Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 361. až 380. (celkem z 1,574)
  • Autor
    MirkaD

Petrs01-jo,já vím-a chápu tě-přeji at je brzy líp!
      to je jen takový povzdech-měla jsem mít zítra volno,říkala si,fajn,odpočnu si,uklidím-taková ta 4klasika-zámést,vytřít,wc,koupelka
      skočím do knihovny-jsem tam měla zamluvenou knížku
      koupím si jmelí na ozdoby hroběčků
      prostě si předtsav,že skoro končíš směnu,máš toho fááákt plný zuby a -šup-zá zádama vedoucí s rozpisem..
      a ty víš,že nemáš nějakej fakt důvod říct ne….
      knihovnu jsem stihla dnes,jmelí stihnu nevím kdy…
      no,to je jedno,-prostě unavený povzdech…..-to byl….

MirkaD

tak po vycházce..
        uf-s mou 2 k rybníčku,trošku chůze u nohy,kroky,otočky,couvání,obíhačky sloupu a Dafi obíhala sloup a Žeryka,a dom,chvilku s Maxem a Btty-fakt pidi chvilku
        a už soou zakrytý v dece,já pověšený prádlo…..vypiju čaj a pudu něco dělat…
        Denyky-at je všem v rodince brzy líp,přeji,
        podtácky dobrý!

-věci do koupelny-používám intimní gel,a ten na všechno,kostku mýdla,šampon
        -sprcháče kupuje a používá Martin+tekutý mýdlo,v dávkovači
        na umývání vany,umyvadla,baterií,wc-ocet+písek na nádobí,
        na xicht pletovou vodu,mlíko, a krémy,ty hlavně na ruce,ty mám v zimě strašně rozpraskaný,do krve,krémy mám všude,,jinak jar,
        prací prášky,aviváž ne-no a sůl do koupele
        vonavky-parfémy miluju hlavně pánský
        používám deodorant….
        ano mě kdysi v pravěku bylo řečeno,že jako toooo,no vonět bych se měla…
        takže od té doby ve skřínce deodorant-podruhý to slyšet nemusím
        a prostě v práci se potím dost,nerada bych někomu zapáchala…
        a jinaj,u nás za den tolik smradlavých lidí,ale tolik!!!
        že když tam je chlap,co má krásně vonavý parfém!!hhhmmm,mnám…nufám,čichám,nanápadně natahuji nos-a nabízím-odnos nákupu do auta,odjezd,vyložení nákupu,i uvaření-jen abych mohla ještě čmuchat tu vonavku!!!
        u pánů miluju parfém hug boss….,a nějakj parfém mám doma…

cernej caj

MirkaD
          Acbjo s tema smenama… ale pripominas mi ze bysme asi meli nakoupit, jinak budem tyden hlady:D

Kopr to neznamena ze jic nedelam, to znamema ze se mi nic nechce delat, ale musim:D ale moc mi to dneska neslo, jak sem malo spala kvuli krcku uz me to dohani…

Dneska si snad konecne budu chvilku cist… su docela uz psychicky utahana a taky tomu nejak nevidim konec…

MirkaD

Čajíku-vím,co je kopr:-)však sem psala,že bych ho měla větší jak ty a hlvně mám pak kopr doma-nechce se mě nic dělat,nehce se mě ze psama,krmit je,dávat léky,nechce se mě ani umýt termosky,…ani nic….
            na Čtědrý den mám zavřený mi,jinak je všude otevřený….

Fifi

Bryvecir vespolek,
              aaa, koukam, ze Dennyky se mihla. Ze zdravim Romana, at ho zado neboli. Co vymyslela Konevka se zanetem? Jen proplachy to spravily nebo i na atb doslo?

