Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025

• Toto téma obsahuje celkem 1,740 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 1 dnem a 11 hodinami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 101. až 120. (celkem z 1,741)
  • Autor
    Zlata

PetraK
      Mě připadá že když sním 1 krajíc chleba,přiberu jak kdybych snědla bochník🤷
      A teď jsem si pochutnala.

Attachments:
      Zlata

PetraK
        A teď jsem si pochutnala.
        Je to oranžová odrůda.

Attachments:
        PetraK

Zlatka

a proto si dám ty krajíce dva – s máslem a rajčátkama, lehce posoleno, popepřeno! Na tom nic špatnýho nejni.

Zlata

Já to dala dvakrát 🤦

Thielli

Holky,
              dočtu vás večer a dopíšu, musím teď pracovat.

Jen hlásím, že koleno povolilo, jsem všemi mastmi mazaná, od CBD přes chemické sra-ky, doma už bez berlí, veku ještě raději pomaloučku s nimi. Takže mi asi jen přeskočilo po tom dávném úrazu, ale nic nového neprasklo. To bych kvičela jako včera v poledne, to jsem se ani nemohla dotknout nohou země, stála jsem jen jako obézní volavka.

Petrs01

mi asi jen přeskočilo

🤣🤣🤣

PetraK

Thielli
                  obézní volavka.

Petrs
                  mi asi jen přeskočilo

🤣🤣

tak, tetkon se nemožu rozhodnout, která z vás dvou je větčí ta…. stračena 😀 :D. Kyselo v nose nic moc jako,vy důry 😀

Denny

Thielli
                    tak to je fajn, že nic nekřuplo, ale načatý to je, třeba dávat bacha.

Zlatko
                    a ony mají ty rajčata chuť ? To se jen tak nevidí v únoru.

Co se týče svíček…no já si od kamarádky objednávala vonné vosky jako
                    dárky k Vánocům pro kamarádky a tak nějak se mi to zalíbilo, že jsem si řekla,
                    že to zkusím.
                    Tak jsem udělala pár vosků, no a zakoupila jsem formy na kytí atd, skleničky,
                    a tak nějak mě to začalo bavit.
                    No a prá známých mi psalo, že by měli zájem, pak dokonce jedna paní z květinářství, že by měla zájem, poslal jsem jí pár vzorků, v dubnu mají nějaké trhy, tak by prý něco vzala sebou.
                    I cenově jsou přijatelné, občas když vidím, co za to chtějí tak se mi udělá mdlo.

Zlata

Denny
                      To se nedá s kupovanýma srovnávat.Jsou jako ze zahrady.
                      Paprika je taky ňam.Loni jsem měla i listový salát,letos mi nějak špatně roste.

Attachments:
                      Denny

Zlatko ahá, tak to je jesný, já nepochopila, že máš domácí 🙂

Maya

Denny
                          tak to je hezky
                          a to se mas, konicek, co se da zpenezit, to je k nezaplaceni
                          tak to ico a pak ucet na fler a nabizet to do kvetinarstvi a takovych tech darkovych obchodu a muzes se tim zivit
                          a e-shop udelat, da se i zdarma

Maya

takhle znama znamy, osobne ji neznam, ale slysela jsem to vypravet, jeji manzel si zakoupil 3d tiskarnu, ona se s tim naucila a tiskne takovy zapichovatka do dortu, i na prani treba s jmenama a tak, zacala to pak nabizet do cukraren a ma pry mega zajem a normalne ji to uzivi
                            me by neco takovyho vubec nenapadlo, ale jsou nekteri lidi fakt kreativni

Denny

Maya
                              něco z toho určitě, květinářství možná e-shop,
                              na uživení to moc není ani by mě to pak nebavilo, prostory nejsou.
                              Uvidím, nic si od toho neslibuju, zatím jsem ve fázi zkoušení 🙂

Maya

Denny
                                tak faze zkouseni nasadila vysokou latku 🙂

Maya

PetraK
                                  hele co jsem nasla
                                  https://www.kosmas.cz/knihy/550094/vysoky-zahon/
                                  no jsem zjistila, ze moje poukazka na knihy neplati do e-shopu a ja nez se dostanu do kramu, to bude trvat

Denny

Maya jelikoz chci u tech kvetinovych dosáhnou neceho takoveho, tak tam jista mezera je. Hlavne teda v tom, ze je únor a nikde žádné kvety. A tyhle typy kvetu ani nikdo neprodava takze musim susit doma

Attachments:
                                    Maya

Denny
                                      takze v lete si to pak budes sbirat a susit do zasoby?
                                      no jo, takhle v zime je to asi blby, ale uz za mesic to bude lepsi

PetraK

Letim domu! Musim se ohaříma a pak dělat bramboráka!

Dennyky – objednám si u Tebe svíčku s vlčíma mákama, to bude totiž krása! A taky čtyřlístková svíčka by byla hezká. Mně se motiva víc líbí ty, co si vyrobila Ty, ne, že bych ti chtěla podkuřovat /za ty žvejkačky tehdá vůbec!! 😀 / , ale opravdu se mi to líbí víc, tohle je takový unylý, bez života.

to sušení, to by mě nebavilo 😀

Maya – dík. No já jsem chaotik, co šécko střílí vod boka. ale máme stejný záhonky 😀 . Já už je jen donatřu – nevím ešivá už jen jedna, nebo dvě ty vrstvy. A pak si je můžu naložit. došlo mi, že dokud se tam nevyvorá bagrem ta díra, pro nádrž na vodu, tak mám po ……… no po zábavě, tak budu pěstovat v kýblech sem se rozhodla!

Jdu domů, ohařům zdar! 😀

Denny

Susim ted tulipany a mini ruzicky, v Silicagelu za par dni hotovo a neztraci barvu…da se susit i v morske soli, vyzkouseno jeste nemam. Zrovna jsem prisla z venku, ano ctyrlistky na to jsem taky myslela a taky barevne listi na podzim…Zvejkacky no jooo tos mi připomněla 🤣🤣🤣🤣

Attachments:
                                          Denny

Pro vlčí máky musim nekam jet u nas nerostou a obilne klasy bych do toho dala…on by ten obal mel zustat, mel by vyhoret jen vnitrek. Udělá to pak takovou peknou dekoraci musim to doma vyzkouset

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 101. až 120. (celkem z 1,741)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.