Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025

• Toto téma obsahuje celkem 2,671 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,461. až 1,480. (celkem z 2,672)
  • Autor
    EvaC

Přejeme všem hezkou neděli.. v Praze je tedy dnes opravdu kosa, ale zatím slunečno

Attachments:
      Milena z Prahy

PetroK, znáš Kafe klub v městečku Neu Bub? Včera jsme tam dostali moc dobrý a levný zákusky s čerstvejma malinama a slušný kafe v době, kdy v regionu už slušný lidi nevycházeji, takže po 18. hodině. Přes den je to prej kavárna a večer bar a včera měli otevřeno až do půlnoci ?!
        Na fotce jsem už řez užrala, než jsem si vzpomněla na dokomentaci:

cernej caj

Milena
          Zdravime z new bubu i milenu:)

Tak zakusky priste:D

Sme byli v lanech na obede s dedou, bude mit 89 a fakt dobre i jemnou motoriku porad zvlada, tak mu navsteva udelala radost.

Milena z Prahy

Černej čaj,
            díky, je bezva, že ještě máš dědu ?.
            My jsme byli včera s kamarádkou na prohlídce zámku Stekník, zrovna se otevírala sezona. Průvodkyně nás zvala ještě na nějaký kostýmovaný prohlídky, což jsou přesně akce, kterým se vyhejbáme. Robert mi dával znamení, ať jí to sdělím nějak taktně ?. A tohle je Kubinka, místní mazlivá kočička, která patří kastelánce:

Attachments:
            Petrs01

čaji, bylo to 46 a na zádech mne hřeje batoh. Ale já když jdu, tak mám spíš problém s přehříváním, to víš, jadernej reaktor ?. Když zastavím, mrznu. Tak moc nezastavuju.

cernej caj

Petrs01
                Jj, to vim:D ale ja jak ted mela tu bederku tak je na chlad citliva, sem nornalne nemohla cvicit na zemi na karimatce doma, protoze me byla od zeme zima na bederku a to ma dlazba urcite 12°C 😀 a jeste tam.byla ta karimatka:D

cernej caj
                  PetraK

RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Ziminka co? ale naščestí zatím nic tak velkýho, jak se předpokládalo. Snad to vydrží i nadále a neposune se to moc do mínusa. My jsme měli v sobotu atrakci pro ohaře. Bagristu s bagrem a následně jámu. a pustila jsem se do odchlupování bílý. Ať žije oboustranná lepicí páska, je to sice šichta, ale jsou vidět výsledky. Kufr už vypadá pěkně. No a máme nakonec zájemce dva, tak se uvidí.

černej čaj
                    PROSÍM TĚ PROMIŇ, JÁ TEN TELEFON NAŠLA AŽ VEČER :-/ . To je škoda, mohli jste se stavit- pokud byl teda časovej prostor, když byla návštěva u dědečka. A koukám, že o víkendu bylo v našich krajinách rušno.

dík za odkaz a přeju hladkej start po dovolený. Mně stačí se vracet po víkendu a je to trága!! A já budu mít dovolenou za 14 dníí! Po Velikonočkách. Spojíme to a budem makat na štítech. Doufám, že nám počasí bude přát.

I ty Mílo? 😀 Kafe klub známe, je to moc milý prostředí, poměrně nedávno otevřený, dělali si to sami, majitelka je moc milá a obsluha taky. A měli jste docela štěstí, už si tam často člověk musí dělat rezervaci. Protože přesně – je to jediný místo, kde je večer otevřeno a není to hospoda. Věřím, že se vám tam líbilo. jak jste se tu ocitli?

Petrs
                    bych asi vomrzla v tomhle počasí v krátkým rukávku, i kvůli zádům bych takhle nemohla.

