Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Kecací řádný léto 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,935 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Fifi a poslední změna proběhla před 1 měsícem a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 1,937)
  • Autor
    Fifi

Pry to muzu zalozit i ja, tak zkousim. Cajdo, uzij si dalsi vejspap a Dafco, at ti pekne leky zabiraj. 🙂

MirkaD

Fifi-jo já to nezlehčuju…
        no za 14 dni kontrola bez krve-prostě by měla být živější a tak
        -říkám Martinovi-jsem jí dala prášek
        no to jí musíš do něčeho dát!
        -já-no dala jsem jí to..
        on-do čeho?
        já-do tlamy
        on-to musíš do nějakýho jídla napřed!půjde to nějak ještě vyndat?
        a oba jsme se začučely na Dafču…že kama ted ten prášek teda vytáhnem….:D:D:D
        jsme blbý..:D
        Čajdo-obšila jsem ten vyšitý obrázek s kočičkama…..to je u mě vrchol kreativity…..obrázek mám přes 20let…,vzmohlo mě to-knoflík přišiju Martinovi zítra…:-)
        Fifi-Martinovi rodiče….nevím,su jen po dnešku ráda,že nejsu za psího hypochondra….i když tím nechci říct,že su ráda,že jí něco je…..utčitě mě znáte,víte jak to myslím….,
        jo nejsou doma jsou v lázních….šla na mě ve čtvrtek z nich ponorka-ranní debata na téma krmení Dafi….uf….ještě,že jely pryč….chvilku…,máti je hodná,když mě něco je stará se jak o vlastní,ale ty debaty jsou psycho…..

Maya

MirkaD
          tak koukám, že Dafina má už diagnózy, tak tohle snad pořešíte
          s tou štítkou nevím jstli je to u psů jinak, ale u lidí se musí striktně brát půl hodiny ráno před jídlem a nebo nejmíň 4 hodiny po jídle, protože spousta jídel ovlivňuje vstřebávání, tak se na to když tak zeptej jak to maj psi
          ad veterinární diety, to mám tak 20 let zkušenosti s kočičíma a můžu říct, že nejlíp podle mě fungujou Hills, teď mám kočku na těch taky na štítku

Maya

MirkaD
            a aby ses neděsila peněz, tak 3 kg těhle kočičích granclí na štítku stojí 800 Kč, jednou mě ty kočky přivedou pod most 😀
            Fifi
            dík, jdu mrknout na ten zvířetník, já už tam jinak ani moc nechodím

cernej caj

Maya
              taky sem si rikala, ze u psu by to mohlo byt podobne, protoze ten hormon se nevstreba ale mozna ze psi to maji jinak, tak dobry na to upozornit (+ se musi dost zapijet, jinak zustane v krku a kdyz se pak ji az pul hodiny a prasek je furt v krku tak je to … naprd 😀

uz si predstavuju jak te ta kocka vede na voditku pod most, kde te uvazuje, ze uz to po 20letevhc nechce zrat! 😀

MirkaD
              sikovna ses! a jestli si ho obsila celej, to je dost prace, nedivim se s knoflikem:D

debata s martinem rozesmala, do tlamy :D:D

Fifi
              sikovna ses! zaslouzis piskotek

MirkaD

Černejčaj-nebudu to tady číst a nebudu!!!!:D:D:D:D
                božínku-si mě připoměla že mám přišívat ten knoflík!!!
                já si na to v klidu zapoměla……a to chce Martin ostříhat…snad na to zapomene…..
                jo obrázek jsem obšila celej-je to drsně estetický zážitek-podobnej,když jsem dělala vanilkový rohlíčky,
                jak mě ty nimračky nebaví,tak byly ty rohlíčky postupně větš,a větší,a větší a u toho obrázku postupně ty stehy větší a větší a větší-a pak to není hezký,prostě není:-()

MirkaD

Maya-jo cena-380-Martin-hele jsou levnější-já no-je to taky kilo a půl,ty co měla předtím tak stály 3kg 700kč…:-),
                  jak jsi to poznala u kočky?hubla?

cernej caj

MirkaD
                    no to musis delat jen po malejch kouskach prave, dokud to neni jeste opruz, aby to nedopadlo vetsi a vetsi 😀

treba s rohlickama bych je normalne delala pres formicku na pernicky 😀

no tak snad na to zapomene, kdyz uz mas praci s tim knoflikem 😀

ted tu byla kamoska, natrhaly sme kybl a kus kose visni, mame na strome hnizdo tak sme pak uz sly prototze natahovali ptacci hladove krky a trochu visni sme tam nechaly spackum 😀

MirkaD

to jste hodní,že jste se s višněma podělily s ptáčkama 🙂
                      u mě by ten strom musel ležet na zemi abych na něj vylezla :-)))

cernej caj

MirkaD
                        my trhali ze zeme, co blaznis 😀 pak sem prinesla zidli, tak sme nakoukli do hnizda z dalky opatrne, ale pak uz zacali pipaci dost natahovat ty krky, tak sme sli obirat z druhe strany, aby mohli priletel rodice, jeden i pristal ale k hnizdu nesel, tak sme pak uplne uz odesly s tim, ze jich asi mame dost.