Jsem dneska nejaka placata, mam tuseni, ze ste tu na me nekdo neco prsknul. Uvidim, co se z teho vyvrbi. Kazdopadne Pepin dneska v aute uz nejecel, tadaaa. Sikovnej, drž mlč. Ted tu zarezava, pekne utahanej, vymazlenej, uhlazenej. On je desnej atraktor, kam ho vezmu, lidi se po nem skoro vrhaji „nunu, ten je kraaaaaasnej, co to je za plemeno, nunu“. I dva takovi odrostlejsi hosi typu drsnyho pubertaka (barevny dredy, cool vizaz) se total roztekli. 🙂 „Ja miluju pejsky, poceeem, ty ses klasnej, muzu podrbat?“ Me to pobavilo, pod tvrdackou slupkou zjevne dobry srdce, mi pak este dekovali za umozneni kontaktu se stenetem, si asi mysleli, ze je odpalkuju.

Petrs01

Mirko, víš jaký je u nás bo*del? Jsme v pondělí přijeli, po dlouhým přemlouvání vytáhli z batohů věci na vyprání… já jsem teda vytáhla i další obsah a batoh uklidila – obsah leží na zemi. Petr to nechal v batohu. Na zemi. Nevím co je lepší 😀
                Rozestlanej gauč, spolu se nevyspíme jak kašleme a on chrápe (a já možná taky). Vysávat nemá smysl i kdybych na to měla síly, bo všude se něco válí.
                Před chvílí jsem umyla nádobí… od včerejší večeře. Tak asi tak u nás.

Ještě k tomu jak jsi psala, že ti Dafule nechce chodit dálky – já jsem zas s výjimkou Barouška po psech v podstatě chtěla jen provozní poslušnost. Ještě uměl dost choďák, tam jsem cvičila nárazově buď doma když bylo blbý počasí tak aby se psi trochu utavili, nebo venku tak, že jsem jednoho uvázala a s druhým makala (a ten uvázanej strašně chtěěěěl makat takýýý! 😀 ). Takže nějaký cviky jedu vysloveně jen když máme oba zrovna chuť a ne moc často. Nebo když třeba zbydou odkrojky masa, tak aby si je zasloužil a přitom protáhl mozek i tělo. Ty cvičíš denně a dost, tak prostě nemá chuť a potřebu ještě někam šlapat.

Zlata

Mirko
                  Jak já tě chápu.Já v poslední době u kasy trochu zdržuju,páč nejdřív si pípnu kartu,pak DPH,pak některý kupóny.Posledně mi udělala sleva jenom u DPH při útratě asi 1200 skoro 25,-.No jsem zvědavá na ceny po novým roce.
                  Fifi
                  To je fajn s Pepinem.Těšim na další fotos.

MirkaD

Petrs01-no,dálky…
                    nejde o to,že dálky,tý jo,já fakt daleký vycházky nechodím!!!!
                    ale prostě nehce chodit kolikrát nikam,,,
                    s tím,že trošku kyne,a přes zimu jsou zavření-máti s něma jde při ranní-když máme oba ranní,tak s nima jde 2 krát do zahrady,ráno jdou chvilku před vrata+jsou puštění a vlastně vycházku mají jednu za den,
                    pokud mám mezisměnu-jsou 3 krátký vycházky
                    -jakože fakt krátký,-vydají za jednu vycházku po ranní
                    no a cvičím s nimi ,v zimě ty přivolávačky a obíhačky+trochu chůze u nohy,jinak poslušnost,+taneční cviky v zimě ani moc ne,aby právě jedn/druhej nemusel mít odložení,nebo být uvázanej,tak proto obíhačky,přivolávačky a obíhačky něčeho má Dafi ráda,kolikrát začne sama obíhat sloup:-)-prostě dělají cviky,co můžou dělat oba zaráz,aby nemrzli
                    -jak se ti žilo s chodákem??
                    jo,když čtu ty kilometry,co chodilas,chodíš ty s pejsky,tak to má Dafina jednou za rok na dovči,Žeryk ani to ne….

cernej caj

ja mam nevybalenej batoh z vadnru pred 14ti dnama, nadobi neumyti asi 3 tydny, vysala sem teda dneska, ale to uz byl fakt kekel jak charlie nejde cesat, neprala sem ani nepamatuju, jeste by nekdo musel uklidit spacak a karimatku ze susaku…

nedelam nic. a v patek nejhorsi, ze musim postihat pochuzky, ktery jinak nezvladnu a zabiju tim zbytecne 2x skoro 2h cesty kvuli hodince na navsteve, tak to me tohle totalne vycerpava… uz potrebuju se jit nekam projit, na vylet… odpocinout si …

