Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025

• Toto téma obsahuje celkem 1,740 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 22 hodinami a 33 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 661. až 680. (celkem z 1,741)
  • Autor
    Thielli

Dobré zprávy!
      Kimi, držíme palce dál, nepřestáváme.
      A ještě – já vím, že ty jsi zkušená pesařka, tak nevím, zda mohu napovídat, ale hnědá chudák za život musela napolykat dost roztoků ve stříkačce a lépe to šlo, když jsme jí v prvním fázi vůbec neotevírali tlamu, stříkačku jen strčili pod pysky až vzadu u stoliček a lehce tam trochu ze stříkačky napustili. Dostala se jí do tlamy tekutina a ona sama od sebe sevření čelistí povolila. Lehce jsme jí zvedli čenich, aby to nestékalo a ona jak měla tlamu s tekutinou, začala reflexivně polykat.

Asteris ulovila podléšku! 😍 Teprve podléšky pro mě byly ohlašovnou jara, ne sněženky, bledule… Letos se na jaro těším, i když mi na jaře bývá v hlavě nejhůř. Že by ta bolavá záda z nekonečného mytí osmi nohou? 🙄
      Zase ale až mi bude nejhůř, nebudu sem sypat tyhle slohový práce a vy si vydechnete.

Cheval je za měsíc objednaná na fyzio. Tam, co jsme chodili s paní hnědáčkovou. Jen na první podívání, jak drží tělo, lehkou masáž přetěžované nohy a domluvu, co pak po případné operaci dál. Skvělá paní Ingrid má pacienty od MVDr. Musila z Brodu, vyhlášeného pateláře i od MVDr. Daníčka, co nám dělal koleno. Jednoznačně hlasovala pro Brod, jednak Praha umí líp vazy a Brod pately a jednak nás prý Brod nebude stát takovou palbu… No, povídaly jsme si chvilku, já jsem jen řekla jméno svoje a paní Ingrid hned věděla psa, takže jsem si pobulela, když jsem jí říkala, že kvůli hnědé už nevolám…

Petrs, chceš zase veslovat?

MirkaD

ano-ten enterozoogel můžu doporučit a i mít jako prevenci v lékarničce je fajn

Petrs01

chceš zase veslovat?

Hele paní, mě těší, že jsem vítanej vlezlík, ale často vlezlej vlezlík už prostě nebude vítanej. Musím najít vlastní variantu, ten pohyb je výbornej a chci ho mít často a ne takhle rychlovku a ještě před náročným tréninkem.

Maya

Thielli
            Musil v Borde, tenkrat jeste na ty brodsky klinice, ted pry tam ma uz vlastni, mi pred 20 lety zachranil psa, ze konecne poznal co mu je a pak mu dvakrat operoval nohu a s druhym psem jsem u nej byla s druhym psem na vysetreni patel na ofiko papir a uz tenkrat to bral poctive
            a to jsme byli i u dvou jinych vyhlasenych ortopedu v Praze a hlavne jeden, nebudu jmenovat, to bylo i jednani se mnou na presdrzku typu hystericka panicka vysiluje
            a v Brode Musil nas nahnal pred kliniku a pak jsme tam museli ctrt hodiny ruzne pobihat a popochazet a diagnoza byla na svete

Thielli

Musím najít vlastní variantu

Tak si kup magneťák, když všechny mechaniky jsou velké.
              Soused nade mnou má s magnetickým odporem. Na domácí použití pro jednoho by měl vydržet…. i když ty jsi za deset cvičenců.

trenažer Fitham

edit: tenhle je pro lidi do 180 cm, nejsi vyšší, že ne?

• Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 4 týdny uživatelem Thielli.
              Thielli

Mayo,

ano, pamatuji, jak jsi to psala a tys to byla, kdo mě tam nasměroval. Paní Ingrid jen potvrdila, takže díky! 😊

PetraK

RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Již od brzkých ranních hodin mám dnes pátek. Obávám se, že zítra do práce asi nedorazím, právě jsem o tom informovala svého nadřízeného. Že pokud se tak stane, není to záměr a áčko, ale stařecká debilita. Nemluvě o tom, že jsem dnes do práce vyrazila bez zavazadla a též zapomněla zhasnout před Domečkem. tak jsem se tedy vracela dvakrát, nejdřív pro zavazadlo a pak k vypínači. Mohlo by mi být omluvou to, že mě v noci zavraždili? Teda asi ne úplně, když jsem se probudila a hlučela ze spaní – asi křičela, nevím, člověk to nevnímá, ala zavraždit mě chtěli.

Moc ráda čtu, že se stav u Betynky stabilizuje a držím ty palce dál. A taky jako Mirka říkám, že ten Enterosgel je moc fajn. A není od věci mít ho doma. Já ho teda kupovala v tubě – páč dva psi a dva lidi, ale pak ho právě načatej už musela vyhodit, jsou teda lepší ty pytlíčky jednotlivý, takže až budu kupovat, vezmu tuhle variantu, to pak vydrží dlouho. A souhlasím i s Thielli, s tím podáváním tekutých věcí do tlamy. Talinka dostává každý den – zatím jednou , snad to vystačí, ten hnusnej Propalin (hnusnej proto, že jí asi nechutná, podle těch gezichtů co vyrábí 😀 😀 ) a taky ho dáváme takhle, odrhneme pýsk, hlavu lehounce hore a pak to tam pustíme, ono to steče a pak přijde čas pičkůtů 😀 hoodně pičkůtu, pro hooodně velkou pacientku 😀

Asteris

podléška! a já v tramvaji v tydlifounu študovala, co to može být a Thielli to nazvala pravým jménem. Už tu sooooooooou, už tu soooooooou!! Mám ráda jaterníky. Mám je na chalupě na zahradě a kolem Domečku v lesích jich je habakůk až spousta! Jaro už ťuká! A ta ten pomník pana archeologa – to je paráda! Nápad i provedení. A vy jste s Emčou pěkný výletnice teda, furt v pohybu.

