Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025

• Toto téma obsahuje celkem 2,671 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,621. až 1,640. (celkem z 2,672)
  • Autor
    PetraK

Maya
      vybeh asi dost velkej

jo já myslím, že pro ty čtyři jo. budou tam mít asi všechno, co potřebujou, udělám jim venkovní „sezení“ tedy hřad, popeliště tam budou mít, před kurnikem terásku, z půlky to bude zastřešený, aby holky mohly bejt venku i když bude hnusně. Keře, lísku, hrabání a ten okap s něčím zeleným. Zjistila jsem si, že můžou mahonii, tak jim tam jednu od vchodu taky prdnu.

nebudou tam ty tramy na strope moc stinit?
      myslíš? Ono je tam světla dost, hlavně v létě.

my teda slipkam nikdy neprisvecovali a ani v zime se netvari, ze by mely hlad že jo, viď? On to někdo v diskuzi zmińoval, že to není jen kvůli snášce – která je mi u zadnice, ale i kvůli tomu, aby nehladovaly moc dlouho. jako není problém, elektriku tam zavedenou mít stejně budou mít, tak uvidím, jestli v době, dlouhý zimní tmy jim prostě nerozsvítit, aby se mohly v klidu doma nasnídat 😀 a až pak vyrazit ven. Uvidíme, ale myslím, že nutnost to nebude.

PetraK

černej čaj
        na to ze se to tahne od zari mi prijde sileny ze 10 mesicu cekame na to aby nam rekla, ze garaz nebude.

ty jo, tak tohle by mě porazilo. Hele, a nemáte vy ale jednu tu garáž? tam je furt nasáčkovaná ta paní se svýma krámama? Nejde ji vyhodit?

Zlata

Černej čaj
          Dneska je to všechno na palici.

PetraK
          Tak říká se vstávat a jít spát se slepicemi.
          Hlavně aby měly v kurníku přiměřenou teplotu,aby jim neomrzly hřebínky.

Maya

PetraK
            ja myslim, ze ony v klidu zerou v kurniku potme
            maji krmeni i v kurniku v korytkach, aby to moc neprekazelo a mizi to i pres noc
            jako asi nevidi v noci, ale ten kurnik dokonale znaji a vedi kde co je, tak jim to asi staci na orientaci a nazrani

Denny

Hezký den přeji ?

Attachments:
              PetraK

Dennyky

😀 😀 😀 😀 😀

to je výýýborný!!!

Já taky něco mám, vyrobila jsem malej koňskej komix 😀 :

Attachments:
                cernej caj

Denny
                  Ten je boziiii:D 😀

PetraK
                  Tenhle taky:D

Chatlie ma asi casto smrtelnou krec:D

Ta pani tam uz veci nema ale je ta garaz malinka, dodavka tam nevejde a pred garazi pani ma parkovaci misto (je to dvoudomek s dvougazari s parkovajim pred ni) tak si muz musi vzdy domlouvat aby stala jinde. Technicky teda stoji na nasem, ale jinde tam neni kde stat, tak sou tak domluveni.

Tahle garaz byla ooobriii s mega pozemkem oplocenym, by vesly dovnitr dodavka za plot a cela garaz by jeste byla prazdna

Attachments:
                  PetraK

černej čaj
                    já se u toho smála, když jsem ty fotky viděla a musela to hned doplnit o bubliny 😀

tak to je fakt blbý s tou novou garáží, a…. nedalo by se něco postavit na pozemku u vás? třeba kontejner?

cernej caj

PetraK
                      Nedalo, ja sem si ten dum nekoupila proto aby se me z nej nekdo neustale snazil vystehovat tim, ze budu mit ten bordel VSUDE okolo sebe…

cernej caj

On dvur je tak 6×4 tak neni tak malej ale zaroven nechci mit pred oknem do kuchyne nejakou boudu ktera veme celej dvur a zastini okno az ke strese:D

+ tam nedostanes tu dodavku nijak, je to jako bys chtela do chodby ve svum starym byte dat stojan na 4 kola, ne ze by se tam nevesli, ale mit to tam proste nechces:D protoze to hodne zkomllikuje ziti v tom prostoru a navic kdyz potrebujes vyndat jen jedjo kolo z bytu tak musis vyskladat vsechmy pak vyndat to jedno a pak je tam zas naskladat, to proste nechces:D

PetraK

černej čaj

hm, tak to nic, já si jen říkala, že tu zahradu nevyužíváš, jak jsi říkala, tak že by to třeba bylo řešení.

