Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025

• Toto téma obsahuje celkem 2,671 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,181. až 1,200. (celkem z 2,672)
  • Autor
    Petrs01

v byvalem akvariu

Nemám na to místo! A navíc nemám zdroj měkké vody, takže kupuju destilku. To abych ji brala rovnou v sudu.

PetraK

Petrs01
        To abych ji brala rovnou v sudu.
        máš, na chalupě, nebo u nás, nekupuj.

Petrs01

na chalupě, nebo u nás

Jo, to se vysloveně vyplatí 😀
          (ale jasně, že dokud tam voda v sudech byla, tak jsem si brala, z jezírka teda fakt nečerpám)

MirkaD

tak těm kdo rádi četli moje extrémně dlouhý články
            tak tady jedn pozitivní článek-štastný to pátek
            -není to povinný číst-:-D
            tak v pátek ráno jsem vtala v půl sedmé a šla pustit psy rodičů(máti od úterý v lázních tak já od úterý venčím/cvičím 4 psy)
            dala jsem jim vodu-4misky…..
            zahnala dom,mí psi byly puštěni o půl paté,tak chrněly,
            dala jsem si snídani a kafe a četla si téma…..
            pak jsem nacpala Dafi lék,dala andulkám vodu/jídlo,mým psům vodu a začala jsem je lákat ven-Žeryk,že jde a na Dafi naszabralo ani chrastění kůrkama chleba…ležela v posdteli a nic…….:-(-lenoch líná tlkustá je….)
            tatka,co u nás byl od čtvrtka odpo se mi smál…..
            tak,říkám,že se na to můžu vys…,a že jdu jen s Žerykem-nahlas,
            v duchu jksem si řekla,že půjdu s klukama a pak s holkama…..
            zalezu do chodby a tatka mi tam narve Dafinu….ufff.mic,vezmu 3 psy…
            4 se mi brát nechtělo-ve středu jsem byla ze 4-větší vycházka hooodně focení jak Dafi obíhá 3 psy,Žeryk aportuje smajlíka,Max na překážce a na kladině+jsme potkaly basendžíka,lidi,auta,středa-jsem k večeru šla s klukama ke koním mazlit a zvlášt s Btty,
            čtvrtek ven všichni 4 a k večeru 3 psy+cvičení překážky Max a Dafi-aport přes překážku…
            tajk v tewn pátek- jdu se 3 psama…..
            dojdu k polím směr ke křížku,ale doleva dolů,chodím mezi polama a po loukách
            Dafi udělá -hledej-ztatil,a revírky aport,
            Žeryjkhledej-aport a hraní s míčkem,kroky,otočky,
            Max několikrát ze psama ke mě a lehni,Dafi oběhnutí psů a stromů.
            mezitím se venčí,čmuchá..
            dojdu dom,vezmu Betty,kluci,že jdou taky….
            tak vezmu všechny 4-a jdem kousek k lípě….
            Dafi se nasraně táhne na vodítku
            Max furt k něčemu čmuchá,Betty čmuchá aba se posunují po metru-čmuch-metr-čmuch-matr…
            Žeryk cape…
            já si zpívám,zpívám,zpívám-,jsem zoufalá-melu si něco o užívání si přírody a vycházky,a přítomným okamžiku,…..ale musím pohnout…
            no po 10 minutách to otáčím,ploužíme se zpět…
            na terase učešu Maxe-umyju Dafině nohy-3 psy zdrhnou,umyju nohy Bettyně-zdrhne mi na dvůr….umyju nohy zuřícímu Žerykovi,narvu ho za dveře,
            utřu Maxe-chodba mokrá,zablácenej ručník,lavorek….
            du nahnat psy rodičů dom-nechám otevřený jedny dveře ze 2,takže jedněma je narvu dom-a drhýma prolítnou ven-to se 2 krát zopakuje….-Betty je vždy u jiných dveří jak já,a jak je dost hluc há,a blbě vidí,nedá se přivolat..
            narvu je dom,dám pamlsky,
            dojdu dom,vytřu zem,napouštím vanu a vodu do umyvadlla,kde dám ten psí ručník,že ho pořeperu-vykládám to mezitím tatkovi,chystám psům jídlo,krmím svý psy,dělám jídlo psm rodičů-a tvl-dyt napouštím vodu do umyvadla a vany!!!!!!
            vlítnu do koupelky…
            vyndám ,přeperu ručník,-nevytopila jsem nás-UFFFFFFF:-)
            vykoupu se,tak rychle,že si tatka myslí,že jsem nebylla ve vaně ještě…
            udělám si ksicht,oblíknout-
            2 elastáky,manšstráky,termotriko,mikinu,vestu,bundu,čelenku a v deset odjíždíme na koně-no v deset-po desáté……
            hurááá,hurááááá
            HUUURÁÁÁ
            HUUURÁÁÁ
            HUUURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ-JEN JÁ A KŮN-HAFLING MIA A SLEČNA-PŮL HODINY KOLEM RYBNÍČKA LESEM,KONÍK HODNEJ,PANÍ FASJN,,KONÍKA VEDE,KECÁME.,-KONÍK MÁ DEČKU S MADLA,TAK I HŘEJE…
            NA KONCI SI JI TROŠKU PROVEDU,DÁM PAMLSKY, A JEDU STRAŠNĚ MOC,MOC,MOC,MOC,MOC,MOC,MOC ŠTASTNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
            ŠTASTNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
            ŠTASTNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
            DOM
            teda dom-jedem do města,drogerka+zverimex,vyzvedmnnolout máti a dom
            doma po obědě na terasu,+ jsem tatku vzala na zahradu,kde se dá hezky sedět na kladině a mávat nohama….
            pokecalys jsme-Žerykovi se kopal míček na zahradě +na dvoře,
            Dafi spala na pelíšku na lavce mezi rodičema….
            k večeru jsem ukázala máti jak Max skáče přes překážky a Dafi aport pře překážky,šla jsrem ven ze psama a hají-hezkej pátek to byl…

