážně!
no jistě, to jsem si všimla už dávno 😀Tak nedělej pořád humory
musim, aby nedošly 😀21.12.2023 v 12:55 #163052Thielli
Já jsem včera nevydržela a zase investovala na aukci na Catawiki… 🙄 Musím se pochlubit. Další strašně důležitá věc do života. Asi jako Zrzavcovo díže…
21.12.2023 v 12:57 #163054PetraK
Thielli
no ale to je velmi krásná důležitá věc, to je samosebou, že ji člověk musí pořídit.
Mělas te´d čas na další tvoření? Asi ne, co?21.12.2023 v 13:03 #163055Thielli
PetraK
Co tu pořád klevetím nebo čtu tu knihu, nemám čas už vůbec na nic – takže…. DÍKY FIFI !!! DÍKY PETRO !!!
Zatím je hotová stále jen soška Eliette. Thierry je ve stadiu hrubé stavby. Takže zrovna ty si to umíš představit…
21.12.2023 v 13:11 #16305721.12.2023 v 14:28 #163066cernej caj
Thielli
Vxera sme se o ti tinovi bavily s kamoskou:DTak sem nasla hodne zminek o bezeckym kol3nu ale zasna co by ho spojovala s chondropatii pately.
Minimalne pisou ze bezecke koleno se da lecit, zatimco poskozena fyzicky ceska se moc lecit neda… je se da drzet trochu na uzde…
Tak ke vcerejsimu kopru…
Ja iplne nerozumela praci, ktera se po me zadala, tak z toho plynula frustrace jak se k tomu postavit. Rano mi to ale sef vysvetlil a ja se zazrala do prace tak, ze me trochu mrzi, ze do ni zitra nejdu, abych ji dodelala, protoze me docela pohltila:D
Prkno cvik je prevelice tezke a delat ho dokazu tak 30 vterin:D rozhodne bych nerekla, ze ppsiluje cele telo. Ale pokud ho mila thielli zvladas dele a tak aby jaoo elotelovy pusobil tak budes jiste nabusena sportovkyne, ktere byxh mohla pevne telo jen zavidet. Pro me ne prk o cvik fakt na 30s max… ale ja nebyla uz eok cvicit, ani v to utery sem.nakonec nesla…
21.12.2023 v 15:04 #163067Petrs01
na 30s max
Mě prkno strašně nebaví. Bo než to začne být zajímavý, tak jako co? Takže ideálně aspoň rozečtenou knihu před sebe položit. Sem si to schválně teď chtěla stopnout a po 30s… zavolal brácha :-D. Tak nic.
Lidi, je normální, že ta koza často líže pelech? Ona teda často líže cokoliv. Většinou začne nějakou packou a pak plynule pokračuje a líže a líže. Nejradši samozřejmě před spaním (mlaskání je snad nejlepší protiukolébavka). Nevím jestli to vadí ještě něčemu jinému, pelech asi nadšenej není, ale mě ten zvuk vadí teda hodně. Proč to je a co s tím?
21.12.2023 v 15:34 #163068cernej caj
Petrs01
Delal.to vokiun a dela to charlie ale po okriknuti vecer toho nechaj, ja u toho nemuzu spat:DTak ty mas taky svaly z ocele… pro me je prkno dost tezkej cvik…
PetraK
Mela.si dokreslit jeste pudla ve strihove uprave a thielli by si ho mohla skladat jak oblikaci pannenku… dnes ocasek s bambuli a zitra rovnej:D21.12.2023 v 16:17 #163069Petrs01
Teda tady je celý den počasí, že by Piksli nevyhnal. No ale budem muset.
21.12.2023 v 16:27 #163070MirkaD
tak dnes ranní-pečení a od sedmi kasa-fronty až nakonec obchodu+mě táhlo hrozně ze dvří na hlavu-tak jsem si vzala nákrčník pčes uši,na krk šátek….
-fronty,fronty,fronty…
aspon jsem nemusela co by pokladní na hlavní kase zvonit a zavírat na další kasy-to už jsem tady psala stokrát-že je to pro mě nervák-že bud zvoním-a proč voláš další kasu?kvůli 2 lidem?
nebo-varinatna 2-proč nezvoníš dřív,ty tu frontu nevidíš???
takže na jednu stranu,to že jsem nemusela zvonit několik hodin na další kasy,nebo je zavírat pro mě byla výhoda,mohla jsem se jen věnovat penězům a markování-at nemám storno a nerchybí prachy-stejně naše protivná chladařka-dávám peníze do kasy,počítám a ke kase dojde naráz asi 7 lidí-důvěrně říkám,že chodí ve vlnách..TY TU FRNTU NEVIDÍŠ!!???
vytočená protivná často chladařka-já-moc se omlouvám,počítala jsem peníze..
v duchu-nevidím ty debile,počítám prachy,aby se neopupínkovala….
nahlas neřeknu nic,s ní jít do křížku je peklo,a su ráda že nemusím dělat chladák,což nedávám ani fyzicky,ani psychicky….
ráno mě taky dostala-jako ona má své práce dost-palety s chlazeným+kasu,ale stíhám drbat nás u pečiva…
jako dnes-peču,mezitím házím pečivo balený+rohlíky,+donuty,kolegyně dělá mražený a přijde mi pomoct-odváží sloup vánoček,s tím,že jsem ze zástupkyní domluvená-že vánočky co jsou u zeleniny-pod ně už nic,at se nemíchají datumy,a s vedoucím su domluvená kam další vánočky…
předám instrukce kolegyni,pracujem společně-kolegyni odjíždí s vánočka,vše klape..
a chladařka-stůůůůj!!!na ni-ona-noo?
a co ty vánočky tady???!!-hlas velitele gestapa!tvl…
tak jí říkám,že to je vše domluvený,datumy a tak….
no kurna taky se jí neseru do jogurtů…
jinak zákazníci nás litovali,nebyli nijak protivní,ale všcko říkat xxx krát,takže su nalmuvená,protože půlka se ptala co….
no a natahaná…,
no vypadla jsem po třičtvrtě na 2-s jednou 15minutovou přestávkou a s jedním odejítím na záchod….to nás střídala vedoucí…..
pak ještě vlítnou koupit pejskům jéžiška,a busem v lijáku dom,ze psama 5 minut před vrata
-u jídla mě Dafi donesla ručník,propisku a kartáč a Žeryk si stráááášně prdnul-prase jedno chlupatý:-D -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.