Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025

• Toto téma obsahuje celkem 1,658 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Zlata a poslední změna proběhla před 8 hodinami a 15 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 921. až 940. (celkem z 1,659)
  • Autor
    PetraK

černej čaj
      Jeee to ses sikula hustaaa! 🙂

jo, sem na sebe hrdobec. Po to pěkně blbým začátku, kdy to nefungovalo, si to celkem užívám, sžívám se s tím a objevuju vychytávky, který usnadňujou pracovní proces.

Jj, jak rikas.
      já si vždycky říkám, že je naprosto zbytečný aby takový situace vznikaly, když musíme v tý práci být těch hodně hodin, tak proč to dělat takhle blbý, že jo. Ale když to nejde, tak to nejde,

protoze tancovani byloooo
      no a kde jdou detaily? Jak to šlo, jak moc jsi zničená, ale nadšená a tak?

Maya

PetraK
        no mas to dobry kdyz mas blbce jen kolegu a muzes ho ignorovat
        jo s novejma programama je vzdycky sranda 😀

cernej caj

petraK
          neslo:D ale uzila sem si to, moncl pres pulku nartu je paradicka pri chuzi:D

co vubec mate za sw a kdo vam to dela? (jem takova zvedavost).

Maya
          jojo, kdyzbjentinsef je to horsi

Maya

tak kocourovi se vcera prvne zmensila po prascich boule
            ale prognoza stejne asi nic moc, cetla jsem si o tom, postvakcinacni sarkom u kocek, ani jsem netusila, ze to existuje
            i po odstraneni do roka metastazy v plicich a tak
            proto se doporucuje ockovat kocku do nohy, aby slo pripadne nohu amputovat
            proc to tedy vetove nedelaji?
            asi to neni uplne bezny, ale i tak

PetraK

Maya
              jen kolegu a muzes ho ignorovat
              no jasně, ještě když s ním člověk nesedí v kanclu, ale i tak to je někdy pěkně nepříjemný. Co už. Ingorovat úplně nelze, ale pojedu toho co nejvíc prostě přes emila a držim striktní poker face, zatímco on se tváří jako mílijus, páč je mu to asi trapný. Tak ať si to narve do trenek. Smolikof

černej čaj
              jasně, že bez debaty, debilitní šéf je ta nejhorší varianta, tak si vážím toho, co jsem měla a mám. Za celej život jen dva suprkretény, ti teda stali za to (kupř. toho prvního jsem na služebce vyhazovala ze svýho pokoje a pak to bylo logicky zajímavý a ten druhej byl kovaná svině), ale jinak, jinak mám ščestí, kterýho si zatraceně považuju.

neslo:D ale uzila sem si to, moncl pres pulku nartu je paradicka pri chuzi:D
              😀 😀 😀 to jsou ty supr cvičící zážitky /taky jsem hrdá na svý modrofijalový modřiny na rukou a noze, který jsem utržila v boji/ . Ty nárty a stehna asi dostávaji krutej kouř, co?

PetraK

tak kocourovi
                doprdele! Pardon,útlocitní prominou!

Jak to, že kočky tu vakcinaci tak špatně snáší?? Cos očkovala?

Maya

PetraK
                  je to specifikum kocek a co za znacku ockuje je asi jedno

POSTINJEKČNÍ SARKOM U KOČEK

Petrs01

aby slo pripadne nohu amputovat

Jako máš pocit, že tohle je výhra?
                    My kočky nikdy neočkovali a jak tě tak čtu, tak v tom hodlám pokračovat.
                    Vlastně Toník se očkuje a u něj budem řešit jestli eště jo, protože pán už má svůj věk (13,5?) a moc toho nenalítá – maminka je s ním vždycky půl roku na chatě, v KM s ním taky chodí ven, ale kocour už na tom tolik netrvá a chatu taky spíš proleží na zápraží.

PetraK

No já jsem právě taky prasácky neočkovala, protože se bojím.

Petrs01

protože se bojím

Jenomže jako u každého očkování je to o tom, čeho se bojíš víc a co je pravděpodobnější. Dokud tam volně lítal po loukách a pral se s kdovíkým, tak to riziko že něco chytne nebylo úplně malé. I na kočku drženou v bytě můžeš něco přinýst, ale tam je ta pravděpodobnost mizivá, takže tam bych určitě neočkovala. U té napůl venkovní je to tak, že si vybereš jednu z možností a doufáš, že volíš správně.

