Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025

• Toto téma obsahuje celkem 1,740 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 22 hodinami a 36 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 541. až 560. (celkem z 1,741)
  • Autor
    Maya

S obrazkem by si clovek musel dat vic prace
      Tak narychlo

Attachments:
      cernej caj

Maya
        proste cela petrs se tam skryva 😀

PetraK

RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!
          !

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Dobrého poledne vinšuju,

a mnohokráte, kráte, děleno, děleno děkuji za přání a básně 😀 . Brtnik mi scípnul s křípkou, takže oslava byla taková řekněme…..jednosložková 😀 . Ba ne, ohaříci mě v tom nenechali. A dneska jsem doma – potřebujeme mluviti s paní dotační, ešivá se nám ji podaří sehnat a tak jsem využila toho, že je Brtnik cíplotina doma a budem u toho tím pádem oba.

A venku je krásně, takže to je takovej ponarozeninovej dáreček, tudíž si vyrazím s ohařema do lesůch.

Za mě je AI velkozlo, protože je to dostupný bohužel velmi široce a i rukoum nepovolaným, že to vyrábí podvody je pro mě prostě velmi špatně, jsem v tomhle konzistentní od začátku. Že se to používá na zblbnutí lidí, je tÁKY jasný od začátku, stačilo vidět, co jsou už před dávnou dobou lidi schopný rozesílat v emilech, jako skutečný rádbypříběhy – už tam to bylo a je vidět. Vždy bude převaha těch, kteří uvěří i neuvěřitelnýmu a nechají se zmanipulovat. Lidský rozum sípá na úbytě a to je špatně. Tohle je otevření Pandořiny skříňky. Že to rádobyspisovatelé používají a nechají za sebe tvořit AI a pak to vydávají za svoje dílo je to nejmenší. Jsem ráda, že jsem natolik odlišná od ostatního, že bude vždycky snad identifikovatelný, co napsala Koláče a co debilitní AI.

Jdu trénovat ohaře, to uvidíte v čem 😀 .

Maya

PetraK
            ono se nemyl, ono do te AI jde nakopiravat text, pak dat zadani a vyhodi ti to nemlich stejnej styl
            ale ono dneska spousta lidi necte vic jak jeden radek, tak je to jedno, ale ty videa a fotky, co to dokazalo jen za rok, tak to za par let bude fakt masakr a na netu nebude nic jineho

Kimi

PetroK, připojuju se ke gratulantům, přeju všechno nej…, zdravíčko a pohodu s ohaříkama.💐
              Ohledně AI sdílím Tvůj názor, ani za nic nechci, aby mi nakoukla do života.☹

cernej caj

Ai sama o sobe neblbne lidem hlavy, to lide kteri maji potrebu ji pouzivat tak, jak ji pouzivaji… zatim…

Ale jednoducha tvorba treba sloganu a videi se znamyma osobjostma co rikaji neco, co by nikdy nerekli… to muze za par let opravdu ustit ve valky a krize, propady na burzach, proste opravdu delat hospodarsky a lidksy velky pruser, nez ze nekdo veri tomu ze se velryby myjou jak v mycce…

A bohuzel vetsinu z nas taky ai casem nahradi pracovne…

Maya

jj, AI je nahodou fakt dost uzitecna, napriklad pri uceni jazyku, matiky a podobnych veci, ale bohuzel jako vsechna ma dve stranky, to akorat lidstvo je tak blby, ze u vseho umi nejvic vyuzit tu spatnou stranku

Petrs01

napriklad pri uceni

Jak mě AI něco naučí???

Maya

Petrs01
                      jestli myslis konktretne jazyk, tak uplne normlane, protoze s nim muzes kecat, muzes mu rict, aby ti opravoval chyby, aby ti vysvetlil neco cemu nerozumis
                      vyhodi ti texty v pozadovane obtiznosti, opravy ti preklady, vyhodi ti cviceni a opravi ti, proste vsechno co si vzpomene
                      fungovalo mi to i ve finstine, pouzivam to teda hlavne na vysvetleni sloveicek nebo gramatiky, v anglictine to nepoznas od cloveka
                      prej to umi uplne stejne i jiny obory, ale to nemam ozkouseno

Maya

Petrs01
                        a jinak muzes s tim cesky normalne kecat na jakykoliv tema, treba o cernych dirach, druzich sykorek a nebo synchronizovanem plavani atd. 😀 😀
                        pak ti v apce zustane prepis a muzes se k tomu kdykoliv vratit

Zlata

PetraK
                          Fšécko nej…🫶🦋🌹🍹🍀

Pardon za ten nakouslý roh,smetáci koštovali🤦🤷

Attachments:
                          Thielli

Sestra mi poslala rozpis – hubnutí podle krevnich skupin 🙄

Attachments:
                            Maya

Thielli
                              deficit kalorii mam porad 😀

Petrs01

podle krevnich skupin

😁
                                a když nevím jakou mám skupinu, stačí prostě nežrat?

cernej caj

Petrs01
                                  Ja ji urco neznam, takze se podle diety od thiello ridit nebudu:D

Pac proste… nevim! 😀

A k obedu sem si dala orisky s cokoladou z mixitu co mi tu zbyly:D

Mozna bych melani cvicit… tak si myskim, ze mohu venovat 10 minut lehkemu protazeni a pqk musim jit makqt na VoMo, pac se to samo nenapise:(

Thielli

čajdo, Petrs, to je vtip.
                                    Podívejte na spodní řádek té tabulky. 🙄

Petrs01

to je vtip

My víme. Ovšem máme k tomu rozdílný přístup – zatímco já se hodlám řídit všemi doporučovanými dietami, čaj nechce nic pokazit, tudíž se tím řídit nebude. Výsledek bude ale u obou stejný, protože já se tou dietou řídím přesně do okamžiku než přijdou chutě. Pak dietu na chvíli odložím. Po dostatečné saturaci chuťových buněk opět klidně zase začnu držet nežrací dietu.
                                      Kterou z diet volíš ty? 🤣

Thielli

Kterou z diet volíš ty?

Já mám AB Rh+
                                        Takže mám mít kalorický deficit. Toho se budu držet.

Už jsem nechala trenažer venku v hale. Jen nevím, zda dnes po obstřiku na to hned lézt… 🙄

Petrs01

kalorický deficit

To já bych taky ráda, ale když ty mrchy kalorie bydlej skoro ve všem. Člověk se jen otočí v kuchyni a šup – už má kalorie navíc! A deficit ve sklenici s nutelou.

edit – takže vlastně kalorický deficit mám! Jen na blbým místě 🤣

• Odpověď byla upravena před 2 měsíci uživatelem Petrs01.
                                          Thielli

Petrs

no a jaký sis vybrala stroj?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 541. až 560. (celkem z 1,741)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.