Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025

• Toto téma obsahuje celkem 2,671 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 11 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,041. až 1,060. (celkem z 2,672)
  • Autor
    Milena z Prahy

Mayo,
      hospoda Zastávka v Nižboru vybudovaná v železničním vagonu je skvělá. Koupil ji a zachránil herec Tomáš Hanák, ale nevím, jestli ji dodnes provozuje. Mám fotky z podzimu 2017, kdy měli na zemi výzdobu z barevnýho listí ♥️.

Attachments:
      Kuskus

Thielli
        já tu sice napsala, že musím obracet každou kačku, ale jako dycky přeháním. Ve skutečnosti bych vás mohla prachama umlátit. Do balíčku pro tebe a Péťu jsem nacpala jen plyšáky ze sekáče, pelíšek, co doma překážel, nebo flašku kustovnice z Tibetu, což byl dárek který jsem dostala pod stromek 2x a jen jej přeposlala. Tabulka hořké se válela ve špajzu od svátků /vysokoprocentní mi fakt nedělá dobře/ a sušené dobrůtky pro pséky a Mousíska, tak to je věc čistě mezi námi zvířaty. Jen jim prosím vyřiďte, že jsou od tety z Ostravy a všem posílám pusu čumákovku.
        A vy dvě už mi žádné dárky nedávejte! I když mi udělaly radost. Cítím se totiž jako váš veliký dlužník a to mi dobře nedělá. Mám k dárkům stejný vztah jako PetrsO1, nebo Sheldon Cooper. 🙂

Zlata

No můžete být na něj nas. .j

Attachments:
          Maya

Zlata
            na nej se nemuzes zlobit 😀
            Milena
            jo, ja to nejak cetla, ze shanel docela tezko puvodni vybaveni, podle tvych fotek se i zda, ze shaneni bylo uspesne, tyhle zidle podobny mam v garazi 😀

Thielli

Kuskusi,

tak já nevim, jak se domluvíme. Já strašně ráda dávám dárky a dost blbě je přijímám. Takže je nás tady takhle víc… No. Tak to asi budeme dávat někam na hromadu neboco. ?
              Ještě jsem Zrzavou neviděla, ale ona je disciplinovaná, takže mi tu čokošku nesežere. Navíc, já jsem si opět dala do mobilu kalorické tabulky a píšu si jídlo. Včera v pět už se mi kolečka na displeji povážlivě uzavírala, takže k večeři dvě vejce natvrdo a dvě mrkve. A s mrkví mi ještě pomohla černá. Strakatá si šlohla ze stolu půl jablka.

Thielli

můžete

Ne. ?

Petrs01

Dárky – co kdybychom se tady hromadně domluvily, že se na dárky – vy víte co? Že bychom jako zůstaly u dobrých vztahů i bez dárků? Vztahuje se to i na Ježíšky a další podobné lotry!
                  Pokud máte pocit, že je to nutné, tak prosím, aby občas někdo koupil něco hezkého co se mu hodí, sestavil pořadník ve kterém to tu republiku obkrouží a zase se vrátí zpátky k odesílateli. Všichni tak dostanem dárek! A všichni darujem! Nikomu nebude ležet doma krásný zbytečný krám! Akorát pošta či zásilkovna se na tom slušně namastí.

Maya

tak o tehle cvicici metode slysim poprve
                    https://cs.wikipedia.org/wiki/Feldenkraisova_metoda

Thielli

vy víte co?

Ne, to asi nedokážu. Opravdu už jen velmi málo aktivit na tomto světě mi ještě dokáže udělat radost. Ale já tohle jednou za čas prostě potřebuju udělat. Jen tak. Pro sebe. Obdarovaný je mi jinak celkem *ukradený ?.

* to je zase drsný. Jsem hrozný „cinyk“ ?. Zdejší obdarované mi tedy ukradené nejsou, to bych zase kecala… ? Tady vlastně není asi nikdo, kdo by mi byl ukradený… to je stejně divný místo, tady….?

Petrs01

Pro sebe.

divný místo

Jo. Asi uteču. ?

MirkaD

ranní vycházka všichni 4

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 2 měsíci uživatelem MirkaD.
                          Attachments:
                          Thielli

Asi uteču.

Nemachruj. Zrovna tobě jsem dala největší dárek a vůbec ti nevadil. Dala jsem ti svůj čas. A jak nám spolu bylo na jezeře hezky. ?

MirkaD

Max na domácí překážce

MirkaD

tak nicakční otky zde vidět nejsou….

Thielli

MirkaD
                                  to je ale zase hezká kompozice, ti čtyři smetáčci vedle sebe. ?

Petrs01

vůbec ti nevadil

No jako upřímně, měla jsem výčitky. Jako fakt. Že jsi ten čas mohla strávit líp. Ale stejně tak přiznám, že to pro mne byl velmi dobrý zážitek. Nevěřila bych, jak pouhá přítomnost doprovodné lodi pomůže – i fyzicky, protože neřešíš kudy kam, jen při nádechu kontroluješ kde máš loď.

Hmm, na Lipno si se mnou troufneš? Teda na půlLipno… (poslední sobota v červnu).

Thielli

Petrs01

nóo… možná by to šlo. Bych si půjčila od sestry ten mořský kajak. Ale museli byste mě vzít s sebou do vozu, páč kinetóza koně Chevalského zatím zabraňuje dlouhým cestám na krátkou dobu…
                                      Lipno je mazec i na lodi.

Petrs01

Já si zatím nejsem moc jistá jestli si na to troufám, protože vím, co Lipno někdy umí a termín je pevnej. Ale jako láká to. Uvidíme.

Thielli

Kdyby byl kajak, bylo by to vpoho. Na ten si vylezes i uprostred jezera, kdyby to neslo. Je dvoumistny.

Kuskus

Thielli
                                            … „Ale já tohle jednou za čas prostě potřebuju udělat. Jen tak. Pro sebe.“

Přééésně. To jsou ti dobroseři za každou cenu. 🙂 :-):-)

Co mi ale nevadí, je složit se hromadně na Zrzavci a koupit malou „náplast“ na bolístku osobě, která se zrovna nachází ve nemilé životní situaci.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,041. až 1,060. (celkem z 2,672)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.