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 5 měsíci uživatelem MirkaD.
            MirkaD

sobota dopo vycházka -z parkoviště za Koryčanama jak se jede na Cimburk-tak jsme šly na Klimentek,odsud na Kazatelnu,odsud na studánku-Mísa,odsuD SKÁLA kOZEL OBEHNANÁ PROVAZY,ŽE TAM POI 65 LETECH HNÍZDÍ sokol stěhovavý,
              pak skála,kde jsem se fotila ze psy-studí,málo mechu na ní-ale boží-fakt vypadala jak pohovka:-D
              pak k parkovišti a dom
              od Kazatelkny zástupy turistů………
              večer vycházka pidi za zahradu a treošku si pohrát s pejskama a k rodičům
              v neděli ze psama na 40 minut do Ždánského lesa.,odpo odvoz tatky dom
              koupě nevhoidného dárku,který dal hned tetě,řekl,že ho nechce a cvytočil tak Martina:-D
              já šla večer ze 3 psama k rybníčku a zpět..
              dnes ranní….

cernej caj

mirkaD

to je super, ze sis uzila patek a konikaaaaa! 🙂

a jinak s tunelem chces po psech jednou dirou dovnitr, druhou ven, a u dveri z toho mas mit radost jak to hezky generalizojou, ne ?:D

par fotek z vikendu

Naučná stezka Po stopách posledního vlka vysočiny, březen 2025

MirkaD

Čajíku-a jo vidíš,to mě nenapadl,brát to jako tunel-to jak lezly dveřma sem tam:_-D

PetraK

Petrs01
                    Jo, to se vysloveně vyplatí ?

no taky možu dovalit na zastávku do prasé, kdybys chtěla. 🙂

Mirka D.
                    už si koňák!

Černej čaj
                    jdu kouknout. A nešla už jsi tam někdy dřív?

