- Toto téma obsahuje celkem 2,671 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 8 měsíci a 2 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
2.5.2025 v 8:14 #188391
Maya
Fifi
u me taky byli dva na pumpu a za dve hodiny to meli komplet cely spraveny
ale ja mam jen parmetrovou studnu, tak mozna je to tim2.5.2025 v 8:59 #188392brut
Haaasky kveteni vinsujeme vsem.☺️
Vsechny zdravime, prejeme krasne jaro bez vykyvu pocasi, zimy, mraziku, zaplav a podobnych hnusu.. ☺️
Hlasim, ze Clouinka je zase o rok starsi a tak pred tydnem oslavila sve krasne 11.narozeniny. ♥️
Jinak je vse pri starem. Nestiham vubec nic. Kdyz nehlidam cokloida a mladou pubertacku, tak hlidam mala satanata a pubertaka. ?
Tez jsme s Vilemem chytili nejaky moribundus ve forme vyrazky a prosli si dezinfekci celeho bydlenicka, patlani sirnou masti, abych znicili pripadny svrab. No, vysledekem byla jeste vic znicena kuze a poradne bolaky. Nastesti po trech dnech jsme s tim prestali. Ale byl to masakr. Kdo nezazil, verte, ze to vyzkouset nebudete chtit..
Docitat vas nebudu, protoze to bych u zprav sedela poradne dlouho. ??
2.5.2025 v 14:59 #188393Thielli
3.5.2025 v 18:23 #188395MirkaD
čtvrtek+pátek vycházka ze 3 psama ve Ž.lese,
pátek dopoledne pak po cvičení zad-v sedě,ve stoje a na karimatce
tak pak odjezd za Miou,opět vycházka podél rybníčku a lesem 30minut,
pak jsem si ji mohla odsedlat,oduzdit,prohlídnout kopyta,učesat a odvézt do výběhu-přeštastná jsem byla!!!!!!
to je něco jiného než Dáreček…..
o něm jsem dnes mluvila s majitelkou….,
jinak jsem upravila Maxe,upravila Žeryka,a Dafině ošmikala hlavu…,
mám na čtení milion detektivek,takže pohoda…- Odpověď byla upravena před 9 měsíci a 3 týdny uživatelem MirkaD.
4.5.2025 v 3:23 #188399cernej caj
Este ziju
4.5.2025 v 5:27 #188400Zlata
Černej čaj
Včera bylo děsný dusno,snad jsi měla lepší počasí.Mirko
Hlavně že sis užila.4.5.2025 v 10:26 #188401Kimi
Takhle by mi to vyhovovalo – v noci deštík, přes den přijatelně. Dnes pod mrakem, jinak slunko fajn, ale ne tak děsné vedro jako v týdnu, na slunci bylo jednu chvíli 52 stupňů. Můj tlak to vedro špatně snáší a Bety taky pochoduje s mnohem menší chutí. I Černému čaji by taková střídačka mohla na cesty vyhovovat.
Mirko, fajn chvilky se zvířaty, s koníkem i s pejsky.4.5.2025 v 19:08 #188404Fifi
Nikde nikdo? Az se tu bojim. Ja si v patek cicmala otajleri 5mesicni miminka dve, to jsou bozani. Az mi bylo pak chvili smutno, ze jsem jejich segru mohla mit, nebyt toho paka pruhatyho… Ale bylo mi to tak souzeno, pako zacina bejt pomerne milej pes, hloda obcas, nemuze za to, nema v hube cit.
Thielli
To je straslivej gauc. 😀Zdarec Brutice, vy ste fakt meli svraba? Doufam, ze ste uz odsypany, brr, to muselo bolet. Se ozvi nekdy taky s klidnejsima zpravama. 🙂
Mirko, Mia i ty vypadate spokojene, asi idealni partacka pro tebe takhle na kochani?
Cajiku, Petrs, jsem na vas v sobotu myslela, jak byly buriny. Tady teda ani nekraplo, ale jinde to bylo dost masakero.
4.5.2025 v 20:06 #188405brut
Fifi
Bourka byla i u nas.. mala, moc nenaprselo.
Svrab jsme nemeli, ale museli jsme podstoupit jeho lecbu. Pry se to tak dela.. Byl to masakr a jeste dneska citim ten smrad z masticky. Fuuuj..
Nikdo nevi, co co jsme chytili. Ja uz jsem v pohode, ale Vilem ma stale jeste nejaky pupence..Me nakonec zabrala kortokoidovoantibiotikova mast, co namichali v lekarne. Tataz Vilemovi hodne pomohla. Takze nejaky sajrajt jsme nekde potkali..Jinak, co se tyka svrabu, tak je ho vsude cim dal vic. A s letem, odhalenym telem je nebezpeci, ze ho clovek chyti, podstatne vetsi. Dostala jsem pulhodinovou prednasku a od te chvile mam problem sedet v metru na sedackach a to samy v autobusech, kde je moznost potkat bezdomovce ci neprizpusobive obcany…
V patek jsme byli na Berounce, kde se Clouinka poradne vyradila, vyplavala. Jen uz je proste babicka a tak vcera trochu ztezka behala, neskakala..Dneska uz je ji dobre, uff.