Eva C.
                    no vona je prostě taky modelína veliká!! Krásná…………. kvíkvé nekomentuju 😀 😀 , páč to je u modelín neměřitelná hodnota 😀 😀 To foto je úplně velikonoční takový

MIRKOOOO
                    DODATEČNĚ ŠÉCKO NEJ a …osel lepčí kytky:

Milena z Prahy

PetroK,
                      jj, provedli jsme výsadek v Ešusokraji ?. Motali jsme se kolem Žatce (zámek Stekník) a Loun (Kounovské kamenné řady, restaurace Merlot). A jeli jsme už postý kolem novostrašecký červený kavárny, která je buď zavřená, nebo v přecpaná lidma ?.

cernej caj

Sme se vsichni skoro zrejme kotali v esusokraji:D

PetraK
                        Tak to ste meli pracovni vikend a super ze neprselo na bagr.

Ja jen psala sms ale ani sem nepocitala ve vasem.vecne nabitym programu s nicim, tak sem si rikala ze te jen pozdravim:)

Ale rikal muz, ze kdybychom priste jeli ciste za dedou, tak se za vama stavit muzem:) ale s jeho programwm teda nevim

MirkaD

Evi-krásná fotka!

Peti děkuji za přání
                          my dnes v Ž.lese

MirkaD

jo a moje nejmenší knihovna s citátama-je tam asi 7 knížeček,a skřínka je od kosmetiky-schválně kvůli tomu kupovaná….

Maya

Mirko opozdene vsechno nejlepsi k svatku!

Maya

Tak kocoura jsem musela nechat uspat, uz to bohuzel nebylo moc ani k operaci

PetraK

Černej čaj

No, to jsme mohli teda udělat sraz! Když už vás tu tolik bylo 😀 vzala bych vás ke kostelíčku. Viděli byste tu krásu.

No tak se příště opravdu můžeme domluvit dopředu. Se mnou a telefononem je to hrozný. Už jsem navíc zase zapomněla několikrát si ho vzít na venčení, což není nejlepší nápad, když člověk zapadne sám do lesa, že jo.

Mirka D.
                                  venčení pod deštníčkama. Jen jsou mrňavý 🙂
                                  ááá Solílek. Ečše hraje?

PetraK

Maya
                                    Tak kocoura jsem musela nechat uspat, uz to bohuzel nebylo moc ani k operaci

nene!! Ach, kurnik. Brouček malej. Jenže prostě lepší, než trápení. Drž se.

cernej caj

Maya
                                      Achjo s kocourem:( to me mrzi, ale aspon se do nej zbytecne nerezalo uz…

PetraK

černej čaj
                                        ale aspon se do nej zbytecne nerezalo u

jo, přesně, to je rozumný, než zbytečně trápit. Já jsem moc ráda, že můj veterinář s námi hraje rovně, že mu můžu věřit, že když řekne, že už ne, tak opravdu ne a že když to reálně k něčemu je, tak to zas naopak doporučí a můžu vědět, že je to ku prospěchu toho zvířete.

Milena z Prahy

Mayo,
                                          čest kotúrově pomátce ?.
                                          U tebe ale musel mít pěknej život.

MirkaD

Peti-ano,oslíček hraje:-)
                                            a v krabičce papírové mám CD
                                            jinak-ten strom s těma deštníčkama se nám prrávě dost líbil,akorát venku nejsou ještě moc kytičky,ale ta tráva na jedné straně lesa byla už pěkně zelená

Maya-tak kocourka je mi líto….:-(

tětě umřel ten pudlík,co jsem ho v zimě stříhala…

plnej fejs je toho že umřela Anna Marie Slováčková-Martin mi to říkal ve 2 v noci…
                                            a v jednom měly někteří komentujícíé pravdu-at si o jejich rodičích myslí kdo chce co chce,tak tohle jim ted nikdo nepřeje…
                                            je mě jí upřímně líto…
                                            měla moc ráda zvířatka…
                                            a myslím,že díky bulváru,který pořád propíral její rodinu to neměla lehký….
                                            …..jasně,každej máme něco….ale….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,461. až 1,480. (celkem z 2,672)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.