- Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
21.12.2023 v 9:53 #162973
PetraK
Dennyky
Je tam jen noha od Romana 😀
to nemyslím.KOukej pořádně 😛nooo, ty nechtěli ven z akvárka 😀
sou trochu nespolečenský holky, co?
21.12.2023 v 9:57 #162974Petrs01
.KOukej pořádně
Jestli myslíš tu jednu tlapku, tak ta je Koněva, to je tlapka psí.
21.12.2023 v 9:59 #162975PetraK
Petrs01
Jestli myslíš tu jednu tlapku, tak ta je Koněva, to je tlapka psí.
nemyslím tlapku21.12.2023 v 10:07 #162977Thielli
Denny
Tak já jdu prodávat. Berte to jako reklamní okénko Zrzashopping.
Tím, že máme tu chatu u řeky, máme obě se sestrou vztah k přírodní vodě. Já jezdila divokou, sestra je máslo, tak jezdila jen tu klidnou, a ještě u toho celou dobu couvala.
Dnes je výsledek takový, že mě už by z kajaku museli vyříznout frézou, moje sestra coby veslařka si neuvěřitelně zpevnila celé tělo. Jako dítě rychleji vyrostla, zároveň byla taková oplácanější, tak byla takový ohnutý knedlík. Dnes ve svých 45 letech leze o víkendech po horolezeckých stěnách.A nyní se již konečně dostáváme k tomu produktu.
Sestra mi už dávno řekla, ať se na sebe podívám do zrcadla a pak ať si objednám domů veslařský trenažer.
Mám ho. A když jezdím, je to znát. A když přestanu, je to SAKRA znát, (Včera jsem honila psy po bytě a srdce mi málem vyskočilo přes balkon.)
Výhody: Nenamáhá to klouby, ale proti eclipticu na něm nestojíte, takže to není takový záběr na bedra. Můžete na něm jezdit i v důchodu, protože když se schvátíte a spadnete, bude to z nižší výšky, než je postel. Cvičíte zároveň největší škálu svalů ze všech možných trenažerů, které kdy lidé vymysleli. Můžete si nastavit obtížnost tak nízkou, že se jen šoupete po lajně uprostřed, ani se nezadýcháte, takže se jen tak rozhýbete. Nebo takovou, že to neutáhnete. Jak je libo. Můžete si dát aeorobní jízdu nebo makat posilko.Jak tak čtu o tom Romanovi, tohle by ho mohlo vrátit zpět do sportovního módu. Než se za to vyhodí peníze, doporučuji se stavit někde ve fitku, kde je mají a vyzkoušet si to. Několikrát.
Já jsem si pořídila originál, na kterém se jezdí i indoor veslařské závody, jeho výhoda je odpor vzduchem, maximum opravitelných součástí a minimum elektroniky. Okopíroval ho i Lidl.
Originál se dá pořídit levněji i na bazaru a nebála bych se toho.Sportu zdar a couvání zvláště!
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Thielli.
21.12.2023 v 10:15 #162979Denny
Mrtvá jsem :-DDDD
21.12.2023 v 10:15 #162980Petrs01
když se schvátíte a spadnete
Pomóóóct! 🤣
21.12.2023 v 10:21 #162981Denny
PetraK
JÁ MYSLÍM, ŽE TO VZADU JE DEKA
jinak uš nevím kde co myslíš ?Theilli
orbitrek jsem měla, milovala jsem na něm cvičit, hlasitá hudba a hurá
makala jsem. Měla jsem kvalitu, Kettler.
Nicméně pak jsem si pořídila to první zrzavé strašidlo a to mi dávalo dost zabrat, takže jsem ho prodala.
Ale kvůli zádům a celkové fyzičce bych si jej pořídila znovu.
Pak jsem měla (pořád mám problém s kolenem přetržený přední křížový vaz) a to jsem si pořídila veslovací trenažér ( po nastudovaní kvalitní fakt dobrej)
ALE nesnáším u toho cvičení prostě sedět, vadil mi stejně jako rotoped a proto po 14 ti dnech táhl z domu.
Co by preferoval Roman, nevím, pokud vůbec něco….díky ale za tip21.12.2023 v 10:22 #162982PetraK
Petrs01
když se schvátíte a spadnetepřidávám se s prosbou o pomoc!!! 😀 Thielli mě zabila 😀
21.12.2023 v 10:22 #162983Petrs01
Mrtvá jsem
Ježiš to je strašnýýýýýýýýý!
Z Půlnoční mám vosypky, to je něco naprosto šílenýho. A udělat z toho todle, no tyvole! Ale mohli by to pustit v obchoďácích místo koled, bych chtěla vidět ty výrazy!21.12.2023 v 10:35 #162984Kimi
Já nakupuju v marketu tak, že tašku zavěsím za ucho dovnitř vozíku a co jde ukládám u pokladny do té tašky, co je složitější, tak do vozíku a do tašky uložit až odjedu od kasy.
