- Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
20.12.2023 v 11:16 #162879
cernej caj
Thielli
Ja jsem.voomer a nevim o tom nebo nejsem boomer a tak to neznam, bmv kazdym priapde yo slovo neznam, uz jsi ho zminila podruhe, ale pro me je uplne ciziHa taky nekupuju zadny novoty,ale nedam se nachystat na sladky recicky:D
Kde mate chalupu? Na beroumce nekde?
Tohle je lednacek z prahy, taky chldivam nekdy s dalekohledem na rybniky u nas, ale jsou hodinu autobusem a 40minut pesky a ten autobus jezdi co 2h, takze jic moc dopravne.
PetraK
Jojo, myslela sem to jako super bonus, mladej deda:DMusim mu zavolat.
Ja uz hubnu 3 roky a porad vazim stejne, takze by to cukrovi asi nic moc nezmenilo:D
Jinak mam KOPR mega obri…
20.12.2023 v 11:25 #162880Maya
cernejcaj
boomer jsou Husakovy deti, tady bejby boom, teda dnes lidi 50-60
lidi co jako jedina generece bude muset odmakat skoro 50 let, aby vubec dostala nejakej duchod neb vsechny vlady se bojej toho, az takhle horda pujde do duchodu
pak uz tady nebude makat skoro nikdo a vsechno pujde do kopru jeste rychlejc 😀20.12.2023 v 11:25 #162881Thielli
černej čaj
Boomer: „Označení „boomer“ se používá jako posměšný osobnostní archetyp, jeden ze čtyř osobnostních archetypů, které vznikly na platformě 4chan a parodovaly nejtypičtější přispěvatele do internetových diskusí.[1] Termín slouží jako urážlivá satira zahořklých, starých internetových uživatelů, kteří mají potřebu neustále kritizovat mladší uživatele za jejich odlišný přístup a zájmy. Jeho opakem je Zoomer.[2]“
Synovec s neteří mi k tomu doplnili, že další vlastností boomera je naprostá neschopnost ovládat techniku.Chalupu žel nemám, jinak bych bydlela tam. Jen chatu.
Stojí u Berounky nebo v Berounce. Záleží, kolik je zrovna vody.20.12.2023 v 11:26 #162882cernej caj
Letos jsem si na nasi fb skupine co mame s knigou a jejima online ruznorodyma kamaradkama (pro thielli – kniga tak pres 15 lety chodila na czpsa, holky ji trochu znaji, ted ma malou bilou a stredni peprandu kniracky a uz tak 15 let za nama nechodi:D) my se zname spolu pres startrek a ne pres psy:D
Tak sme resili, ze prehanim, kdyz sem rekla, ze mam.utratu za drogerii (komplet drogerie, hygiena, myti, proste cokoli) tak 500/mesic. neverily mi to, tak sem to pocitala a kazsou vec ci nakup si zapsala a letos 3000kc celkem a z roho asi 1000 panapr…
Tak se ukazalo, ze su smrduta spindira, ktera se nemeje a necisti si zuby, protoze kdyz chce byt clovek cisty a vypadat slusne, tak to nejde bez avivaze, parfemu a vonavek do zasuvky, co provoni byt…
Tak su holky rada, ze ste mi to jeste nikdy nemaznacovaly ani nevycitaly, ze smrdim jako stado bezdomovcu, ze se nemeju a nic neperu 😀
Ani v praci si zatim nesteuzjou, ale mozna je to duvod, proc su dneska v kanclu sama?.:D
Pomoooc, dneska je to poprve po 3,5 mesice fakt ultra krize. Prvni a obri!
20.12.2023 v 11:34 #162883PetraK
černej čaj
to je hezký s bonusový dědou. Zavolej, bude mít radost.Ja uz hubnu 3 roky a porad vazim stejne, takze by to cukrovi asi nic moc nezmenilo:D
tak to u mě bohužel, neplatí.
taky nevim co je boomer.
Maya
boomer – tak s tím ať jdou ………někam velmi, velmi daleko, tohle mi zkusit někdo říct, někdo z generace zoufalců, tak mu jí takovou pošlu, že se nepostačí divit.POkud by mi to řekl někdo, kdo to má v hlavě v pořádku, tak cajk, ale tyhle vyděděnci, který neznají ani vlastní řeč a vysypou se z toho, že musí napsat životopis do práce, jsou pro mě opravdu zoufalci. Naštěstí nikdo z našich potomkůch to takhle v hlavě vybahněný nemá.
