Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025

• Toto téma obsahuje celkem 1,740 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 21 hodinami a 9 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 441. až 460. (celkem z 1,741)
  • Autor
    Maya

cernejcaj
      tak dneska uz to mozna doktori vedi, tohle bylo v praveku 😀

Thielli

Kuskusi

dovolím si být vepři. 😁 Právě tato klidná pastvina u Zrzavců unese i ironický humor, bo všechny přítomné vědí, že popichování je s láskou podávané.

PetraK

černej čaj
          To sem.myslela ze se vi obecne uz i mezi beznou populaci ze na zmrzly ruky studena voda a ze to teda nevi doktor to me rrochu sokuje

oni opravdu podle toho, co říkali záchranáři leccos nevím -nevědí, nebo co. A přitom se to učí člověk jako malej už. Třeba pak ty zásady a základy vytěsní věda.

taky mám okna přes celou zeď a na jih. Ale během dopoledne je mi to k prdu, je tu fakt kosa. Odpoledne naopak – jo to už větrám a netopím.

Kuskus
          pohoda, klid a takové to domácí žvýkání.
          to je ticho před bouří 😀 😀 😀

Maya
          di, tohle bylo v praveku
          tjo… hele tohle jsme fakt věděly jako děti – i v tom pravěku právě. stejně jkao neoblizování kovového, že 😀

PetraK

Thielli
            dovolím si být vepři
            já myslím, že Kuskus rozporuje něco jinčího.že sou tady fšicí magoři, co jsou furt v pohybu 😀

Thielli

fšicí magoři

souhlasím

co jsou furt v pohybu

nesouhlasím. Třeba já jsem v tomto ohledu úplně normální. Nemít psa, nevstanu z gauče.

Kuskus

Petra
                .. sou tady fšicí magoři, co jsou furt v pohybu
                Bingo !
                a Thielli, že je popichování s láskou podávané, o tom žádná. 🙂
                A su pyšná, že do stáda patřím.

PetraK

Thielli
                  Nemít psa, nevstanu z gauče.
                  máš. A chodíš s ním i se scíplým kolenem. takže taky magor.

Thielli

A su pyšná, že do stáda patřím.

No, bodejť, tu je samá vybraná společnost.
                    Jen jsem ještě nepřišla na to, podle jakého je to klíče. 😂

Petrs01

chodíš s ním i se scíplým kolenem

Jestli vono to nebude tím, že nemá tak úplně na vybranou.

vybraná společnost

No to jako jednoznačně!

Kuskus

Ehmm… patřím do stáda /bo to mám v genech/, ale vidím se jako ta hnědá na obrázku, trochu bokem. Hrdě se hlásím k asociálům.

Petrs01

trochu bokem

no mmt, tady jsme snad skoro všichni asociálové! Kdo nejni, ruku nahoru!

cernej caj

Chtela sem napsat ze u studene vody jsou kravy jen 2 a to neni stado, ale pravda, to bychom pak vycelenily ty kravy, ktere se zrovna neopaluji na ledovych krach 😀

PetraK
                            My nemuzeme po 8h vetrat pac nam uz po vytazeni zaluzii smazi slunko do monitoru a odrazem taky:D a vetrat bez vytazeni nejde…

PetraK

vybraná
                              ano, někteří to mají v hlavě vybraný dost 😀 třeba já 😀 😀

trochu bokem
                              trochu bokem je tu snad skorem každej 😀 ,to je hrozný stádo tady. Jsme to zrovna asociálně tehdy před vánoci probírali u nás u stolu, když měli zavřeno U Špulky. že je to ftipný, že tam sedí jeden asociál vedle druhýho a bylo těsno 😀 😀 Jedině asi, kdyby tam byl Ričrd, tak ten by byl ve sklepě, to je fakt 😀

černej čaj

My nemuzeme po 8h vetrat pac nam uz po vytazeni zaluzii smazi slunko do monitoru
                              tak tohle je debilní kombinace. Já to mám taky tak, ale ty žaluzky mám obyč, můžu je stáhnout

Kimi

Člověk se pořád učí – už je to dávno, ale nám se vždycky tvrdilo, že na spáleninu studená voda, na omrzlinu teplá. Teď do mrazu jsou nejlepší palčáky, co mi kdysi upletla mamka z ovčí vlny, jen se s nimi špatně sbírají bobky.

Petrs01

ten by byl ve sklepě

Ale tam je zima a nahoře byl vaječňák, podávaný s vánočkou. Na to by se dal vylákat?
                                  Vychozený „cestičky“ a známí lidi, to je to, kde fungujem. Ale jít do jinýho obchodu? A nejdejbože se tam muset na něco zeptat? Kdekoliv se kohokoliv cizího zeptat? O cizozemštině vůbec nemluvě, tam jedině pod přímým dohledem někoho, kdo fšecko zařídí a já nebudu muset nic víc než guten tág a danke. Bo nechci, neumím, nejsem tady! Do sklepa chci!

Maya

asocial, co se slejza s jinejm, i asocialama, je houby asocial

Petrs01

na omrzlinu

Možná jak už to třeba puchýřovatí, že je lepší to zastavit tou teplou, i za cenu bolesti, aby to nešlo hloubějc a hůř. Ale na „normální“ promrznutí, kdy máš jenom místo rukou zdřevěnělý hrábě, který se při pokusu o použití gumově ohnou (hodinky se vypínají kloubem – pokud si dokážeš uvědomit, že je máš vypnout), je tento sadismus naprosto bezdůvodný. Maximálně trochu pochcípaj nervy, vony se za pár dní/týdnů/měsíců zase obnoví.

PetraK

Petrs01
                                        ! Do sklepa chci!

ale tam je zima! 😀 😀

. Na to by se dal vylákat?
                                        těžko, vaječňák měl v sobě málo rumu, vánočku von nejí- leda by byla z jitrnic.

Petrs01

by byla z jitrnic

Takže Thielli, příště ke Špulce voňavé jitrnice a budem lákat Ričrda 😆

Thielli

jitrnice a budem lákat Ričrda

úplně vidim tu nahozenou jitrnici na udici spuštěnou do sklepa a nahoře baby hlídaj splávek…. 😂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 441. až 460. (celkem z 1,741)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.