Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025

• Toto téma obsahuje celkem 1,726 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Fifi a poslední změna proběhla před 1 hodinou a 46 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 81. až 100. (celkem z 1,727)
  • Autor
    Petrs01

Petróóó, kuchař zlobí! Že je mu to jedno a že jak chci já a já jsem mu ale na začátku napsala, že jak chce on, no prostě zlobí! Tak už mu vyhrožuju, že ho necháme venku a bramboráky uvidí maximálně přes okno. Škoda že už nemáte tu káď, hned bych ho do ní šoupnula!
      Tak okno zabralo, tak prej zítra sedmá, jestli paní domu souhlasí? Kdyžtak počkáme.

PetraK

SOUHLASÍ, PANI DOMU SOUHLASÍ! Počítám s tím. 🙂

edit no a u našeho okna by si ani vůně nečuchnul 😀

• Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 2 týdny uživatelem PetraK.
        Fifi

Zdravicko vespolek,
          jee, mame tu predjari a bojovou pani domaci? Kdo te bude trenovat, nebude to ta bojovnice ze Stardance? 😀
          Dik za link na gumovou rohoz. Ja dneska pri lamani tela (twe, tyran mi dal echt zabrat, ale obr blokada hrudni snad odstranena, docasne) mimo upeni hovorila s tyranem a on ma doma na pude vyrazenej zatezovej koberec. 😀 Tak mi to sfoti a uvidime, treba to bude fajn reseni.

Thielli
          Auvajs koleno! Jak ses na tom? Nekdy je navsteva u ortoprda docela prinosna, at si clovek neprzni neco urvanyho zbytecne dlouho. Nebo dostane aspon leky od bolesti, ortezu poradnou…

Denny

Morgen páteční,
            hlásám, že v dí pí fšecko v pořádku 🙂
            Koněf hárá, musela nutně ve 4 hod nutně ven, tak jsem si řekla, že už to nemá cenu jít spát a po páté hodině odešla do práce.
            Roman má celý měsíc odpolední, páč jezdí na rehabky do Rumburka, tak aby
            nechyběl v práci. No a šéf mu včera řekl, že má německou pojišťovnu, že mohl na rehabky do NDR a měl by to blíž, ale kdo to mohl tuchat, že s českým předpisem může i tam. No tak příště třeba 🙂
            Jsme zítra chtěli pro dveře do BauMaxu, tak jsem zařídila půjčení většího auta, teď na to čučím a ty co potřebujeme tak v Ústí na skladě nemaj, takže bychom jeli zbytečně.
            Takže objednám na prodejnu a pojedeme třeba příští týden.
            Posílám foto ze včerejší procházky. Takové moje fantazírování 🙂

Thielli
            koleno, nemám dobré zprávy. U mě se to poprvé stalo před deseti lety myslím a od té doby problémy pořád, přetržený přední křížový vaz. Tekutina, kterou mi vysápávali, pak rehabky. Názor Mudr, že pokud jej udrží svaly okolo, neoperoval by, páč prej nejsem nejmladší :-DDDD
            To mi bylo 40. Teď relativně drží, ale nemůžu se na něj spolehnout.
            Blbě šlápnu, křup a ležím.
            Pak vidím chvíli všechny svatý…

Attachments:
            cernej caj

Denny
              Kam.to budou dvere? Do bytu nebo vevnitr?

Nadherna fotka:)

Tyjo to uz je 10 let co mas to koleno, to desme leti… ale joo, 2015 jsem byla u tebe a pod kilesovkou vlastne, tos mela cerstvy.. to leti…

Fifi
              Tak to zni skvele s tyranem! Nemel by doporuceni na nekoho v brne? Trrba zna ze skoly nebo tak…

Ono i tak ma kazdej uplne jinou specializaci a obcas kdyz zkousim.novy tak kazdej proste fela uplne jinak a ja potrebuju spos to poradny krup nez jemnou „uvolno aci masaz“ kterou je to druhrj den zpet… 😀

Ale maaaam termin k lamacovi na konec brezna:)

PetraK

RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

jsem dělala fčéra zas bramboráka v troubě a prdla do něj i zéli. Nejni to marný, ale vracím se k čistě brámborákový verzi. Já fčéra nevenčila, byla jsem nakupovat. výrazně jsem musela počítat v košíčku, zda mi stačí prachy na kartě 😀 . Což je v mým případku čelindž neb mi to košikový počítání moc nejde, tak jsem tam strávila více času, než jsem zamýšlela 😀 😀 . Ale nemožu za to, bývala jsem v matematice celkem dobrá /aji moji starší sestře jsem s něčím vypomáhala/, leč přechod na střední školu, kde jsem nastoupila s těmi, kdo jel matiku čistě množinama, byl pro mou matematiku smrt. Zmizela mi trojčlenka a podmnožiny mě zabily uvažování. tak si dneska nespočitám ani nákup 😀 😀

Dennyky
                čus vosobo, jsem ráda, žes tu.