Sem se tetkon teda ale rozčílila.20.12.2023 v 11:34 #162884cernej caj
Thielli
Muzu byt taky boomer? Na me to sedi…Zrovna dnesni 15-30 taky neumi skoro ovladat pocitac, takze by me zajimalo, kde se vzalo, ze 50-60 neovladaj techniku jen proto, ze nemaji na televizi netflix a bezdrayovy sluchatka…
Co je souborovej system na disku tihle 50 mozna vi lip, nez dnesni 20 a co delat s nefubkcni kopirou casto taky dokazou vyresit rychleji a bez internetu:D
(Ja sem se zahorkla, neprizpusobiva a kritizujici uz narodila:D
Petrak
Musis ukaldat i v prubehu, at pripadne pri nejakym.kiksu dokreslis jen kousekMaya
Ja vim, ze se rikalo, ze husakogybdetibsou silnej rocnik a az jejichbdeti pujdou do skolek, tak to bude problem, ale uz si nepamatuju, v kterym roce se to rikalo:D takze tak 1960-1970 rocnik narozeni…Takova technicka, a neni vas tad v tomto rozmezi tak pulka? A pritom sme.mily, vlidny (k nam.maldym schovivavy) a technicky sikovmy, kdyz se schazime online 🙂 ja znam „Boomer“ jako postavu ze scifi serialu a byla to silna a chytra zena, takze sama pozitiva.
20.12.2023 v 11:40 #162885PetraK
Thielli
Stojí u Berounky nebo v Berounce. Záleží, kolik je zrovna vody.
😀 😀
blbáá, mocinky moc stračena! 😀černej čaj
taky nekupuju smrady do zásuvky. Vońafky ano, miluju Chanson Dó, což je čistá nevtíravá vůně a pak černej Mexx, což je pecka černá – ale neobtěžující okolí. A hlavně se tím nepolejvám, takže mi to vydrží. Aviváž nepoužívám, protože to je xindl, kterej dokáže dostat člověka do nemocnice, jak opuchne. Takže mám svůj ocet a éteráčky. S pracím gelem šetřím, neleju tam hektolitry, vytírám čístou vodou s éterákem. Sanitu meju pracím gelem, nádobí eko prostředkem, tkerýho taky nepotřebuju hektolitry, vydrží mi safra dlouho. Mýdlo používám tvrdý, normální, takže taky cenový rozdíl, protože ty gely,když jsem viděla, jak to krásně meje sanitu, používat opravdu nechci. Pasty stačí dát na kartáček malej oříšek – i to výrobci doporučujou – takže nám ve dvou taky vydrží velmi dlouho. Když to člověk používá s rozumem, vystačí si. A taky nesmrdím, domácnost též ne – pokud čoklům neservírujeme zelený držky 😀 , ale to se obratem vyvětrá.20.12.2023 v 11:50 #162886Thielli
blbáá, mocinky moc stračena! „😀“
Jakože su blbá kráva? 🙄 …já tam tu chatu nepostavila, to děda. 🙄
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Thielli.
20.12.2023 v 11:54 #162888cernej caj
Thielli
😀My to tady to „blbaaaa“ pouzivame jakoze nas ten clovek hrozne rozesmeje a rozseka smichy:D
20.12.2023 v 11:56 #162889Petrs01
mnooo, panapr bude asi největší položka i u nás 😀
Jaru stačí na nádobí kapka, mýdlo tuhý, navíc mužem fasovaný, prpr vždycky velký balení v akci, kostka kamence vydrží velmi dlouho, flaška na podlahu a WCgel taky… možná zubní kartáčky a hromady indulony by se u nás na výsledku projevily. Chci-li si výjimečně doma přivonět, kapnu éterák. A to bych ale mohla! 😉
Ale jako jo, kdyby se to nasčítalo i s věcma co se kupujou jednou za čas, tak to asi taky dá slušnou částku…
Jo, čaji, nesháněla jsi něco na zašutrovanej záchod? Já jsem objevila tohle a fungá to velmi slušně, zatímco klasický gely ten šutr akorát zvládly obarvit namodro.20.12.2023 v 12:03 #162890Maya
cernejcaj
no nevim, ja mam radsi lidi co se mejou nez ty co se svoje smrady snazej prekrejt vonavkou 😀
no a ty domaci vune zpusobujou rakovinu, ted o tom vsude pisou, takze priste rekni, ze zdravi je ti prednejsi 😀20.12.2023 v 12:06 #162891cernej caj
Petrs01
Fixinellu znam, ono by bypo potreba nejak odcerpat vodu, nalit to tam a jednou za 24 hodin a nechat tak alespon 14dni v kuse pusobit…Ale jak toho docilit? 😀
Takze ani fixinella mi nezabira, protoze ta voda vsechno, uplne vsechno rozredi…
A taky su nejvetsi dement, po experimemtech to trochu slo to nejhorsi nozem sem tomu chtelan pomoct a poskrabala sem to:(
20.12.2023 v 12:11 #162892Petrs01
fixinella mi nezabira
ani tahleta extra?
