Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 381. až 400. (celkem z 1,574)
  • Autor
    Thielli

MirkaD

tak došlo mi, že tady se čas asi počítá… zatímco hledám, čím zaplatit, pokladní se chová normálně, pohybuje se normálně… a jakmile zapípá kasa, že mám zaplaceno a na řadu jde další, jako by do ní pustili proud, začne s sebou mrskat tak, že ji vidím rozmazaně…
      A musím říci, že při posledním nákupu v Bille mi pokladních bylo fakt líto. Z repráků ječely vánoční písně a pokladní byly narvané v Santovských čepicích.

No a já dopíšu ten kulturní šok. První měsíc jsem byla z takových situací bílá vzteky. Po třech letech nejen, že jsem nebyla vzteklá, ale celá úvodní situace mi přišla stejně normální a v pohodě jako ostatním.
      A když jsem se vrátila do Čech a někdo si otvíral pusu na pokladní, která se mu nezdála dost rychlá, zasyčela jsem na něj, ať si to jde na týden zkusit sám.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Thielli.
      Fifi

Mirko
        Kdyz ten vas supermarket je extrem, jak po vas slapou, kolik toho po vas chteji. Nedivim se, ze ses porad tak zmordovana. Pro me jsou tvoje postrehy dulezity, kolikrat se diky tobe na utahany pokladni usmeju, prohodim s nima slovo vrely misto jen „dobry den“. Navic fura lidi ani netusi, kolik toho pokladni maji na starost – uklid, vybalovani… Toz, at mate klidny predvanocni sichty vsici tam.

Petrs01

ať si to jde na týden zkusit sám

joo, tak tohle bych přála všem takovým!

kachna

tohle bych přála všem takovým!

Ale tak to by asi stálo za to u všech činností
            – lékaři
            – učitelé
            – účetní
            – řidiči
            – …

cernej caj

Kachna
              A mas ho vyfocenyho nebo nemas? 😀

Fifi
              Ja kdyz platim, kdyz mi prodavacka rika sumumam.v taskach VSE pripadne tam nemam posledni 2 veci, ktery rychlr nacpu pod pazu, prejdu s taskou, vratkou a drobnyma pod pazpu k pultiku, ty 2 veci jeste strcim do tasky a jdu..

Ja si to davam do tasky ZARAZ s tim jak to pokladni markuje… takze o zadnym zdrzovani nekuze byt rec.

Ale nesnasim to v tom lidlu, kdyz ki to da dote zadni, protoze tam nedosahnu od pokladny a musim porad prebihat, to me stresuje a vyhazuje z prezitelne situace dost mimo komfortni zonu… protoze tam bud nedosahnu, takze musim cekat nez to tam da, anebo musim obehnout tychle, hazet, u toho si vcas vsimnout ze uz je to vse, obehnout zpet zaplatit a zase zpatky hazet, a u toho tam nechavam batoh se vsema myma cennostma a nakupem za rohem k volnemu odebrani… krome.penezenky, tu mam v ruce.

Thielli
              Jak se zilo ve francii?

V cr je problem, ale nejen v cr, ze kazdej musi merit ruzny lidi jednou normou… protoze nikdo neumi srovnat, ze tenhle ochotne pomuze ale je pomalejsi a tenhle rychlejsi ale e vsim ma problem, tak proste se doplnujou.

Beru, kdyz se dava neco navic za neco navic, ale ne ze se neco navic pozaduje v zakladu a utahuje se norma.

A predstavuju si to tak, ze v ty fronte se rozciluje nejvic zakaznice, ktera sama dela normovanou praci a nekdo ji za to porad jebe, nez nejakej malir krajinek, kterej vsude chodi pozde a 20 minut napred pije kafe, nez zacne neco resit…

Charlie mi vcera zatimco sem uklizela batoh sezral respirator 1x hodinu pouzitej, tak sem.si vzala novej a kdyz sem si sla rano pro jogurt 20 vterin yak ho stihl zezrat znova i z artackama.z batohu a to sem ho dala dozadu pod knizku, ze to ani neslo snadno vyndat..

Takze objednavam novy respiratory, normlane by mi 3 vydrzeli rok, tak je to volba. S kamarady do cajovny nebo novy respiratory… tak charlie rozhodl a aapon budu driv doma dneska.

Denny

Morgen,
                ikdyž tedak páteček ještě není, nám dali páni ředitelové na zítra placené ředitelské volno :-).
                Včera jsme byli ještě nakoupit v NDR. My už ani v ČR potraviny nenakupujeme.
                Nemluvě o kvalitě
                Akorát teda kámoška má v díí píí krámek, tak u ní objednávám maso.
                Drogerku už vůbec ne, v D jsou ceny poloviční.