PetraK

Petrs01
                          že si vybereš jednu z možností a doufáš, že volíš správně.

jo, já vím,no.

Maya

Petrs01
                            ja vetsinou uz moc neockuju kocky nad 10 let, kdyz uz tak moc necouraji, takze tenhle kocour byl naposledy ockovanej asi pred 3 lety
                            ale pisou, ze tohle se muze objevit i roky po injekci a muze to byt i po jinych injekcich, ne jen vakcinach
                            a on taky ma oko pryc a to taky tenkrat dostaval nejaky atb v inejcich a to bylo nekdy za covidu
                            s nohou to asi vyhra je, protoze pak je to bez metastaz, protoze pisou, ze ta boule byva prorostla a blbe se odstranuje na hrbete mezi lopatkama komplet bo pater a zebra a tak a kocka si bez nohy asi poradi dobre

cernej caj

a na cobse ocky kockujou?

maya
                              jinak teda i bkbybze ti vetibto nenabizi do nohy sbtim ze ty rizika sou… achjo

petraK
                              zalezi ktera cast zrovna drhn,e:D ale je faktbze hrudnik se omlacuje na kazdy lekcibtakze ten si nejryvhlejc zvykne:D

PetraK

zalezi ktera cast zrovna drhn,e:

necy aby mi něco drhlo! brrr hrozná představa. ale věřím, že když pak člověk dokáže nějakou pozici, tak se cejtí jako bůůůchnadbůch!

Maya

cernejcaj
                                  vetsinou vzteklina a ty ruzny kocici virovy nemoci
                                  bytovou kocku bych asi neockovala, ale venkovni to je bud a nebo

PetraK

Já jsem se na to ptala veterináře a ……. netlačil mě do toho.

PetraK

Já sem dám s dovolení vzkaz pro nejhodnější Kuskusovou

PetraK
                                        Zlata

PetraK
                                          Mě volalo předčíslí že Sudánu a nedávno 358,což jsem našla Finsko.
                                          Já teda málokdy zvednu protože neslyším,a když někdo volá ,posílám SMS,že volají neslyšícího účastníka,ať pošlou SMS.Většinou se už neozvou.A pak taky hledám v Googlu co je to za číslo,stačí ho zadat do vyhledávače tel.čísel a hodně jich tam je .

Dala jsem kocoury do ložnice,páč mi holky přinesli nákup,koukám že Čertík je Houdini,páč asi prošel zavřenýma dveřma.

Maya
                                          Já jsem slepicím střihla jedno křídlo a vocas, zvlášť u vlašek to bylo hodně nutný.

Petrs01

NEDEJTE SE NACHYTAT

Todle jede furt dokola.
                                            Neklikat na odkazy z SMS a mejlů – pokud něco posílá úřad, tak oficiálně, poštou nebo datovkou. Nikdy nikam nepsat přihlašovací údaje do banky, tedy samozřejmě nikam jinam než na oficiální přihlašovací stránku, kterou nikdy nehledáme přes vyhledávač, ale buď ji víme, nebo si ji uložíme. Nikdy nikam nepsat údaje z karty, mimo toho kdy si sám něco objednávám a platím kartou – to je sice taky mírné riziko, v závislosti na reálnosti e-shopu, ale vyplnit údaje karty, když někdo tvrdí, že mi chce zaplatit = tímto okamžikem nemám peníze na kartě. A když mi někdo zavolá, že mi vybírají účet, tak si buď něco vymyslím (a prosimvás u které banky to je? Já mám těch účtů víc) (ale já účet nemám, všechno platí manžel),… nebo prostě bez odpovědi zavěs.
                                            Pozor, ještě je teď rozšířená sranda „ahoj mami, ztratil jsem telefon,…“ atd., až po „pošli prachy“. Tedy my bezdětní to máme jednoduché, vás „dětné“ prosím, abyste v takové situaci kontaktovali potomka na normálním telefonu, který na 99,99% neztratil.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 921. až 940. (celkem z 1,659)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.