Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025

• Toto téma obsahuje celkem 1,726 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Fifi a poslední změna proběhla před 1 hodinou a 31 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 861. až 880. (celkem z 1,727)
  • Autor
    Petrs01

precetla v angline

Já se fakt ztrácela i v češtině, nevím jestli to bylo tak blbý, nebo tak blbě napsaný. Jedna knížka opravdu není reprezentativní vzorek.
      Kdysi ještě jako dítě jsem jich pár tajně přečetla babičce, některý dobrý, typický pohádky, některý jsem znechuceně odložila, bo sem si fakt ve dvanácti nepotřebovala číst detailní popisy soulože. U těch bych se v angličtině nechytala určitě 😀

cernej caj

a neni to tak ze na ct sou reklamy jen mezi porady?

teda pred 20 lety to tak bylo… uz to neplati?

PetraK

černej čaj
          a neni to tak ze na ct sou reklamy jen mezi porady?

jo to jsou, to naštěstí jsou, ale před pořadem jich pořád víc přibývá. Já bych s tím neměla problém, protože je jasné, že nějak se to všechno financovat musí, ale vadí mi to, že z nás dělají ty idioty a teď navíc tedy budou muset platit i ti, kteří televizi nemají a je jim ukradená. Jen proto, že třeba kvůli firmě musí mít telefon. A už vidím třeba maníka, padesátiletýho, trempíka, kterej bednu nezapnul snad nikdy a má firmičku a tudíž i telefon, jak se na tom telefénu dívá u vohýnku na telku 😀

Maya

PetraK
            ono by ses divila, ale treba ve vlaku videm ze se lidi koukaj na mobilu na telku a rekla bych, ze u toho vohynku to taky klidne nekdo da 😀

cernej caj

maya
              a zapominaji sinto davat na sluchatka…

petraK
              ja myslela ze to je navazany na vlastnictvi internetu, ne telfonu… jak si v telefonu bez netu pustis?

cernej caj

ale nechalu oroc to ma platit firma za zamestnace ja si v oraci lustit tv tak asi letim na minutu.

jako poslancum prijde nornalbi ze se lide v oraci divaji na televizi a nepracuji???

mozna by si meli vyzkouset taky nejakou skutecnou praci.

ja se divam na tv 0x ale budu platit doma za to, ok to dokazu pochopit, ale jeste muj zamestnavatel za me bude platit znova? to je ultra debilita choreho mozku.

Petrs01

v telefonu bez netu

Je to na jakékoliv zařízení, které je schopné přístupu na net, takže dost možná i na moji nokii, protože nějaký net by asi umět měla. Nikdy jsem to nezkoušela a zkoušet nebudu, máme tablety a počítače, takže do toho spadáme.

ve vlaku

Mám za to, že lidi sice při přepravě čučej do mobilů, ale jsou to videa na netu, istagramy, jůtůbeři atd., fakt vídáš někoho jak v tom čučí na telku???

cernej caj

Petrs01
                    dobre, je jedno jestli je to telefon, tablet nebo pc. Mela jsem za to, ze to bude navazane na to, zda mas doma internet.

Pokud budes mit doma stolni pocitac bez internetu, tak proste nejsi fyzikalne schopna zadny signal prijimat.

to je to, cemu se podivuju, ze nakonec to neudelali na internet, ale na to zarizeni, ktery bez internetu ale neni schopny nic prijimat,takze to je za me vyjebavka, ze to napari i tem, co nejsou schopny si nic pustit i kdyby se rozkrajeli, protoze technologicky to nemaji jak do toho zarizeni dostat.

Kimi

Poplatky samozřejmě platím už věky, co jsem měla své první samostatné bydlení, platím přes SIPO, takže ta změna asi proběhne automaticky. Rádio poslouchám v autě, doma ho sice mám, ale pouštěla jsem ho pejskům, když jsem je nechávala samotné doma. V nynějším bytě máme něco jako kabelovku – televizi – přes 80 stanic (čas od času se to mění) a taky internet. Těch stanic sleduju častěji asi 15, ostatní tu a tam zkouším, když se hodně nudím, či spíš se mi do ničeho nechce, což nebývá nijak často. Čučet do mobilu mě nijak netáhne, když blbě vidím na blízko.