PetraK

Heh,

Báseň o spícím ohařovi 😀

….tiše štěká ohař ze spaní, zdá se mu, že běhá do stání.
                      Běhal dneska jako vítr sám, a teď upadl v spánek, zcela uondán.

MirkaD

Petrak-nejsu konák:*D
                        ale už vím,kde zakotvím
                        Jalův dvůr-ovce-kozy-koně-osli
                        300 půlhodiny,500hodina
                        mě bude stačit půlhodina-paní je fajn,konía vede,
                        a hafling na jízdu je super!!!
                        mají i normálně velký koně.
                        ale mě by hafling vyhovoval…není to daleko….
                        je mi líto,al s Dárkem s dědiny to bohužel asi ??nevyjde…
                        majitelka nemá čas…
                        minulý týden jsem ji volala začátkem týdne a neměla čas ani do konce týdne….:-(
                        vlastně od té prosincové vyjíždky jsem se do sedla na Dárka nedostala,jen několikrát vyčistit….
                        a chodit tam vyhlížet majitele ranče,jestli tam zrovna bude a jestli su budu moct konía vyčistit…to už mi přijde blbý…
                        že se vnucujumvotravuju a tak…..
                        škoda,bylo to v dědině…..

Zlata

Mirko
                          Jak to čtu,tak jsme na tom s Betty stejně, akorát jí to víc běhá?

cernej caj

PetraK
                            uz sem u nej byla asi po treti u toho kamene, ale celou tu naucnou jsem v kuse nikdy nesla, mela sem tam casto co jsem neznala

ale super pamet

hustaaa ses basnirka, kdy bude nasledovat kniha basni?

MirkaD
                            tak za darkem muzes obcas zajit kdyz pudes okolo a holt neda se nic delat

Denny

Krásnej…hm chtěla jsem napsat pátečék a vono je úterý 😀
                              Tak nic no.
                              Né, prostě zdravím všechny dvounohé, čtyřnohé i kulhající.
                              Jak se daří? Doufám, že fajn 🙂 jaro je tady, včera jsem dostala tip na
                              hnízdečko Medvědího česneku tady u nás, tak si půjdeme trochu natrhat.
                              A včera jsem viděla fialky. nějak jsem nikdy neměla moc ráda jaro a poslední roky si ho užívám asi věkem 🙂
                              No a už mám IČO a pracuje se na nových vizitkách. Taky vám představuju své nové „krásky“.
                              A kočičí pohodičku…ale teda ten malej bílej to je satanáš 😀
                              Ze so na ne si Roman rozmrazoval kapra a nad ránem jsem šla na wc a ehm kapr po celém bytě :-D. Taky morduje holky 😀

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 5 měsíci uživatelem Denny.
                              Attachments:
                              Denny

Jo a minulý týden jsem měla úžasné setkání, byli tam dva černí čápi…našlapovaly jsme s Koníkovou opatrně a dokonce se mi podařila fotografie, i video, jak letí a jak se procházejí na louce.
                                A co vám musím napsat, kdo mě zná, tak ví, že nejsem nějak žádný psí výcvikář, že.
                                Ale Roman je dost důslednej, teda né jako že by cvičil mě 😀 ale Koněf je teď někdo jinej. Nevyšiluje na psy, poslouchá, může chodit navolno i po vsi.
                                A je to přesně tak, jak všichni říkají, baví jí to, ráda pracuje a Romana zbožňuje.

Thielli

Denny,

není mi moc do smíchu, ale úsměv jsi mi roztáhla všemi řádky, co jsi tu napsala. Díky. ? Moc ti přeju, aby ty cesty tvoje i psí nikam výrazně neodbočily. Vypadají, že mají dobrý směr.

PetraK

RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Včéra byla tak, tak krásně! Takovýhle jaro mám ráda. Mohlo by být vlastně až do podzima.

