Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 341. až 360. (celkem z 1,574)
  • Autor
    Denny

Theilli ráda Tě poznávám, odkud jsi?

Já vám mosím ukázat co jsem nechala vyrobit pro rodinku,
      podtácky pod hrnky. Áno, jsou trochen infantilní, ale což!
      Vypalovala kámoška já si navrhla písmo, text a andílka.
      A nechal jsem vyrobit i pro sebe, abych nezáviděla, ten můj má nápis „Aj ja som anjel“ :-DDD

Thielli

odkud jsi?

Já se to stydím říkat, protože jsem z Prahe 🤐😑🙄😶😕 …a moc hrdá na to nejsem.

PetraK

Thielli

no tak huf, sem se poděsila.
          krásnej stromeček!! Můj ešče nestojí. bojím se otevřít krabici, co se s ním tak asi stalo, když na ní nejdřív roztálo maso pro psy, který tam pánik položil a zapomněl do druhého dne a pak taky, ešivá si ho nepodala taky plíseň. Možná budeme mít tedy letos jen větef!
          Ale máš opravdu krásnej stromeček. Já mám každoročně Rrraamštajní černo-červeno stříbrnej.
          černá jak čučíííí 😀 😀 výborná 😀 !

Dennyky
          ten můj má nápis “Aj ja som anjel” :-

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 po-moct!

PetraK

Thielli
            Já se to stydím říkat, protože jsem z Prahe 🤐😑🙄😶😕 …a moc hrdá na to nejsem.
            prooosim Tě! V Prahé najde člověk sem tam dobrej matroš náhodou!

Denny

Thielli
              proč by ses měla stydět? Vždy je to o tom, jaký člověk je a né o tom
              kde bydlí.
              Krásnej stromek i s čertíkem 🙂

PetraK
              po-moct!
              co je na tom tak ftipnýho?!
              Jsem!
              No Roman udělal přesně ten úžasnej rotační pohyb a zvedal přitom
              těžkou krabici…navíc tím jak 4 roky chodil blbě kvůli tý kyčli, tak
              to má prostě jedno k druhýmu, + lupenka 🙁
              No jo nejsme nejmladší hlavně, aby mu bylo co nejdřív líp, včera jsme měli jet na koncert do Prahe, ale vzdali jsme to…

Maya

Denny
                to jsou krasny podtacky, ten anjel ne bozi 😀
                Thielli
                krasnej stromek
                ja mam malej stromek a tak jen od stedreho dne do silvestrra 😀
                cernejcaj
                trochu tu vodu vystouchat stetkou, jak pise Petra, pak nastrikat nad vodu, ono to stece pod ni a idealne jeste nastrikat penu na papir a pod tou vodou to prilepit a hned diru zacpat dalsim papirem, aby to drzelo, ono proste s tim papirem to funguje na odkameneni vsechno lip
                pak to vybrat a splachnout treba postupne nebo hodit do popelnice, najednou by ti to asi ucpalo zachod
                a pak uz by to melo jit dolu normlane hadrem, stetkou nebo houbickou
                my jak mame zelezitou vodu, tak mam ten kamen fakt porad vsude a dokud jsem nekde nevidela tu fintu s papirem, tak to taky moc nefungovalo

Denny

Maya
                  o jsou krasny podtacky, ten anjel ne bozi
                  máš vkus!!!
                  Já chtěla abychom měli u toho velkého stolu něco takového stejného,
                  chci je dát do velké krabice s ostatními dárky, kterou vyzdobím jehličím a červeným papírem s chaloupkama, přidám světýlka, mohlo by to vypadat hezky 🙂
                  A hlavně se to tam hodí, páč je tam krásná velká pec v tom „domku“ kde budou podtácky bydlet.

Denny

čajdo
                    já taky nepoužívám, z voňavek mi je blbě, používám jen trochen pánskou
                    Ulric de Varens UDV For Men toaletní voda pánská 100 ml od 254 Kč – Heureka.cz
                    Ulric de Varens Black, sojí 5 éček 🙂

Ešusová, tvoje voňafka mě zajímá, je to zelená nebo modrá?

Maya

Denny
                      tak k peci se urcite hodej

PetraK

Dennyky
                        co je na tom tak ftipnýho?!

