Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025

• Toto téma obsahuje celkem 1,658 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Zlata a poslední změna proběhla před 8 hodinami a 18 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 801. až 820. (celkem z 1,659)
  • Autor
    cernej caj

fifi
      takybted spim 9-10h, mozna nejaka unava jarni?
      doufam, ze bude brzo lip, nebonaspon se to bude pomalu zlepsovat:)

me ma rada lajka, prybjaknse rekne vyletbse mnou hned se vrtina tesi a smeje a tak me pochcala batoh:D

je fakt ze i ten tatinkuv znamej je susinka a krom oracantu na pole mel araba a to byla nadherna klisna, moc rada sem ji chodila krmit ale jezdit me nenapadlo:D

muze deda, mel taky kone na pole, rikal, ze si pro nej tehdy jel vlakem snad 150km z polne nekam k pardubicim nebo co a pak sli 4 dny domu pesky… toho dedu sem mela rada, mel rad zvirata, a kdyz videl nase psy, tenkrat feri a vokouna, touzil po fotce s nima aby chlapum v hospode se mohl chlubit jak krasny psy jeho vnuk ma doma:D jejich pes uz tenkrat nezil a novyho uz na stari nechteli a kdyz dostal do ruky voditka, ten byl tak stastnej:)

od tchyne rodiny laska ke zviratum urcite neprameni:D ackoli je pravda, ze ac psi nesmeli do domu, tak jim nakonec taky chodila podstrojovat a pohladit:) ale jinak prave o rodine zemedelske sveho muze vzdy prohlasovala ze ziji v bordelu a spine a ze to je hruza a ze tam stryc privedl dite, chudak dite… a ona i babicka nalesteno, vylesteno, sterilni povrchy vsude:D proste protiklasy se casto pritahuji:D

dekuju, ze ste mi muze dedecka pripomeli:)

Petrs01

Já dokud jsem se motala kolem koní, tak jsem taky žádný sádlo neměla – holt nebyl čas žrát a když náhodou jo, tak se to zase vypracovalo ven.

cernej caj

vetsina obeznich je z nedostatku jidla a zivin:D zrovna vcera sem poslouchala podcast ikem a ory mu vetsina tloustiku nechodi ze maji velkej kalorickej nadbytek

nicmene vcera pry v tv byl prvni dil reality show extremni promeny, tak asi staci kouknout na par dilu a clovek si s chuti da o jeden chleba vic/min, zalezi na ktere strane prijmove rovnice je:D

Fifi

Dneska zacal Crufts. 🙂 Live z dneska tady, za chvili zacnou skupiny.

cernej caj

Fifi
              jee, tvuj milovanej crufts 🙂 pak napis, jak si vedli a jaky to bylo pokoukani 🙂

ja jedu dneska s mirkou do rajce jestrebi na zamek na vystavu kamelii, puvodne sem si chtela dat konecne dlouhej vylet, ale mirka pak nakonec ze v patek volno, coz je zazrak trefit, tak jen kultura a bez chozeni 😀

Maya

vcera dovolena a s kocourem na veterine, batoh super, ten kilak jedna cesta uplne v pohode, akorat cestou zpatky v auto to kocour cely zechcal, pulka batohu mokra, taktez moje bunda a tricko a tak
                tak jsem i batoh musela hned vyprat a doufam, ze se mi podari tam nastrkat zpatky ty desky a tak
                jo a kdo neplatite telku schvalili ten novy zakon i na mobily a pocitace, tak nezapomente platit

Petrs01

schvalili ten novy zakon

Zatím to prošlo jen poslancema, takže ještě senát a prezident.

cernej caj

Maya
                    Tak super, ze veterina s batohrm se podarila a snad to z hundy vyperes

Tak mam radost platit nejaky debilni zabavni porady, maj z toho platit zpravodajstvi, budiz, ale nejaky debilni porady k nicemu, to mi teda hned zlepsilo naladu

Doporucuju poslancum aby sli delat za 18k a pak jeste museli platit zabavu jinejm lidem, by se na to hned divali jinak ale oni zihou v jinym svete jim je to jedno

PetraK

RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak jsem zase zbitá jak pýýtel 😀 😀 . ale dostala jsem pochvalu o, neb jsem byla pro příklad ostatním bita do břicha a mám dobrý břišáky, vydržela jsem hodně, to mě těší. A taky mi bylo řečeno, že mám sílu, tak jsem pravila, že mi možou chodit pomáhat na stavbu a budou mít taky, neb kolegyně byla překvapená, že ač je větší, nehnula se mnou. Umim kopat lidi do břicha, heč 😀

Zlata

Fifi
                        Koukala jsem se na Crufts,videjko myslím z roku 2018 s Kratym je boží.

cernej caj

Tak ja nevim, ale dneska neni april:D

https://www.idnes.cz/plzen/zpravy/brdy-padrtsky-rybnik-bobr-hraz-projekt.A250305_841392_plzen-zpravy_vb?