Naleju na noc, rozpustí to pěkně i to pod hladinou.Sakra, jsem to s tím éterákem přehnala. Tohle mi teda protáhne nos zaručeně 😀
20.12.2023 v 12:19 #162893Maya
cernejcaj
na kamen je nejlepsi pena od HG, nastrika se to tam, pak to cely zacpes toaletakem nebo papiirovama uterkama, prestrikas znova pres to a nechas alespon hodku, nebo jeslti to je hodne, tak klidne par hodin, pak se to krasne sunda setrenim
fixinelu jsem mela taky a nic, zkousela jsem i cocacolu nebo jak radej tablety do mycky a nic
pak mam jeste nejaky gel z ty nemecky drogerky a tim to jde taky celkem dobre20.12.2023 v 12:23 #162894cernej caj
Maya
Kdyz je to cely pod vodou? Tak to nesetru papirem, ze jo:D a ty pak ten nacucanej papir musis vyndat nebo to projde pri splachntui bez ucpani trubek?Hg sem mela taky ale nebyla to pena ale na kamen neco tekutyho
Petrs01
Jinou n3z tuhle silnou neznam20.12.2023 v 12:33 #162895cernej caj
Maya
Jinak mi prijde divny, proc hy nekdo chtel.doma.strikat chemii do vzduchu kde je to jeidnej prostor, kde muze trochu ovlivnit to co prave dycha…Dala sem si poblivku, tvarohova stola z rana me pek e naducala, polivka do me sotva lezla a asi 2 dny nebudu jist:D
20.12.2023 v 12:50 #162896PetraK
Thielli
Jakože su blbá kráva? 🙄 …já tam tu chatu nepostavila, to děda. 🙄to ne neagývný, to pozytývný! Když tu někdo napíše něco, kvůli čemu se někdo jinej smíchy udusí, je z něj stračena 😀 Leckdy i blbá stračena, to je ocenění. Některé dostaly dokonce na srazu kdysi přímo i Cenu největší stračeny, že jo Fifijová? No a jaks to napsala, tak jsem málem vdechla co jsem měla na stole.
edit – mi nedošlo, že to nemůžeš vědět, tak doufám, že to něco nezpůsobilo, bylo to opravdu vycenění.
černej čaj
no by bypo potreba nejak odcerpat vodu, naljá to dělám tak, že štětkou tu vodu co nejvíc vypumpuju dovnitř, jako že vytlačim, celkem to jde, vody značně ubyde.
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem PetraK.
20.12.2023 v 13:00 #162898PetraK
dala jsem si k obědu lehce pikantní guláš…………vyhořely mi po něm všechny chlupy v nose 😀 a sto let nebudu cítit jak co chutná 😀
20.12.2023 v 13:01 #162899Thielli
PetraK
😆🙂😘Letos úplně úplně malinkej.
…a čokl v záběru. 🤷♀️Asi vám všem chtěla popřát ty krásné svátky. Hlavně nic černého do nich ať nepadne…
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Thielli.
20.12.2023 v 13:05 #162902PetraK
tvl! Tohle je u „nás“! 🙁 asi nevim, jestli tam teď chci jezdit tramvají. asi budu chodit z práce pěšky?
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-muz-v-prazske-tramvaji-ohrozoval-deti-revolverem-40454863#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=zTtVBdkToTl-202312201202&dop_id=40454863&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.