- Toto téma obsahuje celkem 1,658 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Zlata a poslední změna proběhla před 8 hodinami a 21 minutami.
-
AutorPříspěvky
-
27.2.2025 v 12:30 #185662
Maya
PetraK
tak to jsi asi starsi nez jsem si myslela 😀 😀
dovolena za sociku
mladí lidé do 30 let měli pouze dva týdny dovolené, kdo odpracoval pět až 15 let, měl nárok na tři týdny a až od 33 let věku, tedy po odpracování 15 let, vznikal nárok na čtyři týdny volna.27.2.2025 v 14:07 #185663Asteris
Černej čaj – Podyjí Ti závidím, tam by už mohly být bledule, nevím jestli tam jsou i sněženky. Já přemýšlím, kam jít, nechce se mi do velkého bláta a to bude všude… Nedám žádný dlouhý výlet, nějak mě zlabí nohy – nárty, asi klenba nebo co. Štve mě to, nejspíš budu muset k nějakému ortopédovi…
To je dobře, že Betynce je lépe.27.2.2025 v 14:13 #185664Petrs01
přemýšlím, kam jít
Tak to jsme dvě 🙁
V neděli bych nejradši prodala Peťana, nechcete někdo s něčím pomoct? Potřebuju se občas vyvenčit POŘÁDNĚ. Na to si trasu vymyslím 😉27.2.2025 v 14:33 #185665Thielli
nechcete někdo s něčím pomoct
Kdyby Cheval nebyla v záběhu, hned bych ti je přibalila na výlet.
My máme v neděli rodinné setkání, takže káva, bábofka a křesla… holky samo nebudou nevenčené, ale budou pochodovat jen dvě hodiny, zatímco s tebou by mohly pochodovat deset… 😁27.2.2025 v 14:39 #185666Petrs01
v záběhu
Nejde o záběh, ale fakt bys té nožičce naložila čtyřicítku? Já ne. Jestli chceš, vezmu Eliette – pokud teda prodám svého drahého. Von je děsnej závislák 🙄🥰. Ale koupeš si ji sama!
27.2.2025 v 14:50 #185667Thielli
Petrs
ani Eliette nenaložím čtyřicítku… a ještě samotný s cizí osobou… 😁
27.2.2025 v 14:50 #185668cernej caj
Asteris
Bledule chceme zkusit pristi sobotu,loni uz byoo po nich a jindy chodivame az o 14 dni pozdeji, tak su zvedava, jestli uz nejake budou.A navic jdu jeste na vylet na palavu s lapinkou a lajkou a muz by me asi mohl hodit autem i tam i zpet, tak mozna pojede i charlie:)
V podyji by mohli byt jaterniky, jinak su taky zvedava, hlavne kolik bude toho bahna.
Petrs01
Ja to prave pochopila ze thielli nechce kvuli nozicce ti je datJa se chtrla probehnout zitra, ale vpadl mi do toho program, tak snad pristi tyden… chtela bych si dat aspon 25km, akorat me to nejak samotnpu neba moc pres tech 15 takhle kolem brna, vic me to ba kde to neznam:D ale to by chtelo ubytko a na noc… a ted jsou jiny vydaje, tak asi vymeknu a zas nikam nepudu:D
27.2.2025 v 14:54 #185669Petrs01
kde to neznam
no a můj oblíbený systém, tedy vyrazit více-méně z domova a jít „někam“ na nádraží? Nebo obráceně? Nebo už máš okolí tak procourané? Já už teda začínám mít takhle procourané okolí Prahy 🙁
27.2.2025 v 15:26 #185674Petrs01
samotný s cizí osobou
40 by přežila, obzvlášť pokud s nima každý víkend někde couráš. Cizáka by taky snesla. Ta samota by ji teď asi zaskočila, když si s Cheval tak sedly. Hmm, tak nic. Uzdrav koně, opatrně nasval a za rok si je půjčím obě 🤣
27.2.2025 v 15:41 #185677cernej caj
Petrs01
Nemam uplne chut chodit cely den po asfaltu a po silnicich tady okolo… to neni vylet podle mych predstav:D tady pod brnem proste des a kolem brna to stejne znam docela dobre do dojezdnosti cca 2h z brna…Tak asi i proto me to prave nebavi, protoze to fakt dobre znam a nad tevh 15km me uz chybi motivace „proste byt venku“ 😀
28.2.2025 v 7:38 #185680cernej caj
jestli ukecam muze, pojedeme dneska pro kosik pro charlieho, by se mu na stary kolena asi hodil nejakej vlastni, co mu sedi… kdyz ted obcas nas nekdo veme autem na vylet
28.2.2025 v 7:43 #185681Petrs01
veme autem
On jezdí v autě s košíkem?