MirkaD

Zlatkoo-to,že si pípeš kartu,pak kupony a kupon na dph-mě nezdržuje
                        víš co zdržuje??
                        sepíšu-oplatky,sušenky,jogurty v sáčcích-zasukovaný…
                        když zákazník dá vozík matr od sebe a dává do tašek-přemýšlí co tam ted a co potom?
                        když je 4-5 lidí u vozíků-z toho 2-3 mladí s rukama v kapsách a zboží nebere nikdo..
                        když to namarkuju-a -sbíráte body?ne
                        zavřu šufle-a nebo joo-Mána to vezme Dáše,dejte nám je..-tak zas lezu do šuflete….
                        nemáte tohle a kolik stojí tohle,a nemá to být ve slevě?
                        a ještě cigarety…a ještě to hle a tamto…
                        -nebo odběhnete tomu člověku něco najít-on to pak nehce,
                        blbý řeči?-nadzvednete mě prosím tašku,leták,krabici,kastl..
                        co by se pod to asi tak vešlo??
                        nekradu,co si o mě myslíte..
                        -nejde mě namarkovat zboží-chybí čislo,nebo je to zmačkaný-hahaha-to je zdarma,že-hahaha-já-ne není,nejsu jéžišek,jéžišek byl šikovvnej jednou ročně obsloužil všechny lidi a rok měl klid….
                        nebo říkám-zadarmo je to 31,února..
                        -nevadí mě staří lidi,nezdržuje mě dávání lístků,kupony,ani,když někdo prohodí něco ftipnýho,zasmějem se,taky občas něco prohodím,nejsu robot,že
                        ale blbý poznámky,dávání do tašek,i když mají vozík,tan strčí metr od sebe at ještě zavazí…no nic..

Fifí-to je fajn,že se ščenátko Pepinek líbí:-)
                        a neopič se tady s chorobama broučku:-)
                        jo a na deníček se těším moc!!
                        taky jsem neviděla ščenátko ani nepamatuju!

cernej caj

Fifi
                          sikovny stenatecko mas! a kluci pobavili

MirkaD
                          a to ja zse treba nesnasim, kdyz to musim nandavat do kose a pak z kose za pokladnou hned do tasek, kdyz se to da davat hned to tasek a mam vetsi sanci, ze stihnu uatobus, kdyz to nebudu muset 3x prendavat…

Petrs01

jak se ti žilo s chodákem?

Byli jsme spolu 2 roky, byl s Bardou stejně starý, takže 2 namakaní 4-5ti letí hafani v 1+1. Každý den tříhodinová vycházka – Plzeň je na tohle nádherná. Miloval plavání a tam teda měl kde. Neuměl původně nic, ale rychle a ochotně se naučil fšecko. Včetně agility, včetně vysílání na dva aporty ve vodě atd. Ochotnej, hodnej, přátelskej. V porovnání s Bardou hloupej. V porovnání s průměrem asi docela chytrej, já až teď postupně zjišťuju, že Barda byl opravdu hodně jinde. Úžasný pes, ale potřebuje MAKAT. Když jsem se ptala na srovnání holky co měla choďáka a borderku, tak v potřebě energie jí přišli podobní. Ale borderky jsou povětšinou dementi, z choďáka si uplácáš co chceš, ale furt to bude pes.

Fifi

Cernej caj
                              a to ja zse treba nesnasim, kdyz to musim nandavat do kose a pak z kose za pokladnou hned do tasek, kdyz se to da davat hned to tasek a mam vetsi sanci, ze stihnu uatobus,
                              Nandavani nakupu za pokladnou je velkym tematem. 😀 Ja treba nesnasim, kdyz si to lidi davaji do tasek, trva to mnohem dyl. Ja hazu zbozi za kasou do voziku, abych nezdrzovala. A pak si to v klidu nandam do tasek. Ale ty vetsinou mas asi malej nakup, tam to je do tasky fikfik hotovy.