cernej caj

drzte palce at zitra neodpadne cviceni jako minulej tyden, dneska spim u kamosky v brne tak zas bude veseni hlavou dolu:D

ja moc nic necitim, asi jaknse vesim na tyc taknse vytahuju prirozene:D ale ona si to silene chvali anrikala mi fyzio, ze na to nemela jednozmacne pozitivni nazor, ale jeji znamej mel pred operaci oatere, bez niz by nechodil vubec a pry nejen,ze od doby co to ma na operaci nebyl jeste, ale hodne se mu zada zlepsila a uz mu ani nehrozi jako „pod kudlu nebo vozik“

Zlata

Zrzavcům posíláme zrzavý pozdrav🫶

Attachments:
                          cernej caj

zlatka
                            jeee to je bozi!

rikal dneska muz charliemu „tybses i dicela roztomilej, kdyz na me nevrcis“ a charkie na zadech briskonukazoval a nevhal si ho hladit:D

Maya

Zlata
                              krasny kocicaci
                              me kocourovi boule porad roste, co jsme dostali za prasky a sirupy nezabira, tak ho asi ceka oprerace a mam obavu, kdyz to vidim jak rychle to jde, ze to bude nejaky rak
                              Petrs01
                              jj kdyz ti lidi sedej vedle me a nebo jak pise caj nemaj sluchatka a poustej to nahlas, tak to jsou porady co vim, ze bezej v telce, vetsinou nejaky zabavny jako Inkognito nebo Na lovu

PetraK

RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Sem byla fčéra výkonná jak počítač! A taky se dneska tim pádm nemožu hejbat 😀 a rozlily se mi po ruce a po noze dvě modřiny z bojovýho pátku, tak abych nenosila krátkej rukáv a kraťasy, což s ochlazením ale nehrozí 🙂

Zlatkoooooooooo – to jsou božani rezatí – ňuňuuu. A ti mouratí a černoprdelníci pochopitelně taky. Mourísek měl dneska ke mně ráno přednášku nějakou. Bohužel – prt mu rozumim. Pohovořil dlouze a pak, že když jsem takovej natvrdlo, půjde radši ven 😀

černej čaj
                                já se v pátky věším na ripstole, to je taky fajn. Užij si tancovačku!

Maya
                                , vetsinou nejaky zabavny jako Inkognito nebo Na lovu

no tak tahle sorta těžko bude cílovka pro ČT , nemyslím, že by si někdo čt pouštěl ve vlaku.

PetraK
                                  cernej caj

petrak
                                    musite napred drset lalce jinak si zas neuziju:D

tak ja bych se na ribstolybasi bala povesit, jak tam lezes? a nevypadnou ti nohy z pod sprusli nebo te nekdo drzi? to si moc nedovedu predstavit, budes taky houdinni:)

maya
                                    nekdy i nerak muze byt debilni… to mela selmicka eliska rak to nebyl ale stejne…

Maya

PetraK
                                      tak na CT taky davaji dost zabavny porady, akorat ja to neznam neb to nesleduju

Zlata

Černej čaj
                                        Snad je Charlie spokojenej i když je sám.

Nechcete někdo?

cernej caj

zlata
                                          vypada velmi spokojene a tilut se chodi ke me:)

aktualne to s mzuem.ani nijak neresime, ukazovala sem.mu 11 letyho spice, ze si ke starichovi poridime mladocha, ale netvaril se.

PetraK

černej čaj
                                            lalce
                                            držim lalce, co to de, dneska to tim pádem vyjde. Já se na ty ribstole věším za ruce, ne za nohy, to by asi myslím ani nešlo a hrozila by smrt. Já si prostě troufám myslet to, že kdo kouká na ČT není ta sorta lidí, která si bude pouštět nějaký pořad v městský hromadný, z toho vycházím.

Zlatka
                                            chudák výmaroš, no k nám to nejde – výmara k vižlíkovi nevezmu, jak se srovná, tak mu naroste sebevědomí do výšin – s největší pravděpodobností, a vižlu by převálcoval. A taky Mouses, by asi dlouho nepřežil. Já teď opravdu musím hodně přemýšlet, co do té naší skladby zvířat může přijít, protože je kombinace pes a fena, oba mají svůj věk a taky je tam ten kocour, a budou slepice. A já nemám kapacitu na to řešit potíže větší, než je naučení běžných věcí. Výmar je proti vižle tvrďák, mívají potíže se psy stejného pohlaví – hlavně samci.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 861. až 880. (celkem z 1,727)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.