- Toto téma obsahuje celkem 1,658 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Zlata a poslední změna proběhla před 7 hodinami a 45 minutami.
-
AutorPříspěvky
-
19.2.2025 v 18:59 #185190
Petrs01
bezpecne plavani
noo, hned u vlezu jedna kra plavala (musela přijet z nějakého přítoku), ale plavalo se nakonec dobře
19.2.2025 v 20:33 #185191Thielli
hned u vlezu jedna kra plavala
Si přidej disciplínu. Jízda na kře jako na matraci… 🥶
V cílové pásce by vás mohli odlupovat teplou sprchou.19.2.2025 v 20:55 #185192Petrs01
teplou sprchou
TO by byla skutečná vražda. Jestli chceš někoho zabít, hoď ho do ledové vody a až vyleze, šplouchni na něj teplou.
20.2.2025 v 7:37 #185193PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Brrrr tady to je jak v blázinci – teplou, studenou a do klece 😀
hned u vlezu jedna kra plavala
by vás mohli odlupovat teplou sprchou.Jsem včera odpadla,totál. Přišla jsem z venku a upadla ke kocourovi na gauč. Ani večeřu jsem nerobila, musel robit si Brtnik /enem těstoviny si uvařil k masu s fazolema/,
A v kancelářích tady je kosa, sedím tu nabalená jak pumpa, nevím zda to je záměr a nebo debilita zdejšího exprta na řízení topení.
Petrs jsi magor – jako zímu mám ráda, užívám si to teď , ale enem magor leze v mrazech do vody, já chápu, že se tam jdeš ohřát, páč má tak 4 stupence, ale pak vylézt ven do toho mrazu………vyloženě ideál 😀
20.2.2025 v 7:49 #185194Thielli
šplouchni na něj teplou
Aj to my dobře víme.
Když jsem jezdila na kajaku, jezdili jsme i v zimě. Na břehu sníh, voda taky nebyla jako kafe, sedíš v tom, neopreny nebyly, s každým záběrem šploucháš ruku v tý ledový vodě, z pádla ti to stéká do rukávů až k lokti a na konci jízdy, když už moc nemůžeš, a tak se neprohřejváš rychlými záběry, zaleze ti za nehty…
no a já je pak na břehu do tý teplý strčila. 😨
…Kdybych je strčila do lisu, byla by to asi stejná bolest.
😂 ach, kde je konec mému jalovému mládí…20.2.2025 v 7:54 #185195Petrs01
má tak 4 stupence
Aktuální teplota v Chuchli 1,3 (včera to mělo o půl stupně víc).
do tý teplý strčila
AUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Fofrem vymáchat ve studený, nechat ruce být a nechat ostatní okolo ať se o tebe postarají, pokud je to potřeba.
20.2.2025 v 8:07 #185196PetraK
Thielli
ach, kde je konec mému jalovému mládí…
v lisu20.2.2025 v 8:16 #185197Petrs01
v kancelářích tady je kosa
jak moc kosa? Pořiď si návleky na zápěstí a nějaký teplý outfit – já mám péřovou vestu. A teplý dospodu – pokud je tam fakt zima, tak tenké merino spodky a nahoru buď taky merino, nebo já si nemůžu vynachválit treatwear. Jestli chodíš v sukničkách a mrzneš, tak ukliď sukničky a nech je na léto, nebo si pořiď tu péřovou.
20.2.2025 v 8:39 #185198Maya
No na zakladce kdyz jsme byli na lyzaku, tak ja a spoluzacka jsme naruzivym lyzovanim utrpely omrzliny prstu na ruce a kdyz nas dovlekli nekam na stredisko, tak jediny co doktor udelal bylo, ze nam na ruce pustil horkou vodu
takze tento zpusob je jiz stary a lety provereny 😀
jo a byla to bolest jak krava, ze si to pamatuju dodneska20.2.2025 v 8:45 #185199PetraK
Maya
co doktor udelal bylo, ze nam na ruce pustil horkou vodu
to je kretén!!