Pak vidím chvíli všechny svatý…

ty já teď vidím taky – když se dívám na tu fotku. JE NÁDHERNĚ KŘEHKÁ!

PetraK

Dennyky
                  No a šéf mu včera řekl, že má německou pojišťovnu, že mohl na rehabky do NDR a měl by to blíž, ale kdo to mohl tuchat, že s českým předpisem může i tam. No tak příště třeba

ty bláho! Tak to je fakt škoda, škoděnka velká. Přehodit už to nelze? Dvéře kam? Kópelka, wc?

Fifi – ten koberec, kdyby vyšel, tak to bude prozatimní asi nejlepší řešení, i než ta rohož, páč ten koberec neklouže a když hovado pruhatý takhle bejčí, tak …… no magooor je to.

• Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 2 týdny uživatelem PetraK.
                  Zlata

Denny
                    KRÁÁSA.

PetraK
                    Mě dělaly taky víc problém kupecký počty(16dkg za 28,50) než matika😁

Thiely
                    Jak je,chudero, předtím zánět v ústech,teď tohle.Myslím na tebe.

Denny

Jo dveře do koupelky a na wc.
                      Jedny do ložnice už máme, takže aby byly ve stejném dekoru…

PetraK
                      jo bramborák se zelím mám ráda 🙂
                      Já dělala co dům dal.
                      Penne, oliváč, česnek provensálské bylinky, sušená rajčata, chilli papričky, posypat sýrem a mňam 🙂

Přehodit už to nelze
                      no bohužel, už to mají zadaný v Rbk.
                      Tak příště, ono napsat rehabky není zas taková věda, mám to okopčený.

tak si dneska nespočitám ani nákup
                      deset deka, dvacet deka 😀

Fotka je složená ze dvou a přibarvená. Taky se mi líbila 🙂

čajdo
                      no jo 10let, božínku toto letí..

Denny

No a rozjíždí se mi docela to svíčkování.
                        Takže asik bude IČO aby nebyly problémy.
                        Mám už vymyšlené logo a název 😀

a roztomilouš 🙂

Attachments:
                        PetraK

Dennyky
                          Jedny do ložnice už máme, takže aby byly ve stejném dekoru…

hele, my máme jedny volný…. ty vstupní 😀 😀 ležej tetkonc u dřeva. A mají otvor na dvířka pro kocóra, tak kdyby bylo nejhůř …. 😀 😀 Maj módní dekór dřeva a vomítky 😀

Tak příště, ono napsat rehabky není zas taková věda, mám to okopčený.
                          jojo, to jsem se chtěla zeptat, páč je mi jasný, že s jeho potíží to nebude o jedněch rehabkách a dost. No tak supr, že je varianta pro příště.

deset deka, dvacet deka
                          to si aspoň přečtu. Když teda nekupuju hlávku zéli. ale výhoda je, že takhle člověk ušetří. páč se nemože rozcapovat. Jsme teď museli osekat dost věcí, páč k tomu všemu ještě Brtnik dostal mizivej plat, že jo. Jak si válel šunky na tom ÁRU.

Fotka je složená ze dvou a přibarvená. Taky se mi líbila
                          jojojo, to vidím, ale je to fakt krásný, čistý takový……..víla tam je někde schovaná určitě.

dej si to na stránky svíčkovací,jako logo

edit – jo aha, to už , jak vidím v dalším příspěvku máš 🙂

PetraK

roztomilouš
                            a víš, že je Ti zase podobnej?

Maya

Denny
                              krasna fotka
                              a svicky super a kocour taky, teda jako on se mi barevne libi i vic nez kocenky
                              jak te to vubec napadlo najednou zacit delat svicky?

PetraK

Jo to je fakt, jak Tě to Dennyky napadlo?

cernej caj

Denny
                                  Ty brdo jedna krasnejsi nez druha! Urcite o ne bude rvacka sou nadherny a bude skoda je palit:D

Zlata

PetraK
                                    Bramborák se zelím je lepší smažený.Normální zelník(mouka,zelí,škvarky vejce)jsem pekla v troubě.Ale teď nemůžu,páč pak furt ho jim,jim…

PetraK

Zlatka
                                      Bramborák se zelím je lepší smažený
                                      že jo? tak nějak tam jakoby pak to zelí ruší, nebo co, není to ono. dík za potvrzení.

áč pak furt ho jim,jim…
                                      jo, to já teď mám s tím bramborákem taky, nandám na talíř k tomu masu, jako příloha a pak oba chodíme kolem plechu na lince a…… najednou….. nic. Ale jedou v tom s námi i ohaři a kocúr! Je nás na to prostě moc 😀

Petrs01

a kocúr!

no ještě že to máš na koho svádět! 🤣😆😋

Zlata

PetraK
                                          Jenže vy to narozdíl ode mě vyběháte.Všichni.

PetraK

Zlatka
                                            šak ale – Tys tetkon při tý bitvě na zubním, taky musela vydat spoustu energie, by sis zasloužila tak min. půlku plechu na doplnění energie 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 81. až 100. (celkem z 1,727)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.