PetraK
                          Hustaaa, nejvetsi silacka ze vswch, a to si mysleli ze ses mensi, ze ro pude snadno, co:D

Pekne je lakej pomahat na stabbu, na svaly a cerstvy vzduch:D

Maya

Petrs01
                            to uz je jen formalita, urcite to projde
                            co mi tam vadi je to navysovani v navaznosti na inflaci, coz znamena, ze ted se to bude navysovat tak co cca 3 roky

Maya

no ale jinak me potesil eon neb mi prisel preplatek pres 9 tisic, takze mi to akorat skoro zaplacne pojistku na barak
                              a to mi chteli jeste loni navysit zalohy a ja si je nechala snizit, jinak by to bylo jeste o 10 tisic vic
                              tak ted mi zalohy snizili, tak to uz rozporovat nebudu 😀

Maya

PetraK
                                ses dobra, ja bych tam asi chcipla 😀

Maya
                                  Petrs01

co mi tam vadi

No mně teda vadí, že TV & rádio fakt nevlastníme, ale budeme za to platit. Ano, můžu si to pustit na netu:
                                    1) není tam všechno, takže platím za něco, co nemůžu plně odebírat ani kdybych chtěla
                                    2) stejně jako já to může sledovat každej kdo má net, kdekoliv na světě. Proč já mám platit, když američan/ital/kdokoliv mimo ČR se může na totéž podívat zdarma?
                                    3) ČT operuje tím, že to můžeme na netu sledovat, ale kdo je kuwa nutí to na ten net dávat? To je přesně jak z toho vtipu „žaluju vás za znásilnění, bo nástroj na to máte“. Víš o někom, kdo se dívá na televizi na chytrým telefonu??? Tohle je stejná logika jako poplatky OSA za prázdná úložiště, bo si na ně určitě uložíš kradenej obsah. Že mám music koupenou a na úložiště dávám svoje fotky, nikoho nezajímá. Postavené na hlavu. Projdu se nahá po náměstí a pak budu chtít aby všichni přítomní chlapi zaplatili, bo se mohli podívat? Co na tom, že čučeli jinam, to je jejich problém, ale MOHLI!

Jako spravedlivé bych dala možnost sledování webu až po přihlášení identifikátorem poplatníka. A v tom případě platím = vidím, neplatím = nevidím = všichni jsme spokojení, ne? (no jasně že ne, bo tohle by nikdo neplatil)

Maya

Petrs01
                                      me v principu ty poplatky nevadi neb se neplati jen za sledovani, ale i za to, ze to maji povinne i pro nevideme a hluche a ze je to jako pojistka informacni kanal pro katastrofy a podobny situace
                                      ale to nastaveni navazani na net mi prijde nestatne

Thielli

Já tedy také už jen dávno tu a tam něco zobnu (z jakéhokoli informační média), ALE – představím si, co by tu bylo, nebyla-li by tu státem dotovaná nebo lidem nuceně placená média.

Námitka – „dyk to spousta lidí nesleduje!“ – ale na to, jak to nesledují, dokáží dobře nadávat na to, co tam běží.
                                        Námitka – „stejně je i ČT poplatná politikům“ – ano, nedělám si iluze, že vše je objektivní a korektní, že se neutopí hromady našich peněz v podprůměrné tvorbě…
                                        Ale
                                        – představa: necháme veřejnoprávní rozhlas a televizi úplně zajít na úbytě a necháme jen ty komerční. Takže kdo má víc peněz, má víc pravdu. Kdo má víc peněz, má větší informační vliv. A točíme jen to, co hltá většina…
                                        Tak tahle představa je pro mě dost hrozná.

Osobně bych – nechala jen jeden kanál veřejnoprávní televize a dva, tři kanály rozhlasu – bez reklam, ale se důvěryhodnými zprávami, kvalitními dokumenty a vzdělávacími pořady, podcasty s lidmi, kteří mají co říci, jsou opravdu profesionálové ve svém oboru, třeba i rozhlasovými hrami, čtením… prostě kanály skutečně kultivující.
                                        Zbytek sádla dané instituce bych nechala rozpustit na pánvi.

Petrs01

Osobně bych – nechala

No a vo tom to je. Kdyby bylo tohle co píšeš, možná bychom měli i tu televizi. Vona ji opravdu spousta lidí nemá a tudíž je nám ale fakt úplně jedno kdo co si tam vysílá. Kdo je blbej, nechá se stejně koupit za koblihu, kdo ne, tak si snad dokáže vybrat na co čumí. Nechali jsme Babiše sežrat velké internetové deníky a ty mají v dnešní době daleko větší dosah, než nějaká zaprděná ČT s minimální sledovaností – a to nevadí?

Petrs01

pro nevideme a hluche

v tomhle výjimečně souhlasím s opozicí – tak to teda plaťme z veřejného rozpočtu, z daní. Argument, že to můžu sledovat i na telefonu, tak prostě platí každý kdo má telefon, je ubohý. Pokud to postavíme tak, že přispíváme znevýhodněným lidem, babičce v důchoďáku, co má TV jako jedinou zábavu,… tak je to daň, sociální příspěvek, ne poplatek z něčeho. Zda to bude speciální daň nebo někde sebereme nějaké to procento, to už je jedno. Argument „máš PC, tak určitě čučíš na TV“ mě prostě irituje. VELMI. Mám PC, bo sem účetní, mě ty monitory živěj a na seriály na nich rozhodně nekoukám.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 801. až 820. (celkem z 1,659)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.