ÚÚÚÚPLNĚ ŠÉCKO! ŠECIČKO.
                        Zkus do Romana dostat Arnicu montanu? A rozmasírovávat? chudera malej,

My taky rušili sobotní akci Mělník a rozptýlená máma, nebylo mi moc do skoku.
                        a suchý teplo. Je v chalupě pec, nebo krbovky žejo? tak mu tam nahřejvej hadr a furt mu to cpi na záda, teplo to může pomoci uvolnit? pokud mu teplo není nepříjemný.

zelená. miluju ji.

cernej caj

Maya
                          Tak to nejak zkusim, diky!

Denny
                          Ale to je paradni podtacek! A jsi dobra, ze jsi vymyslela pismo, bych cekala, ze to bude dost slozity aby ti pismenka knsobe ladily ale mas ho uzasny!

Thielli
                          Krasmy stromecek.

Ja letos budu mit stromecek jako kazdej rok… zadnej:D

Denny

PetraK
                            zkusím, už jsem na to myslela, ale všechny prášky odmítá…
                            (Asi mu to nacpu do krku jako Koněvovi a kočkám?!)

ano nahřívám, mažeme hřejivou termolkou atd…

musím někde tu voňavku vočuchat, podle popisu by mi mohla
                            vonět.

čajdo
                            no ona se ptala na to jaký písmo, říkám napiš to jak prvňáček :-DDD
                            je učitelka, tak ví 🙂

A objevila jsem něco nádherného, úžasného, Lexikon vaření od Kamu.
                            Kuchařka bezmasá, vše krásně vysvětleno, recepty (z dostupných ingrediencí) od dipů přes kvašení, až po bezlepková těsta, ….
                            mimo jiné povídání o jejich cestovaní v dodávce, nádherná kniha, prostě.
                            tak jsem jí koupila nám pod stromek (Roman má rád zajímavá a zdravá jídla) a jednu ségře, myslím, že se bude líbit.

https://www.chefkamu.cz/knihy/nejbarevnejsi-cesta-54.html

cernej caj

Pro ty co pouzivahi whatsapp a nezalohuji fotly z tel do pc ale online…

https://www.chip.cz/whatsapp-na-androidu-meni-dulezitou-funkci-co-bylo-zdarma-bude-nove-za-penize

cernej caj

Denny
                                Ja mam doma knihu od mackenzie prave uvomnujicibrehabilitacbi cviky na bederku, zezacatku treba jen lezis na brise a posunes nohu do strany, zpet, druhiu a zpet… zkus se podivat zda neni neco na yt nebo tak. Sou to fakt snadny cviky co podle miry bolesti muze 5x denne delat a trochu zmirnit (kocicka, zaklapeni ve stoje, atd)

Zajimava knizka:) to su zvedava az budes mitnprvni recenze na recepty

cernej caj

https://www.fyziodomu.cz/mckenzie-metoda

Ja sem ji i fotila a posilala.maye tak se podivam

PetraK

Dennyky
                                    zkusím, už jsem na to myslela, ale všechny prášky odmítá…

tohle není prášek! ajak užívat víš?

to cvičení, mně hodně pomáhá zmíněná kočička s tím, že „dýchám“ do zad, jako by prostě člověk dýchal zádama – dojde postupně k uvolnění fascií, nebo jak se ty blány, co jsou na mase a dělají bolest, jmenují. Nemám ráda prášky, ale někdy to u těch zad bez toho nejde, protože je to začarovaný kruh, svaly se čím dál tím víc bolestí stahují, křečují, a tím víc to bolí a tím víc se to stahuje. Je nutný to přetnout. že mu to vzkazuju.

ta vůně je velmi lehká holčičí, přírodní čistá, nevtíravá. mám ji už asi stopadesát let stejně jako Black Mexx, to je taky pecka. černá, ale nevtírává neotravující, ale silná – ne svojí vůní, ale podstatou. černá k černý. Přijeď očmuchat, až pojedete z chalupy 😀

Milena z Prahy

Denny,
                                      Kamu je silně excentrická, ale recepty má dobrý 😀. Po knížce se podívám.

Thielli,
                                      pěknej, vkusnej stromeček 👍🎄. Jen Černá kouká nějak vyčítavě 😀.

Mě dneska čeká pěkná otrava: za chvíli jedeme na nějakej zámeček do Chocerad, kde slaví Robertův kamarád z gymplu šedesátiny. Kromě něj tam nikoho neznáme a Robert se ani nebude moct ničeho napít, protože řídí (veřejnou dopravou nelze). Proč to musí mít mimo Prahu a ještě přesně ten den, kdy se narodil, nevíme 😐.

