Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025

• Toto téma obsahuje celkem 1,658 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Zlata a poslední změna proběhla před 7 hodinami a 42 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 501. až 520. (celkem z 1,659)
  • Autor
    Thielli

Pěsti ve tmě

hmmm… taky si tě při tom představuju jako veverku bojující se šiškou… 🙄
      ale tak hlavně, že se zabavíš. 😂

Thielli

Já se rozhodla, že se dneska vyfotím jen ve spoďárech. A pak znovu za tři měsíce, co budu alespoň 3x týdně veslovat.
        Myslím, že fotky sem nepůjdou vložit, takže to zkusím jen nakreslit… 🙄
        Už teď je mi špatně, až se nahnu dopředu a zmáčknu si svůj obří břich, abych neublinkla na display… 😳

Petrs01

zmáčknu si svůj obří břich

Tak holt než břich ustoupí, tak úplně nedotahuj, no.

A tu veverku bych prosila nakreslit 😆

Thielli

veverku bych prosila nakreslit

Snad to Petra stihne přes víkend.

cernej caj

kdyz sem se dnes snazila dostat do kalhot, co jsem na sobe nemela uz… dlouho 😀 tak sem si taky musela zmacknout brich, abych zjistila, zda si je vubec muzu oblict, akorat kdyz si sednu, tak to mackaaaa a boliiii a tlaciiii :D:D

akorat ze ja to vyresim asi snazsi metodou:D koupim si tehotenskou vsadku:D pac u me vetsina hubnoucich snah stroskota, kdyz ani po mesicich ci letech nejsou vysledky, stak uz mam asi dost rozumu se o to znova marne nepokouset :D:D

nicmene vsem nadsenym sportovkynim preju, at se jim dari hezky sportovat, jak si predsevzali:)

Milena z Prahy

Byli jsme dneska na moc hezký túrce kolem Ondřejova. Dost sněhu v lesíkách, silnice suchý. Vyrážíme většinou „hned po snídani“, takže asi po jedenáctý, a chodíme cca do tří. Pak zajdeme někam na oběd. Dneska měl Robert špagety s plodama moře a chtěl k nim ještě dva krajíčky chleba na sos. Servírka na to, že mají jenom celý košík s pečivem. Robert: „To je teda smutný…“ Jeho rozhořčení a propadlé tváře asi způsobily, že paní přinesla dva plátky pizza chleba a ani nám je nenaúčtovala 😀.

Attachments:
                Milena z Prahy

A ještě krajina:

Attachments:
                  cernej caj

Milena
                    tak to je super, ze mohl takhle sosik pekne vyjist 🙂 a mate krasne snehu, na vysocine (na hrane, pod trebici) bylo podobne. Nadherny slunecny den dneska na vyletik 🙂

budu muset asi maknout, nejak me to zmohlo, taky ty nepromokavy boty jsou trochu uzsi, takze uz sem mela oslapany omackany prsty na koncu a navic mi trochu pri sezeni ve vlaku vadilo, jak mi to bricho vypadava z nad gumy kalhot, coz je fakt divnej pocit 😀

Milena z Prahy

Černej čaj
                      Na tebe každej víkend myslím, kam asi vyrážíš 😊. Tak dneska bez přespání?

Thielli

Mileno,

😆 můj táta říká, že v jedenáct už nemá cenu nikam vyrážet. Že to už je den pryč… 😂😂 takže celý život, když jsme někam výletovali, jsme byly se sestrou rády, když jsme vyhandlovaly alespoň osmou ranní. Sedmá by prý byla lepší… 🙈
                        V lese je to teď na mysliveckou obuv. Traktory a guma až po kotníky. O tom, kolik kil bahna si na sobě přivezou „pudlíčci“ ani nemluvě.

Jinak jsem si v pátek zaveslovala. No, pul hodiny hodně pomalu (ono to jinak nešlo, přes břicho se dopředu také neohnu) ale kupodivu jsem vyplavila alespoň homeopatické množství veselých chemikálií. A hlavně mě úplně přešla chuť večeřet. Tak jsem si dala banán a nazdar.
                        V sobotu si dala šest kilometrů procházky v lese a večer se koleno opět ozvalo 😔
                        Což mi teda vadí dost, protože po dlouhé době se ve mně nepatrně ozvala touha po pohybu. Dosud to byla jen touha po čokoládě a peřinách… 😂

cernej caj

Milena
                          ano, vcera jen jednodenni vylet 🙂 doma mam nejak vic prace, nez by mi bylo mile 😀 ale nejakou se mi podarilo odbavit 🙂

Thielli
                          muj kamarad v 11 akorat vyraziva :D:D

ale soucitim s tatinkem, ja bych vyrazela taky kolem 6-7 z nadrazi, kamaradky tak v 10 idealne, v tech 9 me jeste nezabiji 😀

je fajn, ze jsi neco vyplavila k radosti svoji 🙂 nejen pot 😀 K doktorovi se chystas? on by mrknul a videla bys na cem ses.

Milena z Prahy

Thielli,
                            tak my jsme na sebe hodný a moc „nechrtíme“, jak říká R. 😀. On měl taky dost aktivistickýho tatínka 😊.
                            Něco jinýho to je ovšem v létě, když třeba jedeme fakt na celodenní výlet a cesta chvíli trvá. To jsme schopní vyjet i v devět 😁. Já ráno potřebuju na klidnou přípravu tak dvě hodiny, kdy si myju vlasy, nějakou svačinu vyrobím apod.

