- Toto téma obsahuje celkem 1,726 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Fifi a poslední změna proběhla před 1 hodinou a 46 minutami.
-
AutorPříspěvky
-
20.2.2025 v 13:11 #18523020.2.2025 v 13:14 #185232
Petrs01
Thielli, tak myslím, že budem muset vyrazit k ohařovejm. Makat. Bo Ričrd k nim už nikdy nepřijede 🤣
20.2.2025 v 13:26 #185233Maya
Petrs01
ale prijede neb sklepy se k bydleni pouzivaji bezne, takze bnude spokojen 😀
https://www.sreality.cz/detail/pronajem/byt/1+kk/praha-nove-mesto-/119223559620.2.2025 v 13:40 #185234Petrs01
k bydleni
pokojík jako klícka – až z toho přechází zrak 😆
20.2.2025 v 13:51 #185235PetraK
Maya
ty wogo! Lidi už jsou fakt jébnutý do makovice. útulnost sama. Nemusí se ani malovat, dekoraci zdí zajistí plesnivý fleky na zdi.20.2.2025 v 13:54 #185236cernej caj
Maya
Jojo, pokud cloveku nevadi ze nema svetlo a nemuze vtrat, tak je anjem o neco nizsi 😀PetraK
Delame 1x – 2x za den pauzy, musi celej kancl prestat pracovat a jit pryc /nebo nepracovat/ 😀 pac vytahneme roletu otevreme okno, vsichni oslepneme a pak az je trochu vzduch aspon (na dychani, o ochlazeni ani nepremyslime:D tak zase zatahneme.a hromadne zasedneme k praci.Ty kancelare proste navrhujou lidi, co si nedokazou predstavit pracu v kancelari ve skleniku pod primym slunkem:D a ty cerny lesteny parapety, kam uz roleta nedosahne asi o 3mm, co slouzi jako perfektne vylesteny zrcadlo, tam si skladame papiry a stary kalendare, protoze z tama se to do oci a monitoru odrazi taky:D
A jeste skvirou mezi roletou a zdi svisle po cele vysce toho 2m okna, tam mame nalepenu do te 2mm skviry samolepici papirky, jak se slunko posunuje tak pokazde sviti trochu v jinym uhlu a pokazde pridavame papirky, casem odpadnou tak je zase vymenujem… 😀 jak v cirkuse:D
20.2.2025 v 17:57 #185237Thielli
20.2.2025 v 17:59 #185240cernej caj
Thielli
Ona vypada, ze u toho relaxuje! Takova uplne spokojena!20.2.2025 v 18:48 #185241Thielli
čajdo
tahala na lopatkovém odporu 6 (z 10), stroke asi tak 32 a vypadala u toho, jako by ležela na pláži na lehátku.
To fakt vytočí takováhle návštěva. 🤨
😂20.2.2025 v 21:13 #185242Petrs01
Tak jestli tě to uklidní, tak po hodině v bazénu jsem myslela, že umírám. Po dvou hodinách lituju, že jsem neumřela po té první. Ale jako zahřátí a protažení to bylo perfektní, líbilo se mi to velmi a máš úžasný stroj. Jen právě nechci dopadnout jako ty – že je ta mašina tak velká, že věčně spinká někde ve skříni. Bo když už to teda vytáhneš, tak abys kamkoliv prošla, musíš to zas uklidit. Jestli se ti vejde na lodžii, tak bych vystěhovala psy a šla veslovat tam.
21.2.2025 v 6:35 #185243Denny
Morgen pátečkovej,
tak mrazíky za náma, nechápu proč byli všichni tak zaskočení, že je – 15
asi že únor, ne.
Ale krásně bylo, nevím jak u vás po republice, u náas azůro a ten mráz.
A v noci milióny hvězd.
Koněf dohárala, takže máme zasejc klid x měsíců.
Ani se za námi tentokrát neploužil žádný nápadník.
Jo a řádí tady žloutenka ve škole.
Takže dezinfikujeme kliky atd v práci, jako za Covidu.
Takové to mytí rukou když člověk příjde z nákupu to jsme se s kolegyní
shodly, že to máme zafixováno ještě od Covidu.
Jo a kdybyste některá nevěděla, kdo je u nás šéf21.2.2025 v 7:11 #185247PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
U nás se udělalo hrozný vedro – jen mínus štyry 😀 😀
No, huž nám to s Dennyky končí, tyhle mrazivý lázně. Ono teda zase, pro tu zvěř venku taky nic moc. A já si ještě vypěstovala soukromou depku, kdy mi vždycky v mrazech přijdou na mysl všichni ti opuštění , vyhození a odložení psi, kočky, koně, apod. ať už se to toulá, nebo to je na dvorku v kotci, na řetězu… bez řádný lidský péče. takže tetkonc se mi trošku uleví 🙂
ale krásně bylo, to bez debaty.Dennyky
spratek blonďatej to je 😀ženiši nechodili, páč, kdy by se cáral venku v tom mrazu kvůli babě, která mu stejně nedá 😀 😀
Petrs
uklidní
ne.
