- Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
19.12.2023 v 21:25 #162823
Kuskus
Zlatka
přijdou mi ty černé kočenky nějak tajemnější. Jakože vědí víc než ostatní. 🙂Ešusová
Si lepší než Pinkaso :-), mi se tvé malůvky moc líbí. Tady se řehtám nad diskuzí a obsahem obrázku. Provedení je excelentní.
Sama malovat neumím a zkoušela jsem podle tvého vzoru jestli nááhodou nepřijdu na kloub nějakému fíglu, ale prd, kde není talent ani elektronická tužka nepomůže.19.12.2023 v 21:27 #162824kachna
prislo mi BEZNY mit nachystanou rousku a pro jistotu sem se na jip ptala, ze ji mam s sebou
tak na kamaráda taky myslím, je dobře, že to dopadlo aspoň trošku lépe. Nenošení roušek v lékařských zařízeních popravdě fakt nechápu.
doktorka to ví,chce s máti mluvit z oka do oka.
Tak držím palce, paní doktorka je se svou snahou o kontakt zokavoko sympatická, myslím, že mamče covidová opatření ubrala možná rok soběstatečnosti.
Prostřednímu dítku už je 15 hodin 12 let. Teď sedí u stolu a užívá si dárek od Martina – snaží se zbrousit si gelový nehty, protože se jí s nima blbě hraje na guitáru a KláryNet.
19.12.2023 v 21:29 #162825Fifi
Tady jsou po zradle a zahradnim venkani ted takovy skreky, ze prubezne vstavam ze zidle a jdu se divat, esli to Pepin neprehani, proc Ruzice tak huci. No ty dva se hledali, ukecany, ona huci hluboce v rtw style, on pisti vysoce v nejakym podivnym stylu. On ji visi na krcnim laloku, pak ho packou madam sunda, on jodluje a kvici vzteky. Uklidni si ho zabicka spolknutim jeho hlavy, pak mu jde prinest uzel na pretahovani a uz to tu zase kvici a vrci vsecko… 😀
To je pro Mirku, at ma naky pekny cteni na vecer. 🙂
19.12.2023 v 21:33 #162826Kuskus
Fifi
jo, piš piš co kde zase malý vymastil a co nového se naučil. 🙂19.12.2023 v 22:19 #162832PetraK
černej čaj
Fifi…po panicce? 😀
no to se asi esusce libit nebude, ze ji srovnavas
líbí nelíbí- co možu dělat, když chci vyvrátit pravidlo, že pro pravdu se každej zlobí 😀
Když jsme byli malí, byly ve školách komundírovský akce s názvem Přines tolik, kolik váží tvoje učebnice (jako že sběru se mělo přinést tolik, kolik vážily ty učebnice. A tak mě ti sódruzi inšpirovali a vzaly jsme to s Megí dle hesla:
Napiš tolik, kolik sama vážíš 😀 a vijolá – máte doma klusťocha 😀Kuskus – jednou budu viset vedle toho Pinkasa! zajímavý na těch mejch malůvkách je, že bez myši jsem nahraná, rukou to nedokážu, prostě jen přes tu myš. Jinak to nemá to kouzlo. A někdy to jde samo, někdy to jde ztuha. Ale tak to mám se psaní někdy podobně. Někdy vychrlím tři články najednou a pak to škobrtá.
Jdu spát, právě jsem dodatlila článek na zítra a pak mám prt. O čem mám psát? řekněte si 🙂
20.12.2023 v 1:42 #162833Fifi
Pis o domecku, reko a idealne s fotos. Jak mate krasne uz vstupni predsinku hotovou, zed zhroucenou narovnanou a tak. 🙂 Nebo pis o nicem, nafot javora poradne, pejsky, Mousese…
Zaclo foukat a lejt, i ten pruhatec nechtel venku radit, zatahnul jehlicky a zajel si chrnet do klece. Sam od sebe. 🙂20.12.2023 v 5:26 #162834cernej caj
Fifi
Predatavuju se jak se plizite:D to mi vxera uteklo:)Moc krasmy to je, ze si takhle fakt spolu sedli:)
Kachna
Jeee, kacence vsechno nejlepsi!Petrak
Ahaa ja myslela ze na tebe narazila nahodou a spis se nahodou stalo ze zabrousila mezi tvoje clanky po dlouhych letech, co o sobe vite? Tak to je super.Smazenka jsou michany vajicka? Ja kdyz pecu buchtu zlputek s cukrem tam bych ten zloutek s cukrem oblizala celej…
Ke me se dostala mamuti stopa od dedy, navic kdyby ji chtel cist, teta ma taky… je dost ohmatana a je v ni zalozenej 40letej deda na foto s kamarady.