Čajdo moc díky, stáhla jsem si to do mobilu, Roman je človíček, který
                cvičí atd, takže to určitě k něčemu bude.
                Navíc jsem mu koupila k Vánocům kupón k jedné úžasné fyzioterapeutce,
                takže mu řekne co a jak. Ona ošetřuje i ty akutní stavy, nicméně bohužel
                teď je blbý čas když jsou svátky.
                PetraK
                já vím, že to nejsou prášky.
                To víš, že jsem mu řekla, že se mu ty svaly stahují kvůli bolesti a jelikož ho to bolí fakt hodně, tak si dal říct a teď ráno si ty prášky vzal.
                Thielli
                taky pěkný zážitky se zády 🙁
                Mirko
                teď to čtu, ajaj, tak mám prjůser 🙁

Denny

čajdo tady je pár receptů z Lexikonu
                  Přemýšlím, že jeden vyberu, nakoupím ingredience a uvařím na chalupě

Denny
                    Denny

Asi tak…

PetraK

RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.
                        HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! DNESKA VE TŘI TO ZAČNE. CO VE TŘI!! V PŮL TŘETÍ, PROTOŽE MÁM JEŠTĚ PŮLHODINU NAPRACOVANOU, TAK PŮLJDU DOM TAKHLE BRZO A PAK……..PAK AŽ ZA ROK.
                        POUŠTÍM SI TU KOLEDY, MÁM VÁNOČNÍ VOHOZ – ČERVENOČERNOU KOSTKOVANOU KOŠILENKU, ČERVENÝ BOTÉČKY, ČERNÝ PUNČOŠKY A SUKÉNKU. JSEM TAKOVÝ VÁNOČNÍ ČERVENOČERNÝ RAZÍTKO 😀 😀

VÁNOČKY VÁNOČKY PŘICHAAAZEJÍ ZPÍVEJME PŘÁTELÉÉ!

Fčéra jsme vošidili ohaříky krátkou vycházkou a dojeli jsme si konečně s Brtnikem na vánoční kávičku a prosecco – to teda jen pro mě, páč řídil. Vyzvedla jsem ten poslední dárek a jediný co ešče nemám jsou veky . Jinak šécko šecičko mám a od zítra jsem doma, doma, doma domáááááááááááááááááááááááá. CELÝCH JEDENÁCT DNÍ. ACH JSEM BOHATÁ ČASEM!

Běžim tetkon na chvíli do kšá a pak vás dočtu.

Thielli

černej čaj

Já jsem nežila ve Francii, ale v Belgii. Kdybych žila ve Francii a měla tam ty samé pracovní podmínky, asi se nevrátím, protože Francie má nádherou přírodu. Belgie je malá, přelidněná, placatá. Vzít psa a jít po červené značce po hřebenech, po loukách, přes les – neexistuje. Placka, ploty, pastviny, asfalt, čokoláda, hranolky. Nahoře u moře na pláži cedule, že psi tam mohou být na volno hodinu ráno a hodinu večer. Tak jsem se raději vrátila do naší malé, závistivé, zaprděné kotlinky… kterou ale TAAAAK MILUJU… protože je prostě krásná.

Denny
                          Fotka zrzavce krásná 😊, se zády samozřejmě přeji, ať to brzy povolí… no a jako samozvaný léčitel vám posílám nevyžádané doporučení: až bolest povolí, nezbývá než se řídit tím, co vám určitě už všichni dávno řekli – že když je pevné břicho, nebolí záda, takže si tvůj Roman lehne na koberec a ty budeš počítat ty sklapovačky jako Kodet v Pelíškách: „Řekl jsem pět, ale myslel jsem deset!“

PetraK
                          …přemýšlím, jak asi vypadají nervová spojení v mozku člověka, který dokáže poslouchat Rammstein 🙄 představuji si je jako ocelový tažný lano…
                          Přeji ti o svátcích spoustu takových chvil, jaké jsi nacpala do „Oooooo, to byla nádhera“.
                          (Já moc volna o svátcích mít nebudu, protože musím dočíst tu tlustou bílou knihu se zrzavými fleky.)

edit: a teď jsem dočetla Domeček. A viděla fotky 😮😲 !!! Takový krásný okna a dveře!!! Týjo, vy máte asi vkus neboco! K těm oknům by se ti úplně hodila moje laguna jako doprovodné vozidlo k pobíhajícím ohaříkům!
                          Jednou, až tady půjdu venčit kousek od nás do takové zvláštní kolonie, nafotím vám všem ukázku pravého architektonického pekla a přehlídku stavebního nevkusu. Je to kumulace hnusu, jakou svět neviděl.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Thielli.
                          PetraK

ešče sem vás nedočetla a zase musím pádit, ale jen pro Thielli na vysvětlenou.