Petrs01

trva to mnohem dyl

jak komu 😉
                                Bývávávaly (někde. Někde možná ještě jsou?) za pokladnou dva prostory na zboží, s přehazovací přepážkou. Prostě pokladní navalila nákup do jednoho oddělení, přešoupla výhybku a jela další nákup vedle. A zákazník měl čas na to si to relativně v klidu sebrat.

Fifi

Jj, to maji v Lidlu u nas a je to fajn. Tam si i ja v klidu nahazu nakup do tasek. A to „jak komu“ je dulezity, protoze znam furu lidi, ktery s kapkou potu na cele se snazi stihat pokladni, davat si mekky veci do jedny, tezky do druhy tasky, neco spesl do treti. 🙂 Na bus nespechaji.

Thielli

Milé kasařky, já se s vámi musím podělit o zážitek zvaný kulturní šok. Že člověk dojede žít do ciziny a nestačí se divit všemu, co je jinak.
                                    Bylo to tak v prvním měsíci, co jsem se tam rozkoukávala, chodila jsem nakupovat se slovníkem, marně hledala polohrubou mouku a tak… A stojím si ve frontě v Delvitě, u každé kasy tak deset lidí a pokladní pohoda. Usmívaly se, odbavovaly svým klidným tempem, občas prohodily něco mezi sebou (v tu chvíli zastavily markování, aby se něco nepopletlo), pak té krásné kypré černošce v mé řadě došly drobné, tak si pro ně došla někam dozadu, pak si začala v klidu ty ruličky vybalovat a přitom si stále povídala s tou druhou… a lidé čekali, nehnuli brvou, žádné poklepávání podpatkem, ťukání mincí do kovového vedení pásu, žádné sykání, vzdychání, natož slovní výtka… jediný naprosto vzteklý jedinec jsem byla já. A od trapasu, že bych začala na pokladní syčet/ječet, mě zachránilo jen to, že moje francouzština byla teprve na úrovni tříletého rodilého mluvčího a jestli je něco trapné, tak nadávat v jazyce, který neumíte.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Thielli.
                                    kachna

Rumštáááájn
                                      Sakra, co furt drásáte?

Jinak potvrzuju, co čaj píše o focení mobilem, na krabičkový foťáky (překvapivě i docela obyčejný), prostě nemají.
                                      Ptáčka nebo západ slunce člověk prostě nevyfotí. Zrovna dneska se mi ti ptáčci potvrdili.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem kachna.
                                      MirkaD

Thielli-no jo,jenže jednak se tady v supermarketch počítá čas na kase-od prvního pípnutí po součet
                                        když někdo nestíhá oddělávat,můžeš během jednoho nákupu udělat xxkrát součet-v tu chvíli-tobě se čas nepočítá,zákazník sklízí nákup,hledá peníze/tašku/kartu-já piju,uklízím si účtenky…
                                        takže za a-počítá se nám čas
                                        a další-tady by lidi pomalou pokladní ušlapali
                                        a bavit mezi sebou by jsme neměly a ze zákazníky už vůůůbec ne!!
                                        jen 4 základní věty…
                                        máme i normy za jak dlouho vybalit kterou palet,udělat balík…,
                                        to že jsme často na celj obchod 3-v neděli třeba -3 ranní-zástupce-co dělá zeleninu ráno,pak vybaluje,objednávky,peče+kasa,+pokladní-jedna na hlavní kase,ze které odbíhá vybalit drogerku,když nikoho na kase nená a druhá dělá maso,chladák-několik palet-k tomu na kase….
                                        začíná se v 5 ráno…,odpolední
                                        taky 3 v neděli-2 na kase+ zástupce- s té kasy se chodí vybalovat i z hlavní
                                        takže nás honí i to,že máme dělat xx palet,že máme péct,dělat mražený,že když to nestihnem,budem dýl….

MirkaD

to ještě pamatuju když jsme chodily na půl patou na ráno,končily ve 3
                                          a odpolední byla na jednu do půl 11 do noci….,
                                          když vedle nás nestál LIDL…

kachna

A stojím si ve frontě v Delvitě,

Thielli, pomalost a z mého pohledu neschopnost francouzských pokladních mě také šokovala.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 361. až 380. (celkem z 1,574)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.