Uz tyden posilam pohledy vanocbi, snad si dnes vzpomenu.
Sem si na fleru objednala cukrovi, ale ted si nejsu jista, kdyz jeste dnes nemam zadnr zpravy, jestli bude do vanoc:D
20.12.2023 v 6:33 #162835cernej caj
Kimi
To je dobre, ze uz se to pomalu lepsi!20.12.2023 v 7:09 #162854Denny
Dobré ranko všem,
mám opět delší výpadek….řešili jsme za tu dobu toho spousty, od zánět análních žlázek u Koníkové, přes Cairy problém se spáleným jazýčekm, (ikdyž spáleným…myslím, že měla trochu rýmu a uděla se jí na jazyku aft. Bolelo jí to, tak slintala, nepapala a měla pořád otevřenou tlamku)
Přes můj problém s ramenem, který mi chtějípořešit artroskopicky (neci) až po Romanovo seknutí „v bedrech“…před 14 ti dny, kdy jsme museli až do sousední německé nemocnice na pohotovost, páč už to bolestí nemohl vydržet.
Zvířátka už jsou okej, moje rameno taky neřeším, ale Roman má bolesti dost velké (není ten chlápek fňukna, spiš naopak) …
Takže tak, ale nestěžuju si, bude lépe…musí 🙂
Snížek je fuč, prší, v pátek asi budeme mít od šéfíka placené volno všichni.
Odpoledne jedeme na chalupu a začne relax, z chalupy do Trenčína.
A co se týče Ohařo knížky. Psala mi včera jedna milá paní na messenger, Dominika se jmenuje (viz příloha) . Z knihy je nadšená, má dva adopťáky MOK a NKO. Poslala jsem jí odkaz tady na Zrzavce, myslím že se objeví.20.12.2023 v 7:34 #162858cernej caj
Denny
Tak si uzijte svatky a chalupu! A preju, at je lepe i romanovi. Chce to asi dobry fyzio kdyz akutku uz poresili v nemocnici. Doufam, ze si i tak uzijete svatky.Ps: ted mi doslo ze se mi o tobe dnes zdalo:D jak te vidim, hned mi to naskocilo.
Hodne zdravi vam i zvireci sekci!
20.12.2023 v 8:13 #162860Thielli
Denny
Ahoj Denny, já jsem tu nová. Normálně jsem tedy spíš stará, ale tady naplavená jsem krátce a jsem za to moc vděčná, protože tady je milo. Tady roste laskavost jako ve skleníku navzdory tomu, že každá květena, co tu pučí, je mocně šlehána větrem. Jsem v majetku dvou velkých pudlů, jak se tu říká. Křovištních pudlů.Fifi
Kdeže se stojí ta fronta na žebrání o dokumentaci ze života Toho, který to u vás s Růženkou vyhrál? No, já vím, že to bere čas…no.
