- Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
19.12.2023 v 16:05 #162795
Kimi
Tak mám za sebou druhou rehabilitaci, pořád je to au, au, ale doma přeci jen lepší. Když takhle sedím u NTB a pozitivně naladěná pročítám kecací, ruku mám svěšenou, nebolí, když položím na klávesnici, bolí úplně malilinko. Ještě jdu ve čtvrtek, pak vánoční přestávka, ale samozřejmě intenzivní trénink domácí.🦾💪
19.12.2023 v 16:52 #162796Zlata
19.12.2023 v 17:07 #162799MirkaD
je s váma sranda..
v práci na ráno-pečení-naházet pečivo mi pomohla ta prostořeká kolegyně,v lednu už bude na jiné filiálce-bude nás o jednoho mín,ale s ní je to pwklo…
kolega,co si hraje na vedoucího-a říká každýmu co má dělat,a chlubí se kolik ON ZA DEN VYBALIL PALET,KOLIK ON STIHL RÁNO NAPÉCT
tak ráno při vybalování se ploužil krok sun krok a furt se vykecával ze strážným,furt ale
já už tekla….
já si vyvezla obří paletu s konzervičkama,doplnila,provezla doplnila starší paletu sdrogerkou,a šla vybalovat další-on říkal kterou vyvézt ted,kterou pak…
a kolegyně,co se mi s ní dobře dělá-umí makat,a přitom se s ní ohledně práce domlouvá,tak jen valila voči,že kolega furt rozděluje práci a pak chodí s krabičkou a vykecává se ze strážným
no a kolegyně je držka-tak mu řekla přes sluchátko,že je fajn,že prvidla platí pro všechny-on-o co nám jde??
a já +oona-že se furt vykecává se strážnýn-on-no však jsem udělal paletu!
a já-no a co-já si v té drogerce paletu nefotila,taky jsem dělala a dělám další…
no tak se s náma nebavil,+zástupkyně nabručená-prostě dusno….
no,takže kasa,vybalování..
ani lidí moc nebylo-jak jindy jedou 3-4 kasy,tak ted tak 3-občas 2….
po půl druhé jsem vypadla
v noci xxx krát vzhůru,xxx krát propocená…
máti jsem ještě k Vánocům koupila plechovku čajů-takovou hezkou krabičku s čajama,aby měl každej 3 dárky-otec 3
máti 3+tu konvici dostali…
mýmu tatkovi jsem vzala sprcháč,at nemá jen oblečení
a šla jsem do lékarny Dafině pro léky
su jak z toho vtipu,jak jde borec pro vajíčka a máslo a donese mlíko a rouru od kamen..
já věděla,že mám vzít 2 věci-houbičky na nádobí+tampony na xicht
pak jsem zapoměla,co jsem měla vzít,-věděla jsem tampony na xicht-ale tvl co bylo to druhý??
no nevím-tak jsem vzala dvoje tampony na xicht-takže 2 věci….
bože su debil…
doma uvařit,nádobí,Martin vzteklej,že je mu blbě zhladu,nychystal máti dřevo,
já zavolala její psy,mí psy a šly jsme ven-máme oba ranní tak jedna vycházka hl.-blátem za zahradu kousek k lípě na olácek s lavičkou-lavičku už ukazuje Dafi,Žeryk a Btty-tak odměnit-Maxovi dát aspon sedni,odměnit,Žerykovi hodit 3krát koleččko,Dafině jednou plyšáčka,dát oběhnout stromeček,a dolů pak kousek do dědiny,ukázat další lavičku-odměnit,a vratama dom…
no byly jsme venku pěkně při měsíčku do setmění,
vycházka byla taková akční pak umýt nožky a hají…
jinak…
otec blbý zprávy….
zalívá se mu břicho vodou,tak jiný antb,v pátek ho nepustí,tak tam jede máti s Martinovým bráchem,Martin jede do Bohunic se sebou,
takže Vánoce bez táty….snad ho pak pustí…
bojím se bojím,bojím..