Thielli

Denny

Denny, i u nás doma už víme, jaké to je žít s houserem (i v Prahe).
                                        Táta dokonce musel spát tak, že měl k sobě přisunuté dvě postele, mezi nimi škvíru a ležel na té škvíře na břiše a jednou nohou klečel na zemi.

Mě zase vezli z kanceláře na Starém městě po té dlažbě s kočičími hlavami do nemocnice Na Františku a to celé na kolečkové kancelářské židli, protože jsem prostě nevstala. Ve špitále mě popadli dva, položili taky na břicho, do zad jsem dostala osm injekcí a nazdar…

A následně táta i já jsme absolvovali X rehabek a VELKÝ důraz byl dán na dýchání do břicha. Prostě ležíš na zádech a nadechneš se tak, že se ti nedmou ani prsa, ani břicho, zato všechen vzduch jakoby tlačíš přes páteř do matrace. Provádět několikrát denně při bolestech… Mně to pomáhalo.
                                        Táta říkal, že když ho to na rehabce učily ty zdravotnice, tak se jen hrozně bál, aby si tam při tom neuprdnul…

MirkaD

-tak v práci pečení+kasa,
                                          lidí pak hodně,ráno bylo náledí,
                                          už su z nich vycuclá,uúadnou mě záda,ruce….
                                          nestíhám nakupovat
                                          zítra směna navíc-2 kolegové jedou na filiálku do Hodonína,takže su nasr.,
                                          jako těšila jsem se na volno….
                                          no co už,
                                          doufám,že přes Vánoce mě nebude cpát směnu navíc…
                                          třetí směnu navíc za měsíc užř nechcu….:-(
                                          zase peníze po Vánocích se hodí-protože Dafi hned veterina,krev..
                                          v práci kdyby nebyla protivná chladařka,tak by to šlo,pak ještě by mohlo být mín zákazníků,-bože jak mě ty lidi těma debilníma furt stejnejma otázkama a poznámkama serou!!
                                          číst letáky to nebude,když jo a tak shní ty věci v jiný dny-to co má být v úterý,chcou v neděli a opačně
                                          nechají si něco hledat,až to člověk najde,nese jim to,tak už to nechcou….
                                          bože můj…..
                                          no,nic,sjela jsem rychle do knihovny,dala prát prádlo,
                                          a pudu s pejskama,Žeryk tady knučí jak kdyby mu vyvraždily rodinu..
                                          včera jsem v dest v noci balila dárky a psala pohledy….
                                          Čajíku-laskavěNEPIŠ PŘED STRHANOU PRODAVAČKOU,ŽE MÁŠ KOPR!!-já mám kopr,že by z něj byla koprovka……mám největší kopr na světéééééé
                                          JESTLI NĚKDO NAPÍŠE,ŽE SE V PRÁCI NUDÍ,MÁ DOVOLENOU V PÁTEK,NEDJBOŽE NĚKDO UŽ ZÍTRA!!!
                                          TAK HO ZBIJU!!!!
                                          VŠICHNI PŘEDE MNOU DĚLEJTE ŽE JSTE SEDŘENÍ ASPON DO SOBOTY DO NOCI-DĚKUJI!!!!!!
                                          holky,dělám si prču,něměla jsem jít dělat prodavačku,já vím:-D 😀 😀
                                          Čajíku-mám mega kopr doma-nechce se mi ze psama,nechce se mě níííííííííííííccccc,nic se mě nechcéé,nic se mě nechceeeeee,nic se mě nehceeeeee…….
                                          du ven,at mě potmě někdo neznásilní,neokrade a nezabije……-no i když-okrást nemá o co,byl by sex…nic du ven….

Petrs01

Mirko, já si ještě pořád užívám houmofís se svým moribundem a věř mi, že bych radši seděla místo tebe na kase. Sem původně myslela že jako třeba zítra už bych se prohlásila zdravou, ale přijít teď do práce s kašlíčkem a nedejbůh to na někoho prsknout, to fakt nechci. Takže nic se mi nechce, jsem utahaná jako kdybych lezla na Everest a přitom udělám velký kulový, protože mi to nemyslí a je mi blbě. A ona ta práce není zajíc, sice neuteče, ale pěkně si na mne počká 🙁

aby si tam při tom neuprdnul…

🤣🤣🤣 (ale chápu ho!)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 341. až 360. (celkem z 1,574)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.