4.5.2025 v 20:49 #188407MirkaD
4.5.2025 v 20:50 #188409MirkaD
5.5.2025 v 4:30 #188411cernej caj
Thielli
To je gaucivek:DFifi
Tak aspon mudlat je mzes a pepin byti konecne odmenou:)Dnes po noci v penzionu dobit vse vyprat, umyt telo,, smer male karpaty. Akorat ty kratasy sem zrejme prat nemela, asi je uz neoblecu:D dost se ochladilo a predpoved destiva tak drzte palce at to neni tak zle
5.5.2025 v 12:24 #188412PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Průser a masakéro. Kolega skončil v nemocnici, takže momentálně šécko vzhůru nohama. Já přindu, přindu, ale nevim kdy.
edit a taky nevim v jakým počtu, páč jsem se musela naklonovat 😀 😀
doufám, že černej čaj si užívá dovolenou, víc momentálně nestíhám. A koukám, že Mirka si užívá konika, moc pěkný! moc
- Odpověď byla upravena před 9 měsíci a 2 týdny uživatelem PetraK.
5.5.2025 v 13:43 #188422PetraK
Ty vadooo?? Brůtice tu byla?? Brůtí, Tys přišla a já to prošvihla!!
Co jste si to kde pořídili za zlořád?
Asi už si taky nesednu|!!!brrr.Klokáně nemože bejt babička! Je to Klokáně.
5.5.2025 v 15:36 #188423Maya
Mirka
Kobylka ma peknou barvu
Tak si muzes udelat dovoleenou u koni
Brut
To je desny teda, ted se budu bat si nekde sednout na lavicku
Cernejcaj
Koukam jste si vybrali na vylet zrovna ten tyden s nejhorsim pocasim5.5.2025 v 15:37 #188424Maya
Ja ted privezla auto co jsem dala rano v 8 do servisu na technickou a jeste vymena oleje a brzdovy kapaliny, jsem o 10 tacu lehci, ale snad zas na 2 roky pokoj
5.5.2025 v 17:22 #188425Fifi
Zdravicko vespolek,
to byl dneska uspesnej den. Rano pipla sms, ze mam konecne hotovy brejle. Tak jsem si je vyzvedla, mam zrak jak rys ostrovid. 🙂 Akorat z tech na cteni se mi mota skeble, musim si zvykat postupne.
Pak mi pipla druha sms, pred vikendem jsem nasla jednoho pana vedle z vesnice, co opravuje pumpy na studnich. A ze jestli by se mohl odpoledne stavit na to mrknout. Prijel se synem, nekolikrat se spustil po zebriku do studny, odflexil spatnej kos a vymenil za novej + novy kozeny tesneni, doladil odtokovej ventil, za hodinu mel hotovo! 😀 Pumpa pumpi, po x letech mam voduuuu! 🙂 😀 Fakturu uvidim zitra, ale jiste to nebude 15 tacu. Jsem nadsena. 🙂 Jo a perlicka, pumpu zrejme ponicily ty sykorky, co tam v zime bydlely vevnitr za rukojeti, nanosily tam tunu bordelu, kterej popadal dolu. Takze odted na zimu musim pumpe balit vrsek, at tam nelitaji.Esusova
Klidne pisni coby klon. Chybela mi hadanka, budiz to varovanim pro nas vsechny. Fotme a posilejme. Ja nasla konecne nabijecku, tak poslu tadaaaa zadky! 🙂Maya
Se cloveku ulevi, kdyz ma zase na dva roky klid, vid. U auta prachy litaji fest, kor esli si to mela v autorizovanym servisu.5.5.2025 v 18:06 #188426kachna
Rumštajn
Zdravím všechny, zejména pak Brutici, jsem ráda, že už je odsvrabená.
Thieli, ta růžová pohofka je boží.
Viděla jsem v neděli eurasiera – nefalšovanýho, božího, vypadal tak krásně, jak jsem si ho představovala, ne tak divně, jako na tý fotce.Sany chytla nějakej sajrajt zvracecí, ale už je OK a sehnali jsme venkovní dveře do dílny za 2500!
5.5.2025 v 19:21 #188427Fifi
Zvraceci sajrajty nebrat, gratulire k dverim. 🙂
Krasny den ted zavrsen, stavila se Pavluska a pocicmala jsem si borca mistra sveta rtw Fanouska po delsi dobe, na 10,5 vypada paradne. Uzival si rehabku o kus dal, byl celej rozvrkocenej. 😀
Ale brrr, byla kosa, vichr hnusnej, myslim na ty nase slapky, Cajiku, Petrs, nenamrznete.6.5.2025 v 5:32 #188453 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.