přemýšlím, jak asi vypadají nervová spojení v mozku člověka, který dokáže poslouchat Rammstein

nepřemýšlej. protože neexistují 😀 já nemám ani nervová spojení ani mozek 😀 ten jsem věnovala Tali, aby aspoň trošku mohla fungovat 😀 😀 😀

Oni ti kucí germánský trochu klamou tělem, resp. textem. Miluju jejich hudbu, výborně se na ni lyžovalo – když jsem ještě brala prkna do ruky, výborně se na ni běhá, výborně se při ní vaří, je to plné energie. 😀

Taky bych nemohla žít v Belgii, potřebuju svobodu prostoru, pohybu, času.
                            Aděkujeme za pochvalu, my se snažíme ten Domeček udělat poctivě a po staru. Je to sice náročnější a dražší, ale stojí to za to, domov pak má ducha, dýchá domovem. Už i místní- když se posadila a dodělala střecha, která se musela protáhnout, protože na části bylo nesmyslně plochá střecha, a začíná to dostávat i zvenku obrysy, přestávají mít s okny problém a vidí to v souvislostech. Až bude omítka, bude to nádhera. A stejně jako u knížky to neříkám, že jako pýcha naše, ale je to prostě ten Domeček, kterej to v sobě má, jen se to musí seštelovat.

Denny

PetraK
                              Ábys vědíla, já asik zdrhnu dřív, než v půl 3 😀
                              U nás leje, na nějakou moc procházku to nevypadá….

Thielli
                              já jsem ráda, za každé doporučení. Vzhledem k tomu, že je přítel
                              necelý rok po operaci kyčle musí zvolit cviky vhodné.
                              On byl velký sportovec, ještě by rád byl, lyže, hokej, kolo, bojový sport…
                              uvidíme, co z toho ještě půjde.

co píšeš o Belgii, no u nás jsou pro ty naše čtyřnohé pitomečky prosě skvělé podmínky…

Denny

Theilli
                                tady jsou tři ze čtyř mých holek 😀

PetraK

Dennyky

tady jsou tři ze čtyř mých holek 😀

já myslím, že tam „vidím“ neviditelnou i tu čtvrtou. Sválně!

si di, v kolik chceš, čůzo jedna! Je mi to jednoooooooooooooooo 😀

Denny

Je tam jen noha od Romana 😀

Zlata

Denny
                                      A co krevety?

Denny

Zlatko
                                        nooo, ty nechtěli ven z akvárka 😀
                                        Ale žije si to tam svým životem, plavou si a pár jich má v bříšku vajíčka…
                                        Tim mí krásní šneci se hodně Tylomelánie se hodně množili, byl to torchu zázrak, páč tihle šneci nejsou hemafroditi, ale kluci a holky a rodí jedno živé mláďátko. Měla jsem původně tři dospělé,za ty 3 roky se jich narodilo přes 20ks,
                                        tak jsem je rozprodala, jsem šnečí množka. 😀
                                        Jsou krásní, nakonec jsem si ještě nechala 2 mimí.
                                        A kočky chodí do akvárka pít, to vám někdy natočím 🙂
                                        Každá z nich se tam jednou vykoupala, ale teď už to uměj 😀

cernej caj

Denny
                                          Tak super ze si vzal prasek u techhle blokaci to je fakt potreba at se dostane z toho kruhu. A uzij volnicko reditelske:)
                                          Ja odpoledne zkusim.najit nafocenou tu knizku a poslat odkaz

Petrak
                                          Sikovna, ze mas volnicko driv!

Thielli
                                          Nevkus a stavebni des nefot. Ja ziju ve stavebji hruze a nevkusu, plat vyrazne bliz minimalni mzde nez medianu:D a vetsinu toho utratim za vylety a fototechniku…

Takze u ans doma sou stary dvere ze stavby, ale nemame diru ve futrrch, futra zakladni hnedka z nasazeni, draty ze zdi trci, vana 60 let stara zadarmo od sousedu, dlazba a obklady co zbylo tatovi ze staveb (stavar),skrinova stena je vyprodej kancelarskyho nabytku ve stare firme a v pulce narezany dvere at v mym mikropokoji se vlezou skrine i s posteli do jedny mistnosti:D takze dvirka narezany nad hranou postele at muzu do skrini 😀

A je mi to fuk a su rada ze nevydelavam na modry kliky:D ale ja su asi extrem. Me je to fuk…

Jakoze to ani neni schvalne ale proste uzitecnost vitezi:D

Zlata

Denny
                                            Dokud neleží akvárko na zemi,všecko je dobrý.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 381. až 400. (celkem z 1,574)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.