Panebože. No oni kluci ze záchranky říkali, že nejhorší výsledky při podávání první pomoci mají právě lékaři 🙁Petrs01
jo, sukničku, sem… teď…. no nejsem blásen ani náhodou. Jsem navlečená jak pumpa. a je úplně jedno, co si na sebe obleču do práce, stejně je vidět jen ta vrchní mikina, kterou tady mám pro tyhle případy, kdy ten kretén není schopnej to seštelovat. Celej den to nesundám, až když jdu domů a beru si bundu 😀20.2.2025 v 9:07 #185200Thielli
Petro,
Na zimu…? Na zimu ovce. Fakt. Merino. Je to drahý, ale nemusí mít člověk deset věcí… Jedno triko s dlouhým rukávem a jedny fusekle. Ventiluje to vlhkost z těla pryč, nesmrdí to zpocený hned druhý den (až pátý) a žádné speciální sportovní hřejivé pleteniny nedosahují tohohle výkonu.
Nosím to jako spodní vrstvu celou zimu jako první vrstvu na těle na každý venčení.20.2.2025 v 9:17 #185201Thielli
Petrs01
tak dnes s tebou počítáme, Cheval se moc těší. Trenažer vyvesluju od prachu než přijdeš, je připraven zelený čaj s mangem a mandle v mléčné čokoládě a skořici k němu. Aby ses moc nepřejedla před dalším sportováním 😁
Ale když si napíšeš předem o něco jiného, klidně ti dotáhnu i mísu jitrnic a džbán piva 😂20.2.2025 v 9:27 #185202Petrs01
dnes s tebou počítáme
Týýýjo, to je servis, to si nezasloužím! Ty seš teda fakt zajímavej asociál!
A já pro vás nemám nic. Bo já jsem ten asociál, co navíc při slovu dárek dostává osypky. Čokoládu bys mi asi stejně hodila na hlavu, alkohol nejspíš taky, a to je tak asi to hlavní co se nosí, ne? Pro psy si netroufám vůbec. Svíčku, sakra, svíčku jsem ti mohla nějakou hezkou koupit… tak tu dostaneš příště 😆😳20.2.2025 v 9:28 #185203PetraK
Thielli
klidně ti dotáhnu i mísu jitrnic a džbán pivajedu veslovat
Merino
to až vypotřebuju svoje zásoby starých věcí na venčení, nechci zbytečně vyhazovat a kupovat20.2.2025 v 9:41 #185204Thielli
Ty seš teda fakt zajímavej asociál!
Když nepočítám tvoje zastavení se onehdy na pár minut už ani nevím proč u nás doma, tak já měla v bytě ohlášenou návštěvu od někoho mimo rodinu naposledy ze své bývalé práce… tady jsem šest let… takže
PŘED SEDMI NEBO OSMI LETY, KAMARÁDKO.
Jenže já nezapomenu, jak jsem se tenkrát topila s Thierry ve svý neschopnosti a tys mě ještě vůbec neznala a stejně jsi bez váhání ukrojila ze svýho času, přijela k nám a podala mi pomocnou ruku…
A dát druhýmu v dnešní době svůj čas je větší dárek než čtyři čokolády a dvě vína…
Takže dnes přijeď s rukama v kapsách 🙂20.2.2025 v 9:41 #185205Thielli
jedu veslovat
už jsi někdy viděla, aby jelito jedlo jitrnici? 🤣
20.2.2025 v 9:43 #185206Petrs01
jelito jedlo jitrnici?
pomóóóóc!
20.2.2025 v 10:00 #185207PetraK
Já nic nebudu psát, mně je to jedno. Úplně jako, vůbec tyhle poznámky neslyšim
jen dodám tiše :
Friedrich Voltz – Stádo krav u vody
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*20.2.2025 v 10:02 #185208cernej caj
To sem.myslela ze se vi obecne uz i mezi beznou populaci ze na zmrzly ruky studena voda a ze to teda nevi doktor to me rrochu sokuje
PetraK
Bych s tebou hned menila nasi saunu:D my topeni nepotrebujem, okna pres clou zed na jih a sme nejvyssi dum v okoli:D takze saunicka luxusni.Dneska se resi hlavme aby se domy bytapeli co nejmene, at je to ekologicky ale trochu se neresi, ze v takovych domech se musi od brrzna do listipadu klimovat docela razantne protoze teplota v mistnosti bez topeni leze k 28stupnum na slunicku za okny i ted v lednu.
20.2.2025 v 10:39 #185209Kuskus
Friedrich Voltz – Stádo krav u vody
Cizí termity používám málo, ale při pohledu na tenhle obrázek mne jako první napadlo – vpravdě bukolický výjev.
Hi hi, pohoda, klid a takové to domácí žvýkání. 🙂
Jenže! to mi k místním ironickým stračenám moc nejde. 🙂 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.