28.2.2025 v 7:51 #185682cernej caj
Petrs01
v aute s kosikem nejezdi, ale je nejaka sance, ze by se po ceste treba podarilo vyzkouset autobus, vlak… tak abysme to vubec mohli zacit trenovat. treba kdyz by sme jeli pres brno a nedo byl ochotnej tam na konecne treba chvilku zastavit.
+ mi prijde nejak automatikcy kosik nosit, jeden nikdy nevi, kdy se to muze hodit28.2.2025 v 8:08 #185685PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Pa-pa-pa-pá tek!
Už mám pravda druhej, to je fakt 😀 :D. Ráno mrzlo až mě praštilo 😀 a dojeli jsme si na naši měsíční snídani po cestě. To mám ráda, tak nějak hezky ten den začne a pak udělá pracovní doba frrrrnk a sem doma!
a co budeme dělat dneska?černej čaj
šikovní s košíkem, to je dobře, že budete trénovat, se Karlos bé divit, co za novinky ho čekají. budeš trénovat nejdřív i doma?28.2.2025 v 8:16 #185687cernej caj
PetraK
on kosik trochu umi, ale tim, ze sme to jen trenovali a nepouzivali, tak sem si nikdy neuvedomila, jak hrozne mu neni 😀 kdyz sem dneska zkousela, jak mu to je, ze ho radsi pribalim do batohu kdyby neco…proste ma sirokou hlavu a kratouckej uzouckej cumacek proti spicum:D
takze pracovni sobota se dneska nekona 😀 to ste si udelali hezky zacatek dne, tak at to i v praci mas hezky, nemas dneska zas to mlaceni nevinatek? vcera sem si rikala, ze by se mi taky hodilo, kdyz me agresivni cigosi narknuly z toho ze je chci okrast a jestli ma zenska zacit jecet ze kradu a chlap se me ptal, jestli chci zmlatit, no paradicka to byla, nastesti v tu chvili skoncili jezdici schody, oni z nich slezli a ja rychle vyrazila opacnym smerem 😀
28.2.2025 v 8:38 #185688Maya
cernejcaj
jj, ja musela Lokimu taky koupit novej kosik neb ten Kimuv byl tak dlouhej, ze mu padal z cumaku 😀28.2.2025 v 8:50 #185689PetraK
černej čaj
a jo tááák to von už je zkušenej pán, jen si pořídí pořádnej model! Hele a dělají pro špice i v té odlehčené plastové verzi košíky?
🙂
Mlácení mám jednou za 14 dní – to se akorát zahojej ty modřiny co mám na hrudníčku 😀
Ono se to v dnešní asi trošku hodí vědět, že když půjde do nejhoršího, tak aspoň trošku, trošku vím. brrr hnusná situace, hnusná.28.2.2025 v 9:22 #185695cernej caj
Maya
Ono na fotkach se ten cumak tak kratkej nezda, ale pomerove k hlave:DPetraK
Vypada trochu jak hanibal:D ale to neznam, ja se zeptam, uvidim, jakej budou mit vyber a co vubec poridime.Dneska kraaaasne slunicko, to bude bahna:D
28.2.2025 v 9:26 #185696PetraK
černej čaj
jo, sem si říkala, že by v tom působil značně nebezpečně a měli byste v dopr.prostředcích kolem sebe dostatek místa a ne jako nebohá Asteris, která se třepala obavami, aby bílý pán zvostal bílým pánem 😀 😀 . ale by se to asi dal oddělat ten vršek. Nicméně jsem to dala spíš pro zábavu. uvidíš co vyberete, dneska asi ten výběr už je širší. Nevím jak teď, ale svýho času třeba v hornbachu měli hodně druhů košíků v regále.jo bahno bude všude – aspoň, že ráno jsem se k autu dostala čistou botou 😀
- Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 2 týdny uživatelem PetraK.
28.2.2025 v 11:06 #185702Maya
cernejcaj
my mame myslim na fenu knirace kovovy a pak stacilo uz jen trochu roztahnout ty bocnice -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.