Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025

• Toto téma obsahuje celkem 1,658 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Zlata a poslední změna proběhla před 7 hodinami a 40 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 621. až 640. (celkem z 1,659)
  • Autor
    Maya

cernejcaj
      dneska uz to celkem jde, vcera mi bylo blbe az do vecera, ale pres noc se to nastesti vylepsilo, asi nejaka jednodenni strevni chripka nebo co
      ale k obedu si dam radsi jeste jen suchej rohlik
      ja vlastne jim roky taky to samy, nemam rada novoty v jidle
      jo Loki si nevezme ani kus masa kterej nezna a ja taky ne 😀

Maya

Petrs01
        to jsem mela s Kimem, jako stene strasnej nezravec, tak jsem dala na ty rady tak mu nic nedavej, on hlady neumre, to mu taky bylo par mesicu, pak kdyz nezral 3 dny, tak ctvrtej den jsem vymekla a dala mu alespon neco
        on proste zral strasne malo a ja z toho byla na nervy

Petrs01

Belcando multi croc – furt se dělaj 😉

Já bojuju s nějakou šílenou alergií. 5 minut poté co vstanu plnej nos, šílená rýma, během dopoledne to přejde, samo. Někdy mě to chytí až v MHD, v každém případě je ranní jízda zážitek, fakt mě lidi milujou. Nic nejím, nepiju, žádná kosmetika. Dokud ležím, nemám problém. Večer nemám problém. Nechápu.

Thielli

A jak to s tou nohou vidíš?

Já nevidím nic, já jsem laik. Já musím objet veterináře a možná i tu paní, co rehabilitovala hnědou.
            Je to těžký, protože vím, že doktoři mohou mít sklon tlačit k zákroku, protože peníze z toho, na druhou stranu s věkem život na jedný noze, jak to má teď, bude taky hrozit průšvih. Ale už teď prostě křiví tělo, jak přizpůsobuje dispozice, co jí nohy dovolí… Takže pokud by se jí podařilo opravit tu druhou a ona by se celkově „narovnala“ bylo by to skvělé.

Maya

Petrs01
              nemas tam nekde lisku? to je hlavni alergen leden-unor

PetraK

RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Už sem votřepaná, už je lípějc, dneska je půlka týdne, tak to jako by už byl víkend skorem ne? a já se pomalu můžu chystat na veledůležitou návštvu na příští víkend.
                Učila jsem včera Mousesa proskakovat obručí 😀 😀 😀 . bohužel nám to hatil jeho pupek a pak i Brtnik, kterej nám tu obruč spálil. Mohli jsme do cirkusu, takhle prt.

cernej caj

PetraK
                  Cekala sem ze ji brtnik proskocil taky a rozbil:D

Maya
                  Tak aspon tak

Petrs01
                  S feri jsme taky na belcandu a fromu zacinali, jako stene taky moc nechtela ani tu acanu co byla zvykla od chovatelky

Tam lisku byste okolo mit mohli:D a zmena prasku? Kytka? Neceho v loznici?

Thielli

Nechápu.

Připojuju se k Maye. Naše alergoložka, co bydlí nad námi, už dva týdny kýchá. Lísky. Chudák je alergoložka a má alergii na půl světa… takže my přesně víme, co zrovna letí…

Mayo, tobě přeji vyzdravení břišní.

Petrs01

Lísky

O žádné nevím. A jsme v 6. patře. A večer dobrý, okno je furt na mikro, NIC SE NEZMĚNÍ a ráno rychlá smrt? To přece nemá žádnou logiku! Kytky mám léta stejný.

Maya

Petrs01
                        muzes mit alergii na roztoce, ty jsou nejvic v posteli

Maya

Petrs01
                          z netu o alergiich
                          rýma, která se objevuje pouze ráno po probuzení, bývá typickým příznakem alergie na roztoče

PetraK

černej čaj
                            Cekala sem ze ji brtnik proskocil taky a rozbil:D

no……..asi by se tam možná i vešel líp, než ten břichatec mouratej, páč Brtnik je hubenej jak lunt.

Maya
                            koukám, že už je taky lípějc, tak supr, když už jsi musela do práce. a koukám taky, že jakej pán takovej péf u vás platí hodně 😀
                            ja vlastne jim roky taky to samy, nemam rada novoty v jidle
                            jo Loki si nevezme ani kus masa kterej nezna a ja taky ne

no a já jsem zase nedožera, tak mám čokle, co sežerou vola i s rohama 😀

Petrs
                            stejná pasta? mýdlo?

Maya

me ty jmena neprijdou tak hrozny, mozna az na Lucifer
                              ale kdyz vidim Eleven, tak mi vzdycky naskoci ten prank se Skotama ve vytahu ovladanem hlasem, to bych nemohla mit takhle pojmenovany dite 😀
                              https://zena-in.cz/clanek/bizarni-pripady-kdy-se-rodice-pri-vyberu-jmen-inspirovali-postavami-ze-serialu-a-filmu-draco-ci-eleven-nejsou-temi-nejhorsimi?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

Maya

PetraK
                                kup si hula hop obruc a muzou pejsci proskakovat a ty pak budovat fyzicku brisnim tancem 😀

Petrs01

pasta? mýdlo?

Dřív než stihnu cokoliv použít. Navíc teda nemám ranní a večerní verzi, takže případný problém by se objevil i večer. Jak to začínalo v MHD, tak jsem podezřívala dopravní podnik, ale když to občas vylítne hned ráno… alergie na ranní vstávání 🤣

Maya

jestli mate nekdo t-mobile apku, tak nabizi ted zdarma na rok AI Perplexity ve verzi Pro, na rozdil od ChatGPT tahle AI i zdrojuje a ty odpovedi jsou fakt sofistikovanejsi

Maya

Petrs01
                                      alergie na roztoce
                                      zkus protiroztocovy uklid a uvidis jestli to pomuze
                                      a nebo si nech udelat test

Petrs01

alergie na roztoče

Takhle najednou? Hmm a čekala bych problém když zalezu do postele, ne ráno… Prostuduju.

Thielli

Petrs01

jo, roztoče máme pozitivní. To jsou ty zapovězené koberce a minimum čalounění a speciální povlaky v posteli. Na Srí Lance jsem si po ránu málem seškrábala kůži z těla, jak to tam v teplíčku a vlhku v těch matracích žilo. A to i přes denní dávku léků. A taky jí mám až od dospělosti.
                                          Nech si udělat testy.

PetraK

Maya
                                            Eleven, tak mi vzdycky naskoci ten prank se Skotama ve vytahu ovlada

😀 😀 😀 miluju, tuhle scénku naprosto, naprosto miluju a můžu ji vidět pořád a pořád se budu smát jako idiotka 😀 😀 : D E-leven! 😀 😀 pomoooooc, proč si mi to nepřipomněla včera!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
                                            už sem vyléčená! úplně! a to si to tady nemožu pustit – nebo možu, ale nemám zvuk 😀

Petrs01
                                            to je divný! něco se muselo změnit kurnik.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 621. až 640. (celkem z 1,659)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.