udelala sem dle rady pocukrovala povarila, volal deda mezitim… ste me nemohli rict, ze kdyz to nebudu hlidat 60sekund v minute, ze to vzdkypi a budu mit visnovej sirup po celym sporaku ?

cernej caj

Stezka Českem – 2. etapa, Krušné hory. DEN 1, červenec 2023

tak a tentokrat z nedostatku casu na psani pujdu spis po dnech 😀

Zlata

Čajdo
                            Proto je lepší dělat v troubě a cukr až nakonec.🙄

cernej caj

Zlata
                              se mi nechtelo kvuli te trosce visni to delat v troube jak si psala 😀 to mam za to:D ale tak je to jen takovej sladkej rozvar do jogurtu, je to moooc dobry a uz je po tem 😀

Fifi

Mayo
                                tak 3 kg těhle kočičích granclí na štítku stojí 800 Kč,
                                Oni maji kocky grancle na stitnou zlazu? Tyjo, jsem netusila.
                                O prachach radsi nemluvit, Troldicek pruhatej voriskovatej me uz vysel na vic nez 4 zavazny ortopedicky operace u Dorotky… 😀

Cajdo
                                Gratulire k rozvaru, z tebe bude este nakonec kucharinka. 🙂 Pekny pocteni, mas zatra hodne matrose ke zpracovani, ze. 🙂
                                Edit – jsem se chtela pochlubit, jaka jsem ja kucharinka. Vcera jsem uklohnila vynikajici kureci kozy na kari se zeleninou, na tortille to byla bozska mana, bylo toho pak este tak na tri vydatny jidla. Holky, ja krava nebeska jsem to zapomnela venku, kde jsem to v noci chladila! 🙁 😡 Takze se to krasne na stolku od slunicka ohralo, zabublalo, zakyslo – za staleho michani jsem to vlejvala dneska do zachodu. Blbka jsem!
                                Mirko
                                Jak Dafca dneska, spokojena, granulky chutnaji?

• Odpověď byla upravena před 4 měsíci a 2 týdny uživatelem Fifi.
                                cernej caj

Fifi
                                  nojo, docela dost 😀 ale uz mam napsany +/- nejakej zaklad prakticky pro 6 dni z 8, takze to doufam doladim zitra ve vlaku 😀 a pak to teda budu muset zpracovavat postune 😀

Maya

Fifi
                                    by mě kleplo takový práce vylejt do záchoda
                                    skleroza je hrozná věc, já už si všechno musím psát, ideálně do mobilu, kterej pak řve 😀
                                    taky jsem netušila, že ty grancle existujou, netuším jestli jsou i pro psy, možná pro kočky, protože těm dávat denně prášek je často nemožný
                                    MirkaD
                                    no kočka nejen hubla, ale furt žrala a měla furt děsnej hlad, takže jak se někdo kolem mihnul, hned ječela, že chce žrát, bylo to děsný
                                    po granclích ten hlad přešel hned ze dne na den a má je asi měsíc a už celkem i přibrala
                                    jsem se dozvěděla, že starý kočky na tohle trpěj dost, ale často nemají až takhle drastický příznaky, tak si lidi akorát řeknou, že je stará, tak hubne

Fifi

Ja spolihala na Troldu, ten mi dycky hlasi, ze mam venku nechanej nakej kastrol. Zklamal me, on za to muze! 😀
                                      To mas recht, ze 2x denne dostavat do kocek piluli by bylo tezky, u psu asi varianta grancli neexistuje, leda jim davat stitku z jatek. To je bezva, ze to u ni tak pekne zafungalo rychle.
                                      Mno, od zitrka dovca, tak ji zahajim s Troldou na veterine s druhou davkou Librely, mozna necham udelat rovnou kontrolni testy krevni. Vorisek muj nejdrazsi. 🙂

cernej caj

Fifi
                                        trolitko se tesilo, ze mu zbyde asi:D

ale jako dost zamrzi, no.. hlavne te prace, co do toho clvoek da

tak si to moooc uzij na tabore a at je vse ok, zadny mrtvy ocasy a tak! 🙂

Maya
                                        jo to mate ted cerstvi s kockou? ono i u lidi se stitka casteji resi na stari nebo dejmeztomu stredni vek, malokdo se s ni leci hned od ditete

My sme dneska jeste stihli ranni prochazku tesne jak vychazelo slunicko, a za chvili vyrazim na cestu.

Maya

tak po dovoleny 500 mailu, jeste 300
                                          a chce se mi spat
                                          jeste se ve stredu budu tesit k zubari, ze si budu moct prispat 😀

cernej caj

Maya
                                            Svetle chvilky se subarem 😀

Feri ma zas 16,8 to je fakt pech jak ju ten panicek vykrmuje… mesic trva 200g dolu a 2 tydny staci na 400g nahoru…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 1,937)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.