Zlata

Komiksy super ?

Teď mi přinesli odčervovací pastu,je tu jeden Zrzek tak dostal,šlo to fakt super, akorát jak jsou si podobný bych si ho měla stříknout barvou jako jsem to dělala u prasat a ovcí,aby dostali oba??

Teď jsem koukala na recepty,přišla mi tam cmunda,u nás byla cmunda vždycky kynutá,bramborák smažený nebo na plech.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem Zlata.
                            PetraK

Zlatka hehehe, to jsem si právě říkala, ešivá je poznáš potom, kdo dostal a kdo ne, páč jsou si jak vejce vejci.

MirkaD

my máme výběh pro slepice velkej jak někteří lidi mají zahradu….
                                fakt obří,ti to musím někdy vyfotit..
                                +se jim seče tráva a pouští pást na kus zahrady a přes léto na dvůr…
                                masakr,
                                nesvítíme jim a krmíme jen ve výběhu….

cernej caj

PetrqK
                                  Na to nam chybi jerab kterej by tam dopravoval tu dodavku pres baraky:D

Zlatka
                                  Obij3cky barevmy pekne:D

Byva v jidelacich cmu da po kaplicku, to je tam u vas, ne? Ale ja vlastne vim, ze je t bramborak ale nevim z jakyho testa:D

Ale bramboraky z kynutyho sem uz slysela ze nekdo dela

Zlata

PetraK
                                    Ten jak tu teď chrápe je o trošku větší, jenže pak jak se melou jsou nemlich to samý?

Bramborák , brambory, česnek,sůl, koření,mlíko,vejce,mouka,
                                    Cmunda to samý ,plus kvasnice,sádlo,může být uzenina nebo škvarky a péče se v troubě jako buchta.
                                    A cmunda po kaplicku je ten nekynutý bramborák s flákem uzenýho a zelím.
                                    Já teda do obojího přidávám jablko,je to takový jemnější .

• Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem Zlata.
                                    Attachments:
                                    cernej caj

Zlatka
                                      jak tam spinka 😀

a polstar je pro tebe at muzes lezet u nej nebo pro nej? 😀

sem se prave ostrihala tak o 5cm, jeste bych to brala kratsi ale na to uz nemam odvahu to levou rukou pizlat:D

Kuskus

Zlatka
                                        ten vysypaný květináč májí na svědomí zrzaví pupíci ? 🙂

Dennyky
                                        Už jsem se dlouho nezasmála tak nahlas. Boží vtípek.
                                        Jak se ti kreténi diví s hubama plnýma tenisáků. 🙂 🙂

Zlata

Kuskus
                                          V noci pořádaj překážkovou dráhu?
                                          Tak je odčervený i ten druhý, naštěstí se prostřídali mezi dveřmi?.
                                          Ta pasta je super,docela jim chutnala,neplivali to jako prášek.

Dneska je zelený čtvrtek,má se sít hrách a zvony odlétají do Říma.

cernej caj

Zlatka
                                            Jake zvony? Si budu muset precist nejaky zpravy nebo co:D

Mnam dala bych si spenatek ale v obedovce musim mazat chleby na vylet, na obed nebude uz cas:D

Ten muj blbecek mi sezral navlek na botu:D tak sem si na netu objednala peknou latku a asi stravim vikend sitim navleku do zasoby.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,621. až 1,640. (celkem z 2,672)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.