- Toto téma obsahuje celkem 1,726 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Fifi a poslední změna proběhla před 1 hodinou a 58 minutami.
-
AutorPříspěvky
-
6.2.2025 v 11:27 #184120
PetraK
Zlatka
,pak už mě dojíždí pečovatelka s autem až u křižovatky.😎😀 😀 😀 pomoooooooooooooooooct
Jeden v naší rodině by tam právě vlezl. a bude mít velkonarozeniny, tak….
6.2.2025 v 11:28 #184121Petrs01
těžko tam vlezu
Vlez tam! Jako fakt, jestli to koupíš, tak to rozhodně využívej taky! Smrdět to podle mne nebude, nebo ne dlouho. Sem na podzim pokukovala na chaloupce i po těch barelech s dešťovkou, ale je to vysoký, nejspíš bych to rozbila a ta voda už nebyla úplně top.
Otázka je zda to budete využívat jen v zimě a tedy na léto schovávat – pak to prostě vždycky jen na podzim prdneš někam a na jaře s tím zaliješ a uklidíš. Nebo jestli by to šlo rozumně využít i v létě, kdyby se to právě nějak hezky zakomponovalo někam. Ale tak zatím to můžete jet jen tak postavený a promýšlet.
Bramboráci byl ftip, se ani nebudem stavovat, pokud nebude potřeba, ale jako dala bych si, to ne že ne!
6.2.2025 v 11:28 #184122Maya
Zlata
chudaku
moje zubarka ma na brejle odkladaci stolecek hned u kresla6.2.2025 v 11:29 #184123Maya
se nudim, tahle plonkova sezona je plonkovejsi nez kdy jindy
tak zese cumim po terarkach s isopodama
jeste ze je kosa a neda se to moc objednat 😀6.2.2025 v 11:31 #184124Petrs01
s isopodama
fůůůj
6.2.2025 v 11:32 #184125PetraK
Petrs
škoda ale s bramborácíma! bych je fakt udělala , rozmysli to. Jo nářadí by tam nějaký být mělo – v garáži?? Říkal Brtnik že stačí vodundat to první a pak to půjde. Ale kdybyste chtěli pro případ jistoty třeba pajcr, tak bramborácí budou, dej vědítNo já to vidím právě tak na tu sezónu podzim zima trochu jara, kdy ta voda bude studená a bude to dávat smysl a pak to někam zašít, otázka kam, musím kouknout na rozměry, to jsem ešče neuďála. Využívat to na zachytávání vody na zalívání je blbost, to by se to zasajrajtilo a navíc budou v rámci dešťovky dvě podzemní nádrže.
6.2.2025 v 11:36 #184126Zlata
PetraK
Nebyla by už lepší vířivka,jsou nafukovací a vejdou se tam i dva najednou a dá se složit.6.2.2025 v 11:48 #184127Petrs01
nafukovací
určitě nejsou určené pro zamrznutí a vysekávání ledu 😀
škoda ale s bramborácíma!
no já tě nechtěla vyžírat, ale nadhodím kuchaři a jestli fakt můžem, tak jako pro dobrý papu já hlasuju vždycky (taky proto jaksi ty kila, co jsme o nich zde včera hovořily… 🙄)
6.2.2025 v 11:48 #184128Zlata
6.2.2025 v 11:48 #184130Thielli
Tak Petro!
doufám, že nedopadneš jako já. Před deseti minutami mi na schodech v práci něco prasklo v koleni a už nechodím. Takže mi dovezli francouzský hole, synovec mi brigádničí dole, odpoledne budu odvezena domu a pak budu hledat ortopeda…Takže máme nové pořekadlo:
Tak dlouho se chodí s tlustou pérdelí, až se koleno utrhne…6.2.2025 v 11:54 #184132Maya
Thielli
jezis chudaku, tak snad to nebude nic vazneho
Zlata
ty se mas, ja musim nakoupit u kanzelbergra a divala jsem se tam a jeste to tam nemaji
Petrs01
jaky fuj? ty barevny jsou krasny 😀
PetraK
ja myslim, ze v lete by se v tom ta voda i kazila
muzes to naplnit hlinou a pestovat si tam salaty 😀6.2.2025 v 11:54 #184133PetraK
Zlatka
Petrs
nafukovacíurčitě nejsou určené pro zamrznutí a vysekávání ledu
no stopro. A taky jsou moc velký, potřebujou hodně vody a má to nějakou technologii. POslal by mě s tím do háje, ale tohle vědýrko…. to by nemuselo bejt špatný.Ok. dej vědět zda a kdy. Nebo pak třeba v neděli?
- Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 2 týdny uživatelem PetraK.
