Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025

• Toto téma obsahuje celkem 1,726 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Fifi a poslední změna proběhla před 1 hodinou a 51 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 61. až 80. (celkem z 1,727)
  • Autor
    Petrs01

isopod

strejda gůgl

aniz by ti rekl

Ortoprd tehdy řekl, že jsem si to tam moc obrousila a všechno špatně a nemůžu chodit, že prostě jako každej na to není stavěnej a já chodit nemůžu. Ne daleko. Mnohokrát jsem si na něj na trecích vzpomněla! 😀
      Urvalo se něco o 11 let později, stejný koleno, jiná součástka. To žádnej doktor neviděl, ale jezdila jsem o holi i do práce, to bez ní fakt nešlo. Ale bylo mi bylý jak mě všichni okamžitě pouštěj sednout, tak jsem se ji snažila co nejdřív odbourat. Samozřejmě jsem tak i venčila (Vaška).

jeskynari

Jeskyňáři se taky nepočítaj mezi lidi. Hele ten sud není na pohodlný natáhnutí, ale poskládat se tam jako ten chlapík na fotce. Brtník jak je ho kus, tak mu to asi dá víc práce… aspoň si nebude tolik všímat že tak trošku mrzne 😁

PetraK

Maya
        je mensi a je to delany v podstate jen na sezeni
        no aby se tam právě poskládal? Vysoká dlouhá tyč?

my chvili trvalo nez mi to doslo s tim telefonem 😀

tak ale zní to podobně, ne? 😀
        dík za vysvětlení. Ty stinky, béš mít pro slepičky pak, až se Ti přemnožej, že? 😀

Kimi

Thielli, ať je brzo líp. Nestěžuj si na velké pozadí. Víš, co se u nás říkávalo?
          VEPRZÁROŠ – hádej, lušti. 😉

PetraK

Petrs01
            aspoň si nebude tolik všímat že tak trošku mrzne

😀 😀 😀 😀
            škoda, že mu to zatím nemožu říct 😀 😀 ale dumám nad tím, za á, jak mi to dopravěj a za bé, kde to budu skladovat celý ty tři měsíce. Asi mu to dám tetkonc? Stejně je zima, može mít narozeniny dříf? Može, ž ejo?

Milena z Prahy

PetraK
              Jj, povázka :). Taky jsem jí měla natrženou, když jsem se kolem čtyřicítky učila jezdit na kole 😀.

Petrs01

može mít narozeniny dříf?

A proto narozeniny a podobný věci ignoruju. Když chci něco dát, prostě to dám. Hned. Vono v květnu už to fakt nebude ono. A dopravu maj pořešenou, tohle vozí tuším DPDčko, ty nadrozměry. Nebo se vyprdni na překvapení a mrkni kde se to dá koupit okolo, vozík máte.

VEPRZÁROŠ

U nás se říkalo ŠIPRZÁROŠ 😉

Petrs01

Petro, bramboráci schváleni, někdy po šesté, upřesním jak vyjedem – OK???

Maya

PetraK
                    pro slepice a nebo to vypustim na louku 😀
                    ale oni se prej moc nepremnozujou, protoze brzo umiraji
                    jsou to takovy suchozemsky krevetky 😀
                    tak zavelis Brtnikovi at si sedne s kolenama na hrudi, zmeris ho kolem dokoala a uvidis hned jeslti se tam vejde 😀
                    poslou ti to prepravkou co vozi nadmerny predmety, me takhle vezli treba postel

Maya

PetraK
                      nemate tam nekde insportline obchod?
                      https://www.insportline.cz/62212/otuzovaci-kad-budfitter

edit: koukam na tu cenu, tak to nic 😀

• Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 2 týdny uživatelem Maya.
                      PetraK

Kimi
                        VEPRZÁROŠ – hádej, lušti

EŠČE NEJNI PÁTEK! 😀

VElká PRdel ZÁklad ROdinného Štěstí?

Zlata

O tom jeskyňáři jsem někde taky četla.A nedávno jsem četla o turistice,kterou vyprošťovali hasiči mýdlem z nejužší pražský uličky .

Ten sud je z plastu,i když tam píšou tvrzenýho,mě to u hus a kachen hrozně praskalo i když to byly venkovní tvrzený.Nejlepsí byla hliníková lodna.Ta vydržela všechno.
                          Nejlepší by byla dřevěná káď ,ale kde jí sehnat a za přijatelnou cenu.🤷

Petrs01

hrozně praskalo

Když to prodávaj na otužování, tak to maj vyzkoušený (a kdyžtak se to dá reklamovat). Vím o lidech co tyhle věci maj a funguje a spokojenost.

Maya

ale ty dreveny maji nekde fakt pekny, a i vany

Dřevěné sudy ( kádě na dešťovou vodu a otužování.

Maya

Petrs01
                                ja teda mam taky zkusenost, ze plast a mraz se moc nemusi, rozlamala se mi treba i striska
                                ale treba to maji fakt nejak vychytany

Maya

PetraK
                                  jsem nasla ted tohle
                                  Pro otužování se doporučují nádrže o objemu minimálně 500 l. V 750 l sudu se potopíte i s hlavou.

Zlata

Petrs
                                    Tak to je dobře.
                                    Když na to tak koukám,možná vytáhnu necky co jsme měli na 🐷
                                    Z těch úplně nejstarších jsem měla záhon.

cernej caj

Maya
                                      Na brejle vedle rkesla

Kimi
                                      Jeste se to petra rozlustilq

PetraK
                                      Tak 114 prumer… zmer ho v pase, navix neni koule, (jakoze ani tlustejnchlap neni koule, ale jen dopredu. Na 114 cm by se mohl v sede s kolenama u brady stesnat. Ja bych se nestestnala teda,al e brnik by moh

Maya
                                        Petrs01

Dřevěné jsou sice hezké, ale právě za ceny 20t a výš. Šílenost, rozhodně když vlastně nevíš jestli to jako bude vono a kam s tím a tak.
                                          My i na chatě nechávali normálně vodu zmrznout v kýblích, plastovejch (popravdě – nevím proč, bo vždycky studánka tekla a dalo se přinést), ty kýble tam dodneška jsou. Ano, jsou silnější než ty dnešní a jsou zešikmené. Navíc teda na to otužování doporučují i lehce prosolit, aby to nezamrzalo.

Maya

cernejcaj
                                            jo aha 😀
                                            no on je to otocnej stolecek, jako ma u toho kresla otocny vsechno, takze se kousek odsude
                                            ale kdyz mi pak ukazuje na monitoru rtg, tak si alespon muzu vzit hned brejle 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 61. až 80. (celkem z 1,727)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.