neměla jsem ty dárky předem balit…:-(,ale ne,ještě vlastně 2 zabalený nejsou….19.12.2023 v 17:10 #162800MirkaD
Zlatkooooooo-krásný fotos!!!
tvl-týýý jedš bomby,šlapeš na paty paní Čjíkové s focením!!!!!!,
jo červánky krásný,ale já s těma 4 nedávám focením,zvlášt s tím debilním!! velkým fotákem,včera jsem fotila Dafi a Žeryka-jak běhají,nosí hračky a tak,a Dafinu fotákem párkrát klepla do hlavy…:-(19.12.2023 v 17:29 #162801MirkaD
jinak-já mám alerggi na náplat,a po tejpě mě to taky svědí…
Petrs01-gratulace k hodnýmu pejskvi a nerouhej se,co by jiní za hodnýho pajska daly:-)Zlatko-at je muži líp…
19.12.2023 v 18:27 #162802PetraK
Thielli
Nevěřím ani slovo! Vajíčka počtou?
no tak to věř teda! přišlo mi krásnej dvacet vajíček jak malovanejch. ASi dvěstěkrát zabalenejch. Ani jedno nedošlo úhony. V obří krabici, zajištěno na 2500% procent. dokonalý. Už se tři vařej.černej čaj
, miluku syrovy zloutky!
nenenééé, brrr. to měla ráda moje máma, teda spíš na hniličku, ale i tak brrrr. pro mě brrr. Miluju natvrdo, míchaný, smaženku ale syrový , bych nedala. I když bych to asi na hlasivky dost potřebovala 😀
nenapadlo mi ej posilat tak desna skoda:D
až budu mít slípky, budete po čase fšicí dostávat vajíčka, neboj 🙂Megí znám z fauny a teď z chovu a posléze z knížky. Je to milý setkání, tohle je přesně to na co pasuje slovo protnout se. Všechno se takhle protnulo, doopravdy. Měla jsem možnost to zažít několikrát, ale tohle je úplně nejsilnější.
19.12.2023 v 18:35 #162803PetraK
Zlatka
Teda takový mraky ,mě to úplně zaraziloposlední dobou jsme takovýhle podivnost taky zažili, , bylo to jak , když hoří, člověku bylo až divně.
Mirka D.
otec blbý zprávy….
pořád pořád držím palce19.12.2023 v 18:38 #162804Fifi
Bryvecir vespolek, koukam, ze jste tu byly pekne ve forme. 😀
Esusova
je velká šance, že se to srovná? Kolikatě skeletůch do něj denně můžeš narvat do pupkáče sebevědomýho?
Primerene, primerene. Ted to este moc nejde, bo toho jehlickama prilis neuzuzla, tak dostava mletinu. A zacnu ho praskovat Irish Calem. Sance snad je, kyclicky pak porovna osvaleni jako u Trolitka.
No ale prostě my ceme Pepino deník, my ceme Pepino dení, my ceme Pepino deník!!!
co? bude?
Denik urcite ne, ale mozna tydenik? Jestli chces, muzu sepisovat a budes mit jeden den neco do clanku.
hele a jak zvládá, když vypadneš s Růžicí? Dobrý?
S Ruzenem se plizime ven jak Apacove, kdyz smrad usne v kleci. Takze o tom dle myho vorech ani nevi, ze jsme pryc. Nechci mu spoustet ty jeho sileny reakce.
Ale dneska byl v aute uplne super, jecel pri jizde uz jen chvili.Zlatko
At je muzovi lip, nemas to s nim fakt jednoduchy.Thielli
A směju se nahlas, u mne nebývalé. Já se totiž málo směju vůbec. A nahlas se směju tak jednou do roka.
To chce krom knizky este poridit stenatko. Ja se dneska zase tlemila, co ty dva tu provadeli, mamma mia. 😀19.12.2023 v 18:42 #162805Fifi
Mirko, otcovi drzim palce stale. A ty mas na svatky volno, doufam, ze mate zavreno?