Dennyky
                                    to je krásná něha. Moc , moc se mi to líbí fakt. a děsně gratuluju a tfuj, tfuj, tfuj – mnoho štěstí do podnikání přeju!! Vizitky jsou taky supr.

e dost důslednej, teda né jako že by cvičil mě ? ale Koněf je teď někdo jinej.
                                    🙂 no, však, nejsou to žádný čáry, jen důslednost. A opravdu to psu dělá dobře na duši, když ví a zná. To je stará pravda. Tak si to moc užívejte fšicí. Zavolám během dne.

Thielli
                                    není mi moc do smíchu,
                                    what happpens?

Denny

čápa jsem nedala!

Thielli
                                      cholka co ty máš za trápení? 🙁

PetraK
                                      Mohlo by být vlastně až do podzima.
                                      Moje řeč!
                                      Hele, byli jsme minulý víkend na Jedlové, Roman poprvé a byl nadšený…
                                      byli vidět Krkonoše i s královnou Sněžkou, Milešovka, Bezděz, Trosky, Sněžník, Stolové hory v NDR parádička 🙂
                                      Minulý týden jsme šli k Tomášovu, že se půjdeme podívat na rozhlednu v NDR.
                                      Bylo to 4,5km, ale pod rozhlednou mě chytla arytmie a problém byl na světě, já nemohla jít ani po rovině, ztěžkli mi nohy, nemohla jsem popadnout dech, Roman trochu plašil, že mě odvede k silnici a pak tam přijede autem, ale odmítla jsem, 15 minut jsme poseděli na lavičce a pak už jsem byla „Jůra“ a za odměnu, že jsme to přežili jsme si dali tuto dobrůtku jmenuje se to Wiener Kaiserschmarrn nebylo to moc sladké, našlehané palačinkové těsto s rozinkama namočenýma v rumu, vanilková omáčka a brusinky 🙂

Attachments:
                                      PetraK

Mirka D.
                                        ale už vím,kde zakotvím

ale to je výborný! A víš taky proč? Protože to je asi první takovýhle rozhodnutí, který jsi vydala. Takže gratuluju! nejen kvůli těm koním a zvířátkům, ale hlavně kvůli tomu rozhodnutí a jsem moc ráda, že máš něco takhle svýho. Co Ti dělá dobře na duši.

Dennyky
                                        ajta čáp……….. jdu se schovat, ať nemusim chovat 😀
                                        Je krásnej, já ho jednou viděla jen z dálky. Fakt nádhera. A to sladký, to je mi jako ukradený, vůbec, vůbec mě to nezajímá!!!! 😀 . Hlavně ale, že Tě ta svinskost pak vopustila a mohlas jít normoš. Fuj a ble, hnus tohle. A věřím, že se Romanovi na Jedlový líbilo, mělas mu říct, že si měl koupit tatranku jako Ešátor 😀

černej čaj
                                        uz sem u nej byla asi po treti u toho kamene,
                                        tak dokonce třikrát! No ale je fajn se leckdy vrátit a přes to moct objevovat něco novýho.

hustaaa ses basnirka, kdy bude nasledovat kniha basni?
                                        Thielli mi to zakázala 😀

Thielli

what happpens?

cholka co ty máš za trápení?

Nic, co by se neopakovalo na jaře každý rok. Depresivní epizoda. Jeden se s tím naučí žít, když musí pečovat o dvě ovce. Nic jiného nezbývá.
                                          Vydržte. Zase budu svým sarkasmem bojovat o stračeny. Až to odtáhne.

cernej caj

Denny
                                            Ten kocici parek v rohliku je bozi!

A svicky luxus, mas krasny vizitky a paradni vyrobky, je super zes nasla neco tvorivyho, co te bavi a zaroven tim vytvaris neco fajt uzasnyho pro ostatni, to je super dar:)

A konik s romanem super zprava, konev nebyla nejakej nevychovanej pes ale jestli spolu takhle fungujou tak to je krasa:)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,181. až 1,200. (celkem z 2,672)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.