😀21.2.2025 v 7:21 #185248cernej caj
Denny
tady taky nadherne jasno vecer, konecne stalo za to si vzit aspon silnejsi mikinu pod podzimne jarni bundu, kdyz uz ne zimni bundu :D:Djo, super to bylo, i ten vyle t v -7 sem si dost uzila minuly tyden 🙂
a jak lezi rozcapen 😀
Petrs01
ja mam stesti, ze zrovna tohle nesmim, jinak bych urcite taky neco „na domaci cviceni“ nutne potrebovala :D:D a ja mam doma asi tolik mista, jako vy :D:Dve vasem pripade nutno dat pryc gauc nebo treti postel :D:D v mem pripade by bylo nutno dat pryc muze :D:D nebo stroj se sicim stolem:D:D
takze vyhoda, ze vam to sice muzu pravidet, ze na tom jezdit muzete, ale z hlediska mista je vyhodny, ze ja ne :D:D
PetraK
kocky jeste zalezou na pudy a tak, si vyhreji, ale u jinych tvoru co jsou nekde privazany je to ultra peklo, kdyz nemaji kam, to je fakt:(21.2.2025 v 7:25 #185249Zlata
21.2.2025 v 7:29 #185251Thielli
Jen právě nechci dopadnout jako ty
To se ti opravdu nedivím.
že je ta mašina tak velká, že věčně spinká někde ve skříni
Obávám se, že musím uvést na pravou míru tvůj mylný úsudek, že manipulace je příčinou toho, že mašina spinká.
Stojí v té komoře, cos měla za zády a její rozložení do haly, kdes jela, trvá asi padesát vteřin. Stejně tak její úklid.…
Já jsem prostě jela nějaký ten rok zpět na kolotoči. Deprese = hrozná únava a permanentní ospalost = neschopnost dělat víc, než co je nutné pro psy = přibírání na váze = větší únava a větší deprese. Koleno mě teď z kolotoče vystřelilo. Prostě pro psy musím začít veslovat, jinak hrozí, že se o ně nezvládnu starat.21.2.2025 v 7:32 #185252Thielli
Denny, Zlatko…
díky za obrázky vašich heboušů. Já měla na fotce teď jen Petrs, tak jsem alespoň vložila jí… ale koleno povolilo, tak snad budou brzy i ovce. 😁21.2.2025 v 7:50 #185253Petrs01
padesát vteřin
jako fakt? Já ji CHCI! Jsem včera mlsně obhlížela (na obchůzku nebyly síly) domov, co by se jako dalo vyhodit aby se ta obluda vešla. Peťan se rozumně držel mimo dosah. Ano, chvíli předtím jsem mu brečela na hrudi, že chci zemřít nějakým jiným způsobem. Ale právě kdybych to měla doma a jezdila často…
MUSÍ to být něco, co uděláš frk-frk a je to připravené. Jinak to v té skříni prostě zůstane a to jsou vyhozené prachy a místo.21.2.2025 v 7:55 #185254Thielli
Petrs
tady je nějaká kopie originalu, co mám doma. Ten se „zlomí“ a máš dva díly, který postavíš vedle sebe, ale ten princip je stejný. Hlavní část má kolečka.
Je to na konci toho videa.
trenažer21.2.2025 v 7:57 #185255Petrs01
A jinak – Cheval je vážně kůůůň, vélikej. Ovšem chování má vybrané – když chtěla strčiti čumák do mých mandliček, pravila jsem MOJE. Cheval na mne ošklivě koukla a šla se zeptat z voka do voka jestli jako fakt. Tak jsem ji ujistila, že jo. Od té doby jsem pro ni byla méně než vzduch, bo vzduch potřebuješ, ona mne teda rozhodně ne – a ty mandle si mám vecpat někam.
Eliette jsem urazila taky – přinesla mi plyšáka a házej. Jenže dámy byly napapané. Tak jsem mrskla plyšáka asi tak 20cm od ní. Zkusila to ještě jednou, pro jistotu. Pak bylo úplně vidět jak si klepe packou na čelo, protáčí oči v sloup a odchází do svého budoáru. Taktéž už o mne ani okem nezavadila.
Myslím, že víckrát už k nim nesmím.21.2.2025 v 8:06 #185256cernej caj
Petrs01
to je ale popis navstevy u thielly :D:D jsou to proste kralovny, co by taky mely byt jineho 😀petan asi vedel, proc se drzi dal:D
Thielli
to je super, ze se kolinko lepsi 🙂Zlatka
to je labuzo na zemi 😀ja dnes po pul roce konecne na fyzio, uz se fakt tesim, az mi to zase odblokuje 😀
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.