Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025

• Toto téma obsahuje celkem 1,740 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 22 hodinami a 19 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 941. až 960. (celkem z 1,741)
  • Autor
    PetraK

Petrs
      jo, jede, ale věřím, že tahle novinka jim bude procházet nějakou dobu, protože je to novinka a neočekávatelná, spousta lidí v důchodu až tak ve střehu prostě nebude. Vědí, že banky ne, mobilní operátory ne, poštu ne, zásilky a prodej přes bazar taky ne, ale protože stát přichází s novou a novou vlnou digitalizace v různých sektorech, tak tohle prostě hodně lidí nemusí napadnout.

MirkaD

dnes jsou další nový díly Stezky Českem,,,,,,

Milena z Prahy

Mirko, zrovna jsem se to sem chystala taky psát 😀. Jo jo, od 21 hodin 🌲🌳🪺🌿.

MirkaD

Milko-jo,moc se těším
            su hrozně učtená
            Tsunami a Črodějky od Karin Krajčo Babinské a Eliška od Keleové-Vasilkové

Milena z Prahy

Taky jsem učtená, ale služebně 😁. Dva dny čtení nějaký právničiny typu „Žalobce v dopise z 11. května“… Jsem to musela rozchodit dlouhou vycházkou až do Malešic, tý čtvrti pochybný, jak zpívá Vítkovo kvarteto 😀.

cernej caj

tak sem se hecla

Vokolo Moravy – díl 3., den 6 + 7, únor 2025.

je to desne dlouhy, kdyby to nekdo docet, tak prosim info, jeslti se to da nebo to mam nejak promazat…

Milena
                Doufám, že tě nebude zalovat i v noci 😀

Petrs01

je to novinka

není

Kimi

Přečetla jsem VoMo 3.díl, že je to víc textu mi nevadí, čtu ráda. Krom Jihlavy jsem v těchto končinách nebyla, tak jsem si hezky početla a ještě jsem to na zdejší doporučení proložila shlédnutím Stezky Českem. Obojí moc fajn. 👍🙂

Petrs01

kdyby to nekdo docet

Dočet, ale já nejsem správný referenční kus, já přečtu i telefonní seznam.
                      Ale ty fotky!!! Za mne teda top 3: Cesta na Heroltice, Parádní kontrast (to je kýýýč!) a Vyplašily jsme i káně (to je nádhera!)
                      Díky za pokochání!

Zlata

Černej čaj
                        Musela jsem přemýšlet o žlutým moru.😎
                        Pro mě jsou nejhezčí ty zamrzlý květy
                        a stromy,nevěděla jsem že je značená
                        hranice mezi Moravou a Čechy.
                        Šlo se s tebou dobře 🌞

cernej caj

zlatka
                          dekuju:)
                          via czechia ji castecne a zlehka kopiruje, hranici cech a moravy

Petrs01
                          ale kdyby to bylo tak zly jak cervena knihovna, tak snad das vedet 🙂

Kimi
                          uz ji zase vysilaji? uz tam byla strelna v beskydech?

Kuskus

PetraK
                            Včera byl hektický den a Mousíska v pelíšku jsem zaregistrovala až dnes. 🙂
                            Já su tak šťastný…. on v něm brouček opravdu spinká. Mám rohlík kolem celé hlavy. Texíkovi se do toho pelechu nevešla ani půlka zadku.
                            Se mi zdá, že ti na okně trochu nabourává kompozici, klidně pelíšek strč někam do stodoly, když milostpán tráví noci venku. Ať mu není ziminka. 🙂
                            Mám radost a moc moc děkuju za fotku.

Zlata

Maya
                              Koukala jsem na to připojení k Voyo a O2Tv,tak je to jednoduchý, stačí připojit přes telefon k O2,tam si v samoobsluze namačkáš připojení k apce oneplay, když se ti to apka spustí,musís se přihlásit,pak zmáčkneš si na telefonu připojení k dalšímu zařízení,a máš hotovo.Měly by tam vyskákat stanice který máš pod Voyo zaplacený.

MirkaD

snídaně v hlavolamech….

Attachments:
                                Kimi

Čají, včera to byla Stezka Českem II, první díl z deseti – Beskydy a Javorníky.

PetraK

RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

to fčéra lilo co? a u nás dneska ráno taky, proudy vody na dálnici. Makám jako beruška, když loví mšíce. A těšim se na víkend. Těšíte se taky tak?
                                    Stezku jsem neviděla, budu muset koukat zase. O víkendu hodlám vyrábět štěpku. Moc a nejvíc štěpky, budu mít štépku celýho světa 😀 , budu zavalená štěpkou.

Mirka D.
                                    ešče, že mě ráno nikdo nedává snídani do hlavolamu, bych ho zabila, jak jsem vždycky po dojezdu do prasé hladová 😀

Maya

Zlata
                                      ja nemam O2, takze ani jejich samoobsluhu
                                      nam se to nejak zmenilo na telce samo, akorat to dost blblo, ale zda se, ze uz to funguje a cetla jsem nekde clanek kde se omlouvaji za technicke pozize, tak to asi nebylo u nas
                                      asi stesti ze mame novou telku, plrotoze prej na starejch to nebeha vubec
                                      akorat mi porad nejde prihlasit ten skylink
                                      jen jsem zjistovala, jak tobude nadale neb psali ze za puvodni cenu to nove oneplay bude jen mesic a pak uz se bude platit vic
                                      a ja to mam zaplaceny kuponem na rok do cervence, neplatim to strhavanim z karty kazdy mesic
                                      ale nejaka AI na jejich strankach mi rekla, ze platnost kuponu zustava za puvodni cenu, tak uvidime

Maya

PetraK
                                        koukam ze jste si meli spis poridit kotel na stepku misto cerpadla a dost byste usetrili za topeni 😀

PetraK

Maya
                                          A co bych asi dala slepicim, dyž bych to spálila? 😀
                                          Musim využít příležitosti. U Babičky stříhají a upravují stromy po asi čtyřech letech, takže matryjála mám hodně.

cernej caj

Zlatka
                                            Ses hotovej ajtak, sikovnaaa a jeste poradis:)

Kimi
                                            Ano, ptam se zda to byl prvni dil a byla tam strelna, takze byl – a byla:) tam sem v lee spala a s tim panem majitelrm sme pokecali a dal si s nama korku ted a s klukama:D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 941. až 960. (celkem z 1,741)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.