Já si myslím, že společnost Apploň by v rámci charity měla poskytovat zdarma svou techniku všem, kteří šíří radost a dobro. Já jsem se těm jejich předraženým věcem dlouho bránila, že prostě tuhle snobárnu nechci. Jenže pak jsem viděla, jak se dá hlavička telefonu k hlavičce kamaráda, prstíkem se udělá fíííí a fotky přeskákají za pikosekundu samy. A do notebooku taky. Se to vedle toho položí…
Trochu jsem tedy neodhadla, že se s tím člověk musí naučit, aby to bylo fííí, takže já neustále trávím čas hledáním, co mám kde zmáčnkout, pravidelně nějakým pošmatláním na té destičce vyrábím nevyžádané úkony, takže to stejně brzy zaklapnu a snobárna mi neužitečně stárne v šuplíku… ale pokud by byla v rukou inteligentní osoby, mohli bychom tu mít skoro Pepin-Rose reality show…PetraK
tak já už těm vejcům po vysvětlení věřím, ale zase teď čerstvě nevěřím, že je paní Zrzavcová tlustá. Prostě někdo, kdo staví a chodí si zaběhat, nemůže být tlustý. Takže prosím zaslat BMI, výšku, prsa, pas a boky. 😁20.12.2023 v 9:22 #162866Maya
cernejcaj
tak to je super ze to kamaradovi dopadlo lip
Denny
to jste teda meli veselo
Tak at je Romanovi brzo lip
Fifi
taky chciii steneci hlasani
pred par dnema jsem si nuchala malicky stenatecko zlataka, ta srst je boziii
stejska se mi po stenatecku 😀20.12.2023 v 9:39 #162867cernej caj
Thielli
Ja bych to nechtela ani zadarmo,ackoli jsem trochu tapala, co myslis:DAle mam samsung s androidem, na pc windows a kdyz neco zmacknu, taky to udela fiii a je to v pc:D
Ale mnohem radsi to delam pres kabel, je to pohodlnjesi, a mam to vic pod kontrolou:DPobavily me pudli krovistni, predstavila jsem si krovaka z afriky jak ma pudly mezi chatrcema:D
MirkaD
Uz si snedla vsechno cukrovi?Dnes je streda a ja si taky objedmala, v rijnu, a jeste ticho po pesine. Nastesti neni zaplacene, ale zda se, ze letos mi neni prano a to sem se hecla a priplatila si, at to neni klasicke moukove,ktere mi nechutna at zkousim, kde zkousim…
V praci je mrtvo a prijemne! Rozhodne mam.nechut vyvijet vyrazou aktivitu 😀 hlavne trochu tapu.
Objednala sem si pod stromecek jeziska. Zrusil objednavku, tak holt o 300kc drazsi s vyzvednutim.v brne alespon, tak bez posty, a navic muzu vyzkouset. Ja muzi kupuju prekvapka a od mi zabali, co si koupim ja 😀
Mam letos vyhlednutou mikinu s merinem, mela by umet lepe odvadet pot , nez ciste merino
https://www.hanibal.cz/sensor-doubleface-merino-wool-dlouhy-rukav-se-zipem-panske_z20986/Fifi
Tydenicek nebo nejaky clanek bude super:)20.12.2023 v 9:40 #162868cernej caj
Maya
Ja myslim, ze i lokinek by stenatecko ocenil:)20.12.2023 v 9:54 #162869Maya
cernejcaj
to si nemyslim, on je spokojenej jako jedinacek, je strasnej zarlivka
s cukrovim teda pech, tak jedine asi koupit nekde v cukrarne, treba taky maji bezlepkovy
Thielli
ja mam ajfoun sluzebni a je to pro me totalni peklo
to ma takovy ficury ze bych to nejradsi rozmlatila
nejhorsi je volani z historie, kde se tuknutim hned vola, nejde vybrat volat nebo sms jako u androidu, takze pri ukonceni hovoru pokud druha strana ukonci ve stejnou dobu, tak volam nekomu i kdyz nechci, stava se mi to poraaad, je to peklo20.12.2023 v 9:57 #162870Thielli
černej čaj
a že bys to nechtěla ani zadarmo, jakože ta snobárna? 😁 Je fakt, že mě baví lidi, co jdou po ulici a v ruce drží to pádlo se třemi charakteristickými objektivy tak, aby to všichni viděli 😁 nebo to mají demonstrativně na stolečku v kavárně… já jsem vyměkla do verze ifoun mini, protože je to opravdu malý na dnešní dobu. Sice na to nevidím, ale slyším, když někdo volá. Taky mě potěšilo, že to vydrží pod vodou, třeba, když to vypadne ze zadní kapsy při čurání do mísy… A že jsem negramot, tak nějaké ty cloudy sleduju jen, když jsou ty červánky. A foun mám v obalu knížka, aby nebylo poznat. 🙄 A že mě někdo obere v lese se nebojím, protože vypadám, jako bych tam už několik let bydlela.
Edit
Maya
…to dělá ten telefon, jo? No, já prakticky netelefonuju, mám předplacenku na nějaká data a vlastně nejčastěji ten krám používám na to, abych zjistila, kde v lese asi tak jsem… 😁- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 7 měsíci uživatelem Thielli.
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 7 měsíci uživatelem Thielli.
20.12.2023 v 10:01 #162871Petrs01
Telefon je k telefonování.
Koukám, že se to vložilo v životní velikosti 😀
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 7 měsíci uživatelem Petrs01.