Černej čaj
                            Ty jsi zajímavě časově posunutá 😊. Je to tím, že léta vstáváš brzo do práce 🤔?

Thielli

Mileno,
                              ty si myješ vlasy PŘED výletem? 😱 ty se jako nepotíš, neprodíráš houštím a tak všelijak podobně?
                              Já je tedy až po. A když se na to ráno nedá koukat, tak v zimě to jistí čepice a v létě šátek. Ale s čubama jezdíme jen autem a autu je to jedno, co v něm sedí 😀
                              Teď mi vlastně došlo, že ty máš asi trochu jiné výlety, to pak dává smysl.
                              Milena: ráno se umyje, nalíčí se, vezme si nažehlené elegantní sportovní pumpky, vypulírované boty, slušivý anorak, sluneční brýle, svačinku, případně deštník… a jde se hezky po upravených cestách v přírodě, nebo na hrad, na zámek…
                              Thielli: ráno si nacpe pamlskovník, vezme si na sebe oblácené hadry, okopané boty, navěsí na sebe vodítka krátká, dlouhá, píšťalku, do šátku zaváže to něco, co jí trčí na hlavě, na psy přicvakne obojky a podle mapy vyrazí někam, kde nejdou asfaltky, ideálně ani značené turistické cesty, na místě pak často zjistí, že tam nejsou vůbec žádné cesty…
                              Po návratu vypustí půl bojleru na pudle a druhou na sebe.

čajíku,
                              doktor bude zítra. Ale plánuji, že mu ve dveřích řeknu, že už je všechno dobrý, hlavně, aby po mně zase nechtěl kalhoty dolu…
                              Prostě musím pomalu a opatrně s pohybem a hlavně ubírat na váze. Což je po přechodu úplná legrace, něco zhubnout 🙈🤨

Milena z Prahy

Thielli,
                                hele, neblbni a nestyď se před doktorem 😠. On tě uvidí pět minut a hned na to zapomene, ale ty potřebuješ odbornou pomoc. Kalhoty bych sundala!
                                Jinak ty výlety mám podobný jako ty a nijak zvlášť se nešetřím, ale hlavu si myju KAŽDEJ DEN. Když ne, vypadám takhle, a to nechci:

Attachments:
                                cernej caj

Milena
                                  to neni praci, ja uz na stredni nebo na vysce sla spat radsi treba v 10 a vstavala ve 3, abych si rano dodelala ukoly a protokoly, protoze se mi to proste delalo lip 😀

a od ditete su vyhraneny ranni ptace, takze i na stredni sem jezdila treba o hodinu driv, protoze… jestli si ctu doma nebo ve skole ak tomu jedu prazdnym mhd… :D:D

a s vekem se to … rekneme nelepsi 😀

Ty mas hrozne podobnej typ vlasu jako ja… ultra jemny a to ja je mam ted uz dlouhy docela proti tobe :D:D takze… proste to nejde, ze jo 😀

Thielli
                                  Ja si taky myju vlasy pred vyletem, pokud to tak vyjde… meju si je 2x tydne, a pokud to vyjde zrovna pred vylet :D:D ale zas ja mam hodne citlivou kuzi a pak uz zacina svedivka a to neni prijemny, zatimco o vzdhled jako takovy mi moc nejde, ze do prace mam 3dny stary myty ale navylet treba cerstve i kdyz na to dam cepicu 😀

a driv sem si myla denne takze pred kazdym vyletem 😀 nez se mi to zmenou samponu podarilo trochu odbourat

tak drzim palce, at to neni nic hroznyho a stacilo by neco protizanetlivyho, zpevnit nebo tak.

Thielli

Mileno,

já myslela, že ty jsi jedna z mála neprdlých tady. Tak už si to nemyslím.😆 takhle se prdle vyfotit. 🙈
                                    Budeš muset k nejaké influencerce na školení. Našpulit, podhlédnout… a zbytek vyretušovat 😆
                                    Ale i když jsi dělala s tou čočkou, co nejhůře jsi mohla, stejně je to dobrý. 👍

Thielli

čajíku,
                                      tak s tebou bych nechtěla dvojdomek. tebe bych nastěhovala k tátovi. Ve čtyři byste vstali, v půl pátý by na stole byla snídaně, táta by už v pět žehlil a ty bys studovala… 😆

cernej caj

Thielli
                                        tak nejak 😀 taky v 8 chodim spat, ze jo :D:D a hodne reaguju na slunko /i kdyz je treba zatazeno/, takze v zime se to da vydrzet i do pul 6 spat, ale v lete to proste dyl jak do 4 nejde… proste ne… ja za to nemuzu :D:D

Fifi

Zdravicko vespolek,
                                          jestli se nepletu, dneska ma nekdo narozky. 🙂 Tak, mila pani domaci, at jste zdrava, vesela, stale stejne prastena a spokojena. 🙂 Pac a blemc od P+R, krasnej vecir preju.

cernej caj

Fifi
                                            Ja vcera mela takovej dojem ze sem na nekoho zapomela a nevedela sem.koho… dekuju za pripomenuti!

Esuskoooo
                                            Krasny narozeniny a hodne zdravi, spokojenosti, hodny pejsky a tak:)

Attachments:
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 501. až 520. (celkem z 1,659)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.