Esusova
Neneee, Megi ti posila jajca? To je zdatna balicka, ze neprisly michany.Zlatko
Tady byly taky cervanky, krvavej soumrak. Mozna ta soptici chrilici soptice v tom ma paratky?19.12.2023 v 18:47 #162806PetraK
Fifi
Denik urcite ne, ale mozna tydenik? Jestli chces, muzu sepisovat a budes mit jeden den neco do clanku.
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO CHCEME, CHCEME, CHCEME CHCEME ŠČENÁTO TÝDENÍK, PROOOSÍM!! FŠÍCÍ ČOKLE JSOU TU UŽ VELIKÝ, ŠČENÁTKO JSEM NEVIDĚLA STO LET.
Držím palce, a´t se noženky podaří srovnat
S Ruzenem se plizime ven jak Apacove, kdyz smrad usne v kleci.
hm, malovala jsem tu – a krásně! Fifijovou a Růženec, jak se s indiánskou čelenkou plížej a zkazila mi to Bubrdle, dostane do držky a vy neuvidíte nic 🙁
19.12.2023 v 18:53 #162807Fifi
Ouk, tak neco nadatlim. Vidis, bych mohla napsat i Lice, jestli by to nechtela na Z., kdyz uz se s tim budu psat. Tam jeste dluzim clanek ohledne Troldika, sem vlastne taky. Jen se mi do toho jeste nechce, nejde to porad skousnout vevnitr…
19.12.2023 v 19:09 #162808cernej caj
MirkaD
Mati s covidem jede do nemocnice mezi lidi?Jinak darky muzes poslat po ni prece …
Tak kamaradovi nakonec vzali nejak prijatelne, takze ta lepsi varianta…
19.12.2023 v 19:15 #162809Fifi
Cernej caj
A to je moc dobra zprava ohledne kamose. 🙂
Vidis, mi uteklo, ze se mati od Mirky chysta s covidem na navstevu, to neni dobrej napad.19.12.2023 v 19:25 #162810MirkaD
-no ona tam nejede ani tak na ávětěvu,ale chce s ní mluvit doktorka…
19.12.2023 v 19:44 #162811MirkaD
-jo a ta doktorka to ví
19.12.2023 v 19:46 #162812Fifi
Snad budou mluvit pres rousku, snad to budou dobry zpravy… Edit – tak vi, mno, tim vic drzim palce. Echjo, v mym okoli je taky vyskyt nemoci (vaznych) ted nejak rozsirenej, stacilo by.
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Fifi.
19.12.2023 v 19:47 #162813cernej caj
MirkaD
jako chapu, ze to nechteji resit po telefonu, ale jestlipak ji mati rekla, ze ma covid… mozna by pak telefon stacil…no v kazdym pripade at je otci pod dohledem lepe a pusti ho alespon po vanocich na silvestra domu.
Zlatka
opravdu krasna podivana, u nas byl vcera nadhernej zapad slunce, fakt od nej uplne ruda obloha, nadherna 🙂taaaak a dneska posta uz vysla, tak mam tu bychlu doma tez, to bude hoooodne cteni 😀 tesim se, az mi ji vero pujci :D:D je opravdu monstrozne tlusta! ❤
19.12.2023 v 19:48 #162815Fifi
je opravdu monstrozne tlusta
…po panicce? 😀19.12.2023 v 20:08 #162816MirkaD
Fifi,Čajíku-ano doktorka to ví,chce s máti mluvit z oka do oka..
19.12.2023 v 20:42 #162817cernej caj
MirkaD
tak to chvalim, ze jsou domluveny:)Fifi
no to se asi esusce libit nebude, ze ji srovnavas :D:DJa treba dneska byla na JIP, prislo mi BEZNY mit nachystanou rousku a pro jistotu sem se na jip ptala, ze ji mam s sebou… no samo sme byli s kes jediny kdo sel mezi pacienty s respiratorem a taky asi jedina navsteva, ktera nepokaslavala…
ja nevim, jestli ti pribuzny potrebujou tak moc za kazdou cenu komplikovat pooperacni stavy…
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.