20.12.2023 v 10:29 #162875cernej caj
Thielli
Proste mi nevyhovuje, ze vyrobci operacjiho systemu dopredu vi, co chteji uzivatele delat a udelaji to presne jen takto a nemas jinou moznost, kdyz to chces delat jinak, nastavit si to jinak nebo tonpouzivas proste trochu nezvykle.Windows 11 uz ma taky naslapnuto diktovat uzivateli, jak ma.co delat a pouzivat… mam to v praci a PEKLO.
Ja mam na telefonováni nokii z roku 2005. Vejde se do predni kapsy, nepada tak do misy a dobre a hlasite zvoni:D
V supliku 4 kusy po 100czk z bazaru, kdyby se rozslehala v lese.
Jo a doplnim… mozma tu jsem skoro nejmladsi (mozna i nejmladsi), porad muj vek zacina 3 i kdyz posledni rok. A zivi me IT. Mam technickou stredni skolu a pocitace spravuju uz 25 let. Mam na to pohled z opacnyho konce, nez „bezny uzivatel“.
A iphone aji s 10 objektivama by nevyfotil toto… (ostatni proninou, uz to znaji, ale ani thielli nemuze zustat usetrena teyo fotky)
Petrs01
Presne, nemit na moje ruce blbej tvar, hned ji mam na vandry:DMaya
Ale stenatko by dal. Me.mrzlwlo ze s ferinkou to neslo tenkrat, ta by urcite mela radoat a hlavne chatlie ten jiny psi miluje… akorat zadny nezname.20.12.2023 v 11:01 #162877Thielli
(ostatni proninou, uz to znaji, ale ani thielli nemuze zustat usetrena teyo fotky)
Já myslím, že všichni ostatní mohou být jen rádi, že ho uvidí znovu 😊
A já za něj děkuju. Lítají nám před chatou, na řece je i ostrůvek a občas, když tam zůstane zaklíněná větev nad vodou, tak si na ní sednou, zkamení… a pak to jen šplouchne. Sedávám s dalekohledem na lavičce, to je vám taková radost, jak ta řeka ožila. …když jsem byla dítě, nic takového tam nebylo, naopak byl občas zákaz koupání, když rakovnická výrobna pracích prášků vyčistila svoje sloje.no a ta technika… jsem boomer. jednoznačně. techniku měním jen, když mi předchozí opravdu doslouží nebo se mi jí podaří rozbít tak, že oprava už je pomalu v ceně nového kusu. Reklamní výkřiky „nový model, který prostě musíte mít“ mě přivádějí k myšlenkám na vyhlazení reklamních agentur. A já vůbec nepoznám, že mě výrobce k něčemu nutí 😂 já se prostě naučím, co mám zmáčknout, když to nefunguje, dám to do ruky někomu, kdo umí a řeknu, že je to asi rozbitý. Když jsem si kupovala kdysi ntb, bylo to IBM a nejdůležitější rozhodovací faktor byly kovové panty a odtokový kanálek na vylitou kávu. nějaké HDD, SSD, RSD… to jsem vůbec nečetla… 🤣
20.12.2023 v 11:02 #162878PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
zas dočítám se zpožděním?? Ale dočítám hezky, protože jsem se právě dozvěděla, že Kimi se nám lepší!! to je mocinky moc dobře a dobře. Moc a moc Ti přeju Kimi pod stromeček, aby se ruka rychle umoudřila.
Já jsem fčéra chtěla něco dělat a pak mi to nějak jako úplně nevyšlo 😀 Kdy budu dělat to, co jsem chtěla, to nevim, asi nikdy 😀 protože dneska budem s ohaříkama zase dělat bombaře! To je můj plán na večer, kdo uvaří, nevim 😀
Ad roušky, taky mi přijde normoš jít s rouškou k lékařský vědě v tuhle dobu. A nebo tam nejít, když to není nutný – jako že někdy to nutná halt je.
Držím palce Mirko dál
Kuskus
Si lepší než Pinkaso :-), mi se tvé malůvky moc líbía co Dalí? Sem lepčí i než Dalí? Nemám kníra! 😀
jsem ráda, že se malůvky líbí, jsou mi ftipný, ale člověk neví, ešivá to bude ftipný i pro ostatní. Ale hrozně mě to baví. Já moc chci, aby se lidi smáli, aby se aspoň usmáli, když nevdechli kafe, když tu ptákovinu uviděj. No a jak to moc chci, tak ruka maluje.