Denny – krásné kočíčopsí trio.👍
Tady od včíra prší a prší, 🌧👎 doma by to skoro chtělo svítit.
Asi aby mi zpestřili oznámený konec v práci, jedna obec mi navalila horu práce, tak sedím u NTB a makám, ale mlsám u toho čokoládku, co mi mladí přivezli z Polska.🤦♀️🙄21.12.2023 v 10:38 #162985Denny
Petrs01 ale podoba čistě náhodná
21.12.2023 v 10:40 #162987PetraK
Dennyky
Mrtvá jsem :-DDDD😀 😀 jehehééé
21.12.2023 v 10:44 #162988PetraK
Já nakupuju tak, že první hlásim, že NEMÁM APLIKACI, aby se furt nemuseli chuderové ptát. Rovnoiu hlásim, že platim kartou, aby dopředu věděli. A že nemám žádný zájem sbírat body, aby se furt nemuseli ptát. Sama od sebe zvedám basu, třepu taškou, že je prázdná a pak taky do ní hned házím, co jde. Co nejde taky házím do koše, protože jsou to bleskopokladniči, ti nebozí lidé, co je furt honěj. Jsem zpravidla vyčerpaná víc, než oni, abych to stihla. Nechápu, pro všade!!! není za pokladnou ten pultík s rozbočovačem, který umožní nechcípnout v závodničení, kdo nejrychleji zmizí od pokladny Svět je máklej, to už vim dávno.
21.12.2023 v 10:57 #162989Petrs01
pultík s rozbočovačem
Protože o tom rozhodujou lidi jako černej čaj, které rozbočovač nevyhovuje? Ne, protože to zabere v součtu nějakej ten metr, na který se dá nacpat další zboží.
Stejně tak „miluju“ módu samoobslužných pokladen. Jako jo, když mám pár věcí a žádný složitý pečivo, klidně. Jenže oni k tomu ty lidi nutí. Tím, že otevřou jednu pokladnu, před ní je fronta jako kráva, protože lidi prostě nechtěj suplovat tu práci pokladních (přesně o to ale té prodejně jde) a zkoumat jaký je tohle rohlík či chleba. A pokladní to neřeší (předpokládám, že to tak mají nařízeno), bo máte volné samoobslužné, děte si tam, pěkně se to naučte. Naučte se makat za nás a platit kartou. My vám za to na oplátku zdražíme.21.12.2023 v 11:12 #162990Kimi
Taky většinou platím kartou, telefénem nikdy, ani v něm nemám a nehodlám mít žádné aplikace, takže některé markety pro mě nevyužitelné stejně jako prodejny s nočním provozem bezobslužným. Samoobslužných pokladen v obchoďáku se taky děsím, ještě nikdy jsem nepoužila, pokud by se to obecně zavedlo všude, budu muset chodit do obchodu s někým, kdo to umí.
21.12.2023 v 11:18 #162991PetraK
Dennyky
Asi tak…😀 😀 sem neviděla prve! boží!
U tý fotky druhý – myslím v levém horním rožku – jestli je to závěsný pelíšek, tak je v něm kočénka?? schovaná?21.12.2023 v 11:22 #162992Petrs01
Kimi, ono to není tak zlý, zejména pokud máš pár položek a žádný divný pečivo, typu: ta houska je tuková, maková nebo obyčejná?
Prostě s tím uděláš to samý co ta pokladní, ojedeš tomu kódy čtečkou a pak tam někde zmáčkneš že zaplatit a mávneš kartou.
Jenže:
1) děláš práci za ty pokladní. Budiž, ale pak chci slevu. Oni ušetřej na mzdě, tak ať mi za to dají nějaké procenta dolů.
2) jsou tam malý prostory, není to vymyšleno na velkej nákup.
3) z logiky věci to obvykle nebere hotovost. Takže když ti k vaření chybí pytlík mouky, vezmeš páďo a doklušeš do nejbližšího marketu, tak aby sis vzápětí hodila mašli, bo u samopoklady si můžeš to páďo vetknout a normální je otevřená jedna a u té jsou všichni ti s velkým nákupem, co se k samopokladně nevleze. A přemýšlíš, jestli se to nedá uvařit bez mouky nebo jestli nebude rychlejší si doběhnout domů pro tu kartu a potupně přejít k samopokladně, bo teda tu mouku vynechat nemůžeš.21.12.2023 v 11:25 #162993PetraK
Petrs01
mně samopokladna nikdy nevadila, ale takhle jak to píšeš – je to jiný pohled. kdysi to hotovost teda bralo, když jsem to viděla v tescu prvně.Bože já mám ale hlad!
A je to tady kolem mě v práci morový doupě – fšicí nemocní. 😮21.12.2023 v 11:25 #16299421.12.2023 v 11:37 #162997Petrs01
morový doupě
Peťan se v úterý podíval v práci do docházky. Slušně velkej úřad, takže dost reprezentativní vzorek. 2/3 lidí N nebo O.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.