6.2.2025 v 12:01 #184135cernej caj
Maya
ale tam muze splichat voda?fuj zubari fuj, du za tyden a pul…
Zlatka
tak ten prvni obrazek s nahubkem na puse aby pacient nikoho nepokousal a dva ho drzi na kresle, ten je fakt dobrej :D:D to bych hned utekla 😀Thielli
no fuj! to jsi psala, ze te to boli, a ted takhle 🙁 tak preju at ortopeda najdes s brzkym terminem6.2.2025 v 12:08 #184136Petrs01
až se koleno utrhne
Koleno se mi pokazilo v roce 2006, kdy to ortoped „vyřešil“ tím, že mi zakázal treky a pohrozil, že jako teď sice operaci odmítám, ale do roka a do dne se na sále stejně sejdeme. Já s bídou odbelhala venčení, ovšem jako nechat se řezat, to né – a kdyby, tak jako co s Bardou? Já byla sama. No, tak jsem to rozchodila… A pak znovu 2017, to se tam opravdu něco urvalo – sem si tak vesele metala v lese hvězdy a najednou sem nebyla hvězda, ale létavice, na zem upadlá, s kolenem utrženým. Sama v lese, se psem, bez mobilu,… vůbec nechápu jak jsem se doplazila domů. Pro klacíček jsme jeli ještě ten den. Následná dovolená byla po Jindřichohradecké dráze, Peťan čuměl po nádražích a já šetřila nohu a ťapali jsme jenom maličko. A pak jsem to taky rozchodila. S klacíčkem proskákat 35 km, když na tu bolavou nohu se v podstatě nemůžeš postavit… JDE. Jo, na ty dlouhé procházky nosím klacíček furt, vono to těm kolenům uleví.
Vono teda asi záleží co sis urvala, ale já po tom prvním expertovi už jaksi k ortopedovi nee, takže vůbec netuším co se mi tam vlastně urvalo.6.2.2025 v 12:09 #184137PetraK
Thielli
dole, odpoledne budu odvezena domu a pak budu hledat ortopedadoprd!!!!!!!!!!!!! Dopr! Tak tohle je blbý! Držím palce, ať seženeš a ozvi se, jak jsi na tom.
Se tady rozčiluju a prt je to platný, já vim.6.2.2025 v 12:12 #184138PetraK
Maya
zas nevim, co je isopod – ty budeš pěstovat v akvárku telefény? 😀na pěstování mám ty štyrý zvýšený záhoni, co si je natírám tim volejíčkem lněným.
koukám tetkonc na průměr – 114 cm – nejni to pro dospělýho chlapa málo? Roztáhla jsem si metr, co tu mám – nepřijde mi to nějak závratný vejde se tam??
6.2.2025 v 12:12 #184139Maya
cernejcaj
kde splichat voda?
to jsem nejak nepochopila
Petrs01
ortoped te chtel operovat aniz by ti rekl co se tam urvalo?
ale ze me to ani neprekvapuje6.2.2025 v 12:14 #184140Maya
PetraK
urcite je to dost, nedavno jsem cetla clanek o jeskynari, kterej se nekam prodral dirou 30 cm, pak tam teda zustal a umrel, ale 114 je o moc vic 😀
chlap nejsirsi ma asi ramena a ty bude mit nad ne?6.2.2025 v 12:20 #184143PetraK
TŘEBA SE TO NEURVALO? JEN NATRHLO? Když mě kdysi sejmul Ešus k zemi, ozvalo se v ruce takový to nechutný křupnutí, jak když ulamujete kuřecí stehýnko, udělalo se mi blbě už jen tím zvukem. a pak se to podařilo – doktor říkal, ž ejsou tam natrhaný jen nějaký „provázky“
Thielli držim fakt co mám.
Maya
urcite je to dost,okáčko, jeskyňář teda nejni, ale hubenej je moc, tak snad se tam naskládá. Mně to po rozvinutí toho metru nepřijde moc, ešče vejška -bacha to jsem nekoukala??? vosumdesát -to by v sedu i při těch přes stodevadesát stačit mělo, tak jo. já to asi koupim???
6.2.2025 v 12:26 #184144Maya
PetraK
my chvili trvalo nez mi to doslo s tim telefonem 😀
cesky jsou to stinky a svinky
https://www.geckonia.eu/isopoda?srsltid=AfmBOoq6FT9bIvNmqOF89Yy21vgt5wToRhhy2VDE-4HxCMcq_OMSfEth
ta velikost bude urcite stacit, vsak si vem kolik ma treba pres boky a to je obvod, prumer je mensi a je to delany v podstate jen na sezeni
treba ty virivky jsou tak nejak podobny -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.