Thielli
                  takže jsem si pobulela, když jsem jí říkala, že kvůli hnědé už nevolám…
                  foukám duši na dálku

Thielli

že mě v noci zavraždili?

NEKEKE !!!
                    Mě dnes v prvním snu zabili v Londýně… byla jsem probuzena, že křičím…

a ve druhém snu Hitler bořil všechny evropské památky a kácel nejvýznamnější stromy, aby nám sebral naše kulturní místa…

PetraK

Thielli
                      NEKEKE
                      nojo, asi érupce na měsíci, či čo. Hnusný to bylo, ale nejsem už schopná si vybavit vůbec detaily, jen že to bylo echtgoldhnusný. Vzbudit jsem se stačila já sama, ale myslím, že byl vzhůru i Brtnik, jen taktně předstíral spánek 😀 . Už chybí jen Dennyky a její vražedný sny 😀 . Ale já si vystačila s jedním tím snem.

Maya

koukam ze muzu bejt rada, ze me se nic nezda 😀
                        Kimi
                        co Betynka dneska?

Maya

prave jsem objednala batoh na kocku, muj prvni v zivote 😀
                          kocourovi se udelala nejaka boule na zadech, budu ho asi muset vzit k vetovi, ale tam co maji laborator a tak a bohuzel jako omezili parkovani u Lidlu, tak tam neni kde zaparkovat a budu muset vlacet kocoura docela daleko
                          v prepravce plastovy co mam bych to asi nedala
                          tak uvidime, doufam, ze batoh bude bezpecnej a nekde mi cestou nevyskoci

cernej caj

PetraK
                            Tak pracovji soboty uz sou desitkyblet zruseny jen petra lujde zitra v sobotu do prace:D

Thielli
                            To je fajn, ze mas potvrzeno ze musil je porad dobrej od pani fyzio.

A je mile ze si hned vzpomela na pacienta, ono to je pro tebe porad moc moc cerstve a bolave, to jeste nejakou chvili slzy spusti…

Maya
                            Ja uz si to zacinam pamatovat a jak psala thielli musil, uz si rikam hele to je ten tvuj:D

Ja posledni dobou desne blbe spim tak sem zas vytahla zatezovou deku, pod kterou se mi ale blbe cte vecer v posteli, a vyspala sem se docela dobre a dokonce se mi chteko vstavat o 40 minut driv, coz od te chtipky bylo dnes poprve, ze sem se vzbudila v nornalni hodinu

Petrs01

si kup magneťák

no hele ale to je krásnej prcek! Nesmím říct Petrovi cenu 😀
                              A na těch stránkách raděj vcelku rozumně, i když tenhle model zrovna nechválej (to oceňuju!), to prostuduju!

PetraK

Maya
                                koukam ze muzu bejt rada, ze me se nic nezda 😀

mně po dlouhý době /jako ono se člověku vždycky něco zdá, ale prostě si to nepamatuje/ a hned takováhle pecka 🙂

škoda, že nejsi blíž, mám něco takovýho, půjčila bych.

černej čaj
                                pracovji soboty uz sou desitkyblet zruseny jen petra lujde zitra v sobotu do prace:
                                nepůjdu, šak sem to taky hned šéfovi říkala 🙂 . nésu blbé, ni?

, to jeste nejakou chvili slzy spusti…
                                mně i po jedenácti letech.

Maya

cernejcaj
                                  jaky desitky let? pracovni soboty, kdy se napracovavaly svatky, pamatuju jeste i ja 😀

PetraK

Maya
                                    kdy se napracovavaly svatky, pamatuju jeste i ja

no já taky, ale vono to desítky let právě už je 😀 😀 😀 😀 .

Maya

PetraK
                                      no to prave nesmis rikat, vzdyt my jsme jeste mlady
                                      jo a taky jsme k tomu meli dovolenou 2 tydny
                                      to bejvavalo krasne 😀

PetraK

Maya
                                        u meli dovolenou 2 tydny to bejvavalo krasne

a seš už vůbec normální? Tobě tím průjmem vlezly střeva do hlavy! Ináč si to neumim vysvětlit 😀 dva tejdny!! Bych se zbláznila. Ale hele -dva tejdny asi ne? Dyk sem jezdila na hory a pak v létě na 14 dní.

Kimi

Ráno další kontrola, Bety dostala pigáro a nafasovala ještě jednu dietní konzervu. Zítra další kontrola. Žádala jsem pana doktora, zda bych mohla přestat s tím hydratačním lékem, řekl, že jí k pití můžu dávat vodu a ten lék ať do toho zamíchám. Tak jsem zvědavá, zda zvítězí žízeň nebo nechuť. Já jsem jí tu injekční stříkačku zkoušela cpát do tlamky ze všech stran, jenže když pes nesnáší jakýkoli dotek a člověk je na to sám, je to boj. To je vždycky, když dávám tabletky na odčervení, na klíšťata nebo chci čistit zuby.

cernej caj

Maya
                                            vsak, desitky let :D:D

Kimi
                                            doufam ze noc i rano uz byly klidnejsi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 661. až 680. (celkem z 1,741)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.