Máš pravdu Fifijovááá! Bé stavební hlásání.
a já se těším na Pepínoreporty!On ji visi na krcnim laloku,
lalok – magické to místo 😀 já furt vidím dobrotivou Bubinku. By se Rumajzlík spratkující divil, kdyby tam místo Bubinky byla Růženec 😀 , ta by mu to osvětlila.černej čaj
Predatavuju se jak se plizite:D to mi vxera uteklo:)
no co uteklo!! já to namalovala a ………….pak něco zmáčkla….. A to jsem tedy hořce zaplakala, byl to vobraz na šécky prachy 🙁Smaženka je vajíčko, cmrndnuto mléka, trošku strouhanky, osmažit z obou stran, dát na chleba, přidat hořčici, okurku – grandijózní. Když člověku nevadí lepek.Ale určo by se místo strouhanky dala dát nějaká mouka, ale co vím, tak ty smažené nerada, že jo? Takže Tě to nemusí mrzet.
žloutek s cukrem utřenej jo – to je něco jinčího, než žloutek jen tak, blebleble, to nedám.
Ke me se dostala mamuti stopa od dedy, navic kdyby ji chtel cist, teta ma taky… je dost ohmatana a je v ni zalozenej 40letej deda na foto s kamarady.
to je- jestli to dobře chápu, hezký, ne?
Uz tyden posilam pohledy vanocbi, snad si dnes vzpomenu.
to jsem ani neměla číst, já na to letos vůbec neměla čas 🙁 a tak ráda pohledy posílám.
když cukroví nedorazí, můžeš si říct, že aspoň nebudeš muset nic shazovat, jako ostatní.ale ani thielli nemuze zustat usetrena teyo fotky)
já jsem taky ráda, že se na ni můžu podívat a závidět. Setkání i tu krásnou fotku.kachnoooooooooooo!!
Prostřednímu dítku už je 15 hodin 12 let
Šécko nej, nej Kačence!Hele sasrak! Dennyky je tu!!
došel Ti balíček?
No koukám, že se vám to teda pěkně hnusně sešlo, jak to vypadá s Romanem dál? ví se, co to způsobuje, lepší s to, nebo jak?
Jé to jsem ráda, že se paní Dominice knížka líbí. Jen teda ….další co neposlechla a čte to už tetkonc, já to všem zabavim a dostanou to fakt až na konci školního roku 😀 😀 . Ne mám radost. A pokud Dominika přijde, budeme rádi.
Jestli už náhodou nakukuje, tak vítejte tady u nás.Thielli
já jsem tu nová. Normálně jsem tedy spíš stará, ale tady naplavená jsem krátce
😀 😀 a taky praštěná, tos zapomněla napsat 😀 😀 😀
Trochu jsem tedy neodhadla, že se s tím člověk musí naučit, aby to bylo fííí,
😀 😀 já to vzdala, dělám fíí jen na prsty 😀tak já už těm vejcům po vysvětlení věřím,
hele Megí je fakt profi balička, ta zabalí a sbalí šécko. ani ťuknutí tam nebylo! a to tam bylo vajíčko s tenkou skořápkou od černý slepičky! A i to nebylo ani tknutý. Taky jsem nikdy neviděla tolik lupa, lepenky a izolepy pohromadě 😀 😀
ale zase teď čerstvě nevěřím, že je paní Zrzavcová tlustá. Prostě někdo, kdo staví a chodí si zaběhat, nemůže být tlustý
ale může, může! Kdyby neměla ohaře, už je z ní koudel! protože je ten typ, co když má nerf, žere. a ne málo. A když byla máma nemocná, Tali přišlá, v práci blbý, řekla jsem si, že nemám sílu chodit do posilovny – chyba! a vo to víc žrala. Moje fyzička vzala za svý a pupek bujel. Mám i druhou bradu, sádelnatý voči a vlajou mi ruce. Jen zadek mi zvostal malej, ten chrání moje máteř, po který jsem zdědila maloprdel., abych zjistila, kde v lese asi tak jsem…
tohle byl důvod proč jsem ten xindl vymoženeckej vzala na milost. že se s ním nejspíš neztratím a můžu se pouštět do dobrodružství.Petrs01
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.